6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
já už si na tu představu jizvy pomalu zvykám. když je mi šoufl, tak bych brala jakoukoliv, jen aby mi bylo dobře
jinak si myslím, že žádná ženská neskáče nadšením z jizvy. prostě ji jen bere, že je.
Oli, máš hodnou maminku. kolik jí je ?
Mamce je 62 let, měla mě ve dvaceti
Jo a udělám jí ještě bramborový placky s povidlama, to má taky moc ráda a bude mít radost.
Dnes jsem jí koupila tu zapékací misku, sice není tak hezká, jako byla ta původní, ta byla krásně červená, tahle je jen béžová, ale zase byla dražší a je trošičku vyšší.
Stejně bude mamina zase nadávat, že za ni nemám nic utrácet. Už když jsem jí do telefonu říkala, ať nic nechystá, že se o to postarám, tak mi kladla na srdce, že jí ale už nemám nic kupovat.
Já jsem neposlušná cérka, takže jsem ji neposlechla a koupila.
Pavli, já mám jizvu na pravým stehně a na levým prsu, protože se mi dělají keloidy, takže ty jizvy jsou rozjetý. Ale co, na tom snad svět nestojí. Klidně jsem se i tou jizvou na prsu opalovala nahoře bez, ať mi každej vleze na záda. Je to moje jizva, zvykla jsem si na ni a nevadí mi. A komu vadí, ať se na ni nedívá.
Není tady
No joo vlastně, vždyť já mám ošklivou rozjetou jizvu na břiše po slepáku, nějak se jim to tenkrát, bylo mi 9, nepovedlo. Kousek mi kouká i z plavkových kalhotek. Nikdy jsem to nijak nerešila. Dokonce jsem si ani nevzpomněla, až když teď psala Modroočka.
Mám radost, že mi dnes položili koberec do budoucí ložnice, vypadá nádherně, a že mi přivezli domácí pekárnu a parní hrnec. Tak jsem před chvílí, když jsem vybalila spotřebiče, poděkovala tomu, komu pracovně říkám Bůh, za to, že je ke mně štědrý a laskavý. Děkuji z celého srdce.
já mám taky jizvy, dvě. proto jsem si říkala, že by to už stačilo a ty moje nejsou vidět na první pohled, to bych se musela vyslíct a to já před kde kým nedělám
Není tady
Pavli, lepší jizva na těle, než na duši. Neboj, to nebude tak hrozný. Pořád budeš krásná holka.
Není tady
v mým věku už leda tak po plastice
já už bych to měla Oli nejradši za sebou
Není tady
Pavli, neboj se, kdy na to jdeš?
Není tady
já vůbec netuším. až se mi prostě všechno srovná, teď to prý nejde, když je to rozbouřený.
Není tady
Jo, tak to jo, no, neboj, hlavně odpočívej, buď na sebe opatrná, ať se ti všechno srovná. To zvládneš v pohodě, Pavlí, neboj se.
Není tady
Brno a okoli, rychle do oken! Jsou tam dve obrovske nadherne duhy...
Není tady
U nás nic, Viky
Není tady
Upravil(a) Bety (19. 8. 2011 21:20)
Není tady
Sla jsi asik pozde, Ocko, mi je lito... bylo to krasny takovy "povznasejici" nad temi "malichernostmi" zivutku, ktery nam poskytuje... , takove "zazracne BARERVNE", vis?
Není tady
Bety napsal(a):
Krasna fotecka
Není tady
Nadherna! Dekuju!!! Az budu jednou "velka" ( ? ... KDY??? ), taky to budu umet...
Upravil(a) ViktorkaM (19. 8. 2011 21:50)
Není tady
Když já vůbec neumím fotit... já byla v zámku, probíhá Týden židovské kultury a byla jsem se podívat na představení židovské svatby, fotky vyšly příšerně... no jednu sem hodím a to už jsem zničila jeden foťák a myslela jsem si že byl špatný ale teď už je mi jasné že to je rukama...
Není tady
Bety...
Lidicky, "co CHTEJI"... tam vidi, co potrebovali...
Ja to nasla. A dekuju. Jsem "poeta"..., a takovyhle krasny "MAGIC MOMENTS", co vznikaji jakousi shodou z v l a s t n i c h okolnosti, me total nabiji energii...
Upravil(a) ViktorkaM (20. 8. 2011 7:01)
Není tady
Krásně jsem se vyspala, teď si tady dávám kafíčko a pak půjdu vyvenčit Arnošta. Musím ho trochu ostříhat, to on tak nemá rád, chudák malej, zase se na mě bude zlobit, ale už mu lezou chlupy do očí a beztak je mu v tom kožoušku teplo.
Není tady
taky jsem se krásně vyspala a teď přemýšlím, jestli pár hodin, než se vzbudí holčička a někam vyrazíme, žehlit tu hromadu prádla nebo se na vše vybodnout a jen tak se poflakovat...
a pro ty, co pamatují, tak MarieN je od včera babčou ..mají krásnou holčičku... Prý zatím žádnou změnu nepozoruje.. Nevíte, co se dává čerstvým babčám ? Dědovi bych věděla.. fajfku a bačkory, ale co s tou babčou ?? Poradíte ? (teda kromě flašky šáňa nebo nějaké kořalky)
Není tady
Frigo napsal(a):
taky jsem se krásně vyspala a teď přemýšlím, jestli pár hodin, než se vzbudí holčička a někam vyrazíme, žehlit tu hromadu prádla nebo se na vše vybodnout a jen tak se poflakovat...
a pro ty, co pamatují, tak MarieN je od včera babčou ..mají krásnou holčičku... Prý zatím žádnou změnu nepozoruje.. Nevíte, co se dává čerstvým babčám ? Dědovi bych věděla.. fajfku a bačkory, ale co s tou babčou ?? Poradíte ? (teda kromě flašky šáňa nebo nějaké kořalky)
pletací jehlice ?
Není tady
Že Marušce blahopřeji. Babči přece šátek
Když jsem byla minulý rok na srazu z VŠ, kluci říkali, že jsem jako první babička v našem ročníku měla přijít už se šátkem na hlavě. Tak jsem jim říkala, že příště to napravím.
A teď razím do Prahy babičkovat. Chvilku dnes a chvilku zítra. A odpoledne pojedeme na festoval na Okoři, vypadá to, že bychom nemusely s dcerkou ani zmoknout.
aprill napsal(a):
Frigo napsal(a):
... MarieN je od včera babčou ..mají krásnou holčičku... Prý zatím žádnou změnu nepozoruje.. Nevíte, co se dává čerstvým babčám ?
pletací jehlice ?
Treba knihu Vnouce a ja: http://www.databazeknih.cz/knihy/vnouce-a-ja-83527 ?
Skoda, ze tam neni obsah, ale je fantasticka, cetla jsem ju mnohem drive, nez jsem se stala babickou, a dle jejiho obsahu jsem si vytvorila jasnou predstavu, jakou babcou jednou budu... Vrele doporucuji...
Není tady
aprill napsal(a):
Frigo napsal(a):
a pro ty, co pamatují, tak MarieN je od včera babčou ..mají krásnou holčičku... Prý zatím žádnou změnu nepozoruje.. Nevíte, co se dává čerstvým babčám ? Dědovi bych věděla.. fajfku a bačkory, ale co s tou babčou ?? Poradíte ? (teda kromě flašky šáňa nebo nějaké kořalky)pletací jehlice ?
ty by mi vrazila tak akorát... v lepším případě do oka..
Není tady
majkafa napsal(a):
Že Marušce blahopřeji. Babči přece šátek
Když jsem byla minulý rok na srazu z VŠ, kluci říkali, že jsem jako první babička v našem ročníku měla přijít už se šátkem na hlavě. Tak jsem jim říkala, že příště to napravím.
A teď razím do Prahy babičkovat. Chvilku dnes a chvilku zítra. A odpoledne pojedeme na festoval na Okoři, vypadá to, že bychom nemusely s dcerkou ani zmoknout.
kurňa.. kde nějaký příšerný šátek seženu.. jdu pátrat na net.. Majko.. díky..
Hlavně musí být malý, aby mi na něm neuškrtila..
Není tady
Mám radost z volného víkendu, po dlouhé době :-))) část si ho užiju s přítelem, část s knížkou a na kole
Není tady
Ranní projížďka na kole. A to, že jsem potkala v jedné dědině pána ve středním věku - jel také na kole, které bylo asi tak staré, jako on sám, měl pěkné pivní bříško, seděl hezky vzpřímeně, jednou rukou řídil, v druhé držel cigaretu a pokuřoval....Ztělesnění pohody. K tomu ranní sluníčko, opar..Bylo to jak z nějakého filmu.
Není tady