6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Arcanum napsal(a):
Ty si o me myslis ze jsem osvicena proc? Jak to poznas?
Já si o tobě myslím, e má velkou jazykovou bariéru. Ale to u jsem ti psala.
A dám ti i písemně, e nejsi osvícená. Ale to asi nebylo na mě.
Arcanum napsal(a):
Je vidět, jak mě pozorně čte...
Já jasně napsala, e osvícený není nikdo - ale rozepsala jsem situaci, kdy se do sorty "osvícených" (lépe řečeno samozvaně osvícených) pasuje ty a pasuje tam i některé jiné - dle osobních sympatií.
Není tady
Jo jo kdyz neumim cesky to je potom vazne bariera jako hrom.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Bohuel. Já neiju na Slovensku 26 let a u taky nerozumím jejich narákám, tomu, čím momentálně ijí, jako třeba Němci nebudou rozumět Járovi Cimrmanovi a podobně.
Nu a ty jsi na tom stejně.
Jéé, člověk tu chvíli není - a mezitím je tu takového čtení...
Tak jen jetě odpovím Bramborce na otázku - ne, mé bydlitě bylo i za protektorátu české, kdy se tedy ptá...
Ale můj postoj by byl stejný, i kdybych v bývalých Sudetech bydlela.
Jinak se to tzu přeměnilo opět na debatu "jsoucna s nemohoucnem", jak tyhle debaty o nesmrtelnosti chrousta pracovně nazývám.
Tak jdu raděj zalít kytky na zahradu, a tím tedy aspoň něco pro přírodu udělat.
To mi přijde smysluplnějí, něco raděj dělat, nikoliv pořád jen kecat.
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Já jasně napsala, e osvícený není nikdo - ale rozepsala jsem situaci, kdy se do sorty "osvícených" (lépe řečeno samozvaně osvícených) pasuje ty a pasuje tam i některé jiné - dle osobních sympatií.
No a ja zase jasne pisu tohle: : "Jinak k tomu egu jen tolik: mit sve ego pod kontrolou dokaze jen probuzeny clovek= osviceny a to tu nikdo neni ,nebo je? Mozna ano ,kdo vi??? "
Ptala jsem se Te (ty otazniky tam jsou nikoli pro srandu kralikum ) jestli Ty si myslis neco jineho nez ja ,ze tu nikdo neni a na zaver pisu ze mozna ano ,ale to ja nevim. Ty ano?
Není tady
majkafa napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Bohuel. Já neiju na Slovensku 26 let a u taky nerozumím jejich narákám, tomu, čím momentálně ijí, jako třeba Němci nebudou rozumět Járovi Cimrmanovi a podobně.
Nu a ty jsi na tom stejně.
To je jako kdyz American nechape Pelisky,jo jo.
Ale tohle je jeste o necem jinem majkafo nez jen o bariere.
Není tady
Blossom napsal(a):
To mi přijde smysluplnějí, něco raděj dělat, nikoliv pořád jen kecat.
Svata pravda.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Já jasně napsala, e osvícený není nikdo - ale rozepsala jsem situaci, kdy se do sorty "osvícených" (lépe řečeno samozvaně osvícených) pasuje ty a pasuje tam i některé jiné - dle osobních sympatií.No a ja zase jasne pisu tohle: : "Jinak k tomu egu jen tolik: mit sve ego pod kontrolou dokaze jen probuzeny clovek= osviceny a to tu nikdo neni ,nebo je? Mozna ano ,kdo vi??? "
Ptala jsem se Te (ty otazniky tam jsou nikoli pro srandu kralikum ) jestli Ty si myslis neco jineho nez ja ,ze tu nikdo neni a na zaver pisu ze mozna ano ,ale to ja nevim. Ty ano?
Váně nevím, zda otazníky píe pro srandu králíkům...
a teď zpátky (jak na kolovrátku) k tvé napsané větě.
Tohle prostě neokecá. Sice se snaí napsat, e ty ví, e tu není nikdo osvícený, ale svou větu jsi podala jako polemiku
"Jinak k tomu egu jen tolik: mit sve ego pod kontrolou dokaze jen probuzeny clovek= osviceny a to tu nikdo neni, nebo je? Mozna ano ,kdo vi??? "
Pokud bys stála za svým, e není zde nikdo osvícený, nemá potřebu psát ty dovětky...nebo je? Moná ano, kdo ví??? Včetně těch otázníků pro srandu králíkům...
Nepíe, e má jasno v tom, e tu není nikdo osvícený. Tečka. Spoutí polemiku je? není? Moná? Kdo ví?
Take nemyslím si to samé co ty - já nepolemizuju, zda je, či není někdo osvícený.
Není tady
Arcanum: Hier: Definuj: osvícený = probuzený
Není tady
dusička napsal(a):
Revliba napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
nedělej si domněnky ohledně mé natvanosti, nebo e se zlobím - ostatně, o tom jsi u psala cca před týdnem.
V jednom má naprostou pravdu - jde o diskuzi, lidé diskutují a někteří lidé prostě chtějí jen diktovat podmínky, jak ti druzí mají správně diskutovat. Moná, a tu bude déle, pozná četbu mezi řádky, i psaní mezi řádky.Ale já nechci číst mezi řádky a nenechám si od nikoho nic diktovat...já jen vnímám zraněné ego..
např. mě vadí Morph s těmi jeho pro mně hloupými řečmi.Vnímám ho jako smutného nedospělého narcistního ovinistu..
a zároveň je tu plno holek,které si s ním uijou legraci,protoe to mají jinak,mají jinou zkuenost,berou ho jako kapárka a odlehčení z kadodenního ivota...rozumím i jim..
musím si tedy říct,ok,někomu ten člověk má co říct a já si občas něco prostřednictvím netu zamrmlám pod vousy,ale dál mě to nebere..
nepotřebuji sáhodlouze rozebírat jeho debilitu (promiň Morphe:)),protoe si zčásti přiznávám,e je to i o mně,co mi ten člověk vysílá,...třeba o mém zraněném egu..Revlibo - moc krásně napsané, je v tom hodně na přemýlení, přitom to není psaní v hádankách.
Jen by mě zajímalo, jak určujuete - zraněné nebo nezraněné ego. Kde je hranice. Co u je zraněné a co není.
Já nic neurčuju,jen to tak vnímám a nechávám plynout a z téhle diskuse mi vyskakuje tuna zraněných eg..tolik emocí,vlastních bolestí,nevyřeených minulostí a málo pokory sama k sobě a k druhým..
Kdo z nás nemá zraněné ego,hoď kamenem...já to teda rozhodně nejsem protoe jsem na cestě a ta moná bude trvat celý můj zbytek ivota...
Není tady
Revliba napsal(a):
Já nic neurčuju,jen to tak vnímám a nechávám plynout a z téhle diskuse mi vyskakuje tuna zraněných eg..tolik emocí,vlastních bolestí,nevyřeených minulostí a málo pokory sama k sobě a k druhým..
Kdo z nás nemá zraněné ego,hoď kamenem...já to teda rozhodně nejsem protoe jsem na cestě a ta moná bude trvat celý můj zbytek ivota...
Tuna zraněných eg? Prosím tě...kam na to chodí?
Je jasné, e pokud si sama zraněná, plná emocí, vlastních bolestí, nevyřeených minulostí, s málo pokory k sobě samé i k druhým - nedivím se, e se cítí a cítí, to, co cítí. Vimni si, cos tu ve dvou řádcích nahustila smutku a negativ...ale pokud se v tom rochní, v poho, ale buď tak hodná a od té laskavosti, pokud ji v sobě alespoň dibek najde, neordinuj tyto tvé pocity a emoce i jiným....
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Já jasně napsala, e osvícený není nikdo - ale rozepsala jsem situaci, kdy se do sorty "osvícených" (lépe řečeno samozvaně osvícených) pasuje ty a pasuje tam i některé jiné - dle osobních sympatií.No a ja zase jasne pisu tohle: : "Jinak k tomu egu jen tolik: mit sve ego pod kontrolou dokaze jen probuzeny clovek= osviceny a to tu nikdo neni ,nebo je? Mozna ano ,kdo vi??? "
Ptala jsem se Te (ty otazniky tam jsou nikoli pro srandu kralikum ) jestli Ty si myslis neco jineho nez ja ,ze tu nikdo neni a na zaver pisu ze mozna ano ,ale to ja nevim. Ty ano?Váně nevím, zda otazníky píe pro srandu králíkům...
a teď zpátky (jak na kolovrátku) k tvé napsané větě.
Tohle prostě neokecá. Sice se snaí napsat, e ty ví, e tu není nikdo osvícený, ale svou větu jsi podala jako polemiku
"Jinak k tomu egu jen tolik: mit sve ego pod kontrolou dokaze jen probuzeny clovek= osviceny a to tu nikdo neni, nebo je? Mozna ano ,kdo vi??? "
Pokud bys stála za svým, e není zde nikdo osvícený, nemá potřebu psát ty dovětky...nebo je? Moná ano, kdo ví??? Včetně těch otázníků pro srandu králíkům...
Nepíe, e má jasno v tom, e tu není nikdo osvícený. Tečka. Spoutí polemiku je? není? Moná? Kdo ví?
Take nemyslím si to samé co ty - já nepolemizuju, zda je, či není někdo osvícený.
Vedu polemiku protoze si to Ty myslis? A protoze to delas ve skutecnosti prave Ty?
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Revliba napsal(a):
Kdo z nás nemá zraněné ego,hoď kamenem...já to teda rozhodně nejsem protoe jsem na cestě a ta moná bude trvat celý můj zbytek ivota...Tuna zraněných eg? Prosím tě...kam na to chodí?
Je jasné, e pokud si sama zraněná, plná emocí, vlastních bolestí, nevyřeených minulostí, s málo pokory k sobě samé i k druhým - nedivím se, e se cítí a cítí, to, co cítí. Vimni si, cos tu ve dvou řádcích nahustila smutku a negativ...ale pokud se v tom rochní, v poho, ale buď tak hodná a od té laskavosti, pokud ji v sobě alespoň dibek najde, neordinuj tyto tvé pocity a emoce i jiným....
Smutky,emoce ani negativa ne Zklamaná,jen realitu...beze zloby..
Není tady
Revlibo - já to s tím egem nesměřovala na Tebe, já myslela veobecně, jak se to dá poznat. Ale dík za odpověd.
Abych pravdu řekla, moc tomu nerozumím, co tady píete. Vdyt kadý to můe mít přeci jinak, a písmenka jsou stále pouze písmenka, dá se písmenkama vyjádřit mylení? Kdy kadý můe chápat jinak? I kdy čteme kníku,kadý si podle své fantazie, jak čte, představí děj, postavy,vechno. Nemáme to stejný.
Proto nechápu, jak někdo můe být osvícený, někdo ne, kde je hranice? Kdy kadý jsme jiný.
Není tady
Tak to je počteníčko, zase...
Mi tak napadlo - nehřete slovem, neberte si nic osobně, nevytvářejte si ádné domněnky a vdy dělejte ve, jak nejlépe dovedete. No, zdá se, e přečíst to je jednoduí, ne se tím řídit...
Není tady
dusička napsal(a):
Abych pravdu řekla, moc tomu nerozumím, co tady píete. Vdyt kadý to můe mít přeci jinak, a písmenka jsou stále pouze písmenka, dá se písmenkama vyjádřit mylení? Kdy kadý můe chápat jinak? I kdy čteme kníku,kadý si podle své fantazie, jak čte, představí děj, postavy,vechno. Nemáme to stejný.
Proto nechápu, jak někdo můe být osvícený, někdo ne, kde je hranice? Kdy kadý jsme jiný.
To vytucneny je podivne formulovany. Ale pokud chapu spravne,ptas se tou vetou na to,jak muze jeden jedinec o jinem jedinci rict ,zda se v nem projevuje ego?
Není tady
Paneboe, kadý vlákno se nakonec zvrhne v sáhodlouhou písemnou přestřelku kdo co jak napsal, kdo to jak pochopil a e to měl vlastně pochopit jinak, ale kdy to teda pochopil po svým, tak na to má sice právo, ale ukazuje to, jakou má bariéru a e se moná vlastně skrývá jen pod jiným nickem a taky by si moná měl přeletit zrcadlo - případně ho aspoň zakoupit...
O co vám pořád jde? Spousta z vás si hraje na odbornice přes dui, ale uznává pouze a jen vlastní pravdu, přičem tady vechny donekonečně máchají 4 dohodama, ale jak psala Javena, řídit se jimi asi nechce ádná. Fakt u mě to rozčiluje, jak taháte osobní věci, kterým stejně nikdo jinej nerozumí, do debat o něčem úplně jiným...
Moná je na místě zeptat se vás, co vás k tomu vlastně vede???
Přečtete si něčí názor a začnete se v něm pitvat jak v mrtvole a kdy potřebujete, vylovíte tam něco, co se vám hodí pro zahájení odvety... Osobní odvety, která nemá s tématem nic společného - aspoň na úrovni diskuze, nemluvím o otevřeném osobním boji.
Jestli já to jenom patně nechápu... Moná e o tom to tady vlastně vdycky bylo, jen já si myslela, e ne...
Není tady
Arcanum napsal(a):
dusička napsal(a):
Proto nechápu, jak někdo můe být osvícený, někdo ne, kde je hranice? Kdy kadý jsme jiný.To vytucneny je podivne formulovany. Ale pokud chapu spravne,ptas se tou vetou na to,jak muze jeden jedinec o jinem jedinci rict ,zda se v nem projevuje ego?
Arcanum - hirondel, já zas musím říct, e nesrozumitelné a podivně formulované se mi zdají skoro vechny tvé příspěvky. I tento.
Moná bys měla i ty se pokusit psát méně podivně, třebas by ti ostatní, nejen já, pak více rozuměli.
Arcanum napsal(a):
dusička napsal(a):
Proto nechápu, jak někdo můe být osvícený, někdo ne, kde je hranice? Kdy kadý jsme jiný.To vytucneny je podivne formulovany. Ale pokud chapu spravne,ptas se tou vetou na to,jak muze jeden jedinec o jinem jedinci rict ,zda se v nem projevuje ego?
Ne, na nic jsem nenaráela, jestli se někdo ptal, nebo neptal, psal nebo nepsal. Jak já poznám ,jestli je někdo osvícený, kdokoliv, já, ostatní. Podle čeho se to určuje?
A mmch - jestli se v někom projevuje ego? To je na mě moc otázek, já se spí zaobírám sebou, jestli moje "ego" je správně nastavené, a v písmenkách hledám mylenky, nepřemýlím při čtení o egu druhých, na to si myslím musí přijít kadý sám na to své
Není tady
Prosím o návrat k tématu - chcete-li diskutovat o problematice ochrany lesa a způsobech, jak jí dosáhnout, případně o konkrétním zmíněném projektu, tak pokračujte v diskuzi.
Na rozebírání veho ostatního, zejména osobního, prosím pouijte SZ nebo si zalote chatovací vlákno. Dalí příspěvky mimo téma budou mazány, díky za pochopení.
Není tady
Uz je to jinde.
Upravil(a) Arcanum (1. 6. 2011 11:19)
Není tady
Přidávám se k Ronje s přáním, nech tu kadý mluví sám O SOBĚ - co stejně dělá, jen někteří v zápalu "spravedlivého rozboru" to nevidí, a nebo nech řekne, jak on sám KONKRETNĚ zachrání les.
Já osobně se snad u konečně dostanu i k tomu, abych přispěla a protoe jsem straně jeitná, tak si i napíu o "certifikát". Děsně mi toti vzroste moje ego, a budu mít papír na to, e by jen symbolicky, tak přece jen vlastním kus pralesa
Fakt, bez legrace
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Děsně mi toti vzroste moje ego, a budu mít papír na to, e by jen symbolicky, tak přece jen vlastním kus pralesa
Fakt, bez legrace
Není tady