18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
majkafa napsal(a):
Mám o tebe starost..
Majko, lepí bude, kdy bude mít starost sama o sebe. Myslím, e to potřebuje víc, ne já.
A za kamínek děkuji, těím se
Upravil(a) Pandorraa (2. 6. 2011 21:44)
Není tady
I proto na Láskopadu Desmod a Zostane ticho. Nechápala jsem, proč.
kdo byl majitelem těch lesů před vykoupením, e prodává po kousku souvislé pozemky, a kdo je majitelem po vykoupení? prosím o odpověď, děkuji
Není tady
majkafa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Ani moje záměrně agresivní upozornění - pro ty, kdo chtějí něco dělat a ne jen kecat - nerozklíčovaly...
Nu co, kdy je něco TAM, tak to halt musí VEN a na to já jsem expertTy si s lidmi někdy hraje. Já vím, e "jen" s těmi, kdo to dovolí. Ale jsme lidé, někteří silní, jiní slabí.
Jsi silná osobnost. A tady pouívá svou sílu nefér. Mám o tebe starost. Co vysíláme, to se nám vrátí.
Tak proto mi bylo včera v pozdní noci tak smutno. Nevěděla jsem, proč to.
Má u mě kamínek z Mrtvého moře a taky z Masady. Ké tě ochrání.
Prispevek 122. bych si ja osobne kdybych byla na Tvem miste majkafo precetla velice a velice pozorne. Ona ale pravda na druhou stranu ani ta "pouaha " pozornost nestaci kdyz clovek oslepnul =to znamena vytvoril si projekt ktery zevnit projektuje vne na objekt avsak je to jen klam mponevadz je to jeho vlastni mysl.
I Ty jsi tady majkafo proto ze je to pro Tebe nyni dulezity. Az vyjdes ven zas na svetlo ,pak vsechno uvidis a dost mozna a bylo by me blaze i za Tebe se tomu pekne zasmejes.
Kez mas vuli k tomu byt bdela. Ted jsi slepa.
Není tady
Bety napsal(a):
kdo byl majitelem těch lesů před vykoupením, e prodává po kousku souvislé pozemky, a kdo je majitelem po vykoupení? prosím o odpověď, děkuji
Bety já přesně nevím, podle toho, co jsem si přečetla v červnové Meduňce, myslím, e jde o výkup od soukromníků, kteří by nejspí jinak les vytěili. Po vykoupení je majitelem lesa Český svaz ochránců přírody Pozemkový spolek KOSENKA viz: http://www.kosenka.cz/
Myslím, e nejpřesnějí informace dostane na kontaktech, uvedených na stránkách.
Pak si také můe prostudovat přísluné zákony o ochraně přírody - zda tam hrozí nějaká změna vlastnictví ap.
Osobně si myslím e ta hrozí VDY, víme jak u nás zákony fungují.
Nicméně pokud les nezmění majitele, bude jako soukromý majetek vytěený časem určitě. Pokud ho změní a majitelem jsou Ochranáři, chci věřit, e se tak nestane a opora v zákonech pro to existuje. Ono taky zprivatizovat a vytěit pak tak velkou plochu pralesa u by nejspí nebylo tak jednoduché, nehledě na pozdviení mezi ochranáři v celé Evropě, které by nejspí nastalo...
Ale to jsou BY.... bohuel si myslím, e v dnením světě s nimi jako riziky musíme prostě počítat.
Ale jak říkám, přesné informace najde na uvedených kontaktech.
Svůj certifikát má i exprezident Havel a dalí osobnosti, tak při nejhorím budu alespoň v dobré společnosti
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Arcanum,
ty určitě ví, e je zbytečné mluvit k hluchému, je zbytečné ukazovat cestu slepému.... ale e přesto je to potřeba dělat, protoe jednou i hluchý uslyí a slepý uvidí a bude to moná právě to tvoje tisící slovo, které ho učiní svobodným.
A protoe Zklamča neváhá stále rozklikávat svoje IGNORE, kam si mne oupla, neváhá přispěchat na Duchovní, číst forům, které JÁ jsem zaloila a věnuje mi stovky písmenek, co by nedělala, kdyby to pro NI nebylo důleité, tak i kdy je to zbytečné, je to nutné.
Děkuji ti za ni Arcanum
Ano ,jednou uslysi a uvidi. A vsechno ma svuj smysl.
Není tady
majkafa napsal(a):
Majko...je ti skoro 50..odpus,ale čím dál tím víc na mě působí jako nedospělé děcko...dříve mě to nenapadlo..
Není tady
Děkuji za odpověď!
Není tady
Arcanum napsal(a):
Pokud dovolis zklamana,udelam ted pouze presne to, co delas Ty.
Muj pohled na Tebe:
Ty uz nejsi ten clovek o kterem jsem rekla tehda to co jsem prohlasila. Ty jedes raznym sesupem dolu,nikoli nahoru. A uprimne reknu ze je to nesmirna skoda.
Ja verim ze si ani neuvedomujes co delas. A ja opet reknu ze je to velka skoda.
Zabredla jsi hloubeji a hlkoubeji tam odkud jsi naopak mohla a podle mne mela spise vyjit.
Az Pandoru prestanes pronasledovat,pak jsi svobodna.Zatim si myslim ze ani nevis jak moc si tim co delas ublizujes.
No nic zklamco -holky ja proste MUSELA.
Nemas zatim sanci pochopit Pandoru a v tom je hacek.
a Tva projekce Te prilis a prilis ovlivnuje.
Arcanum napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Arcanum,
ty určitě ví, e je zbytečné mluvit k hluchému, je zbytečné ukazovat cestu slepému.... ale e přesto je to potřeba dělat, protoe jednou i hluchý uslyí a slepý uvidí a bude to moná právě to tvoje tisící slovo, které ho učiní svobodným.
A protoe Zklamča neváhá stále rozklikávat svoje IGNORE, kam si mne oupla, neváhá přispěchat na Duchovní, číst forům, které JÁ jsem zaloila a věnuje mi stovky písmenek, co by nedělala, kdyby to pro NI nebylo důleité, tak i kdy je to zbytečné, je to nutné.
Děkuji ti za ni ArcanumAno ,jednou uslysi a uvidi. A vsechno ma svuj smysl.
amen
děkuji vám oběma za nesmírnou péči o mou osobu a vá smutek nad tím, e jsem zatím nenala tu pravou cestu (podél vaeho boku). Přesto ta naděje na prozření, kterou mi obě dáváte - jistě s upřímností vám vlastní, mi dovolí jít s klidným srdcem spát, vědouc, e zajisté se dostanu a k vám TAM, kde získám ten naprostý přehled a sama sebe se budu ptát, proč mi to tááák dlouho trvalo.
ps. Co má Zklamaná společného se čúrnicou? To jsou mi věci
Ono to nebude zas tak havé s tím "samozvaným vedením" slepých a hluchých, a jak se hezky rozrůstá to společenství jednookých králů.
Hir (jéé promiň Arcanum) - můj pohled na tebe:
z nestranného přispěvovatele se z tebe během pár posledních měsíců stal schopný pochlebovač. Kdy nastala ta změna? Určitě si pamatuje moje slova, kdy jsem se tě ptala, co se ti stalo? Z člověka s osobitým a pevným názorem se stala jen schopná plácačka po zádech. koda. Teď je z tebe jen tvárná hmota a já věřím, e ti to nebude trvat dlouho, e opět v sobě probudí to své vlastní JÁ.
Není tady
sorry, odesláno 2x - i kdy, moná by to nebylo na kodu
Upravil(a) Zklamaná (3. 6. 2011 0:46)
Není tady
Revliba napsal(a):
majkafa napsal(a):
Majko...je ti skoro 50..odpus,ale čím dál tím víc na mě působí jako nedospělé děcko...dříve mě to nenapadlo..
Děkuji ti. Mám z tvého postřehu velikou radost. Nebo děti poslouchají intuici. Jsem ráda, e u ji někdy slyím a doufám, e budu pořád víc.
V praktických záleitostech jsem dospělá.
A tak to má být.
Bramborka napsal(a):
Blossom napsal(a):
Kdy tak nad tím vím přemýlím,zdá se mi, e kdy jsi tu chtěla zjiovat Pandorroo, kdo je kdo, tak vlastně tohle vlákno splnilo svůj účel:
Vichni, kdo si ho od začátku přečetli, z něj teď u jasně vědí kdo je Pandorraa.Jenom já furt ne ......
A ani nevím kdo je majkafa, Blossom, duička, Wiki, Zklamaná ................... prostě lůzr
Si môj človek, lúzre...
Není tady
Selima napsal(a):
Bramborka napsal(a):
Blossom napsal(a):
Kdy tak nad tím vím přemýlím,zdá se mi, e kdy jsi tu chtěla zjiovat Pandorroo, kdo je kdo, tak vlastně tohle vlákno splnilo svůj účel:
Vichni, kdo si ho od začátku přečetli, z něj teď u jasně vědí kdo je Pandorraa.Jenom já furt ne ......
A ani nevím kdo je majkafa, Blossom, duička, Wiki, Zklamaná ................... prostě lůzrSi môj človek, lúzre...
To jsem ráda!
Není tady
Pandorraa napsal(a):
majkafa napsal(a):
.
Tohle vlákno je bohuel hodně o téhle dohodě. Proto jsem tu u taky výe napsala, e si nesmírně váím těch, kteří si pomysleli svoje, udělali svoje a překlikli.
Zrátka těch, co souhlasili a mlčky přispěli na předkládanou aktivitu, a nebo co nesouhlasili, ale mlčky překlikli a diskrétně se vzdálili.... A hlavně ale aby do ničeho nekecali !
Pandorroo, v tom případě je asi chyba, es to dávala na diskusní fórum. Tam se toti obvykle o zadaných tématech diskutuje a lidi obvykle píou své různé názory.
A to je to, cos ty (soudě podle tónu tvých příspěvků) nechtěla, co ty nemá ráda, co tě rozčiluje a vytáčí.
Moná jsi měla tedy vymyslet nějaké třeba tleskací a souhlasící fórum, kdy tak těko snáí jiné, ne souhlasné názory....
Protoe takhle mi to tedy připadá přesně jako z Cimrmana z Hospody na mýtince:
Chlap si straně přál mít hospodu, ale nechtěl, aby mu tam lezli lidi......
Upravil(a) Blossom (3. 6. 2011 10:26)
majkafa napsal(a):
Revliba napsal(a):
majkafa napsal(a):
Děkuji ti. Mám z tvého postřehu velikou radost. Nebo děti poslouchají intuici. Jsem ráda, e u ji někdy slyím a doufám, e budu pořád víc.
V praktických záleitostech jsem dospělá.
A tak to má být.
Majko, jsi si jistá, e je to intuice?
e to není tvoje mysl, která si "s tebou hraje"?
Ty si opravdu MYSLÍ, ty opravdu CÍTÍ, e dokáu zmanipulovat - a to tu stále tvrdím, e jsem velmi dobrý manipulátor a nijak se tím netajím - tyhle "jezinky bezinky" k tomu, aby vydaly a vypustily něco, co v nich NENÍ? e kohokoliv dokáu donutit, aby jednal sám PROTI sobě a ne v SOULADU se sebou? Nedrel se tématu vlákna a začal tu psát O SOBĚ, skrze MNĚ?
Opravdu si myslí, e já stojím o ty kecy, které tu teď musím přeskakovat?
A opravdu cítí, e tohle ti říká tvá INTUICE?
Nu, pokud ano, tak pak to tak je.
Pro tebe
Není tady
Pan, nepochopeno.
Já nepsala, e jsi "tyhle "jezinky bezinky" k tomu, aby vydaly a vypustily něco, co v nich NENÍ" zmanipulovala.
Ale naprosto jistě cítím, e ses pokusila manipulovat. Veobecně, nikoho konkrétně.
Napsalas kdysi, e majkafa má tolik zkueností, e manipulaci pozná. Teď mi to tvé psaní tenkrát vyskočilo. Vzpomíná?
Samozřejmě se mohu mýlit. Ale myslím, e nemýlím.
Proto jsem z toho smutná.
es měla potřebu se pokusit.
A nevím, proč jsem z toho smutná. Proč to nevnímám jako fakt - bez pocitů. To je zase mé, to si musím prozkoumat.
Upravil(a) majkafa (3. 6. 2011 11:53)
majkafa napsal(a):
S dovolenim k tomu neco dodam.
Pokud pises ze myslis ze se nemylis ,pak je to vyrazem Tveho kolisani. Intuice vi a o tom co intuice prinese neni uz potreba myslet zda je to tak ci neni.
Není tady
Arcanum napsal(a):
majkafa napsal(a):
Pokud pises ze myslis ze se nemylis ,pak je to vyrazem Tveho kolisani. Intuice vi a o tom co intuice prinese neni uz potreba myslet zda je to tak ci neni.
Ví, hir, mně nejdou přes pusu od jisté doby kategorická prohláení - NIKDY, NEMÝLÍM a podobně. Proto je taky nepíu, nebo jen výjimečně v nedůleitých záleitostech.
Taková zbabělost, opatrnost, alibizmus, co kdyby to, čemu říkám pracovně "Bůh" zahlídlo tu mou kategoričnost a dalo mi zase pocítit, e se nemám povyovat.
Upravil(a) majkafa (3. 6. 2011 12:21)
majkafo, vdy schéma je (bohuel ) tak jednoduché:
Napíe intuice, ale kdy se to někomu nehodí do krámu, tak to "není intuice, ale mysl, která si s tebou hraje".
Napíe jako kadý normální člověk Myslím, e se nemýlím (protoe moudrý člověk ví, e jestli se mýlíme nebo nemýlíme, se větinou ukáe a časem, proto je lépe neříkat povýenecky nikdy se nemýlím), ale je to hned zpochybněno jako kolísání názoru.
Nebo je napsána osobní zkuenost, ale protoe se opět nehodí někomu do krámu, není to osobní zkuenost, ale blábláblá...
Vdy je to tak jednoduché, a prostinké, jak a podle čeho Pandorraa a Hirondel-Arcanum měří.... = podle toho, jak se jim zrovna hodí a jak to souzní s jejich názorem.
Tak já konečně pročetla druhý odkaz, a je to fakt dobrý nápad.
Přírodě jsem se nikdy nijak nevěnovala, přiznám poctivě, snad jen nepovině-povinné akce (dříve). Ale zato do lesů, to bych chodila, tam jsem spokojená. Ani jsem si to nikdy neuvědomila. Táhlo mě to vdy, automaticky, ani bych o tom přemýelela, k pomoci spíe zvířatům.
Ty kytky v okně - to je teda výzva jako prase! pro mě
Já, e bych to taky vyrobila...(?) a okrálila tak nai ves s 31 čp. ? Musím přiznat, e jsme, bohuel tedy, dost na oku.. a vichni tam stále něco hrabou, trhaj, sázej...
Myslím, e by se moji nejblií i příbuzenstvo zhroutili se srdeční insuficencí, kdyby viděli mě, která dostává k narozkám místo kytky uzené koleno s malí, viděli matlat nějaké mukáty či co tam patří
Ale docela mě to nadchlo! Snad se na to váně vrhnu. Po fasádě...
A ten certifikát je úplně super věc. Mám v okolí pár lidí, kterým tento dárek sedne jak p.r.d.e.l na hrnec.
Tak ok, díky za nápad.
Budu se moci pak pěkně dmout pýchou
Není tady
majkafa napsal(a):
Pan, nepochopeno.
Já nepsala, e jsi "tyhle "jezinky bezinky" k tomu, aby vydaly a vypustily něco, co v nich NENÍ" zmanipulovala.
Ale naprosto jistě cítím, e ses pokusila manipulovat. Veobecně, nikoho konkrétně.
Napsalas kdysi, e majkafa má tolik zkueností, e manipulaci pozná. Teď mi to tvé psaní tenkrát vyskočilo. Vzpomíná?
Proto jsem z toho smutná.
es měla potřebu se pokusit.
A nevím, proč jsem z toho smutná. Proč to nevnímám jako fakt - bez pocitů. To je zase mé, to si musím prozkoumat.
No... to je právě ono: ty MYSLÍ.
Tak ale nepozná a nerozezná ale u vůbec nic.
Je toho asi víc, co je tu tvé....
Upravil(a) Pandorraa (3. 6. 2011 14:29)
Není tady
Arcanum napsal(a):
majkafa napsal(a):
Já vím, e v tom, zda člověk pozná a poslechne svou intuici, hraje také velkou roli nejen to, zda to umí, ale také zda CHCE. Zvlá kdy se dlouho nechával vést a ovládat rozumem. Ne to zcela zvládne, obvykle rozum intuici jetě někdy převálcuje.... je těké opustit to, co tolik let "fungovalo". Je to zcela na nevědomé bázi a takový člověk vnímá zprvu intuici jen tehdy, je-li v souladu s jeho rozumem.
Rozum se mu převléká za intuici zvlá má-li monost projkovat své obavy sám o sebe na někoho jiného.
Znám to, taky jsem "tam u byla"
(Sorry, kdy musím, tak musím a a u Zklamče to rozklikávání jejího IGNORE alespoň udělá nějakou radost )
Není tady
Bety, omluvám se, teď jsem to hledala a četla jsem ten článek v Regeneraci, nikoliv v Meduňce.
Ty časopisy mi splývají, jsou hodně podobné.
Není tady
U kdy jsem tam dopisovala slovo MYSLÍM i větu - samozřejmě, e mohu mýlit , jsem věděla, e se toho někdo chytne a začne to rozebírat.
Nic to nemění na tom, e mi bylo smutno z chování Pan na tomto vlákně.
U není, protoe u vím, z čeho mi bylo smutno. Smutek pominul a to mám radost.
Upravil(a) majkafa (3. 6. 2011 14:46)
Pandorraa napsal(a):
Já vím, e v tom, zda člověk pozná a poslechne svou intuici, hraje také velkou roli nejen to, zda to umí, ale také zda CHCE.
Rozumim. Nazvala bych to osobne jakousi laskavosti sama k sobe a nebo taky projevem vlastni vule se to ucit.
Není tady