Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#151 3. 6. 2011 15:23

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Zachraňte les

Arcanum napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Já vím, že v tom, zda člověk pozná a poslechne svou intuici, hraje také velkou roli nejen to, zda to umí, ale také zda CHCE.

Rozumim. Nazvala bych to osobne jakousi laskavosti sama k sobe a nebo taky projevem vlastni vule se to ucit. smile

Ano, v tomhle "chtění" také nevnímám nic negativního.
Je to nejspíš hodně o připravenosti. A duše "ví" víc než osobnost člověka. Je na každém, co/koho momentálně poslechne.
Tajemství halt odkrýváme postupně a každý ve svém módu stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#152 3. 6. 2011 15:43

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

Pandorraa napsal(a):

Tajemství halt odkrýváme postupně a každý ve svém módu stolt

Tak ale at delam co delam ,nevim co to znamena.
Znamena to podle sebe.? smile

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#153 3. 6. 2011 15:56

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ano, "po svém způsobu" nebo "ve svém nastavení"

Není tady

#154 3. 6. 2011 16:04

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

smile   stolt

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#155 3. 6. 2011 16:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Vy na to idete ale dos od lesa! big_smile Ale to nič, aspoň sa´tu človek nenudí...

Upravil(a) Selima (3. 6. 2011 16:11)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#156 3. 6. 2011 16:30

Blossom
Host

Selima napsal(a):

Vy na to idete ale dos od lesa! big_smile Ale to nič, aspoň sa´tu človek nenudí...

lol

Nu, o lese to tady už delší čas moc není... tongue hmm  kapitulation

Ale možná je to jen drobný omyl -že  vlákno se správně mělo jmenovat spíš Zachraň se, kdo můžeš. lol lol , nikoli Zachraňte les...

Hezký víkend všem! smile

#157 3. 6. 2011 16:43

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

haiel napsal(a):

Číst tady umí snad všichni....

No jen aby, Draku, jen aby.....jsou chvíle, kdy mně jímá truchlivá pochybnost cool
Já bych si například děsně ráda založila vlákno k tomu, abych poznala kdo je to vlastně morpheus - teda, kdyby mně to až zase tak tankovalo.
Obávám se však, že toužím po nemožném.

źaštůvko, nezapomeň, že cesta vzhůru vede zhusta napřed dolů lol

Blossom................................................nemᚠty místo nožiček a ručiček stránky? Potištěný? Nějak si tě jinak nedokážu představit roll

Ale k lesu: ono nejde ani tak o les, že ne? Ale spíš o zápas mezi techno a bio.....už jsem zjistila, že takový spolek je i u nás, v Polabí.
Jen aby to nedopadlo jako jiné aktivity - že se někdo vlivnej požene do parlamentu měnit zákony hmm

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#158 3. 6. 2011 16:52

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lupina montana napsal(a):

Jen aby to nedopadlo jako jiné aktivity - že se někdo vlivnej požene do parlamentu měnit zákony hmm

No právě....ale já myslím, že nedopadne big_smile
Houstne nám vzduch, houstne...příjde pořádná bouřka a ta ho vyčistí..
Řekla bych, že je tu zase "soumrak bohů" a tentokrát to půjde zgruntu stolt

Není tady

#159 3. 6. 2011 16:55

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Doufám. Od tý doby, co jsme nepustili radar přes hranice. smile
Jenže tady u nás se tak děje - už chtěj kvůli nám měnit zákony dumbommad
Což neznamená, že se jim to povede - ale stejně je to běs. hmm

Není tady

#160 3. 6. 2011 16:56

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Doufám. Od tý doby, co jsme nepustili radar přes hranice. smile
Jenže tady u nás se tak děje - už chtěj kvůli nám měnit zákony dumbommad
Což neznamená, že se jim to povede - ale stejně je to běs. hmm

No jak říkáš: cesta vzhůru začíná pořádným sešupem dolů wink

Není tady

#161 3. 6. 2011 17:05

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

haiel napsal(a):

Číst tady umí snad všichni....

No jen aby, Draku, jen aby.....jsou chvíle, kdy mně jímá truchlivá pochybnost cool
hmm

Mně to zase vhání optimismus do žil ohledně našeho základního školství, respektive že jeho náhlý propad v mezinárodním porovnávání nebude zas až tak náhlý a strmý. A říkám si, že je štěstí, že neprověřovali tu funkční gramotnost na některých z nás. big_smile

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#162 3. 6. 2011 17:30

haiel
♥♥♥♥♥♥-

A tak jdou, lesem, tmou, levá, pravá, přední, zadní,
pozor kozle, neupadni!

cool big_smile

Není tady

#163 5. 6. 2011 14:28

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

.......................jsou tam draci! cool

Není tady

#164 5. 6. 2011 17:13

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Vlkodraci yikes

Není tady

#165 5. 6. 2011 18:00

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Nakonec, jsme na duchovním, proč bychom nemohli od lesa odbočit k lesu? smile  Snad to zakladatelce vlákna Pandoře vadit nebude. Les jako symbol nevědomí, plný příšer yikes a neznáma yikes big_smile  zdává se vám o lese?  Myslíte si, že je nějaká vazba mezi zájmem člověka o skryté světy a snahou o záchranu lesů? smile

Není tady

#166 5. 6. 2011 19:56

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

haiel napsal(a):

Nakonec, jsme na duchovním, proč bychom nemohli od lesa odbočit k lesu? smile  Snad to zakladatelce vlákna Pandoře vadit nebude. Les jako symbol nevědomí, plný příšer yikes a neznáma yikes big_smile  zdává se vám o lese?  Myslíte si, že je nějaká vazba mezi zájmem člověka o skryté světy a snahou o záchranu lesů? smile

Les plný příšer a neznáma, proto třeba strach jít do lesa sám a svolávání dalších? Bude nás víc, nebudem se bát vlka, nic?
Konkrétně tady - sice bylo řečeno už v prvním příspěvku - nekecat a dělat, ale v první řadě bylo kecáno a neděláno, nebo pokud by bylo děláno bez kecání, jde se do toho lesa klidně sám (přeloženo kramářsky - strach jít do akce sám, přivolání dalších pro ruku k dílu a je jedno z jakého účelu wink). Osobně, pokud mě by něco takhle "vzalo" že bych měla nutkání konat, jdu a konám, bez toho, abych se o tom musela někde zmiňovat a vést o tom diskuzi. Zajímalo by mě, zda i pan prezident, o kterém tu padla zmínka, co by "budu v dobré společnosti" vedl diskuzní fórum v tomto duchu. Osobně si myslím, že jestliže se dozvěděl o této akci a zujalala ho, šel k PC a na uvedený účet díky homebankingu převedl nějakou částku - bez kecání. cool

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#167 5. 6. 2011 20:09

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Jéžiš, Zklamaná, jestli chceš furt šít do Pandory, tak to dělej sama za sebe a neopírej se o můj příspěvek. Se bojíš sama do lesa?

Není tady

#168 5. 6. 2011 21:45

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

haiel napsal(a):

No jéje....si to myslím taky tak.
Mně se o lese nezdává, jelikož jsem narozena za úplňku a takoví mají s podvědomím snadnější práci. Ale jednou se mi zdálo, že byl u nás za vsí hřbitov  vlese (není tam ani hřbitov, ani les). Náhrobky byly vlastně sochy těch umřelých v různým stáří a různě omšelý - byl to les plný soch. Byl to mooc krásnej sen.... smilesmile

Není tady

#169 5. 6. 2011 21:47

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Nojo, vlastně - Avatar, to byl přece film o snech a lese v nás.....jéžišku na křížku, jak já jsem jim záviděla ten komunikační strom a ty zásuvkový copánky!

Není tady

#170 5. 6. 2011 23:31

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

haiel napsal(a):

Jéžiš, Zklamaná, jestli chceš furt šít do Pandory, tak to dělej sama za sebe a neopírej se o můj příspěvek. Se bojíš sama do lesa?

nevytvářej si domněnky a krejčovském salonu...použila jsem naprosto a pouze to, o čem se zde diskutovalo.
Pokud bych už chtěla fakt šít, tak si piš, že by to byl setsakra skvělý kousek tongue

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#171 5. 6. 2011 23:51

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

haiel napsal(a):

nevytvářej si domněnky a krejčovském salonu...použila jsem naprosto a pouze to, o čem se zde diskutovalo.
Pokud bych už chtěla fakt šít, tak si piš, že by to byl setsakra skvělý kousek tongue

Kurňa ne.er. Já jsem tady stvořila tak krásnou odbočku k tajuplným světům, můj nejhezčí příspěvek dneska, jsem byla tak ráda, že mě to napadlo a že budou ostatní psát k tomu a ty si z něho nasekᚠmunici na Pandoru.  Si materiál na ten skvělý kousek napiš sama.

Není tady

#172 5. 6. 2011 23:59

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Draku nee! grater Srdénko nám stejně nic k lesu duše nenapíše....tak ho přeskakuj (srdénko, ne les) a nečti.....mně to prosím zajímá!
Mýty a lesy a drakodlaci a vlkodraci smile

Není tady

#173 6. 6. 2011 0:03

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná, ale ne na tomhle vlákně! Sic tě tady sežerou vlkodraci!

Není tady

#174 6. 6. 2011 2:55

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

haiel napsal(a):

...a víš, že tomu bych i věřila big_smile
Ještě se vrátím k tvé otázce, zda se bojím sama do lesa. Ne, nebojím, z přírody nemusí mít člověk strach, natož mít strach z lesa vlastní duše. Na pozoru by však měl být před lesem cizích duší.

Není tady

#175 6. 6. 2011 9:18

Blossom
Host

haiel napsal(a):

Hmm, odkdy tady někdo chce určovat jinému, na jaké vlákno má či nemá (smí či nesmí?) psát?? dumbom

A když už to tu (bohužel) dávno není o lese, a dávnoto tu  není o konkrétním dělání, ale zas pouze o kecání... hmm
Nad tímhle příspěvkem mě napadlo - to je vlastně k zamyšlení, proč jste si vy dvě vybraly avatary právě tohoto typu:

Vlk - šelma, lovící a útočící výhradně ve smečce, sám by byl bez šance na úlovek..... vissla

Drak - pohádková krvelačná negativní postava, žeroucí princezny..... wink vissla

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí