Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#101 2. 6. 2011 12:59

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Zachraňte les

majkafa napsal(a):

Čekám big_smile Mᚠto ode mě písemně povoleno big_smile

Hmmmm...tak to já si zase radši počkám, až si na to příjdeš sama. O analýzu vlastních chyb a špatností - všelikých domněnek hloupých, chytrých, blbých a ještě blbějších tu musíš požádat někoho jiného, já k tomu jednak nejsem kompetentní a pak mám stále dost práce s tou vlastní stoltstorstark

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#102 2. 6. 2011 13:04

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Blossom napsal(a):

Tak to pardon, opravdu jsem ti naletěla na trik, že ti jde o zachraňování lesa a o přírodu...wink  vissla

Až tobě dojde, o co mi skutečně jde, ušetříš si spoustu zbytečných písmenek, to mi věř stolt
Až sama sobě přestaneš připravovat různé triky, pasti a pastičky, přestaneš do nich padat.
Hezký den ti přeji.

Není tady

#103 2. 6. 2011 13:12

Blossom
Host

Když tak nad tím vším přemýšlím,zdá se mi, že když jsi tu chtěla zjišovat Pandorroo, kdo je kdo, tak vlastně tohle vlákno splnilo svůj účel:

Všichni, kdo si ho od začátku přečetli, z něj teď už jasně vědí kdo je Pandorraa. stolt

Ale jinak myslím, že je zbytečné dl to rozebírat. A doporučovala bych, vrátit se opravdu k tématu Zachraňte les.
Myslím, že jsou tady i ti, které to téma skutečně zajímá. smile

#104 2. 6. 2011 13:14

majkafa
Host

Pandorraa napsal(a):

Hmmmm...tak to já si zase radši počkám, až si na to příjdeš sama. O analýzu vlastních chyb a špatností - všelikých domněnek hloupých, chytrých, blbých a ještě blbějších tu musíš požádat někoho jiného, já k tomu jednak nejsem kompetentní a pak mám stále dost práce s tou vlastní stoltstorstark

Pan, nedělej si domněnky. big_smile wink
Ale to, že nás (kdo se necháme?) tady "zkoušíš, je nefér. Ale není to mé. Je to tvé. Mě to netrápí, to si zodpovídej před sebou, že si hraješ se svými bližnými. Nu, podívám se u sebe na to, proč hraješ.
Tím končím s tímto tématem, hezký den.

Upravil(a) majkafa (2. 6. 2011 13:18)

#105 2. 6. 2011 13:17

majkafa
Host

Já prosím, jestli někdo má námět, kde se dá pomoct lesu tím, že přiložím k dílu své vlastní ruce. Ale, já si to vlastně umím najít i sama. Jen jsem myslela třeba pro inspiraci.

#106 2. 6. 2011 13:35

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

mmch já jako vůbec nechápu, proč tu něco řešíte a chytáte se za slovíčko vavava
Co Vám udělala Pandora?
že se na něco ptala? A vy jste odpověděli tak nebo tak.
Nějak tomu nerozumím, proč stále píšete něco jiného než o záchraně lesa vissla

Upravil(a) dusička (2. 6. 2011 13:37)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#107 2. 6. 2011 13:45

majkafa
Host

Pandorraa napsal(a):

Podle mého názoru, a taky s tím umyslem poznat, kdo je kdo, jsem vlákno založila,

dusičko, tak aby ti bylo jasno.
Tohle nemá se záchranou lesa téměř ničehož společného. To je bokovka. big_smile
Pochopila? Že Pandorra (téměr? první - Nebudu studovat) na svém vlastním vlákně nepsala JEN o záchraně lesa. A vo tom to je.

Upravil(a) majkafa (2. 6. 2011 13:51)

#108 2. 6. 2011 13:49

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

Když tak nad tím vším přemýšlím,zdá se mi, že když jsi tu chtěla zjišovat Pandorroo, kdo je kdo, tak vlastně tohle vlákno splnilo svůj účel:

Všichni, kdo si ho od začátku přečetli, z něj teď už jasně vědí kdo je Pandorraa. stolt

Jenom já furt ne ......kapitulation
A ani nevím kdo je majkafa, Blossom, dušička, Wiki, Zklamaná ................... prostě lůzr hmm

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#109 2. 6. 2011 13:57

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

Blossom napsal(a):

A jak tohle myslis? Kdo je Pandora?

Je to clovek.

A Ty ,ja ,on ,ona,oni na cloveka pohlizi rozdilne.  A tedy rozdilne vedi. big_smile

Takhle jsi to myslela? smile

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#110 2. 6. 2011 14:52

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Majko - a proč myslíš,že bokovka? vissla

Není tady

#111 2. 6. 2011 14:59

majkafa
Host

dusička napsal(a):

Že by zjišování, kdo je kdo, nebyla bokovka? Že by to byl hlavní důvod založení vlákna? A o záchranu lesa tady vůbec nejde?
Hm. Zajímavý nápad, dusičko.

#112 2. 6. 2011 15:07

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

Ono to není docela tak, že prales vznikne a roste tam, kde se nikdo nestará. Tedy aspoň u nově zakládaných pralesů, jako je třeba ten na tom Ještědu.

Kdyby se o něj zakladatelé nestarali, dost rychle by zase zanikl, hlavně protože by ho ožrali a sežrali jeleni, srnci a mufloni. Proto to třeba na tom Ještědu museli oplotit. Což je svým způsobem s.p.o.r.n.é - prales, kam je zvěři vstup zakázán.... (?)
Ale jinak to asi nejde.

Já myslím, že nakonec vznikne, ale trvá to dlouho .......... musí být několik desítek, či stovek let ožírán muflony a podobnou havětí big_smile

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#113 2. 6. 2011 15:55

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

dusička napsal(a):

Že by zjišování, kdo je kdo, nebyla bokovka? Že by to byl hlavní důvod založení vlákna? A o záchranu lesa tady vůbec nejde?
Hm. Zajímavý nápad, dusičko.

Hm, já v tom tedy bokovku nevidím, asi Pandora měla nějaký důvod ne, když založila toto téma. PRoč myslíš, že je to bokovka? Dotklo se Ti to nějak? Ublížilo?
Vždyt se tím nakonec Pandora ani nebránila, nezapírala, napsala, že to bylo za nákým účelem, proč se cítíš dotčená?
Já osobně v tom nevidím nic špatnýho.

Není tady

#114 2. 6. 2011 16:03

haiel
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Poznámka Pan o tom, zjistit také, kdo je kdo, dle mého názoru devalvovala prvotní úmysl odkazu. Tak to vnímám já.

Ne. Jak už Pandoru trochu znám, tak ona sem ty odkazy dala v první řadě kvůli těm lesům. Teprve ve druhém plánu je to zjištění, kdo je kdo, odvíjející se ze způsobu reakcí, tohle není u Pandory nic novýho,že to zdůrazňuje, ona už víckrát na jiných vláknech  poznamenala, že díky tématu tomu nebo onomu se dozvídá, kdo je kdo. Nakonec se to nedozvídá Pandora sama, "dozvídáme" se to všichni. I když to byla většinou asi ona, kdo to přímo vyjádřil. Je to z její strany jenom konstatování, nikoliv záměr.  Taky by asi nešlo založit téma, ze kterého by tohle "poznat" ani trochu nebylo možný. Číst tady umí snad všichni, nejen Pandora. Podezřívat kohokoliv, že založil nějaký vlákno apriori jenom proto, aby se "dozvěděl, kdo je kdo", je nesmysl. Spousta lidí odpovídá podle nálady, někteří si jen na něco hrají,což někoho tankuje a jinýmu je to zas úplně putna....... není možný vystopovat pohnutky těch druhých, vždy mnozí to neumí ani sami u sebe.

Upravil(a) haiel (2. 6. 2011 16:06)

Není tady

#115 2. 6. 2011 19:11

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Pandorraa napsal(a):

.... a taky s tím umyslem poznat, kdo je kdo, jsem vlákno založila

Pandorraa napsal(a):

....to se dočteš právě v tom původním odkazu hned na začátku, kvůli kterému - a nejen kvůli němu - jsem tohle vlákno založila

Pandorraa napsal(a):

majkafa napsal(a):

Poznámka Pan o tom, zjistit také, kdo je kdo, dle mého názoru devalvovala prvotní úmysl odkazu. Tak to vnímám já.

Majko, tvé vnímání ti nikdo nebere, moje "soukromé výzkumy" zase nijak neovlivníš ty.
Boihužel jsem se nemýlila a tak to, co jsem chtěla podniknout, prostě nepodniknu.
Ještě na to není ten správný čas.
Je to tak a ne jinak stolt

Nicméně tohle není tématem vlákna ....i když vlastně taky je, jak vidím.
Jen jsem se bláhově domnívala, že dotyční už budou chytřejší a nenaletí na stále stejný "trik".

Pandorraa napsal(a):

Až tobě dojde, o co mi skutečně jde, ušetříš si spoustu zbytečných písmenek, to mi věř

tak si to shrňme (takhle si to psala taky Pandoro, že?)

Založila si vlákno o stránkách (pominu tedy tu reklamu - a účelovou, nebo neúčelovou) na záchranu lesa - to je chválihodný počin.
Otázka však zůstává - PROČ si to vlastně udělala? Dle tvého psaní, že tedy čtenáři měli kliknout, říct si (asi jen sami pro sebe) že je to fajn a poslat tedy peníze na ten účet, co je uvedený v té tvé reklamě, nebo si pomyslet, žes upadla, zavřít toto vlákno a dle tvého "doporučení" nekecat.
Ptám se, jakým právem si kladeš tyto podmínky? Buď zapla, nebo nekecej. roll

Diskuze ti prostě nejde pod nos, nejede se podle tvého scénáře, co si to ti lidi vůbec dovolují, napsat si tady svou vlastní zkušenost s podobným projektem? Nelíbí se ti, že bylo dle tvé domněnky otřeno se o některé nekalé praktiky pochybných individuí, ostatně, to už jsem ti psala, nebo tvoje psaní směrem k Blossom toho je důkazem, kde se ji snažíš zpražit jejím postojem k předem pozjišování, o koho, nebo o co se vlastně jedná....a pak teprve přiložit ruku, nebo finance k uvedené akci.

O co ti tedy vlastně a skutečně jde? Poznat kdo je kdo? To za ta léta ještě nevíš a nepoznalas? To jsi špatný psycholog lidských duší. Tvé soukromé výzkumy? To si ještě nedopsala knihu o myšlenkových pochodech lidí? Došel ti vhodný materiál na nevěře, kde je teď už hodný čas mrtvo, tak to zase zkoušíš jinde?
Co si chtěla podniknout a prostě to nepodnikneš? Ty neumíš do něčeho jít sama za sebe a potřebuješ mít kolem sebe někoho dalšího, protože když už si mᚠnatlouct, tak a v tom nejsi sama?
Pandorro, dokud se nenaučíš jednat s druhými na rovinu a upřímně, bez tvých kliček a úskoků, které se snažíš používat, budou ti naslouchat jen naivní a tvární lidé. Přiznám, že vidím, že mᚠi úspěch, jsou tady tací, kteří tě prostě "žerou", ale smiř se i s tím, že u některých budeš stále narážet. A konkrétně v tomto případě ti naivní prostě nepostřehnou tvou průhlednou manipulaci, kdy se to celé snažíš zaretušovat, když už ti, co tě prokoukli, na tvé praktiky poukáží.

Věřím, že to myslíš dobře (s tím přispěním na cokoliv), jenže jako Střelec občas (hodně často, že wink) špatně míříš.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#116 2. 6. 2011 19:25

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Ježíšimaria, tolika povyku pro nic.  roll. Já za mladejch let jezdila na akce Brontosaurus, vysazovala stromky, čistila hradní příkopy.... to jsem teda  byla pane pokrytec vissla.

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#117 2. 6. 2011 19:34

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

A že není od věci zjistit si, kdo je kdo, než do něčeho bezhlavě vlítnu a stáhnu svým euforismem i další...
nemají totiž všichni to nejčistčí a nejúpřímnější smýšlení, není totiž sdužení, jako sdružení
http://www.novinky.cz/krimi/235133-fale … l?ref=boxD

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#118 2. 6. 2011 20:56

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Založila si vlákno o stránkách (pominu tedy tu reklamu - a účelovou, nebo neúčelovou) na záchranu lesa - to je chválihodný počin.
Otázka však zůstává - PROČ si to vlastně udělala? Dle tvého psaní, že tedy čtenáři měli kliknout, říct si (asi jen sami pro sebe) že je to fajn a poslat tedy peníze na ten účet, co je uvedený v té tvé reklamě, nebo si pomyslet, žes upadla, zavřít toto vlákno a dle tvého "doporučení" nekecat.
Ptám se, jakým právem si kladeš tyto podmínky? Buď zapla, nebo nekecej. roll

Diskuze ti prostě nejde pod nos, nejede se podle tvého scénáře, co si to ti lidi vůbec dovolují, napsat si tady svou vlastní zkušenost s podobným projektem? Nelíbí se ti, že bylo dle tvé domněnky otřeno se o některé nekalé praktiky pochybných individuí, ostatně, to už jsem ti psala, nebo tvoje psaní směrem k Blossom toho je důkazem, kde se ji snažíš zpražit jejím postojem k předem pozjišování, o koho, nebo o co se vlastně jedná....a pak teprve přiložit ruku, nebo finance k uvedené akci.

O co ti tedy vlastně a skutečně jde? Poznat kdo je kdo? To za ta léta ještě nevíš a nepoznalas? To jsi špatný psycholog lidských duší. Tvé soukromé výzkumy? To si ještě nedopsala knihu o myšlenkových pochodech lidí? Došel ti vhodný materiál na nevěře, kde je teď už hodný čas mrtvo, tak to zase zkoušíš jinde?
Co si chtěla podniknout a prostě to nepodnikneš? Ty neumíš do něčeho jít sama za sebe a potřebuješ mít kolem sebe někoho dalšího, protože když už si mᚠnatlouct, tak a v tom nejsi sama?
Pandorro, dokud se nenaučíš jednat s druhými na rovinu a upřímně, bez tvých kliček a úskoků, které se snažíš používat, budou ti naslouchat jen naivní a tvární lidé. Přiznám, že vidím, že mᚠi úspěch, jsou tady tací, kteří tě prostě "žerou", ale smiř se i s tím, že u některých budeš stále narážet. A konkrétně v tomto případě ti naivní prostě nepostřehnou tvou průhlednou manipulaci, kdy se to celé snažíš zaretušovat, když už ti, co tě prokoukli, na tvé praktiky poukáží.

Pokud dovolis zklamana,udelam ted pouze presne to, co delas Ty. smile

Muj pohled na Tebe:
Ty uz nejsi ten clovek o kterem jsem rekla tehda to co jsem prohlasila. Ty jedes raznym sesupem dolu,nikoli nahoru. A uprimne reknu ze je to nesmirna skoda.
Ja verim ze si ani neuvedomujes co delas. A ja opet reknu ze je to velka skoda.
Zabredla jsi hloubeji a hlkoubeji tam odkud jsi naopak mohla a podle mne mela spise vyjit.

Az Pandoru prestanes pronasledovat,pak jsi svobodna.Zatim si myslim ze ani nevis jak moc si tim co delas ublizujes.
No nic zklamco -holky ja proste MUSELA. smile

Nemas zatim sanci pochopit Pandoru a v tom je hacek. stolt
a Tva projekce Te prilis a prilis ovlivnuje.

Není tady

#119 2. 6. 2011 20:59

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Pan, nedělej si domněnky. big_smile wink
Ale to, že nás (kdo se necháme?) tady "zkoušíš, je nefér. Ale není to mé. Je to tvé. Mě to netrápí, to si zodpovídej před sebou, že si hraješ se svými bližnými. Nu, podívám se u sebe na to, proč hraješ.
Tím končím s tímto tématem, hezký den.

Majko,
omyl, tebe to trápí. Jinak bys nejspíš jen klikla a překlikla stoltwink
A to, že tě "to" trápí, to není moje "zkoušení", ale tvoje "zkoušení"
Bohužel.
A to dvakrát bohužel, protože ty bys mne už mohla znát. Vůbec jsem nepočítala s tím, že i ty se chytíš do svých sítí..... Nu což, stále přece říkáš, že se mᚠještě co učit. Nu, jako my všichni par

Není tady

#120 2. 6. 2011 21:01

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

dusička napsal(a):

mmch já jako vůbec nechápu, proč tu něco řešíte a chytáte se za slovíčko vavava
Co Vám udělala Pandora?
že se na něco ptala? A vy jste odpověděli tak nebo tak.
Nějak tomu nerozumím, proč stále píšete něco jiného než o záchraně lesa vissla

Duši, to je místní úzus, zvl᚝ když se to týká mně, to je v pohodě wink

Není tady

#121 2. 6. 2011 21:03

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Vůbec jsem nepočítala s tím, že i ty se chytíš do svých sítí..... Nu což, stále přece říkáš, že se mᚠještě co učit. Nu, jako my všichni par

I me to na malou chvili zaskocilo,ale jako vse tak i tohle byl JEN pomijivy okamzik.

Ja vim co znamena chytit se do sve site a muzu rict ze je to pekne svizelny a cim dyl se v ty siti clovek rochna tim dyl to bude trvat. Ale to je zivot.

Není tady

#122 2. 6. 2011 21:29

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

haiel napsal(a):

majkafa napsal(a):

Ne. Jak už Pandoru trochu znám, tak ona sem ty odkazy dala v první řadě kvůli těm lesům. Teprve ve druhém plánu je to zjištění, kdo je kdo, odvíjející se ze způsobu reakcí, tohle není u Pandory nic novýho,že to zdůrazňuje, ona už víckrát na jiných vláknech  poznamenala, že díky tématu tomu nebo onomu se dozvídá, kdo je kdo. Nakonec se to nedozvídá Pandora sama, "dozvídáme" se to všichni. I když to byla většinou asi ona, kdo to přímo vyjádřil. Je to z její strany jenom konstatování, nikoliv záměr.  Taky by asi nešlo založit téma, ze kterého by tohle "poznat" ani trochu nebylo možný. Číst tady umí snad všichni, nejen Pandora. Podezřívat kohokoliv, že založil nějaký vlákno apriori jenom proto, aby se "dozvěděl, kdo je kdo", je nesmysl. Spousta lidí odpovídá podle nálady, někteří si jen na něco hrají,což někoho tankuje a jinýmu je to zas úplně putna....... není možný vystopovat pohnutky těch druhých, vždy mnozí to neumí ani sami u sebe.

Heil, děkuji ti.
Jsi opravdu velmi dobrá čtenářka, čteš přesně to, co píšu.
Obdivuji tvou schopnosti nebrat si věci osobně a nevytvářet si domněnky. Přiznám se, že mně to vždy nejde,rodna  Fakt ale je, že právě tady to není ani pro mne tak těžké dodržet, přesně jsem věděla, co se začne dít.
Stálice nezklamaly.
Zase místo příspěvků k věci pitvají, KDO je KDO, kdo to JAK MYSLÍ, kdo proč co DĚLÁ, kdo má jaké UMYSLY, kdo je PODVODNÍK a kdo ne, kdo...blá blá.
Ani moje záměrně agresivní upozornění - pro ty, kdo chtějí něco dělat a ne jen kecat - nerozklíčovaly...
Nu což, když je něco TAM, tak to halt musí VEN  a na to já jsem expert wink

Není tady

#123 2. 6. 2011 21:34

majkafa
Host

Ano, Pan, trápí mě, cos udělala. A je mi z toho moc smutno.
Láska nemá zapotřebí dělat zkoušky.

Upravil(a) majkafa (2. 6. 2011 21:35)

#124 2. 6. 2011 21:38

majkafa
Host

Pandorraa napsal(a):

Ani moje záměrně agresivní upozornění - pro ty, kdo chtějí něco dělat a ne jen kecat - nerozklíčovaly...
Nu což, když je něco TAM, tak to halt musí VEN  a na to já jsem expert wink

grater Ty si s lidmi někdy hraješ. Já vím, že "jen" s těmi, kdo to dovolí. Ale jsme lidé, někteří silní, jiní slabší.
Jsi silná osobnost. A tady používᚠsvou sílu nefér. Mám o tebe starost. Co vysíláme, to se nám vrátí.
Tak proto mi bylo včera v pozdní noci tak smutno. Nevěděla jsem, proč to.

Mᚠu mě kamínek z Mrtvého moře a taky z Masady. Kéž tě ochrání.

Upravil(a) majkafa (2. 6. 2011 21:40)

#125 2. 6. 2011 21:39

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Arcanum,
ty určitě víš, že je zbytečné mluvit k hluchému, je zbytečné ukazovat cestu slepému.... ale že přesto je to potřeba dělat, protože jednou i hluchý uslyší a slepý uvidí a bude to možná právě to tvoje tisící slovo, které ho učiní svobodným.

A protože Zklamča neváhá stále rozklikávat svoje IGNORE, kam si mne šoupla, neváhá přispěchat na Duchovní, číst forům, které JÁ jsem založila  a věnuje mi stovky písmenek, což by nedělala, kdyby to pro NI nebylo důležité, tak i když je to zbytečné, je to nutné.

Děkuji ti za ni Arcanum godlike

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí