6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Blossom napsal(a):
Nad tímhle příspěvkem mě napadlo - to je vlastně k zamylení, proč jste si vy dvě vybraly avatary právě tohoto typu:
Vlk - elma, lovící a útočící výhradně ve smečce, sám by byl bez ance na úlovek.....
Drak - pohádková krvelačná negativní postava, eroucí princezny.....
Bingo
Drak by jetě el, ale ten vlk je příerný. To u samo o sobě hodně říká.
Zklamaná tam má spoustu barviček, na rozdíl od opaku bílé u lupi a v podstatě i u haiel.
A to tu lupi bude (nechci říct, ale řeknu) blábolit o zatměném srdci.
Co takhle zametat před vlastním prahem...
Nu, moná právě proto má lupi problém s tím srdcem...
Hezky jí to zrkadlí její černotu.
Upravil(a) majkafa (6. 6. 2011 9:34)
Moje vnímání vlka jako fascinující inteligentní elmy (viz holywoodský trhák Tanec s vlky)
V indiánské mytologii byl asi "nejpouívanějí" bytostí, objevuje se v mnoha historkách, příbězích. Byl uctíván pro jeho nadpřirozené a mystické schopnosti. Míval velký význam při amanských a kouzelnických rituálech. Představoval tajemnou stránku ivota.
Vlka bylo ve volné přírodě dost obtíné spatřit. Pokud se tak stalo, povaovali to indiáni za veliké těstí. I kdy se to nezdá, je toti tenhle tvor velice plachý a citlivý. Podobně je to s lidmi narozenými v totemu Vlka - v Kruhu Země poslední znamení. Jejich citlivost se projevuje ve dvou směrech. Směrem vně ze skupiny, ve které ijí, projevují právě plachost, nesmělost a ostýchavost. Naopak směrem dovnitř, tedy k ostatním členům jejich "smečky", se chovají velice starostlivě, intuitivně vycítí potřeby druhých, dokáou pochopit a pomoct.
Jsou to velice jemné povahy. Je-li vak nejhůř, dokáou se vyburcovat k mohutné obraně, leckdo by to do nich neřekl. Pozor, dají potom jasně na srozuměnou, e vlk je elma.
Upravil(a) Johana50 (6. 6. 2011 9:42)
Není tady
Ano, vlci jsou fascinující zvířata.
Ovem ten vlkodlak z Psa baskervilského nebo čeho, co má lupi v avataru, to věru nic fascinujícího není.
Stejně tak, jako existují elfové a elfové.
Neumím si představit, e moje přítelkyně a sestra by byla někdy něco jiného ne Lupina Montana
Není tady
majkafa napsal(a):
Blossom napsal(a):
Nad tímhle příspěvkem mě napadlo - to je vlastně k zamylení, proč jste si vy dvě vybraly avatary právě tohoto typu:
Vlk - elma, lovící a útočící výhradně ve smečce, sám by byl bez ance na úlovek.....
Drak - pohádková krvelačná negativní postava, eroucí princezny.....Bingo
Drak by jetě el, ale ten vlk je příerný. To u samo o sobě hodně říká.
Zklamaná tam má spoustu barviček, na rozdíl od opaku bílé u lupi a v podstatě i u haiel.
A to tu lupi bude (nechci říct, ale řeknu) blábolit o zatměném srdci.
Co takhle zametat před vlastním prahem...
Nu, moná právě proto má lupi problém s tím srdcem...
Hezky jí to zrkadlí její černotu.
Vae starosti a Rotchildovy miliony, e, Majko O svým avataru jsem u nedávno psala na vlákně o chameleonech. Opravdu jsem jeho výběru nevěnovala déle ne deset minut, nemám potřebu vyjadřovat svou osobitost duchaplnými obrázky a na zřeteli jsem měla předevím funkčnost avataru, tedy usnadnění orientace diskutujících v příspěvcích. Hlavně kvůli tomu se toti pouívají avatary.
Jak tohle vae blbé rýpání souvisí s lesy?
Není tady
Vlka v avataru vnímám jako vlka s aurou a jiskrnou srstí. Kdyby mi to dovolil, bylo by pro mě největí ctí ho pohladit a poslouchat jak ty jiskry praskají a srí.
Mám dva psi, tihle bratři vlků u dávno ztratili své přirozené vlčí instinkty, ale přesto umím vnímat, kdy se usmívají a co jim dělá dobře.
Vlk v Lupinině avataru se přívětivě usmívá.
Není tady
Blbé rýpání?
Nu, přečti si podrobně, kdo píe o lese a kdo blbě rýpe, haiel. Kdy u jsi to sama nazvala blbým rýpáním.
Pozor, já nepsala, e by to byly oklivé nebo patné avatary.
Já jsem psala, e mi ty avatary připadají k zamylení, tím spí po poznámce - ve smyslu - nepi na tohle vlákno, sic Tě tady seerou vlkodraci.....
Dráček vypadá mile, by je tmavý.
Ale kdybych tohohle vlka s těma očima potkala v noci v tmavém lese, měla bych strach.
majkafa napsal(a):
Ale kdybych tohohle vlka s těma očima potkala v noci v tmavém lese, měla bych strach.
Sama jsi výe psala, e vlci jsou schopni fungovat jen za ve smečce. Proč se tedy bát samostatného vlka? Ten by tě moná jen naprosto nepozorován sledoval z povzdálí a tie by čekal a vypadne z jeho teritoria ....
Není tady
BB napsal(a):
majkafa napsal(a):
Ale kdybych tohohle vlka s těma očima potkala v noci v tmavém lese, měla bych strach.Sama jsi výe psala, e vlci jsou schopni fungovat jen za ve smečce. Proč se tedy bát samostatného vlka? Ten by tě moná jen naprosto nepozorován sledoval z povzdálí a tie by čekal a vypadne z jeho teritoria ....
To sis mě s někým spletla. Já nic o vlcích a smečce nepsala.
Blossom napsal(a):
Pozor, já nepsala, e by to byly oklivé nebo patné avatary.
Já jsem psala, e mi ty avatary připadají k zamylení, tím spí po poznámce - ve smyslu - nepi na tohle vlákno, sic Tě tady seerou vlkodraci.....
Ale připsala jsi pod to svůj pohled na obě "elmy", který vyzněl negativně.
Proto jsem nabyla nabyla dojmu, e tvoje hodnocení obou zvířat je pouze prvoplánové a nekomplexní.
Podle návodu jsem se dále zamyslela a popsala i jiné přístupy vidění. Vidění přírodních lidí , kteří stejně jako vlci ijí intuitivně ( nebo ili v minulosti) a proto v nich vlk nevzbuzoval ani strach ani negativní pocity.
A vlci a lesy spolu určitě souvisí , tak doufám, e nejsme na tomto vlákně úplně OFF
Není tady
no tak to bychom měli
to byl příspěvek k mému dodatkovému témátku o vaich skrytých lesích a jejich příerkách? Nebo se k tomu teprve dostanete? Nebo se vám na to nechce odpovídat? A co souvislost vnitřních lesů a zachraňování ohroených lesů? Zajímalo by mě, jak to kdo vidí.
Není tady
Ve mně vzbuzuje negativní pocity ten konkrétní avatar lupiny.
Ne vlk jako takový.
To jen na ujasnění.
a k tomu serání od vlkodraků?: humor a nadsázka,,, asi takhle:
http://www.youtube.com/watch?v=Mgsw_ZY13Jw
Upravil(a) Johana50 (6. 6. 2011 10:21)
Není tady
majkafa napsal(a):
BB napsal(a):
majkafa napsal(a):
Ale kdybych tohohle vlka s těma očima potkala v noci v tmavém lese, měla bych strach.Sama jsi výe psala, e vlci jsou schopni fungovat jen za ve smečce. Proč se tedy bát samostatného vlka? Ten by tě moná jen naprosto nepozorován sledoval z povzdálí a tie by čekal a vypadne z jeho teritoria ....
To sis mě s někým spletla. Já nic o vlcích a smečce nepsala.
Promiň, to byl Bloss ...
Není tady
Mně se avatar Lupiny líbí, moc. Mám pocit, e je takový respektábl. Mně se vlastně líbí asi vech avatary, ale fakt je, e některé míň. . Ale myslím, e je to tak nějak moje.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
haiel napsal(a):
Zklamaná, ale ne na tomhle vlákně! Sic tě tady seerou vlkodraci!
...a ví, e tomu bych i věřila
Jetě se vrátím k tvé otázce, zda se bojím sama do lesa. Ne, nebojím, z přírody nemusí mít člověk strach, nato mít strach z lesa vlastní due. Na pozoru by vak měl být před lesem cizích duí.
Já myslím, e z lesů cizích duí strach mít nemusí, tam nezbloudí . Ve své zbloudit můe, pak je fajn najít cestu.
Připadá mi, e lesy cizích duí jsou v představách duevně nemocných, třeba schizofreniků. Nezdá se vám?
Není tady
ádná due není cizí...
Bramborko, tvůj nick se mi moc líbí. Má milá teď u bohuel extchýně, skvělá kuchařka, mě naučila dělat luxusní bramborové knedlíky, protoe u nás na Slovensku, odkud jsem, se nedělají.
A tak mi tvůj nick připomíná ji i to, jak mým dětem a zeti chutnají mé luxusní domácí bramborové knedlíky dle mamky, jak jí říkám.
Upravil(a) majkafa (6. 6. 2011 16:53)
Zklamaná napsal(a):
Jetě se vrátím k tvé otázce, zda se bojím sama do lesa. Ne, nebojím, z přírody nemusí mít člověk strach, nato mít strach z lesa vlastní due. Na pozoru by vak měl být před lesem cizích duí.
Aha ,tak takhle Ty to mas. Strach-to je velka iluze. No ale clovek si ho tvori sam a jedine zase sam se z nej muze taky dostat. Proste s nim zkoncovat.
Není tady
majkafa napsal(a):
ádná due není cizí...
Tohle je pravdou jedine v okamziku kdy ztratis sve ego a pocit vlastni individuality a neboli "ja" a "on" .
Kdo se chce mit ale na pozoru pred nejakou jinou dusi ,ten rozdeluje na "ja" a "on". Na moje a cizi.
A pritom co kdyz se boji jen sve predstavy a sve projekce ,tedy toho co promita zevnitr vne.
Upravil(a) Arcanum (6. 6. 2011 17:15)
Není tady
majkafa napsal(a):
ádná due není cizí...
Bramborko, tvůj nick se mi moc líbí. Má milá teď u bohuel extchýně, skvělá kuchařka, mě naučila dělat luxusní bramborové knedlíky, protoe u nás na Slovensku, odkud jsem, se nedělají.
A tak mi tvůj nick připomíná ji i to, jak mým dětem a zeti chutnají mé luxusní domácí bramborové knedlíky dle mamky, jak jí říkám.
Dík!
Inspirace od vagrové (bohuel ne knedlíková )
Není tady
haiel napsal(a):
no tak to bychom měli
to byl příspěvek k mému dodatkovému témátku o vaich skrytých lesích a jejich příerkách? Nebo se k tomu teprve dostanete? Nebo se vám na to nechce odpovídat? A co souvislost vnitřních lesů a zachraňování ohroených lesů? Zajímalo by mě, jak to kdo vidí.
Můj skrytý les?
No to je přece dobrodruství
Jako Harry Potter - prokousala jsem se u skoro celým posledním dílem a nic není tak, jak to bylo na začátku, u vůbec nic není tak, jak to jetě před několika stránkami knihy vypadalo
Vím, e alnalytický mozek nemá moc ancí, téměř ádnou...
Vím, e dogmatické mylení nic nevymyslí...
Vím, e Strach nedohlédne ani sám na sebe...
Vím, e uraené ego vidí jen samo sebe...
Vím, e nic není tak, jak se na první, druhý..desátý pohled zdá...
A jak to vím?
No prostě kouknu a vidím
Jak to mám se zjevenými lesy?
Nu, řekla bych, e bytosti nám nakloněné z něj odely a vrátily se tam starobylé energie, které ho i bez nás ochrání
Jak řekla Bloos: zachraňme sami sebe
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Můj skrytý les?
No to je přece dobrodruství
Jako Harry Potter - prokousala jsem se u skoro celým posledním dílem a nic není tak, jak to bylo
A nebezpečný ! ! !
Není tady
Bramborko, já ho zase vnímám jako bezpečný. Není třeba se vůbec ničeho bát.
Jako v Harry Potterovi. Kniha super, u se těím na filmové ztvárnění druhé poloviny posledního dílu.
Upravil(a) majkafa (6. 6. 2011 17:48)