Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 29. 5. 2011 13:40

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Co vám dnes udělalo radost - 17

Otevírám další vlákno o radosti, neb té není nikdy dost, tak všem přeji, ať ji máte v životě co nejvíce smile

A rovnou začnu, mě dneska udělal radost Morpf, ač tady ze sebe často a rád dělá Babinetího "kašpárka", pro mě je to prima kamarád. Díky za krásnou básničku, taky Tě mám ráda hjarta

Není tady

#2 29. 5. 2011 14:09

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: Co vám dnes udělalo radost - 17

Jdu se spolubydlou ven. Chci aby si na sebe vzala cervene saty, ona drzkuje, ze nechce v parku vypadat jako stetka, takze pokud se mi povede ji ji presvedcit, ze jako stetka vypadat nebude lol tak mi udela radost ... vissla
Ajajaj...nez jsem dopsal prispevek, tak ma na sobe nejakou debilni fialovou dukni a hnede tricko mad Takze prosim pani administratorku, at tento prispevek presune na skuhraci tongue
( jeste poznamka : Spolubydla si nepreje abych ji na BBN nazyval spolubydlou, je to zena, ktera me pry miluje )

Upravil(a) morpheus (29. 5. 2011 14:10)

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#3 29. 5. 2011 14:37

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Jdu se spolubydlou ven. Chci aby si na sebe vzala cervene saty, ona drzkuje, ze nechce v parku vypadat jako stetka, takze pokud se mi povede ji ji presvedcit, ze jako stetka vypadat nebude lol tak mi udela radost ... vissla
Ajajaj...nez jsem dopsal prispevek, tak ma na sobe nejakou debilni fialovou dukni a hnede tricko mad Takze prosim pani administratorku, at tento prispevek presune na skuhraci tongue
( jeste poznamka : Spolubydla si nepreje abych ji na BBN nazyval spolubydlou, je to zena, ktera me pry miluje )

tak to ji asi budeš muset přejmenovat na "milovnici"  reta

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#4 29. 5. 2011 15:02

AndreaP.
Administrátor

Morpfe, Morpfe, žádné přesouvání na skuhrací nebude, buď rád, že s Tebou vůbec jde a nedržkuj big_smile Mě osobně by do parku v šatech taky nikdo nedostal, navíc no co máš proti sukni a halence? big_smile

Není tady

#5 29. 5. 2011 15:10

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Andrejko, možná to, že to není v kardinálové barvě..  vissla
To jsem zvědavá, co nám Morphík večer na to řekne..  lol

Není tady

#6 29. 5. 2011 15:30

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Jéé, já chodím v šatech pořád, park nepark...teda teď ne, teď bych vypadala jako cirkusový stan na pochodu, ale když zrovna netahám břicho jako slon, tak nejraději v šatech nebo aspoň v sukni smile

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#7 29. 5. 2011 15:47

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

morpheus napsal(a):

Morphe, v tomhle směru se Tvé přítelkyni vůbec nedivím, že se jí to nelíbí. Když jsou dva ve vztahu a bydlí spolu, měli by jeden o druhém mluvit se vzájemnou úctou, nikoliv nazývat druhého pejorativními výrazy, jako "spolubydla" či nedejpanebože "bytná"dumbom.

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#8 29. 5. 2011 17:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ronja napsal(a):

Jéé, já chodím v šatech pořád, park nepark...teda teď ne, teď bych vypadala jako cirkusový stan na pochodu, ale když zrovna netahám břicho jako slon, tak nejraději v šatech nebo aspoň v sukni smile

já bych musela leda dlouhý, tam se člověk nemusí hlídat, aby mu nebylo vidět až do kuchyně.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#9 29. 5. 2011 17:21

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to já jsem kalhotová, sukně nosím minimálně, ale mám jich sice dost, ale nosím je v průměru jen tak asi jednou za měsíc.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#10 29. 5. 2011 17:25

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

PPavlaa napsal(a):

Ronja napsal(a):

já bych musela leda dlouhý, tam se člověk nemusí hlídat, aby mu nebylo vidět až do kuchyně.

já mám ráda krátké sukně, ale krátké tak akorát, dlouhé nosím taky, ale jsem v nich taková "usedlá" , kdežto v kratších rozpustilá lollollollollol

Není tady

#11 29. 5. 2011 18:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Tak to já jsem kalhotová, sukně nosím minimálně, ale mám jich sice dost, ale nosím je v průměru jen tak asi jednou za měsíc.

taky mám kalhoty radši, ale je fakt, že ta sukně vypadá tak něják víc žensky hmm

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#12 29. 5. 2011 18:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Ronja napsal(a):

já mám ráda krátké sukně, ale krátké tak akorát, dlouhé nosím taky, ale jsem v nich taková "usedlá" , kdežto v kratších rozpustilá lollollollollol

lol

Není tady

#13 29. 5. 2011 19:07

morpheus
Babinet Klub
Web

AndreaP. napsal(a):

Morpfe, Morpfe, žádné přesouvání na skuhrací nebude, buď rád, že s Tebou vůbec jde a nedržkuj big_smile Mě osobně by do parku v šatech taky nikdo nedostal, navíc no co máš proti sukni a halence? big_smile

Nic, me se to i libi, kdyz pod tim dejme tomu nic neni, ale fialova a hneda ? taky nadavala, ze ji je horko a ze pojdme do stinu a pak ze chce zmrzlinu, pak ze chce napit, rikam, tam je studna, nebo se napij tady toho znackoveho piti co jsem mel ( jeste ze netusi, odkud mam lahev lol ), ale jo den byl pekny, ja uz si za tech 10 let zvyknul smile No a hlavne ze se mi ted doma promenaduje v cervenych satech a dela na me ocicka sad Rikam ji : Nic nebude ! mad Nesla jsi v nich se mnou ven, ted uz za mnou chodit nemusis tongue Boooze, kdybych ji nemel rad, tak ji sfleku vymenim ja nejakou jinou ( napr. rusku tongue ) ... vissla

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#14 29. 5. 2011 19:20

morpheus
Babinet Klub
Web

Kiara napsal(a):

Morphe, v tomhle směru se Tvé přítelkyni vůbec nedivím, že se jí to nelíbí. Když jsou dva ve vztahu a bydlí spolu, měli by jeden o druhém mluvit se vzájemnou úctou, nikoliv nazývat druhého pejorativními výrazy, jako "spolubydla" či nedejpanebože "bytná"dumbom.

Kiaro, neber to uplne doslova. Spolubydla je jen tu, pac ja vazne nevim, jak ji mam v Babi jmenovat, moze byt napriklad "moje Eva" nebo "Moje Nikola", nebo "Moje Marie" kdyz uz jsem si to jmeno oblibil? Zkousel jsem ruzne :
1 . kamaradka - nevim s kamaradkou se nespi ve vetsine pripadu
2. kamaradka s obcasnym sexem - ano, to by sloale je to dlouhe.
3. byvala pritelkyne - teoreticky ano, ale protivi se mi to byvala, pac ona se mnou normalne zije
4. pritelkyne - neprichazi v uvahu, moje pritelkyne muze byt pouze devce kteremu mohu na 500% verit.
5. snoubenka - nejsme zasnoubeni, i kdyz ona to ceka uz 10 let ( nedocka se asyk )
6. manzelka cekatelka - jisteze ano, cekat muze do 80-ti let a bylo by to spravne.
7. spolecnice - libi se mi to, mozna to zvazim, jak se to vsak libi vas ?
8. osobni kucharka - nelze, je nejen skvelou kucharkou, umi toho hafo, veci ktere ji mohou nektere holki z BBN jen tise zavidet.
9. osobni sluzka, dost ponizujici, stejne jako spolubydla.
Dalsi - me uz nenapada nic, pokud vas neco napadne, klido napiste.

Není tady

#15 29. 5. 2011 20:15

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

mně se teda nelíbí ani jedno... společnice ? to je jak ta profi...  vissla

Není tady

#16 29. 5. 2011 20:25

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

A jak ona Tě představuje ve společnosti....třeba to napoví?!

Není tady

#17 29. 5. 2011 20:28

AndreaP.
Administrátor

Pane na nebi, Morpfe to je teda seznam, a nejhorší je teda ta společnice, to je fakt jak ... no každý si domyslí. Co jí prostě normálně a přirozeně říkat jménem? wink

Není tady

#18 29. 5. 2011 22:57

morpheus
Babinet Klub
Web

Na Babi ? By me umlatila kabelkou big_smile Uz jen to, ze ji rikam spolubydla ji dost rozciluje. No, ja si na ni neco vymyslim tongue Premyslim jeste "Matka" a to ze dvou duvodu - je to kocici matka a take se snazi prevychovavat me ( zcela bezuspecne, akorat je z toho ponekud frustrovana ) takze bych ji mohl rikat "Mutter" Jenze na pikatchu je zasek to, ze pokud tady nekdo precte prispevek, takovy ten muj typicky lehtivy se sexualnim podtonem ( nerikam primo por.no lol, pac takove prasecinky ja nepisu ) a pak napisu s matkou, nekdo si bude myslet ze je to neco nezdraveho, zavola policii, ja budu muset kapnout bozskou, odkud jsem, kde bydlim, s kym ziju, chrapu,  atd...a prijdou ocumovat zda skutecne s matkou nespim, ze ? Takze vis jak... ja uz nevim, jak ji rikat... Mozna ta Mutter, vsak stejne nikdo nemluvi nemecky, no ne ? Ale Kiara prisla s tim, ze je ta spolubydla potupne pojmenovani, tak at mi neco vymysli, krome pritelkyne ovsem, bo pritelkyne neni a nebude tongue Bude pouze objektem mych zvrhlych sexualnich pudu a moje soukroma kucharka ...vissla

Není tady

#19 29. 5. 2011 23:46

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Morphe.. nevím, jestli jsem divná, ale tohle mutter je ještě horší, než společnice a spolubydla..  roll
vždyť ta splubydla=spolu bydlíte, tak proč to měnit..  ? 
reta

Není tady

#20 30. 5. 2011 7:56

morpheus
Babinet Klub
Web

Frigo - pac se to nelibi - ba primo vadi - minimalne Kiare a Vladce, co vim, ale je jich vic, napr. takove moji Lasce Majkafe taky, akorat o tom moc nepise ...vissla Tak at neco vymysli smile

Není tady

#21 30. 5. 2011 8:29

průmyslovačka
♥♥♥----

Dobrá ránko smile

dnes mě potěšilo, že v pracovní poště nepřibyly od pátku žádné emaily :-)

Upravil(a) průmyslovačka (30. 5. 2011 8:30)

Ten, kdo vymyslel práci, by ji měl taky naučit onanovat, aby se udělala sama!! wink

Není tady

#22 30. 5. 2011 8:38

morpheus
Babinet Klub
Web

Dobre ranko Marie, me jich chodi denne 110 takze prijdou i pres vikend a to vazne nekecam smile Jsou to vsak majly, ktere gereruji systemy, co spravuji, ja je prohlednu a kdyz nikde neni chyba, zahazuju. Jinak pracovni blaboly typu "nova smernice" atp. vubec nectu smile

Není tady

#23 30. 5. 2011 8:46

průmyslovačka
♥♥♥----

Morfe, to jjá právě řeším požadavky klientů a kolegů, ale naštěstí tento víkend asi nikdo nepracoval výjimečně :-D... ještě by dneska za mě mohl někdo zadat všechny smlouvy a byla bych šťastná :-D

Ten, kdo vymyslel práci, by ji měl taky naučit onanovat, aby se udělala sama!! wink

Není tady

#24 30. 5. 2011 8:50

morpheus
Babinet Klub
Web

Marie, to si neumim predstavit zadavat neco rucne. Ja si furt vymyslim nejake to udelatko, aby program pracoval za me, neco si ho napisu, nejlepe skript a pak uz jen sedim s nozkama na stole a pozoruju, jak jsem dobry big_smile  Ale je fakt, ze pokud to mas na papire, tak zadny program toto neudela, teda udela, ale neni to tak snadne smile

Není tady

#25 30. 5. 2011 8:56

průmyslovačka
♥♥♥----

No, Morfe, to je právě to, že to mám na papíře :-) i když taková skartovačka by to taky vyřešila big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí