18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Arcanum napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Já vím, e v tom, zda člověk pozná a poslechne svou intuici, hraje také velkou roli nejen to, zda to umí, ale také zda CHCE.
Rozumim. Nazvala bych to osobne jakousi laskavosti sama k sobe a nebo taky projevem vlastni vule se to ucit.
Ano, v tomhle "chtění" také nevnímám nic negativního.
Je to nejspí hodně o připravenosti. A due "ví" víc ne osobnost člověka. Je na kadém, co/koho momentálně poslechne.
Tajemství halt odkrýváme postupně a kadý ve svém módu
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Tajemství halt odkrýváme postupně a kadý ve svém módu
Tak ale at delam co delam ,nevim co to znamena.
Znamena to podle sebe.?
Není tady
Není tady
Vy na to idete ale dos od lesa! Ale to nič, aspoň sa´tu človek nenudí...
Upravil(a) Selima (3. 6. 2011 16:11)
Není tady
Selima napsal(a):
Vy na to idete ale dos od lesa! Ale to nič, aspoň sa´tu človek nenudí...
Nu, o lese to tady u delí čas moc není...
Ale moná je to jen drobný omyl -e vlákno se správně mělo jmenovat spí Zachraň se, kdo můe. , nikoli Zachraňte les...
Hezký víkend vem!
haiel napsal(a):
Číst tady umí snad vichni....
No jen aby, Draku, jen aby.....jsou chvíle, kdy mně jímá truchlivá pochybnost
Já bych si například děsně ráda zaloila vlákno k tomu, abych poznala kdo je to vlastně morpheus - teda, kdyby mně to a zase tak tankovalo.
Obávám se vak, e touím po nemoném.
źatůvko, nezapomeň, e cesta vzhůru vede zhusta napřed dolů
Blossom................................................nemá ty místo noiček a ručiček stránky? Potitěný? Nějak si tě jinak nedokáu představit
Ale k lesu: ono nejde ani tak o les, e ne? Ale spí o zápas mezi techno a bio.....u jsem zjistila, e takový spolek je i u nás, v Polabí.
Jen aby to nedopadlo jako jiné aktivity - e se někdo vlivnej poene do parlamentu měnit zákony
Není tady
lupina montana napsal(a):
Jen aby to nedopadlo jako jiné aktivity - e se někdo vlivnej poene do parlamentu měnit zákony
No právě....ale já myslím, e nedopadne
Houstne nám vzduch, houstne...příjde pořádná bouřka a ta ho vyčistí..
Řekla bych, e je tu zase "soumrak bohů" a tentokrát to půjde zgruntu
Není tady
Doufám. Od tý doby, co jsme nepustili radar přes hranice.
Jene tady u nás se tak děje - u chtěj kvůli nám měnit zákony
Co neznamená, e se jim to povede - ale stejně je to běs.
Není tady
Doufám. Od tý doby, co jsme nepustili radar přes hranice.
Jene tady u nás se tak děje - u chtěj kvůli nám měnit zákony
Co neznamená, e se jim to povede - ale stejně je to běs.
No jak říká: cesta vzhůru začíná pořádným seupem dolů
Není tady
haiel napsal(a):
Číst tady umí snad vichni....
No jen aby, Draku, jen aby.....jsou chvíle, kdy mně jímá truchlivá pochybnost
Mně to zase vhání optimismus do il ohledně naeho základního kolství, respektive e jeho náhlý propad v mezinárodním porovnávání nebude zas a tak náhlý a strmý. A říkám si, e je těstí, e neprověřovali tu funkční gramotnost na některých z nás.
Není tady
A tak jdou, lesem, tmou, levá, pravá, přední, zadní,
pozor kozle, neupadni!
Není tady
.......................jsou tam draci!
Není tady
Nakonec, jsme na duchovním, proč bychom nemohli od lesa odbočit k lesu? Snad to zakladatelce vlákna Pandoře vadit nebude. Les jako symbol nevědomí, plný příer a neznáma zdává se vám o lese? Myslíte si, e je nějaká vazba mezi zájmem člověka o skryté světy a snahou o záchranu lesů?
Není tady
haiel napsal(a):
Nakonec, jsme na duchovním, proč bychom nemohli od lesa odbočit k lesu? Snad to zakladatelce vlákna Pandoře vadit nebude. Les jako symbol nevědomí, plný příer a neznáma zdává se vám o lese? Myslíte si, e je nějaká vazba mezi zájmem člověka o skryté světy a snahou o záchranu lesů?
Les plný příer a neznáma, proto třeba strach jít do lesa sám a svolávání dalích? Bude nás víc, nebudem se bát vlka, nic?
Konkrétně tady - sice bylo řečeno u v prvním příspěvku - nekecat a dělat, ale v první řadě bylo kecáno a neděláno, nebo pokud by bylo děláno bez kecání, jde se do toho lesa klidně sám (přeloeno kramářsky - strach jít do akce sám, přivolání dalích pro ruku k dílu a je jedno z jakého účelu ). Osobně, pokud mě by něco takhle "vzalo" e bych měla nutkání konat, jdu a konám, bez toho, abych se o tom musela někde zmiňovat a vést o tom diskuzi. Zajímalo by mě, zda i pan prezident, o kterém tu padla zmínka, co by "budu v dobré společnosti" vedl diskuzní fórum v tomto duchu. Osobně si myslím, e jestlie se dozvěděl o této akci a zujalala ho, el k PC a na uvedený účet díky homebankingu převedl nějakou částku - bez kecání.
Není tady
Jéi, Zklamaná, jestli chce furt ít do Pandory, tak to dělej sama za sebe a neopírej se o můj příspěvek. Se bojí sama do lesa?
Není tady
haiel napsal(a):
No jéje....si to myslím taky tak.
Mně se o lese nezdává, jeliko jsem narozena za úplňku a takoví mají s podvědomím snadnějí práci. Ale jednou se mi zdálo, e byl u nás za vsí hřbitov vlese (není tam ani hřbitov, ani les). Náhrobky byly vlastně sochy těch umřelých v různým stáří a různě omelý - byl to les plný soch. Byl to mooc krásnej sen....
Není tady
Nojo, vlastně - Avatar, to byl přece film o snech a lese v nás.....jéiku na kříku, jak já jsem jim záviděla ten komunikační strom a ty zásuvkový copánky!
Není tady
haiel napsal(a):
Jéi, Zklamaná, jestli chce furt ít do Pandory, tak to dělej sama za sebe a neopírej se o můj příspěvek. Se bojí sama do lesa?
nevytvářej si domněnky a krejčovském salonu...pouila jsem naprosto a pouze to, o čem se zde diskutovalo.
Pokud bych u chtěla fakt ít, tak si pi, e by to byl setsakra skvělý kousek
Není tady
Zklamaná napsal(a):
haiel napsal(a):
nevytvářej si domněnky a krejčovském salonu...pouila jsem naprosto a pouze to, o čem se zde diskutovalo.
Pokud bych u chtěla fakt ít, tak si pi, e by to byl setsakra skvělý kousek
Kurňa ne.er. Já jsem tady stvořila tak krásnou odbočku k tajuplným světům, můj nejhezčí příspěvek dneska, jsem byla tak ráda, e mě to napadlo a e budou ostatní psát k tomu a ty si z něho naseká munici na Pandoru. Si materiál na ten skvělý kousek napi sama.
Není tady
Draku nee! Srdénko nám stejně nic k lesu due nenapíe....tak ho přeskakuj (srdénko, ne les) a nečti.....mně to prosím zajímá!
Mýty a lesy a drakodlaci a vlkodraci
Není tady
Zklamaná, ale ne na tomhle vlákně! Sic tě tady seerou vlkodraci!
Není tady
haiel napsal(a):
...a ví, e tomu bych i věřila
Jetě se vrátím k tvé otázce, zda se bojím sama do lesa. Ne, nebojím, z přírody nemusí mít člověk strach, nato mít strach z lesa vlastní due. Na pozoru by vak měl být před lesem cizích duí.
Není tady
haiel napsal(a):
Hmm, odkdy tady někdo chce určovat jinému, na jaké vlákno má či nemá (smí či nesmí?) psát??
A kdy u to tu (bohuel) dávno není o lese, a dávnoto tu není o konkrétním dělání, ale zas pouze o kecání...
Nad tímhle příspěvkem mě napadlo - to je vlastně k zamylení, proč jste si vy dvě vybraly avatary právě tohoto typu:
Vlk - elma, lovící a útočící výhradně ve smečce, sám by byl bez ance na úlovek.....
Drak - pohádková krvelačná negativní postava, eroucí princezny.....