Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 31. 5. 2011 19:29

majkafa
Host

Re: Zachraňte les

Arcanum napsal(a):

Ty si o me myslis ze jsem osvicena proc? Jak to poznas?

Já si o tobě myslím, že mᚠvelkou jazykovou bariéru. Ale to už jsem ti psala.
A dám ti i písemně, že nejsi osvícená. big_smile Ale to asi nebylo na mě.

#52 31. 5. 2011 19:32

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Arcanum napsal(a):

Je vidět, jak mě pozorně čteš...
Já jasně napsala, že osvícený není nikdo - ale rozepsala jsem situaci, kdy se do sorty "osvícených" (lépe řečeno samozvaně osvícených) pasuješ ty a pasuješ tam i některé jiné - dle osobních sympatií.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#53 31. 5. 2011 19:33

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

Jo jo kdyz neumim cesky to je potom vazne bariera jako hrom. big_smile

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#54 31. 5. 2011 19:35

majkafa
Host

Arcanum napsal(a):

Bohužel. Já nežiju na Slovensku 26 let a už taky nerozumím jejich narážkám, tomu, čím momentálně žijí, jako třeba Němci nebudou rozumět Járovi Cimrmanovi a podobně.
Nu a ty jsi na tom stejně.

#55 31. 5. 2011 19:38

Blossom
Host

Jéé, člověk tu chvíli není - a mezitím je tu takového čtení... wink big_smile

Tak jen ještě odpovím Bramborce na otázku - ne, mé bydliště bylo i za protektorátu české, když se tedy ptáš...
Ale můj postoj by byl stejný, i kdybych v bývalých Sudetech bydlela.

Jinak se to tzu přeměnilo opět na debatu "jsoucna s nemohoucnem", jak tyhle debaty o nesmrtelnosti chrousta pracovně nazývám.

Tak jdu raděj zalít kytky na zahradu, a tím tedy aspoň něco pro přírodu udělat. wink big_smile
To mi přijde smysluplnější, něco raděj dělat, nikoliv pořád jen  kecat. wink lol

#56 31. 5. 2011 19:44

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Arcanum napsal(a):

Já jasně napsala, že osvícený není nikdo - ale rozepsala jsem situaci, kdy se do sorty "osvícených" (lépe řečeno samozvaně osvícených) pasuješ ty a pasuješ tam i některé jiné - dle osobních sympatií.

No a ja zase jasne pisu tohle: : "Jinak k tomu egu jen tolik: mit sve ego pod kontrolou dokaze jen probuzeny clovek= osviceny  a to tu nikdo neni ,nebo je? Mozna ano ,kdo vi??? "

Ptala jsem se Te (ty otazniky tam jsou nikoli pro srandu kralikum big_smile ) jestli Ty si myslis neco jineho nez ja ,ze tu nikdo neni a na zaver pisu ze mozna ano ,ale to ja nevim. Ty ano?

Není tady

#57 31. 5. 2011 19:48

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Arcanum napsal(a):

Bohužel. Já nežiju na Slovensku 26 let a už taky nerozumím jejich narážkám, tomu, čím momentálně žijí, jako třeba Němci nebudou rozumět Járovi Cimrmanovi a podobně.
Nu a ty jsi na tom stejně.

To je jako kdyz American nechape Pelisky,jo jo.

Ale tohle je jeste o necem jinem majkafo nez jen o bariere.

Není tady

#58 31. 5. 2011 19:50

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

To mi přijde smysluplnější, něco raděj dělat, nikoliv pořád jen  kecat. wink lol

Svata pravda. big_smile

Není tady

#59 31. 5. 2011 20:03

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Arcanum napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Arcanum napsal(a):

No a ja zase jasne pisu tohle: : "Jinak k tomu egu jen tolik: mit sve ego pod kontrolou dokaze jen probuzeny clovek= osviceny  a to tu nikdo neni ,nebo je? Mozna ano ,kdo vi??? "

Ptala jsem se Te (ty otazniky tam jsou nikoli pro srandu kralikum big_smile ) jestli Ty si myslis neco jineho nez ja ,ze tu nikdo neni a na zaver pisu ze mozna ano ,ale to ja nevim. Ty ano?

Vážně nevím, zda otazníky píšeš pro srandu králíkům...
a teď zpátky (jak na kolovrátku) k tvé napsané větě.
Tohle prostě neokecáš. Sice se snažíš napsat, že ty víš, že tu není nikdo osvícený, ale svou větu jsi podala jako polemiku
"Jinak k tomu egu jen tolik: mit sve ego pod kontrolou dokaze jen probuzeny clovek= osviceny  a to tu nikdo neni, nebo je? Mozna ano ,kdo vi??? "
Pokud bys stála za svým, že není zde nikdo osvícený, nemᚠpotřebu psát ty dovětky...nebo je? Možná ano, kdo ví??? Včetně těch otázníků pro srandu králíkům...

Nepíšeš, že mᚠjasno v tom, že tu není nikdo osvícený. Tečka. Spouštíš polemiku je? není? Možná? Kdo ví?
Takže nemyslím si to samé co ty - já nepolemizuju, zda je, či není někdo osvícený.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#60 31. 5. 2011 20:08

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Arcanum: Hier: Definuj: osvícený = probuzený

Není tady

#61 31. 5. 2011 20:25

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Revliba napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

nedělej si domněnky ohledně mé naštvanosti, nebo že se zlobím - ostatně, o tom jsi už psala cca před týdnem.
V jednom mᚠnaprostou pravdu - jde o diskuzi, lidé diskutují a někteří lidé prostě chtějí jen diktovat podmínky, jak ti druzí mají správně diskutovat. Možná, až tu budeš déle, poznᚠčetbu mezi řádky, i psaní mezi řádky. stolt

Ale já nechci číst mezi řádky a nenechám si od nikoho nic diktovat...já jen vnímám zraněné ego..
např. mě vadí Morph s těmi jeho pro mně hloupými řečmi.Vnímám ho jako smutného nedospělého narcistního šovinistu..
a zároveň je tu plno holek,které si s ním užijou legraci,protože to mají jinak,mají jinou zkušenost,berou ho jako kašpárka a odlehčení z každodenního života...rozumím i jim..
musím si tedy říct,ok,někomu ten člověk má co říct a já si občas něco prostřednictvím netu zamrmlám pod vousy,ale dál mě to nebere..
nepotřebuji sáhodlouze rozebírat jeho debilitu (promiň Morphe:)),protože si zčásti přiznávám,že je to i o mně,co mi ten člověk vysílá,...třeba o mém zraněném egu..

Revlibo - moc krásně napsané, je v tom hodně na přemýšlení, přitom to není psaní v hádankách.
Jen by mě zajímalo, jak určujuete - zraněné nebo nezraněné ego. Kde je hranice. Co už je zraněné a co není.

Já nic neurčuju,jen to tak vnímám a nechávám plynout a z téhle diskuse mi vyskakuje tuna zraněných eg..tolik emocí,vlastních bolestí,nevyřešených minulostí a málo pokory sama k sobě a k druhým..
Kdo z nás nemá zraněné ego,hoď kamenem...já to teda rozhodně nejsem protože jsem  na cestě a ta možná bude trvat celý můj zbytek života...stolt

Není tady

#62 31. 5. 2011 20:38

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Revliba napsal(a):

Já nic neurčuju,jen to tak vnímám a nechávám plynout a z téhle diskuse mi vyskakuje tuna zraněných eg..tolik emocí,vlastních bolestí,nevyřešených minulostí a málo pokory sama k sobě a k druhým..
Kdo z nás nemá zraněné ego,hoď kamenem...já to teda rozhodně nejsem protože jsem  na cestě a ta možná bude trvat celý můj zbytek života...stolt

Tuna zraněných eg? Prosím tě...kam na to chodíš?
Je jasné, že pokud si sama zraněná, plná emocí, vlastních bolestí, nevyřešených minulostí, s málo pokory k sobě samé i k druhým - nedivím se, že se cítíš a cítíš, to, co cítíš. Všimni si, cos tu ve dvou řádcích nahustila smutku a negativ...ale pokud se v tom rochníš, v poho, ale buď tak hodná a od té laskavosti, pokud ji v sobě alespoň ždibek najdeš, neordinuj tyto tvé pocity a emoce i jiným.... gloriawink

Není tady

#63 31. 5. 2011 20:42

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Arcanum napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Vážně nevím, zda otazníky píšeš pro srandu králíkům...
a teď zpátky (jak na kolovrátku) k tvé napsané větě.
Tohle prostě neokecáš. Sice se snažíš napsat, že ty víš, že tu není nikdo osvícený, ale svou větu jsi podala jako polemiku
"Jinak k tomu egu jen tolik: mit sve ego pod kontrolou dokaze jen probuzeny clovek= osviceny  a to tu nikdo neni, nebo je? Mozna ano ,kdo vi??? "
Pokud bys stála za svým, že není zde nikdo osvícený, nemᚠpotřebu psát ty dovětky...nebo je? Možná ano, kdo ví??? Včetně těch otázníků pro srandu králíkům...

Nepíšeš, že mᚠjasno v tom, že tu není nikdo osvícený. Tečka. Spouštíš polemiku je? není? Možná? Kdo ví?
Takže nemyslím si to samé co ty - já nepolemizuju, zda je, či není někdo osvícený.

Vedu polemiku protoze si to Ty myslis? A protoze to delas ve skutecnosti prave Ty? big_smile

Není tady

#64 31. 5. 2011 21:11

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Revliba napsal(a):

Tuna zraněných eg? Prosím tě...kam na to chodíš?
Je jasné, že pokud si sama zraněná, plná emocí, vlastních bolestí, nevyřešených minulostí, s málo pokory k sobě samé i k druhým - nedivím se, že se cítíš a cítíš, to, co cítíš. Všimni si, cos tu ve dvou řádcích nahustila smutku a negativ...ale pokud se v tom rochníš, v poho, ale buď tak hodná a od té laskavosti, pokud ji v sobě alespoň ždibek najdeš, neordinuj tyto tvé pocity a emoce i jiným.... gloriawink

Smutky,emoce ani negativa ne Zklamaná,jen realitu...beze zloby..pussa

Není tady

#65 1. 6. 2011 6:56

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Revlibo - já to s tím egem nesměřovala na Tebe, já myslela všeobecně, jak se to dá poznat. Ale dík za odpověd.
Abych pravdu řekla, moc tomu nerozumím, co tady píšete. Vždyt každý to může mít přeci jinak, a písmenka jsou stále pouze písmenka, dá se písmenkama vyjádřit myšlení? Když každý může chápat jinak? I když čteme knížku,každý si podle své fantazie, jak čte, představí děj, postavy,všechno. Nemáme to stejný.
Proto nechápu, jak někdo může být osvícený, někdo ne, kde je hranice? Když každý jsme jiný.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#66 1. 6. 2011 8:44

javena
♥♥♥♥♥♥-

Tak to je počteníčko, zase... tongue
Mi tak napadlo - nehřešte slovem, neberte si nic osobně, nevytvářejte si žádné domněnky a vždy dělejte vše, jak nejlépe dovedete. smile No, zdá se, že přečíst to je jednodušší, než se tím řídit... wink

Není tady

#67 1. 6. 2011 9:43

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Abych pravdu řekla, moc tomu nerozumím, co tady píšete. Vždyt každý to může mít přeci jinak, a písmenka jsou stále pouze písmenka, dá se písmenkama vyjádřit myšlení? Když každý může chápat jinak? I když čteme knížku,každý si podle své fantazie, jak čte, představí děj, postavy,všechno. Nemáme to stejný.
Proto nechápu, jak někdo může být osvícený, někdo ne, kde je hranice? Když každý jsme jiný.

To vytucneny je podivne formulovany. Ale pokud chapu spravne,ptas se tou vetou na to,jak muze jeden jedinec o jinem jedinci rict ,zda se v nem projevuje ego?

Není tady

#68 1. 6. 2011 10:05

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Panebože, každý vlákno se nakonec zvrhne v sáhodlouhou písemnou přestřelku kdo co jak napsal, kdo to jak pochopil a že to měl vlastně pochopit jinak, ale když to teda pochopil po svým, tak na to má sice právo, ale ukazuje to, jakou má bariéru a že se možná vlastně skrývá jen pod jiným nickem a taky by si možná měl přeleštit zrcadlo - případně ho aspoň zakoupit... va
O co vám pořád jde? Spousta z vás si hraje na odbornice přes duši, ale uznává pouze a jen vlastní pravdu, přičemž tady všechny donekonečně máchají 4 dohodama, ale jak psala Javena, řídit se jimi asi nechce žádná. Fakt už mě to rozčiluje, jak taháte osobní věci, kterým stejně nikdo jinej nerozumí, do debat o něčem úplně jiným...
Možná je na místě zeptat se vás, co vás k tomu vlastně vede???
Přečtete si něčí názor a začnete se v  něm pitvat jak v mrtvole a když potřebujete, vylovíte tam něco, co se vám hodí pro zahájení odvety... Osobní odvety, která nemá s tématem nic společného - aspoň na úrovni diskuze, nemluvím o otevřeném osobním boji.
Jestli já to jenom špatně nechápu... Možná že o tom to tady vlastně vždycky bylo, jen já si myslela, že ne... sad

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#69 1. 6. 2011 10:13

Blossom
Host

Arcanum napsal(a):

dusička napsal(a):

To vytucneny je podivne formulovany. Ale pokud chapu spravne,ptas se tou vetou na to,jak muze jeden jedinec o jinem jedinci rict ,zda se v nem projevuje ego?

Arcanum - hirondel, já zas musím říct, že nesrozumitelné  a podivně formulované se mi zdají skoro všechny tvé příspěvky. I tento. hmm
Možná bys měla i ty se pokusit psát méně podivně, třebas by ti ostatní, nejen já,  pak více rozuměli. kapitulation

#70 1. 6. 2011 10:22

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Arcanum napsal(a):

dusička napsal(a):

Ne, na nic jsem nenarážela, jestli se někdo ptal, nebo neptal, psal nebo nepsal. Jak já poznám ,jestli je někdo osvícený, kdokoliv, já, ostatní. Podle čeho se to určuje?
A mmch - jestli se v někom projevuje ego? To je na mě moc otázek, já se spíš zaobírám sebou, jestli moje "ego" je správně nastavené, a v písmenkách hledám myšlenky, nepřemýšlím při čtení o egu druhých, na to si myslím musí přijít každý sám na to své stolt

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#71 1. 6. 2011 11:03

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Prosím o návrat k tématu - chcete-li diskutovat o problematice ochrany lesa a způsobech, jak jí dosáhnout, případně o konkrétním zmíněném projektu, tak pokračujte v diskuzi.

Na rozebírání všeho ostatního, zejména osobního, prosím použijte SZ nebo si založte chatovací vlákno. Další příspěvky mimo téma budou mazány, díky za pochopení.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#72 1. 6. 2011 11:16

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Uz je to jinde. smile

Upravil(a) Arcanum (1. 6. 2011 11:19)

Není tady

#73 1. 6. 2011 11:25

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Přidávám se k Ronje s přáním, nech tu každý mluví sám O SOBĚ - což stejně dělá, jen někteří v zápalu "spravedlivého rozboru" to nevidí, a nebo nech řekne, jak on sám KONKRETNĚ zachrání les.

Já osobně se snad už konečně dostanu i k tomu, abych přispěla a protože jsem strašně ješitná, tak si i napíšu o "certifikát". Děsně mi totiž vzroste moje ego, až budu mít papír na to, že by jen symbolicky, tak přece jen vlastním kus pralesa smile
Fakt, bez legrace stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#74 1. 6. 2011 11:30

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Děsně mi totiž vzroste moje ego, až budu mít papír na to, že by jen symbolicky, tak přece jen vlastním kus pralesa smile
Fakt, bez legrace stolt

tummenupplol

Není tady

#75 1. 6. 2011 11:33

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Jeden certifikát na "vlastnictví" kusu pralesa na Ještědu jsem kdysi dostala k vánocům. Přišlo mi to jako super dárek, takový smyslupný stolt

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí