29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
miluju skartovačku.. Průser je, když se tam dostane něco omylem..
Jo a Marie... super kuchařka
Není tady
Udělalo mi radost, že jsou ještě dobří a poctiví lidi:
V neděli jsme mimo jiné navštívili Víseckou rychtu (dřevěný statek s národopisnou expozicí). Kola jsme uvázali venku a já si raděj z brašničky na nosiči vzala vše cenné - mobil, veškeré doklady v sáčku + peníze - 2000 Kč.
Nejdřív jsem ale šla na záchod, toto vše jsem si při mytí rukou položila na umyvadlo - a samozřejmě - zapomněla jsem to tam vše!!!
Pak jsem si prohlížela expozici, nic netuše, a po chvíli mě doběhla paní průvodkyně a vše mi vrátila!
Prý to nějaká paní ze zájezdu, který se tam současně s námi nahrnul, na záchodě našla a průvodkyni donesla!
Tak hned 2 dobří a poctiví lidi za sebou: Ta neznámá paní a pak průvodkyně.
Díky hrozně moc!!!
Frigo, my máme strašně hlučnou, takže bych na sebe upozornila, takže to radši blbec poctivě zakládám :-D děkuji, ještě není celá, neprošla jsem všechny tátovo příspěvky...napsal jich krapet hodně
Není tady
Dnes mi ještě neudělalo radost nic,ale doufám,že odpoledne to bude jiné a udělají mi radost na úřadě,kam se chystám.....potřebuji totiž pro synka pas a to v co nejkratší lhůtě Příští týden jede se školou k moři a mě nedošlo,že k tomu potřebuje pas,když my jezdíme jen na občanku....Takže jdu dělat psí oči( a do tašky bonbošku
),aby ho udělali dřív jak za 14 dní...
Není tady
Rejko, tak hodně štěstí :-) na úřadě něco zařizovat je většinou o nerva
Není tady
průmyslovačka napsal(a):
Rejko, tak hodně štěstí :-) na úřadě něco zařizovat je většinou o nerva
Díky,ale teď mi je úplně fuk,jestli bude paní nas.ratá,že tam od ní něco chci,jde mi hlavně o to,aby měl kluk ten pas . Ale je pondělí,třeba bude hezky odpočatá po víkendu a dostane tu bonbošku,že jo.....
. Navíc,já kamkoliv lezu,tak jedině s úsměvem a málokdy se mi stane,že jsou nepříjemný,a když už tak jsou nepříjemný míň,protože buď hnusná na úsměvavou tvář.....
.
Není tady
:-D mno, já se můžu smát jak motorovka, ale kolikrát člověk s babou nehne...asi je sejří, že mladá, nebo čert ví.... ale bomboška určo zvedne náladu
Není tady
Taky držím palce rejko, abyss tím synovým pasem uspěla.
Nevím to jistě, ale tuším, že u nás to s pasy je tak, že je možné ho mít vyřízený i přednostně, v nějakém kratším čase, za normální regulérní příplatek, bonbošky či jiného všimného netřeba...
Ja si vyrizoval pred rokem 8 let proslou obcanku ( a to ted vazne nelzu ) a pani na prepazce byla velice miloucka Udelal jsem ze sebe uplneho debílka a slozil ji nekolik komplimentu a byla na mekko ...
Verim tomu, ze jeste jeden tah a mel bych ji na kafi
Jo a ani pokutu jsem nedostal, jen mi rekla psssst at se to nikdo nedozvi
Pardon proslou ne - neplatnou
Upravil(a) morpheus (30. 5. 2011 15:45)
Není tady
morpheus napsal(a):
Ja si vyrizoval pred rokem 8 let proslou obcanku ( a to ted vazne nelzu ) a pani na prepazce byla velice miloucka
Udelal jsem ze sebe uplneho debílka a slozil ji nekolik komplimentu a byla na mekko ...
To si celych 8 let nebyl treba s obcankou na poste pro nejakou zasilku??
Není tady
morpheus napsal(a):
Ja si vyrizoval pred rokem 8 let proslou obcanku ( a to ted vazne nelzu ) a pani na prepazce byla velice miloucka
Udelal jsem ze sebe uplneho debílka a slozil ji nekolik komplimentu a byla na mekko ...
si pamatuji na jednu přima historku... tátu ještě za totáče chytli při nějaké jízdě v zakázaném vjezdu.. moje zmtlaná matka krafala stejně, jako babička v Kameňáku, tak jí policajt požádal o občanku.. při tom zjistili, že už jí ma také nějaký ten rok propadlou.. Nechali ji vystoupit z auta.. a že jí odvezou a prolustrují.. Docela fraška.. a my se s tátou i tím policajtem dost pobavili..
Není tady
Takže dobrá nálada JE ! Paní byla tak příjemná ( a to ještě nevěděla,že jí čeká ta bonboška ),poradila mi,že žádostí je zatím celkem málo, a že se pokusíme o žádost s biometrickými údaji. Platí se stovka,normálně vyřízení trvá 30 dní,ale do týdne ( což nám stačí ) by to mohlo být hotové. Kdyby náhodou nebylo,udělá mi pas na počkání za tu tisícovku
. Ten zrychlený pas, Bloss, může trvat i 15 dní,respektive mají na to těch 15 dní. Takže,když chci,aby mi bylo vyhověno jinak ( právě třeba tím pasem na počkání ),bonboška mi přijde jako hezký projev díku.
A co bylo ze všeho nejlepší? Na vyřízení jakékoliv žádosti se lze objednat elektronicky - datum,čas - takže jsem po příchodu nečekala ani minutu, ne to kecám , čekala jsem 2 minuty a šla na řadu,zatím co ostatní čekatelé se na mě mračili
. Za 15 minut bylo vyřízeno a pro pas můžu už bez mladýho....takže jsem se opět přes net objednala
.
Moc děkuji všem,co nám drželi palce, pomohlo to...
Není tady
eremuruss napsal(a):
morpheus napsal(a):
Pardon proslou ne - neplatnouTo si celych 8 let nebyl treba s obcankou na poste pro nejakou zasilku??
Byl : Rejstrik trestu, za hranice, vsechny urady a fuuurt jsem se chechtal :-) a rikal vy debilove No a pak najednou jdu si zalozit ucet do mBank a pani urednice, pane, pane, vy nemate platny OP
Malem me jeblo, ne ze bych to nevedel, ale ze na to prisla az tato mlada slecna ze soukrome instituce
Není tady
Bloss - to se krásně čte, že fajn lidi ještě nevymřeli
Rejko - paráda
Mně dneska udělalo radost, že jsem vyskočila z pelíšku bez protestů
Není tady
Krásné probuzení od mého milého.
Mě udělalo radost, že se přítelovi, když přišel domů z hospůdky, kde seznamoval s místními, v noci nic nestalo, i když mi při tom totálně zničil novej botník :-D
Není tady
Ze budu v praci poue 4 hodiny. Po obede, nez zacne lejt zajdu na koupaliste a vecer musim do serverovny, takze ...
Není tady
morpheus napsal(a):
Ze budu v praci poue 4 hodiny. Po obede, nez zacne lejt zajdu na koupaliste a vecer musim do serverovny, takze ...
No ty se máš, taky bych šla na koupálko
A vlastně mi udělalo radost, že u nás už je napuštěný, jen ještě hygiena musí přijet.
Není tady
Vis jak stejne visim na siti porad, takze snad mi to zamestnavatel promine, navic ja nemam pevnou pracovni dobu, nejake od 8 do 16:30 vubec neznam, prijdu, az se vyspim a odejdu, az napriklad dojde kava v automatu
Není tady
morpheus napsal(a):
Vis jak stejne visim na siti porad, takze snad mi to zamestnavatel promine, navic ja nemam pevnou pracovni dobu, nejake od 8 do 16:30 vubec neznam, prijdu, az se vyspim a odejdu, az napriklad dojde kava v automatu
flákači.. koupat se ti zachtělo... bych to koupání chtěla vidět.. jdeš obhlížet zajíčky v plavkách ?
Není tady
morpheus napsal(a):
eremuruss napsal(a):
morpheus napsal(a):
Pardon proslou ne - neplatnouTo si celych 8 let nebyl treba s obcankou na poste pro nejakou zasilku??
Byl : Rejstrik trestu, za hranice, vsechny urady a fuuurt jsem se chechtal :-) a rikal vy debilove
No a pak najednou jdu si zalozit ucet do mBank a pani urednice, pane, pane, vy nemate platny OP
Malem me jeblo, ne ze bych to nevedel, ale ze na to prisla az tato mlada slecna ze soukrome instituce
No ja jen,ze kdyz me koncila obcanka,tak me mesic predem upozornovali prave na poste.
Není tady
Erem : me nekoncila a to byl prave ten pruser. Me se jen zmenil trvaly pobyt, nikdo za tu dobu na to neprisel A to jsem cekal, pac ted je snad uz nejaky centralni registr, jel jsem pres hranice a rikam si, no co, max. me poslou do haje, nebo zavrou, nez se to vyresi, aspon se konecne vklidu podivam na televizi ( vis jak je to ted v base, sama telka, posilovny, jeste zenske jim tam zacnou vodit a bude to hawaii )
Frigo : jsi bystra Kvuli cemu asyk chodivam na plovarnu ? Kvilu tem kuzlatkam prece
Me nejde ani tak o vodu, ale spis se podivat na skoronahe mlade masicko
Není tady
mi to Morphe bylo jasné..
Taky se nejezdím na chatu jen "opalovat" ....
Není tady
Zprovoznil jsem si doma dalsi malou sitku, male routriky, male switchiky, vsude natahane kabely, az prijde spolubydla dom, jeb.ne ji asyk z toho bordelu na zemi ale mam radost bo vsechno slape jako svycary
Není tady
Mám radost z výsledku dnešní pracovní porady...
A taky jsem udělala radost jedné paní,když jsem jí zajistila pravidelné procházky s doprovodem...a to mě těší ještě víc
Není tady