Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#201 6. 6. 2011 18:24

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Zachraňte les

majkafa napsal(a):

Bramborko, já ho zase vnímám jako bezpečný. Není třeba se vůbec ničeho bát. smile

Jako v Harry Potterovi. stolt Kniha super, už se těším na filmové ztvárnění druhé poloviny posledního dílu. stolt

Tak to jsem asi zase mimo mísu, neb jsem Harryho Pottera nečetla, ani neviděla.Ale zato jsem přečetla opravdu mimořádně pohádek.

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#202 6. 6. 2011 18:33

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Bramborka napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Můj skrytý les?
No to je přece dobrodružství wink
Jako Harry Potter - prokousala jsem se už skoro celým posledním dílem a nic není tak, jak to bylo stolt

A nebezpečný ! ! ! stolt

Bramborko,
jako nebezpečné dobrodružství jsem to kdysi taky vnímala.
Dnes už vím, že jaký si to udělám, takový to mám wink
A stěžovat si můžu tak leda sama na sebe stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#203 6. 6. 2011 18:48

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Arcanum napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Ještě se vrátím k tvé otázce, zda se bojím sama do lesa. Ne, nebojím, z přírody nemusí mít člověk strach, natož mít strach z lesa vlastní duše. Na pozoru by však měl být před lesem cizích duší.

Aha ,tak takhle Ty to mas. Strach-to je velka iluze. No ale clovek si ho tvori sam a jedine zase sam se z nej muze taky dostat. Proste s nim zkoncovat.  stolt

Co jak mám? Co vidíš? Ty vidíš strach? Kde?

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#204 6. 6. 2011 18:58

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zklamaná napsal(a):

Arcanum napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Ještě se vrátím k tvé otázce, zda se bojím sama do lesa. Ne, nebojím, z přírody nemusí mít člověk strach, natož mít strach z lesa vlastní duše. Na pozoru by však měl být před lesem cizích duší.

Aha ,tak takhle Ty to mas. Strach-to je velka iluze. No ale clovek si ho tvori sam a jedine zase sam se z nej muze taky dostat. Proste s nim zkoncovat.  stolt

To snad není možný, že to NEVIDÍŠ.
Arcanum o žádném TVÉM stachu nepíše, přesto jsi ho právě teď SAMA a zcela dobrovolně ukázala.

Není tady

#205 6. 6. 2011 19:12

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pandorraa napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Arcanum napsal(a):

Arcanum o žádném TVÉM stachu nepíše, přesto jsi ho právě teď SAMA a zcela dobrovolně ukázala.

Já vidím, že nepíše o MÉM strachu, ale o strachu všeobecně, ale ty asi NEVIDÍŠ, nač se vlastně ptám? Ptám se, co vidí, jak mám (když píše, aha, tak Takhle ty to máš), jak co vidí, Píše o strachu, ptám se, kde ho vidí. Konkrétně pro tebe Pandoro, abys věděla, jak to vlastně myslím, chtěla bych slyšet jejími slovy, co vlastně vidí, že já to takhle mám. (ale jinak to je pěkná, nicneříkající větička, možná ji začnu používat...jo takhle ty to máš)
Ty právě tady vidíš v mém psaní ukázku mého strachu? Kde? Jo ty si to jen myslíš, že to vidíš....a projektuješ to na objekt. Jo tak takhle ty to máš. dumbomgloria

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#206 6. 6. 2011 19:15

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

Zklamaná napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Já vidím, že nepíše o MÉM strachu, ale o strachu všeobecně, ale ty asi NEVIDÍŠ, nač se vlastně ptám? Ptám se, co vidí, jak mám (když píše, aha, tak Takhle ty to máš), jak co vidí, Píše o strachu, ptám se, kde ho vidí. Konkrétně pro tebe Pandoro, abys věděla, jak to vlastně myslím, chtěla bych slyšet jejími slovy, co vlastně vidí, že já to takhle mám. (ale jinak to je pěkná, nicneříkající větička, možná ji začnu používat...jo takhle ty to máš)
Ty právě tady vidíš v mém psaní ukázku mého strachu? Kde? Jo ty si to jen myslíš, že to vidíš....a projektuješ to na objekt. Jo tak takhle ty to máš. dumbomgloria

Morphe uz zase saskujes?  big_smile

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#207 6. 6. 2011 19:18

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Arcanum napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

jdu nakrmit kočky big_smile

Není tady

#208 6. 6. 2011 19:23

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

jdu nakrmit kočky big_smile

Jo, to taky udelam az prijde. big_smile

Není tady

#209 6. 6. 2011 19:31

majkafa
Host

A já jdu pryč.
Mé duševní zdraví je křehké a já si ho budu hýčkat.
Na tohle už nemám. Vím, kdy je pro mě čas jít.

#210 6. 6. 2011 22:33

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Johana50 napsal(a):

Vlka bylo ve volné přírodě dost obtížné spatřit. Pokud se tak stalo, považovali to indiáni za veliké štěstí. I když se to nezdá, je totiž tenhle tvor velice plachý a citlivý. Podobně je to s lidmi narozenými v totemu Vlka - v Kruhu Země poslední znamení. Jejich citlivost se projevuje ve dvou směrech. Směrem vně ze skupiny, ve které žijí, projevují právě plachost, nesmělost a ostýchavost. Naopak směrem dovnitř, tedy k ostatním členům jejich "smečky", se chovají velice starostlivě, intuitivně vycítí potřeby druhých, dokážou pochopit a pomoct.

Jsou to velice jemné povahy. Je-li však nejhůř, dokážou se vyburcovat k mohutné obraně, leckdo by to do nich neřekl. Pozor, dají potom jasně na srozuměnou, že vlk je šelma.

Kurňa, Johanko, tohle cituješ mýty, nebo sebe? protože jestli sebe, tak z tebe mluví....š....no ty a tvoje představa coollol ale jestli mýty, tak mrkám.
Jako pr.del na hrnec.
Dodávám, že vlčí smysl pro přátelství a smečku je pověstný i v biologii cool

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#211 6. 6. 2011 22:34

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Dráček vypadá mile, byť je tmavý.
Ale kdybych tohohle vlka s těma očima potkala v noci v tmavém lese, měla bych strach.

A právem, Majko. Až na to, že bys špatně lokalizovala zdroj smile

Není tady

#212 6. 6. 2011 22:40

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Bramborka napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Můj skrytý les?
No to je přece dobrodružství wink
Jako Harry Potter - prokousala jsem se už skoro celým posledním dílem a nic není tak, jak to bylo stolt

A nebezpečný ! ! ! stolt

Celkem jo, ale nakonec - trénink jest všechno....broskev bývala kdysi hořkou peckovinou a salát? To je jen dobře vycepované zelí coollol
Můj oblíbenej od Marka Twaina.
Jakože po pár desetiletích putování vnitřními krajinami člověk získá jakžtakž přehled.

Není tady

#213 6. 6. 2011 22:42

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Bramborko, já ho zase vnímám jako bezpečný. Není třeba se vůbec ničeho bát. smile

Leda by tam na tebe vybaf vlk se svítícíma očkama tonguelol
Ono taky záleží, jak daleko a hluboko se člověk pustí - a taky, jak daleko a hluboko se pustit lze smile

Není tady

#214 6. 6. 2011 22:44

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Bramborka napsal(a):

majkafa napsal(a):

Jako v Harry Potterovi. stolt Kniha super, už se těším na filmové ztvárnění druhé poloviny posledního dílu. stolt

Tak to jsem asi zase mimo mísu, neb jsem Harryho Pottera nečetla, ani neviděla.Ale zato jsem přečetla opravdu mimořádně pohádek.

No co, to jsou taky pěkný horory lol

Není tady

#215 6. 6. 2011 22:54

haiel
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

Bramborka napsal(a):

majkafa napsal(a):

No co, to jsou taky pěkný horory lol

Ano, Vlku. Já mám právě rozečteno Z hradů, zámků a tvrzí - od Heleny Lisické - a to je tedy horor jeden vedle druhýho. Dnes před spaním mě čeká kapitola O kamenných rytířích, kterak je nevinná panna svou láskou ze zakletí vysvobodila, když předtím bídně ze světa sešla.

Není tady

#216 6. 6. 2011 22:58

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

No tak to já si při svý představivosti můžu číst akorát tak detektivky lol Teda před spaním.
Ale takový pohádky Hrubínovy?
Andersen?
Grimmové?
Nebo dokonce Hauff? va
A hele, znáš Ženy, které běhaly s vlky? Napsala to etnoložka a je tam spoousta mýtů a pohád (páč tomu se nedá říkat pohádky, to jsou pohády)
Podobné se člověku poštěstí, jen když čte, nebo poslouchá o snech, co se lidem zdaj.

Není tady

#217 6. 6. 2011 23:00

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Arcanum napsal(a):

Ale ty jsi ošklivé Arkánum coollollollol

Není tady

#218 6. 6. 2011 23:04

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Arcanum napsal(a):

Ale ty jsi ošklivé Arkánum coollollollol

lol

Jakto ze osklive? va

Není tady

#219 6. 6. 2011 23:08

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

To bylo pokrytecké zvolání, přece pussa
No, páč jsi bylo pěkně zlomyslné lol a mně se to ke všemu líbilo, že bylo tak. cool

Není tady

#220 6. 6. 2011 23:10

haiel
♥♥♥♥♥♥-

No tak to já si při svý představivosti můžu číst akorát tak detektivky lol Teda před spaním.
Ale takový pohádky Hrubínovy?
Andersen?
Grimmové?
Nebo dokonce Hauff? va
A hele, znáš Ženy, které běhaly s vlky? Napsala to etnoložka a je tam spoousta mýtů a pohád (páč tomu se nedá říkat pohádky, to jsou pohády)
Podobné se člověku poštěstí, jen když čte, nebo poslouchá o snech, co se lidem zdaj.

To je jedna z mých přelomových big_smile  Celou dobu, co jsem to četla (asi půl roku big_smile) jsem obdivovala tu spisovatelku, jak ona to všechno rozebrala a zpátky poskládala do posledního šroubečku, co práce si s tím dala, aby to bylo srozumitelný.....kromě samotnýho obsahu, ten její přístup, tak poctivý....ten mě úplně dostal.  Já jsem nikdy nic takovýho předtím nečetla, tak propracovanýho jako je tahle kniha.  Kamarádce to nesedlo, nedočetla ji, z jejího pohledu Estés zabíhá moc do podrobností.  Mě to zase fascinovalo, nepřišlo mi to jako zabíhání, ta její pečlivost, v souvislosti s tím, o čem psala, byla namístě. Byla obdivuhodná smile

Upravil(a) haiel (6. 6. 2011 23:15)

Není tady

#221 7. 6. 2011 10:52

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Přelomová, ano. Já většinou prakticky nejsem schopná určit, kdy a čím došlo u mně k nějakým přelomům - většinou všechno vyplývá z předchozícho zcela přirozeně.
Ale tahle kniha mně teda skutečně nalomila smile
dostala jsem ji ke všemu s věnováním, že prej "na cestu"....já jsem se cítila jako když dojdeš ve vánici domů, po dlouhý cestě, jako když se přezuješ z těsných lodiček, ve kterých jsi celý den, do bačkůrek....tak jsem se cejtila.
Teprva v tom okamžiku mi došlo, že celou tu dobu až doposavad manévruju v prosoru, kterej je mi nepohodlnej, není mi vlastní - v prostoru mužskýho myšlení.
Tohle bylo prvně, co jsem pochopila, že skutečně existuje něco, jako ženská mysl - a že je hodně odlišná. Všechno bylo srozumitelný, jasný - a to i tehdy, když jsem tomu vlastně nerozuměla lol
Poslyš, Draku - nejsi ty Panna? Případně Kozoroh - ale Panna by mi přišla příhodnější. Nebo Lunu jestli tam nemáš?

Upravil(a) lupina montana (7. 6. 2011 10:53)

Není tady

#222 7. 6. 2011 10:54

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zklamaná napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Nevokecávej to.

Není tady

#223 7. 6. 2011 10:55

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Už asi půl roku ji tady mám na očích a těším se, až se do ní zase pustím cool

Není tady

#224 7. 6. 2011 11:03

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Poslyš, Draku - nejsi ty Panna? Případně Kozoroh - ale Panna by mi přišla příhodnější. Nebo Lunu jestli tam nemáš?

Myslis kvuli tady tomu co pise drak? :

"Jsem obdivovala........jak ona to všechno rozebrala a zpátky poskládala do posledního šroubečku"

Me jen tak napadlo. smile

Není tady

#225 7. 6. 2011 11:03

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Přelomová, ano. Já většinou prakticky nejsem schopná určit, kdy a čím došlo u mně k nějakým přelomům - většinou všechno vyplývá z předchozícho zcela přirozeně.
Ale tahle kniha mně teda skutečně nalomila smile
dostala jsem ji ke všemu s věnováním, že prej "na cestu"....já jsem se cítila jako když dojdeš ve vánici domů, po dlouhý cestě, jako když se přezuješ z těsných lodiček, ve kterých jsi celý den, do bačkůrek....tak jsem se cejtila.
Teprva v tom okamžiku mi došlo, že celou tu dobu až doposavad manévruju v prosoru, kterej je mi nepohodlnej, není mi vlastní - v prostoru mužskýho myšlení.
Tohle bylo prvně, co jsem pochopila, že skutečně existuje něco, jako ženská mysl - a že je hodně odlišná. Všechno bylo srozumitelný, jasný - a to i tehdy, když jsem tomu vlastně nerozuměla lol

lol ať se propadnu, jestli mě při tom psaní nenapadlo, že dostanu tuhle otázku lol
Ano, prosím, já jsem Panna smile  Obdivuji dokonalé systémy smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí