Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1051 19. 8. 2011 15:27

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Co vám dnes udělalo radost - 17

PPavlaa napsal(a):

já už si na tu představu jizvy pomalu zvykám. když je mi šoufl, tak bych brala jakoukoliv, jen aby mi bylo dobře roll
jinak si myslím, že žádná ženská neskáče nadšením z jizvy. prostě ji jen bere, že je.

Oli, máš hodnou maminku. kolik jí je ?

Mamce je 62 let, měla mě ve dvaceti wink
Jo a udělám jí ještě bramborový placky s povidlama, to má taky moc ráda a bude mít radost.
Dnes jsem jí koupila tu zapékací misku, sice není tak hezká, jako byla ta původní, ta byla krásně červená, tahle je jen béžová, ale zase byla dražší a je trošičku vyšší.
Stejně bude mamina zase nadávat, že za ni nemám nic utrácet. Už když jsem jí do telefonu říkala, ať nic nechystá, že se o to postarám, tak mi kladla na srdce, že jí ale už nemám nic kupovat.
Já jsem neposlušná cérka, takže jsem ji neposlechla a koupila.

Pavli, já mám jizvu na pravým stehně a na levým prsu, protože se mi dělají keloidy, takže ty jizvy jsou rozjetý. Ale co, na tom snad svět nestojí. Klidně jsem se i tou jizvou na prsu opalovala nahoře bez, ať mi každej vleze na záda. Je to moje jizva, zvykla jsem si na ni a nevadí mi. A komu vadí, ať se na ni nedívá.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#1052 19. 8. 2011 15:40

majkafa
Host

No joo vlastně, vždyť já mám ošklivou rozjetou jizvu na břiše po slepáku, nějak se jim to tenkrát, bylo mi 9, nepovedlo. Kousek mi kouká i z plavkových kalhotek. Nikdy jsem to nijak nerešila. Dokonce jsem si ani nevzpomněla, až když teď psala Modroočka. big_smile

Mám radost, že mi dnes položili koberec do budoucí ložnice, vypadá nádherně, a že mi přivezli domácí pekárnu a parní hrnec. Tak jsem před chvílí, když jsem vybalila spotřebiče, poděkovala tomu, komu pracovně říkám Bůh, za to, že je ke mně štědrý a laskavý. Děkuji z celého srdce. hjarta

#1053 19. 8. 2011 16:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já mám taky jizvy, dvě. proto jsem si říkala, že by to už stačilo dumbom a ty moje nejsou vidět na první pohled, to bych se musela vyslíct a to já před kde kým nedělám cool

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#1054 19. 8. 2011 16:30

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Pavli, lepší jizva na těle, než na duši. Neboj, to nebude tak hrozný. Pořád budeš krásná holka.

Není tady

#1055 19. 8. 2011 16:35

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

v mým věku už leda tak po plastice visslalol
já už bych to měla Oli nejradši za sebou roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#1056 19. 8. 2011 16:40

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Pavli, neboj se, kdy na to jdeš?

Není tady

#1057 19. 8. 2011 16:42

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já vůbec netuším. až se mi prostě všechno srovná, teď to prý nejde, když je to rozbouřený.

Není tady

#1058 19. 8. 2011 16:51

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, tak to jo, no, neboj, hlavně odpočívej, buď na sebe opatrná, ať se ti všechno srovná. To zvládneš v pohodě, Pavlí, neboj se.

Není tady

#1059 19. 8. 2011 19:14

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Brno a okoli, rychle do oken! Jsou tam dve obrovske nadherne duhy... godlike

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#1060 19. 8. 2011 19:27

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

U nás nic, Viky

Není tady

#1061 19. 8. 2011 21:17

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

http://3x.cz/dm-EMR1.jpg

http://3x.cz/dm-5DTM.jpg

Upravil(a) Bety (19. 8. 2011 21:20)

Strach je malá smrt...

Není tady

#1062 19. 8. 2011 21:22

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Sla jsi asik pozde, Ocko, mi je lito... bylo to krasny godlike takovy "povznasejici" nad temi "malichernostmi" zivutku, ktery nam poskytuje... rodna gloria styrka , takove "zazracne BARERVNE", vis? tongue

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#1063 19. 8. 2011 21:26

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#1064 19. 8. 2011 21:37

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Nadherna! godlike Dekuju!!! pussa Az budu jednou "velka" ( va ? ... KDY??? ), taky to budu umet... styrka rodna

Upravil(a) ViktorkaM (19. 8. 2011 21:50)

Není tady

#1065 19. 8. 2011 21:55

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Když já vůbec neumím fotit... já byla v zámku, probíhá Týden židovské kultury a byla jsem se podívat na představení židovské svatby, fotky vyšly příšerně...  no jednu sem hodím va a to už jsem zničila jeden foťák a myslela jsem si že byl špatný ale teď už je mi jasné že to je rukama...

http://3x.cz/dm-DRHS.jpg

Strach je malá smrt...

Není tady

#1066 19. 8. 2011 22:39

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Bety... godlike
Lidicky, "co CHTEJI"... tam vidi, co potrebovali...

Ja to nasla. A dekuju. Jsem "poeta"..., a takovyhle krasny "MAGIC MOMENTS", co vznikaji jakousi shodou  z v l a s t n i c h   okolnosti, me total nabiji energii... pussa

Upravil(a) ViktorkaM (20. 8. 2011 7:01)

Není tady

#1067 20. 8. 2011 7:09

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Krásně jsem se vyspala, teď si tady dávám kafíčko a pak půjdu vyvenčit Arnošta. Musím ho trochu ostříhat, to on tak nemá rád, chudák malej, zase se na mě bude zlobit, ale už mu lezou chlupy do očí a beztak je mu v tom kožoušku teplo.

Není tady

#1068 20. 8. 2011 7:35

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

taky jsem se krásně vyspala a teď přemýšlím, jestli pár hodin, než se vzbudí holčička a někam vyrazíme, žehlit tu hromadu prádla nebo se na vše vybodnout a jen tak se poflakovat...

a pro ty, co pamatují, tak MarieN je od včera babčou ..mají krásnou holčičku... Prý zatím žádnou změnu nepozoruje.. Nevíte, co se dává čerstvým babčám ? Dědovi bych věděla.. fajfku a bačkory, ale co s tou babčou ??  Poradíte ? lol  (teda kromě flašky šáňa nebo nějaké kořalky)

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#1069 20. 8. 2011 7:41

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Frigo napsal(a):

taky jsem se krásně vyspala a teď přemýšlím, jestli pár hodin, než se vzbudí holčička a někam vyrazíme, žehlit tu hromadu prádla nebo se na vše vybodnout a jen tak se poflakovat...

a pro ty, co pamatují, tak MarieN je od včera babčou ..mají krásnou holčičku... Prý zatím žádnou změnu nepozoruje.. Nevíte, co se dává čerstvým babčám ? Dědovi bych věděla.. fajfku a bačkory, ale co s tou babčou ??  Poradíte ? lol  (teda kromě flašky šáňa nebo nějaké kořalky)

pletací jehlice wink ?

Není tady

#1070 20. 8. 2011 8:00

majkafa
Host

Že Marušce blahopřeji. Babči přece šátek big_smile
Když jsem byla minulý rok na srazu z VŠ, kluci říkali, že jsem jako první babička v našem ročníku měla přijít už se šátkem na hlavě. Tak jsem jim říkala, že příště to napravím. lol

A teď razím do Prahy babičkovat. Chvilku dnes a chvilku zítra. A odpoledne pojedeme na festoval na Okoři, vypadá to, že bychom nemusely s dcerkou ani zmoknout. big_smile

#1071 20. 8. 2011 8:14

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

Frigo napsal(a):

... MarieN je od včera babčou ..mají krásnou holčičku... Prý zatím žádnou změnu nepozoruje.. Nevíte, co se dává čerstvým babčám ?

pletací jehlice wink ?

Treba knihu Vnouce a ja: http://www.databazeknih.cz/knihy/vnouce-a-ja-83527 ?
Skoda, ze tam neni obsah, ale je fantasticka, cetla jsem ju mnohem drive, nez jsem se stala babickou, a dle jejiho obsahu jsem si vytvorila jasnou predstavu, jakou babcou jednou budu... Vrele doporucuji... tummenupp

Není tady

#1072 20. 8. 2011 8:32

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

Frigo napsal(a):

pletací jehlice wink ?

ty by mi vrazila tak akorát... v lepším případě do oka.. lollollol

Není tady

#1073 20. 8. 2011 8:34

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Že Marušce blahopřeji. Babči přece šátek big_smile
Když jsem byla minulý rok na srazu z VŠ, kluci říkali, že jsem jako první babička v našem ročníku měla přijít už se šátkem na hlavě. Tak jsem jim říkala, že příště to napravím. lol

A teď razím do Prahy babičkovat. Chvilku dnes a chvilku zítra. A odpoledne pojedeme na festoval na Okoři, vypadá to, že bychom nemusely s dcerkou ani zmoknout. big_smile

kurňa.. kde nějaký příšerný šátek seženu.. jdu pátrat na net.. Majko.. díky.. 
Hlavně musí být malý, aby mi na něm neuškrtila.. vissla

Není tady

#1074 20. 8. 2011 10:25

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Mám radost z volného víkendu, po dlouhé době :-))) část si ho užiju s přítelem, část s knížkou a na kole

Není tady

#1075 20. 8. 2011 11:58

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Ranní projížďka na kole. A to, že jsem potkala v jedné dědině pána ve středním věku - jel také na kole, které bylo asi tak staré, jako on sám, měl pěkné pivní bříško, seděl hezky vzpřímeně, jednou rukou řídil, v druhé držel cigaretu a pokuřoval....Ztělesnění pohody. K tomu ranní sluníčko, opar..Bylo to jak z nějakého filmu.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí