27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
majkafa napsal(a):
Čekám
Má to ode mě písemně povoleno
Hmmmm...tak to já si zase radi počkám, a si na to příjde sama. O analýzu vlastních chyb a patností - velikých domněnek hloupých, chytrých, blbých a jetě blbějích tu musí poádat někoho jiného, já k tomu jednak nejsem kompetentní a pak mám stále dost práce s tou vlastní
Není tady
Blossom napsal(a):
Tak to pardon, opravdu jsem ti naletěla na trik, e ti jde o zachraňování lesa a o přírodu...
![]()
A tobě dojde, o co mi skutečně jde, uetří si spoustu zbytečných písmenek, to mi věř
A sama sobě přestane připravovat různé triky, pasti a pastičky, přestane do nich padat.
Hezký den ti přeji.
Není tady
Kdy tak nad tím vím přemýlím,zdá se mi, e kdy jsi tu chtěla zjiovat Pandorroo, kdo je kdo, tak vlastně tohle vlákno splnilo svůj účel:
Vichni, kdo si ho od začátku přečetli, z něj teď u jasně vědí kdo je Pandorraa.
Ale jinak myslím, e je zbytečné dl to rozebírat. A doporučovala bych, vrátit se opravdu k tématu Zachraňte les.
Myslím, e jsou tady i ti, které to téma skutečně zajímá.
Pandorraa napsal(a):
Hmmmm...tak to já si zase radi počkám, a si na to příjde sama. O analýzu vlastních chyb a patností - velikých domněnek hloupých, chytrých, blbých a jetě blbějích tu musí poádat někoho jiného, já k tomu jednak nejsem kompetentní a pak mám stále dost práce s tou vlastní
Pan, nedělej si domněnky.
Ale to, e nás (kdo se necháme?) tady "zkouí, je nefér. Ale není to mé. Je to tvé. Mě to netrápí, to si zodpovídej před sebou, e si hraje se svými blinými. Nu, podívám se u sebe na to, proč hraje.
Tím končím s tímto tématem, hezký den.
Upravil(a) majkafa (2. 6. 2011 13:18)
Já prosím, jestli někdo má námět, kde se dá pomoct lesu tím, e přiloím k dílu své vlastní ruce. Ale, já si to vlastně umím najít i sama. Jen jsem myslela třeba pro inspiraci.
mmch já jako vůbec nechápu, proč tu něco řeíte a chytáte se za slovíčko
Co Vám udělala Pandora?
e se na něco ptala? A vy jste odpověděli tak nebo tak.
Nějak tomu nerozumím, proč stále píete něco jiného ne o záchraně lesa
Upravil(a) dusička (2. 6. 2011 13:37)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Podle mého názoru, a taky s tím umyslem poznat, kdo je kdo, jsem vlákno zaloila,
dusičko, tak aby ti bylo jasno.
Tohle nemá se záchranou lesa téměř ničeho společného. To je bokovka.
Pochopila? e Pandorra (téměr? první - Nebudu studovat) na svém vlastním vlákně nepsala JEN o záchraně lesa. A vo tom to je.
Upravil(a) majkafa (2. 6. 2011 13:51)
Blossom napsal(a):
Kdy tak nad tím vím přemýlím,zdá se mi, e kdy jsi tu chtěla zjiovat Pandorroo, kdo je kdo, tak vlastně tohle vlákno splnilo svůj účel:
Jenom já furt ne ......
A ani nevím kdo je majkafa, Blossom, duička, Wiki, Zklamaná ................... prostě lůzr
Není tady
Blossom napsal(a):
A jak tohle myslis? Kdo je Pandora?
Je to clovek.
A Ty ,ja ,on ,ona,oni na cloveka pohlizi rozdilne. A tedy rozdilne vedi.
Takhle jsi to myslela?
Není tady
Majko - a proč myslí,e bokovka?
Není tady
dusička napsal(a):
e by zjiování, kdo je kdo, nebyla bokovka? e by to byl hlavní důvod zaloení vlákna? A o záchranu lesa tady vůbec nejde?
Hm. Zajímavý nápad, dusičko.
Blossom napsal(a):
Ono to není docela tak, e prales vznikne a roste tam, kde se nikdo nestará. Tedy aspoň u nově zakládaných pralesů, jako je třeba ten na tom Jetědu.
Kdyby se o něj zakladatelé nestarali, dost rychle by zase zanikl, hlavně protoe by ho orali a serali jeleni, srnci a mufloni. Proto to třeba na tom Jetědu museli oplotit. Co je svým způsobem s.p.o.r.n.é - prales, kam je zvěři vstup zakázán.... (?)
Ale jinak to asi nejde.
Já myslím, e nakonec vznikne, ale trvá to dlouho .......... musí být několik desítek, či stovek let oírán muflony a podobnou havětí
Není tady
majkafa napsal(a):
dusička napsal(a):
e by zjiování, kdo je kdo, nebyla bokovka? e by to byl hlavní důvod zaloení vlákna? A o záchranu lesa tady vůbec nejde?
Hm. Zajímavý nápad, dusičko.
Hm, já v tom tedy bokovku nevidím, asi Pandora měla nějaký důvod ne, kdy zaloila toto téma. PRoč myslí, e je to bokovka? Dotklo se Ti to nějak? Ublíilo?
Vdyt se tím nakonec Pandora ani nebránila, nezapírala, napsala, e to bylo za nákým účelem, proč se cítí dotčená?
Já osobně v tom nevidím nic patnýho.
Není tady
majkafa napsal(a):
Poznámka Pan o tom, zjistit také, kdo je kdo, dle mého názoru devalvovala prvotní úmysl odkazu. Tak to vnímám já.
Ne. Jak u Pandoru trochu znám, tak ona sem ty odkazy dala v první řadě kvůli těm lesům. Teprve ve druhém plánu je to zjitění, kdo je kdo, odvíjející se ze způsobu reakcí, tohle není u Pandory nic novýho,e to zdůrazňuje, ona u víckrát na jiných vláknech poznamenala, e díky tématu tomu nebo onomu se dozvídá, kdo je kdo. Nakonec se to nedozvídá Pandora sama, "dozvídáme" se to vichni. I kdy to byla větinou asi ona, kdo to přímo vyjádřil. Je to z její strany jenom konstatování, nikoliv záměr. Taky by asi nelo zaloit téma, ze kterého by tohle "poznat" ani trochu nebylo moný. Číst tady umí snad vichni, nejen Pandora. Podezřívat kohokoliv, e zaloil nějaký vlákno apriori jenom proto, aby se "dozvěděl, kdo je kdo", je nesmysl. Spousta lidí odpovídá podle nálady, někteří si jen na něco hrají,co někoho tankuje a jinýmu je to zas úplně putna....... není moný vystopovat pohnutky těch druhých, vdy mnozí to neumí ani sami u sebe.
Upravil(a) haiel (2. 6. 2011 16:06)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
.... a taky s tím umyslem poznat, kdo je kdo, jsem vlákno zaloila
Pandorraa napsal(a):
....to se dočte právě v tom původním odkazu hned na začátku, kvůli kterému - a nejen kvůli němu - jsem tohle vlákno zaloila
Pandorraa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Poznámka Pan o tom, zjistit také, kdo je kdo, dle mého názoru devalvovala prvotní úmysl odkazu. Tak to vnímám já.
Majko, tvé vnímání ti nikdo nebere, moje "soukromé výzkumy" zase nijak neovlivní ty.
Boihuel jsem se nemýlila a tak to, co jsem chtěla podniknout, prostě nepodniknu.
Jetě na to není ten správný čas.
Je to tak a ne jinak
Nicméně tohle není tématem vlákna ....i kdy vlastně taky je, jak vidím.
Jen jsem se bláhově domnívala, e dotyční u budou chytřejí a nenaletí na stále stejný "trik".
Pandorraa napsal(a):
A tobě dojde, o co mi skutečně jde, uetří si spoustu zbytečných písmenek, to mi věř
tak si to shrňme (takhle si to psala taky Pandoro, e?)
Zaloila si vlákno o stránkách (pominu tedy tu reklamu - a účelovou, nebo neúčelovou) na záchranu lesa - to je chválihodný počin.
Otázka vak zůstává - PROČ si to vlastně udělala? Dle tvého psaní, e tedy čtenáři měli kliknout, říct si (asi jen sami pro sebe) e je to fajn a poslat tedy peníze na ten účet, co je uvedený v té tvé reklamě, nebo si pomyslet, es upadla, zavřít toto vlákno a dle tvého "doporučení" nekecat.
Ptám se, jakým právem si klade tyto podmínky? Buď zapla, nebo nekecej.
Diskuze ti prostě nejde pod nos, nejede se podle tvého scénáře, co si to ti lidi vůbec dovolují, napsat si tady svou vlastní zkuenost s podobným projektem? Nelíbí se ti, e bylo dle tvé domněnky otřeno se o některé nekalé praktiky pochybných individuí, ostatně, to u jsem ti psala, nebo tvoje psaní směrem k Blossom toho je důkazem, kde se ji snaí zprait jejím postojem k předem pozjiování, o koho, nebo o co se vlastně jedná....a pak teprve přiloit ruku, nebo finance k uvedené akci.
O co ti tedy vlastně a skutečně jde? Poznat kdo je kdo? To za ta léta jetě neví a nepoznalas? To jsi patný psycholog lidských duí. Tvé soukromé výzkumy? To si jetě nedopsala knihu o mylenkových pochodech lidí? Doel ti vhodný materiál na nevěře, kde je teď u hodný čas mrtvo, tak to zase zkouí jinde?
Co si chtěla podniknout a prostě to nepodnikne? Ty neumí do něčeho jít sama za sebe a potřebuje mít kolem sebe někoho dalího, protoe kdy u si má natlouct, tak a v tom nejsi sama?
Pandorro, dokud se nenaučí jednat s druhými na rovinu a upřímně, bez tvých kliček a úskoků, které se snaí pouívat, budou ti naslouchat jen naivní a tvární lidé. Přiznám, e vidím, e má i úspěch, jsou tady tací, kteří tě prostě "erou", ale smiř se i s tím, e u některých bude stále naráet. A konkrétně v tomto případě ti naivní prostě nepostřehnou tvou průhlednou manipulaci, kdy se to celé snaí zaretuovat, kdy u ti, co tě prokoukli, na tvé praktiky poukáí.
Věřím, e to myslí dobře (s tím přispěním na cokoliv), jene jako Střelec občas (hodně často, e ) patně míří.
Není tady
Jeíimaria, tolika povyku pro nic. . Já za mladejch let jezdila na akce Brontosaurus, vysazovala stromky, čistila hradní příkopy.... to jsem teda byla pane pokrytec
.
Není tady
A e není od věci zjistit si, kdo je kdo, ne do něčeho bezhlavě vlítnu a stáhnu svým euforismem i dalí...
nemají toti vichni to nejčistčí a nejúpřímnějí smýlení, není toti sduení, jako sdruení
http://www.novinky.cz/krimi/235133-fale … l?ref=boxD
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Zaloila si vlákno o stránkách (pominu tedy tu reklamu - a účelovou, nebo neúčelovou) na záchranu lesa - to je chválihodný počin.
Otázka vak zůstává - PROČ si to vlastně udělala? Dle tvého psaní, e tedy čtenáři měli kliknout, říct si (asi jen sami pro sebe) e je to fajn a poslat tedy peníze na ten účet, co je uvedený v té tvé reklamě, nebo si pomyslet, es upadla, zavřít toto vlákno a dle tvého "doporučení" nekecat.
Ptám se, jakým právem si klade tyto podmínky? Buď zapla, nebo nekecej.
Diskuze ti prostě nejde pod nos, nejede se podle tvého scénáře, co si to ti lidi vůbec dovolují, napsat si tady svou vlastní zkuenost s podobným projektem? Nelíbí se ti, e bylo dle tvé domněnky otřeno se o některé nekalé praktiky pochybných individuí, ostatně, to u jsem ti psala, nebo tvoje psaní směrem k Blossom toho je důkazem, kde se ji snaí zprait jejím postojem k předem pozjiování, o koho, nebo o co se vlastně jedná....a pak teprve přiloit ruku, nebo finance k uvedené akci.
O co ti tedy vlastně a skutečně jde? Poznat kdo je kdo? To za ta léta jetě neví a nepoznalas? To jsi patný psycholog lidských duí. Tvé soukromé výzkumy? To si jetě nedopsala knihu o mylenkových pochodech lidí? Doel ti vhodný materiál na nevěře, kde je teď u hodný čas mrtvo, tak to zase zkouí jinde?
Co si chtěla podniknout a prostě to nepodnikne? Ty neumí do něčeho jít sama za sebe a potřebuje mít kolem sebe někoho dalího, protoe kdy u si má natlouct, tak a v tom nejsi sama?
Pandorro, dokud se nenaučí jednat s druhými na rovinu a upřímně, bez tvých kliček a úskoků, které se snaí pouívat, budou ti naslouchat jen naivní a tvární lidé. Přiznám, e vidím, e má i úspěch, jsou tady tací, kteří tě prostě "erou", ale smiř se i s tím, e u některých bude stále naráet. A konkrétně v tomto případě ti naivní prostě nepostřehnou tvou průhlednou manipulaci, kdy se to celé snaí zaretuovat, kdy u ti, co tě prokoukli, na tvé praktiky poukáí.
Pokud dovolis zklamana,udelam ted pouze presne to, co delas Ty.
Muj pohled na Tebe:
Ty uz nejsi ten clovek o kterem jsem rekla tehda to co jsem prohlasila. Ty jedes raznym sesupem dolu,nikoli nahoru. A uprimne reknu ze je to nesmirna skoda.
Ja verim ze si ani neuvedomujes co delas. A ja opet reknu ze je to velka skoda.
Zabredla jsi hloubeji a hlkoubeji tam odkud jsi naopak mohla a podle mne mela spise vyjit.
Az Pandoru prestanes pronasledovat,pak jsi svobodna.Zatim si myslim ze ani nevis jak moc si tim co delas ublizujes.
No nic zklamco -holky ja proste MUSELA.
Nemas zatim sanci pochopit Pandoru a v tom je hacek.
a Tva projekce Te prilis a prilis ovlivnuje.
Není tady
majkafa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Pan, nedělej si domněnky.
![]()
![]()
Ale to, e nás (kdo se necháme?) tady "zkouí, je nefér. Ale není to mé. Je to tvé. Mě to netrápí, to si zodpovídej před sebou, e si hraje se svými blinými. Nu, podívám se u sebe na to, proč hraje.
Tím končím s tímto tématem, hezký den.
Majko,
omyl, tebe to trápí. Jinak bys nejspí jen klikla a překlikla
A to, e tě "to" trápí, to není moje "zkouení", ale tvoje "zkouení"
Bohuel.
A to dvakrát bohuel, protoe ty bys mne u mohla znát. Vůbec jsem nepočítala s tím, e i ty se chytí do svých sítí..... Nu co, stále přece říká, e se má jetě co učit. Nu, jako my vichni
Není tady
dusička napsal(a):
mmch já jako vůbec nechápu, proč tu něco řeíte a chytáte se za slovíčko
![]()
Co Vám udělala Pandora?
e se na něco ptala? A vy jste odpověděli tak nebo tak.
Nějak tomu nerozumím, proč stále píete něco jiného ne o záchraně lesa
Dui, to je místní úzus, zvlá kdy se to týká mně, to je v pohodě
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Vůbec jsem nepočítala s tím, e i ty se chytí do svých sítí..... Nu co, stále přece říká, e se má jetě co učit. Nu, jako my vichni
I me to na malou chvili zaskocilo,ale jako vse tak i tohle byl JEN pomijivy okamzik.
Ja vim co znamena chytit se do sve site a muzu rict ze je to pekne svizelny a cim dyl se v ty siti clovek rochna tim dyl to bude trvat. Ale to je zivot.
Není tady
haiel napsal(a):
majkafa napsal(a):
Ne. Jak u Pandoru trochu znám, tak ona sem ty odkazy dala v první řadě kvůli těm lesům. Teprve ve druhém plánu je to zjitění, kdo je kdo, odvíjející se ze způsobu reakcí, tohle není u Pandory nic novýho,e to zdůrazňuje, ona u víckrát na jiných vláknech poznamenala, e díky tématu tomu nebo onomu se dozvídá, kdo je kdo. Nakonec se to nedozvídá Pandora sama, "dozvídáme" se to vichni. I kdy to byla větinou asi ona, kdo to přímo vyjádřil. Je to z její strany jenom konstatování, nikoliv záměr. Taky by asi nelo zaloit téma, ze kterého by tohle "poznat" ani trochu nebylo moný. Číst tady umí snad vichni, nejen Pandora. Podezřívat kohokoliv, e zaloil nějaký vlákno apriori jenom proto, aby se "dozvěděl, kdo je kdo", je nesmysl. Spousta lidí odpovídá podle nálady, někteří si jen na něco hrají,co někoho tankuje a jinýmu je to zas úplně putna....... není moný vystopovat pohnutky těch druhých, vdy mnozí to neumí ani sami u sebe.
Heil, děkuji ti.
Jsi opravdu velmi dobrá čtenářka, čte přesně to, co píu.
Obdivuji tvou schopnosti nebrat si věci osobně a nevytvářet si domněnky. Přiznám se, e mně to vdy nejde, Fakt ale je, e právě tady to není ani pro mne tak těké dodret, přesně jsem věděla, co se začne dít.
Stálice nezklamaly.
Zase místo příspěvků k věci pitvají, KDO je KDO, kdo to JAK MYSLÍ, kdo proč co DĚLÁ, kdo má jaké UMYSLY, kdo je PODVODNÍK a kdo ne, kdo...blá blá.
Ani moje záměrně agresivní upozornění - pro ty, kdo chtějí něco dělat a ne jen kecat - nerozklíčovaly...
Nu co, kdy je něco TAM, tak to halt musí VEN a na to já jsem expert
Není tady
Ano, Pan, trápí mě, cos udělala. A je mi z toho moc smutno.
Láska nemá zapotřebí dělat zkouky.
Upravil(a) majkafa (2. 6. 2011 21:35)
Pandorraa napsal(a):
Ani moje záměrně agresivní upozornění - pro ty, kdo chtějí něco dělat a ne jen kecat - nerozklíčovaly...
Nu co, kdy je něco TAM, tak to halt musí VEN a na to já jsem expert
Ty si s lidmi někdy hraje. Já vím, e "jen" s těmi, kdo to dovolí. Ale jsme lidé, někteří silní, jiní slabí.
Jsi silná osobnost. A tady pouívá svou sílu nefér. Mám o tebe starost. Co vysíláme, to se nám vrátí.
Tak proto mi bylo včera v pozdní noci tak smutno. Nevěděla jsem, proč to.
Má u mě kamínek z Mrtvého moře a taky z Masady. Ké tě ochrání.
Upravil(a) majkafa (2. 6. 2011 21:40)
Arcanum,
ty určitě ví, e je zbytečné mluvit k hluchému, je zbytečné ukazovat cestu slepému.... ale e přesto je to potřeba dělat, protoe jednou i hluchý uslyí a slepý uvidí a bude to moná právě to tvoje tisící slovo, které ho učiní svobodným.
A protoe Zklamča neváhá stále rozklikávat svoje IGNORE, kam si mne oupla, neváhá přispěchat na Duchovní, číst forům, které JÁ jsem zaloila a věnuje mi stovky písmenek, co by nedělala, kdyby to pro NI nebylo důleité, tak i kdy je to zbytečné, je to nutné.
Děkuji ti za ni Arcanum
Není tady