Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 2. 6. 2011 21:41

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Zachraňte les

majkafa napsal(a):

Mám o tebe starost..

Majko, lepší bude, když budeš mít starost sama o sebe. Myslím, že to potřebuješ víc, než já.

A za kamínek děkuji, těším se par

Upravil(a) Pandorraa (2. 6. 2011 21:44)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#127 2. 6. 2011 21:44

majkafa
Host

I proto na Láskopadu Desmod a Zostane ticho. Nechápala jsem, proč.

#128 2. 6. 2011 21:47

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation kdo byl majitelem těch lesů před vykoupením, že prodává po kousku souvislé pozemky, a kdo je majitelem po vykoupení? prosím o odpověď, děkuji

Strach je malá smrt...

Není tady

#129 2. 6. 2011 21:48

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

majkafa napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Ani moje záměrně agresivní upozornění - pro ty, kdo chtějí něco dělat a ne jen kecat - nerozklíčovaly...
Nu což, když je něco TAM, tak to halt musí VEN  a na to já jsem expert wink

grater Ty si s lidmi někdy hraješ. Já vím, že "jen" s těmi, kdo to dovolí. Ale jsme lidé, někteří silní, jiní slabší.
Jsi silná osobnost. A tady používᚠsvou sílu nefér. Mám o tebe starost. Co vysíláme, to se nám vrátí.
Tak proto mi bylo včera v pozdní noci tak smutno. Nevěděla jsem, proč to.

Mᚠu mě kamínek z Mrtvého moře a taky z Masady. Kéž tě ochrání.

Prispevek 122. bych si ja osobne kdybych byla na Tvem miste majkafo precetla velice a velice pozorne. Ona ale pravda na druhou stranu ani ta "pouaha " pozornost nestaci kdyz clovek oslepnul =to znamena vytvoril si projekt ktery zevnit projektuje vne na objekt avsak je to jen klam mponevadz je to jeho vlastni mysl.

I Ty jsi tady majkafo proto ze je to pro Tebe nyni dulezity. Az vyjdes ven zas na svetlo ,pak vsechno uvidis a dost mozna a bylo by me blaze i za Tebe se tomu pekne zasmejes. 
Kez mas vuli k tomu byt bdela. smile  Ted jsi slepa.

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#130 2. 6. 2011 22:00

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Bety napsal(a):

kapitulation kdo byl majitelem těch lesů před vykoupením, že prodává po kousku souvislé pozemky, a kdo je majitelem po vykoupení? prosím o odpověď, děkuji

Bety já přesně nevím, podle toho, co jsem si přečetla v červnové Meduňce, myslím, že jde o výkup od soukromníků, kteří by nejspíš jinak les vytěžili. Po vykoupení je majitelem lesa Český svaz ochránců přírody – Pozemkový spolek KOSENKA viz: http://www.kosenka.cz/
Myslím, že nejpřesnější informace dostaneš na kontaktech, uvedených na stránkách.
Pak si také můžeš prostudovat příslušné zákony o ochraně přírody - zda tam hrozí nějaká změna vlastnictví ap.
Osobně si myslím že ta hrozí VŽDY, víme jak u nás zákony fungují.
Nicméně pokud les nezmění majitele, bude jako soukromý majetek vytěžený časem určitě. Pokud ho změní a majitelem jsou Ochranáři, chci věřit, že se tak nestane a opora v zákonech pro to existuje. Ono taky zprivatizovat a vytěžit pak tak velkou plochu pralesa už by nejspíš nebylo tak jednoduché, nehledě na pozdvižení mezi ochranáři v celé Evropě, které by nejspíš nastalo...
Ale to jsou BY.... bohužel si myslím, že v dnešním světě s nimi jako riziky musíme prostě počítat.
Ale jak říkám, přesné informace najdeš na uvedených kontaktech.
Svůj certifikát má i exprezident Havel a další osobnosti, tak při nejhorším budu alespoň v dobré společnosti big_smile

Není tady

#131 2. 6. 2011 22:01

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Arcanum,
ty určitě víš, že je zbytečné mluvit k hluchému, je zbytečné ukazovat cestu slepému.... ale že přesto je to potřeba dělat, protože jednou i hluchý uslyší a slepý uvidí a bude to možná právě to tvoje tisící slovo, které ho učiní svobodným.

A protože Zklamča neváhá stále rozklikávat svoje IGNORE, kam si mne šoupla, neváhá přispěchat na Duchovní, číst forům, které JÁ jsem založila  a věnuje mi stovky písmenek, což by nedělala, kdyby to pro NI nebylo důležité, tak i když je to zbytečné, je to nutné.

Děkuji ti za ni Arcanum godlike

Ano ,jednou uslysi a uvidi. A vsechno ma svuj smysl. smile

Není tady

#132 2. 6. 2011 22:02

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Majko...je ti skoro 50..odpus,ale čím dál tím víc na mě působíš jako nedospělé děcko...dříve mě to nenapadlo..

Není tady

#133 2. 6. 2011 22:02

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Děkuji za odpověď!

Strach je malá smrt...

Není tady

#134 3. 6. 2011 0:45

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Arcanum napsal(a):

Pokud dovolis zklamana,udelam ted pouze presne to, co delas Ty. smile

Muj pohled na Tebe:
Ty uz nejsi ten clovek o kterem jsem rekla tehda to co jsem prohlasila. Ty jedes raznym sesupem dolu,nikoli nahoru. A uprimne reknu ze je to nesmirna skoda.
Ja verim ze si ani neuvedomujes co delas. A ja opet reknu ze je to velka skoda.
Zabredla jsi hloubeji a hlkoubeji tam odkud jsi naopak mohla a podle mne mela spise vyjit.

Az Pandoru prestanes pronasledovat,pak jsi svobodna.Zatim si myslim ze ani nevis jak moc si tim co delas ublizujes.
No nic zklamco -holky ja proste MUSELA. smile

Nemas zatim sanci pochopit Pandoru a v tom je hacek. stolt
a Tva projekce Te prilis a prilis ovlivnuje.

Arcanum napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Arcanum,
ty určitě víš, že je zbytečné mluvit k hluchému, je zbytečné ukazovat cestu slepému.... ale že přesto je to potřeba dělat, protože jednou i hluchý uslyší a slepý uvidí a bude to možná právě to tvoje tisící slovo, které ho učiní svobodným.

A protože Zklamča neváhá stále rozklikávat svoje IGNORE, kam si mne šoupla, neváhá přispěchat na Duchovní, číst forům, které JÁ jsem založila  a věnuje mi stovky písmenek, což by nedělala, kdyby to pro NI nebylo důležité, tak i když je to zbytečné, je to nutné.

Děkuji ti za ni Arcanum godlike

Ano ,jednou uslysi a uvidi. A vsechno ma svuj smysl. smile

godlike amen godlike
děkuji vám oběma za nesmírnou péči o mou osobu a vᚠsmutek nad tím, že jsem zatím nenašla tu pravou cestu (podél vašeho boku). Přesto ta naděje na prozření, kterou mi obě dáváte - jistě s upřímností vám vlastní, mi dovolí jít s klidným srdcem spát, vědouc, že zajisté se dostanu až k vám TAM, kde získám ten naprostý přehled a sama sebe se budu ptát, proč mi to tááák dlouho trvalo. gloria godlikebig_smile

ps. Co má Zklamaná společného se Ščúrnicou? To jsou mi věci va
Ono to nebude zas tak žhavé s tím "samozvaným vedením" slepých a hluchých, a jak se hezky rozrůstá to společenství jednookých králů.

Hir (jéé promiň Arcanum) - můj pohled na tebe:
z nestranného přispěvovatele se z tebe během pár posledních měsíců stal schopný pochlebovač. Kdy nastala ta změna? Určitě si pamatuješ moje slova, když jsem se tě ptala, co se ti stalo? Z člověka s osobitým a pevným názorem se stala jen schopná plácačka po zádech. Škoda. Teď je z tebe jen tvárná hmota a já věřím, že ti to nebude trvat dlouho, že opět v sobě probudíš to své vlastní JÁ.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#135 3. 6. 2011 0:46

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

sorry, odesláno 2x - i když, možná by to nebylo na škodu lol

Upravil(a) Zklamaná (3. 6. 2011 0:46)

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#136 3. 6. 2011 7:01

majkafa
Host

Revliba napsal(a):

majkafa napsal(a):

Majko...je ti skoro 50..odpus,ale čím dál tím víc na mě působíš jako nedospělé děcko...dříve mě to nenapadlo..

Děkuji ti. Mám z tvého postřehu velikou radost. Nebo děti poslouchají intuici. Jsem ráda, že už ji někdy slyším a doufám, že budu pořád víc.
V praktických záležitostech jsem dospělá.
A tak to má být. stolt

#137 3. 6. 2011 8:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Bramborka napsal(a):

Blossom napsal(a):

Když tak nad tím vším přemýšlím,zdá se mi, že když jsi tu chtěla zjišovat Pandorroo, kdo je kdo, tak vlastně tohle vlákno splnilo svůj účel:

Všichni, kdo si ho od začátku přečetli, z něj teď už jasně vědí kdo je Pandorraa. stolt

Jenom já furt ne ......kapitulation
A ani nevím kdo je majkafa, Blossom, dušička, Wiki, Zklamaná ................... prostě lůzr hmm

Si môj človek, lúzre... big_smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#138 3. 6. 2011 9:23

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Bramborka napsal(a):

Blossom napsal(a):

Když tak nad tím vším přemýšlím,zdá se mi, že když jsi tu chtěla zjišovat Pandorroo, kdo je kdo, tak vlastně tohle vlákno splnilo svůj účel:

Všichni, kdo si ho od začátku přečetli, z něj teď už jasně vědí kdo je Pandorraa. stolt

Jenom já furt ne ......kapitulation
A ani nevím kdo je majkafa, Blossom, dušička, Wiki, Zklamaná ................... prostě lůzr hmm

Si môj človek, lúzre... big_smile

To jsem ráda! wink

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#139 3. 6. 2011 10:09

Blossom
Host

Pandorraa napsal(a):

majkafa napsal(a):

.

Tohle vlákno je bohužel hodně o téhle dohodě. Proto jsem tu už taky výše napsala, že si nesmírně vážím těch, kteří si pomysleli svoje, udělali svoje a překlikli. tummenupppussa

Zrátka těch, co souhlasili a mlčky přispěli na předkládanou aktivitu, a nebo co nesouhlasili, ale mlčky překlikli a diskrétně se vzdálili.... vissla A hlavně ale aby do ničeho nekecali ! tongue big_smile

Pandorroo, v tom případě je asi chyba, žes to dávala na diskusní fórum. Tam se totiž obvykle o zadaných tématech diskutuje a lidi obvykle píšou své různé názory. stolt
A to je to, cos ty (soudě podle tónu tvých příspěvků) nechtěla, co ty nemᚠráda, co tě rozčiluje a vytáčí.

Možná jsi měla tedy vymyslet nějaké třeba tleskací a souhlasící fórum, když tak těžko snášíš jiné, než souhlasné názory....

Protože takhle mi to tedy připadá přesně jako z Cimrmana z Hospody na mýtince:
Chlap si strašně přál mít hospodu, ale nechtěl, aby mu tam lezli lidi...... vissla big_smile

Upravil(a) Blossom (3. 6. 2011 10:26)

#140 3. 6. 2011 11:12

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Revliba napsal(a):

majkafa napsal(a):

Děkuji ti. Mám z tvého postřehu velikou radost. Nebo děti poslouchají intuici. Jsem ráda, že už ji někdy slyším a doufám, že budu pořád víc.
V praktických záležitostech jsem dospělá.
A tak to má být. stolt

Majko, jsi si jistá, že je to intuice?
Že to není tvoje mysl, která si "s tebou hraje"? wink

Ty si opravdu MYSL͊, ty opravdu CÍT͊, že dokážu zmanipulovat - a to tu stále tvrdím, že jsem velmi dobrý manipulátor a nijak se tím netajím - tyhle "jezinky bezinky" k tomu, aby vydaly a vypustily něco, co v nich NENÍ? Že kohokoliv dokážu donutit, aby jednal sám PROTI sobě a ne v SOULADU se sebou? Nedržel se tématu vlákna a začal tu psát O SOBĚ, skrze MNĚ?
Opravdu si myslíš, že já stojím o ty kecy, které tu teď musím přeskakovat?

A opravdu cítíš, že tohle ti říká tvá INTUICE?
Nu, pokud ano, tak pak to tak je.
Pro tebe stolt

Není tady

#141 3. 6. 2011 11:44

majkafa
Host

Pan, nepochopeno.
Já nepsala, že jsi  "tyhle "jezinky bezinky" k tomu, aby vydaly a vypustily něco, co v nich NENÍ" zmanipulovala.
Ale naprosto jistě cítím, že ses pokusila manipulovat. Všeobecně, nikoho konkrétně.
Napsalas kdysi, že majkafa má tolik zkušeností, že manipulaci pozná. Teď mi to tvé psaní tenkrát vyskočilo.  Vzpomínáš?
Samozřejmě se mohu mýlit. Ale myslím, že nemýlím.
Proto jsem z toho smutná.
Žes měla potřebu se pokusit.
A nevím, proč jsem z toho smutná. Proč to nevnímám jako fakt - bez pocitů.  To je zase mé, to si musím prozkoumat.

Upravil(a) majkafa (3. 6. 2011 11:53)

#142 3. 6. 2011 11:57

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Samozřejmě se mohu mýlit.  Ale myslím,  že nemýlím.

S dovolenim k tomu neco dodam. smile

Pokud pises ze myslis ze se nemylis ,pak je to vyrazem Tveho kolisani. Intuice vi a o tom co intuice prinese neni uz potreba myslet zda je to tak ci neni.  smile

Není tady

#143 3. 6. 2011 12:14

majkafa
Host

Arcanum napsal(a):

majkafa napsal(a):

Pokud pises ze myslis ze se nemylis ,pak je to vyrazem Tveho kolisani. Intuice vi a o tom co intuice prinese neni uz potreba myslet zda je to tak ci neni.  smile

Víš, hir, mně nejdou přes pusu od jisté doby kategorická prohlášení - NIKDY, NEMÝLÍM a podobně. Proto je taky nepíšu, nebo jen výjimečně v nedůležitých záležitostech.
Taková zbabělost, opatrnost, alibizmus, co kdyby to, čemu říkám pracovně "Bůh" zahlídlo tu mou kategoričnost a dalo mi zase pocítit, že se nemám povyšovat.

Upravil(a) majkafa (3. 6. 2011 12:21)

#144 3. 6. 2011 12:40

Blossom
Host

majkafo, vždy schéma je (bohužel hmm ) tak jednoduché:

Napíšeš intuice, ale když se to někomu nehodí do krámu, tak to "není intuice, ale mysl, která si s tebou hraje".

Napíšeš jako každý normální člověk Myslím, že se nemýlím (protože moudrý člověk ví, že jestli se mýlíme nebo nemýlíme, se většinou ukáže až časem, proto je lépe neříkat povýšenecky nikdy se nemýlím), ale je to hned zpochybněno jako kolísání názoru.

Nebo je napsána osobní zkušenost, ale protože se opět nehodí někomu do krámu, není to osobní zkušenost, ale blábláblá... big_smile

Vždy je to tak jednoduché, až prostinké, jak a podle čeho  Pandorraa a Hirondel-Arcanum měří.... = podle toho, jak se jim zrovna hodí a jak to souzní s jejich názorem. stolt

#145 3. 6. 2011 13:17

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Tak já konečně pročetla druhý odkaz, a je to fakt dobrý nápad. tummenupp

Přírodě jsem se nikdy nijak nevěnovala, přiznám poctivě, snad jen nepovině-povinné akce (dříve).big_smile Ale zato do lesů, to bych chodila, tam jsem spokojená. Ani jsem si to nikdy neuvědomila. Táhlo mě to vždy, automaticky, aniž bych o tom  přemýšelela, k pomoci spíše zvířatům.

Ty kytky v okně - to je teda výzva jako prase! pro mě big_smile
Já, že bych to taky vyrobila...(?)  a okrášlila tak naši ves s 31 čp. lol ? Musím přiznat, že jsme, bohužel tedy,  dost na oku.. a všichni tam stále něco hrabou, trhaj, sázej...
Myslím, že by se  moji nejbližší i příbuzenstvo   zhroutili se srdeční insuficencí, kdyby viděli  mě, která dostává k narozkám místo kytky uzené koleno s mašlí, viděli matlat nějaké muškáty či co tam patří lol
Ale docela mě to nadchlo! Snad se na to vážně vrhnu. Po fasádě...roll

A ten certifikát je úplně super věc. Mám v okolí pár lidí, kterým tento dárek sedne jak p.r.d.e.l na hrnec.
Tak ok, díky za nápad. smile
Budu se moci pak pěkně dmout pýchou lol

Není tady

#146 3. 6. 2011 14:28

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Pan, nepochopeno.
Já nepsala, že jsi  "tyhle "jezinky bezinky" k tomu, aby vydaly a vypustily něco, co v nich NENÍ" zmanipulovala.
Ale naprosto jistě cítím, že ses pokusila manipulovat. Všeobecně, nikoho konkrétně.
Napsalas kdysi, že majkafa má tolik zkušeností, že manipulaci pozná. Teď mi to tvé psaní tenkrát vyskočilo.  Vzpomínáš?
Samozřejmě se mohu mýlit. Ale myslím, že nemýlím.
Proto jsem z toho smutná.
Žes měla potřebu se pokusit.
A nevím, proč jsem z toho smutná. Proč to nevnímám jako fakt - bez pocitů.  To je zase mé, to si musím prozkoumat.

No... to je právě ono: ty MYSL͊.
Tak ale nepoznᚠa nerozeznᚠale už vůbec nic.
Je toho asi víc, co je tu tvé....

Upravil(a) Pandorraa (3. 6. 2011 14:29)

Není tady

#147 3. 6. 2011 14:39

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Arcanum napsal(a):

majkafa napsal(a):

Já vím, že v tom, zda člověk pozná a poslechne svou intuici, hraje také velkou roli nejen to, zda to umí, ale také zda CHCE. Zvl᚝ když se dlouho nechával vést a ovládat rozumem. Než to zcela zvládne, obvykle rozum intuici ještě někdy převálcuje.... je těžké opustit to, co tolik let "fungovalo". Je to zcela na nevědomé bázi a takový člověk vnímá zprvu intuici jen tehdy, je-li v souladu s jeho rozumem.
Rozum se mu převléká za intuici zvl᚝ má-li možnost projkovat své obavy sám o sebe na někoho jiného.
Znám to, taky jsem "tam už byla" lollollol
(Sorry, když musím, tak musím a a už Zklamče to rozklikávání jejího IGNORE alespoň udělá nějakou radost stolt )

Není tady

#148 3. 6. 2011 14:42

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Bety, omluvám se, teď jsem to hledala a četla jsem ten článek v Regeneraci, nikoliv v Meduňce.
Ty časopisy mi splývají, jsou hodně podobné.

Není tady

#149 3. 6. 2011 14:43

majkafa
Host

Už když jsem tam dopisovala slovo MYSLÍM i větu - samozřejmě, že mohu mýlit , jsem věděla, že se toho někdo chytne a začne to rozebírat.

Nic to nemění na tom, že mi bylo smutno z chování Pan na tomto vlákně.
Už není, protože už vím, z čeho mi bylo smutno. Smutek pominul a to mám radost. smile

Upravil(a) majkafa (3. 6. 2011 14:46)

#150 3. 6. 2011 15:11

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Já vím, že v tom, zda člověk pozná a poslechne svou intuici, hraje také velkou roli nejen to, zda to umí, ale také zda CHCE.

Rozumim. Nazvala bych to osobne jakousi laskavosti sama k sobe a nebo taky projevem vlastni vule se to ucit. smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí