18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
majkafa napsal(a):
Pan, ani na chvilku se nezamyslí nad tím, e by to třeba mohlo být nějaké zrcadlo pro tebe? es po ní tak vyjela. A vyjela. to si nevymluví. Nebo je problém přiznat si, e i v tomhle jsi lidská? Nic ve zlém, ale by si můe myslet, es po Bloss nevyjela, u jen to blábláblá je dost neuctivé vůči partnerovi v diskusi.
Majko,
nezamyslím. Já se nezamýlím zcela cíleně a vědomě. Já pozoruju svoje emoce.
Tady ádné necítím.
Vymlouvat ti nic nebudu, proč taky
Není tady
Arcanum napsal(a):
Blossom napsal(a):
Nějak ti uniklo, e já jsem na stejnou věc přispěla (a ne málo) u pár let před tím, ne ty ses tady včera zmínila, e je třeba nekecat a něco dělat.
A je to vubec tak dulezity Bloss? Proc to potrebujes zminit? Zeby ego chtelo ?
Pan ,promin ,uz mlcim.
Není co promíjet, vnímá to, co já.
Podle mého názoru, a taky s tím umyslem poznat, kdo je kdo, jsem vlákno zaloila, je zcela normální, kdy u se někdo musí vyjádřit, tak e například napíe:
Neposílám peníze, protoe nemám odhad na lidi, bojím se, e je nedostanou ti, kterým je směřuji a taky nemám čas kadou aktivitu lustrovat a dohledávat. Navíc se mi líbí, kdy jsem jako dárce známá a dělá mi dobře uznání ostatních. To jako anonymní dárce nedostanu a jetě mohu být za trotla, který naletěl. Radi přiloím ruku k dílu, protoe vidím výsledek a dostanu vechy výe zmíněné bobusy.
To je toti upřímné a větinou i schované za vemi těmi příspěvky, které ukazujou: ONI jsou takový a makový, kdeto JÁ jsem letadlo
Váím si vech těch, kteří klikli, přečetli si a pomysleli: to je dobrý, něco jim polu a nebo si pomysleli: asi upadla, ne?
A překlikli.
Prostě UDĚLALI jak uznali za vhodné.
Já taky dělám to, co uznám za vhodné. Vypočítávat tu svoje dobré skutky za vhodné napovauji.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Blossom napsal(a):
Pandorroo, , rozesmálas mě.
Konkrétně větou "Ty zase raděj desetkrát neudělá nic, ne abys jednou naletěla..."
Nějak ti uniklo, e já jsem na stejnou věc přispěla (a ne málo) u pár let před tím, ne ty ses tady včera zmínila, e je třeba nekecat a něco dělat.Bloos, nad tvým "rozesmálas mně" já u se několik let usmívám
Tak to je fajn.
Takto je to vlastně ideální, e lidi mají mít jeden ze druhého veselou náladu.
Já to vidím tak, e ač zakladatel vlákna sleduje určitý cíl, vlákno si stejně ije svůj ivot.... (někdo moudrý mi to kdysi napsal)..... .
Vnímám to osobně takto - jestli se mám setkat s někým, kdo moje peníze zneuije, tak bych měla nad sebou popřemýlet. Stejně jako kdy potkám člověka, který sleduje stejnou mylenku jako já a Matku Zemi ochraňuje. Konec konců Mayské proroctví hovoří jasně. Jestlie společnými silami nebudeme ochraňovat to, co nám bylo dáno, určujeme si sami svůj konec. Kdo chce kam......
Upravil(a) Lvice (31. 5. 2011 14:03)
Není tady
To je vůbec celé zajímavé, jak se téma poněkud přesmyklo od podpory lesa k nevyrovnanosti se sousedy rozpoutavími před dvaasemdesáti lety druhou světovou válku.
Blos, ty jsi z Liberecka? Nebo z jiné části, která byla anektována do protektorátu? Narodila ses tam?
Není tady
Boínku, to je zas materiál
Pandorra napsal(a):
Dala jsem sem odkaz a je na kadém, jak se s tím popasuje, kadý má právo na svůj názor.
Není vůůůůbec poviností přispívat, je navýsost ádoucí zas jen nekázat a nekecat.
Nooo, moooc hezký "Maňas" zejména to zvýrazněné....(jistě ví, do které komedie to přiřadit)
Tak jak to vlastně v tvém podání s těmi názory je? Můe tu mít člověk vlastní názor, nebo ty jsi tu od toho, abys řekla, e tenhle názor je OK, ten nebude hanit, kdeto jiný názor (potamo s tvými bujnými domněnkami) ji není ten, co by se ti hodil do krámu, tááák na pranýř s ním. Ostatně, jak sama píáe, za "nějakým účelem" si to vlákno zaloila - resp....
.....s tím umyslem poznat, kdo je kdo, jsem vlákno zaloila
Pandorraa napsal(a):
Nu a nakonec - Bloos sem zanesla něco, co se čůrnicou vůbec nesouvisí, co bohuel souvisí pouze a jen s ní samotnou. Udělala to na mém vlákně u jednou, nepřekvapuje mne, e to udělala znovu. A si to (konečně) pořeí sama se sebou, nebude míchat hruky a jabka a uleví se jí
No jo, hruky s jabkama... není to spí o tom, e Blossom zcela otevřeně napíe názor na to, e je v naem světě plno vykuků, co vytáhnou z lidí peníze "údajně" pro dobrou věc a pak se z toho vyklube pěknej prů*s*er? A nemusím chodit daleko...taková Estel třeba...nebo e by Sklenářka? To je to něco co tobě uvnitř zabuilo na vrata a dere se to zase ven, ten pocit, e tadys to prostě nezmákla a hle, ono se to umí ozvat i při takové nevinné větě, kdy jeden píe o obavě, aby třeba nenaletěl. To není o Blossom a o jejím pořeení si sebe (konečně) to je přímo o tobě a o tvém vlastním ne/pořeení. A jakýpak, e to s tím tvým odkazem nesouvisí - souvisí. Je to názor Blossom, který se týká takovýchto aktiv, dobrovolných sbírek...prostě napsala názor a to ten, e TAKÉ VLOILA PENÍZE NA OBNOVU LESA - ALE JINDE (ne zrovna do čúrnice - co ty prostě odhazuje, jako e se to netýká)
Pandorraa napsal(a):
Neřeím, co mně netrápí, řeím, co mně trápí
Trápí tě Blossom ? Ne? Tak proč ji řeí? Proč řeí, zda má, či nemá zpracované trauma sudetských němců? Proč řeí, zda Blossom před tím, ne do něčeho naleje finance, tak si prověří komu přispívá? Ty přes Blossom nevidí na slunce...
Proč řeí, zda Blossom záleí na tom, co si o ni jiní myslí? Co si myslí, jaký má úsudek. Měla bys vědět, e lidé stále myslí a přesně tak, jak zrovna ty řeí Blossom, jiní řeí tebe a tvůj úsudek. No a pokud tvůj postoj (úsudek) je takový, klidně desetkrát naletím a současně jinde hlásá něco o poučování se z chyb a točení sestále v kole, dokud chybu nezpracuje, pak to něco svědčí o tobě samé a to předevím. Něco na způsob - kázat vodu a pít víno. Kde je tvé poučení se z chyb, kdy si ochotná je dělat stále znovu a dokola? Kde se v tobě bere to poučování druhých, by sama jsi chybující? Sama na začátku vlákna si napsala - je navýsost ádoucí zas jen nekázat a nekecat. Je to prostě legrační, e ten, kdo toto napíe je tím prvním, kdo s tím zamete. Take tohle je to tvé blábláblááá. Něco se ti nelíbí - je to blááá blááá, někdo má jiný názor - je to bláá blááá, někdo napíe SVOU ZKUENOST a ono je to zase bláááblááá bláááá.
Pandorraa napsal(a):
Kadý přece v jakýchkoliv písmenkách vidíme přesně to, na co máme nastavené "přijímače"
Vímá si, co píe qa na co se ozývá? take ty má nastaven svůj přijímač na blááábláááblááá - to je tvá realita.
A skromný dotaz majkafy, zda by se Pandorraa nezamyslela, zda-li to náááhodou není nějaké zrcadlo? Boe majko, jak sis jen mohla dovolit....Pandorra přeci nemá zrcadla
Arcanum napsal(a):
Blossom napsal(a):
Nějak ti uniklo, e já jsem na stejnou věc přispěla (a ne málo) u pár let před tím, ne ty ses tady včera zmínila, e je třeba nekecat a něco dělat.
A je to vubec tak dulezity Bloss? Proc to potrebujes zminit? Zeby ego chtelo ?
Pan ,promin ,uz mlcim.
A pročpak tebe hir napdlo právě u tohoto příspěvku něco o egu a jinde to s grácií přehlíí? Che se "zalíbit" ?
Proč o egu nepíe, kdy se tu hází poučky, jak na běícím pásu? (pár jsem jich tu zkopírovala)
Pandorraa napsal(a):
Podle mého názoru, a taky s tím umyslem poznat, kdo je kdo, jsem vlákno zaloila, je zcela normální, kdy u se někdo musí vyjádřit, tak e například napíe:
Neposílám peníze, protoe nemám odhad na lidi, bojím se, e je nedostanou ti, kterým je směřuji a taky nemám čas kadou aktivitu lustrovat a dohledávat. Navíc se mi líbí, kdy jsem jako dárce známá a dělá mi dobře uznání ostatních. To jako anonymní dárce nedostanu a jetě mohu být za trotla, který naletěl. Radi přiloím ruku k dílu, protoe vidím výsledek a dostanu vechy výe zmíněné bobusy.
Chápu, e tohle si chtěla přesně slyet o Blossom, nebo o tomto se domnívá, e to tak je.
Ale je od tebe hezké přiznat si, e raději bude za trotla, který naletí kdejakýmu izuňkovi, ne abys sama uznala, e nemá odhad na lidi, by to o tom blááblááblááábuje stále dokola a snaí se o tom přesvědčit i ostatní. Smiř se s tím u konečně, e nejsi ta, která má ( tady ) přirozenou autoritu - to bys nesměla dělat tooolik přehmatů a zejména tam, o čem sama jiným káe.
Znovu ti píu, e přes Blossom nevidí na slunce.
Není tady
Lvice napsal(a):
Já to vidím tak, e ač zakladatel vlákna sleduje určitý cíl, vlákno si stejně ije svůj ivot.... (někdo moudrý mi to kdysi napsal)..... .
Vnímám to osobně takto - jestli se mám setkat s někým, kdo moje peníze zneuije, tak bych měla nad sebou popřemýlet. Stejně jako kdy potkám člověka, který sleduje stejnou mylenku jako já a Matku Zemi ochraňuje. Konec konců Mayské proroctví hovoří jasně. Jestlie společnými silami nebudeme ochraňovat to, co nám bylo dáno, určujeme si sami svůj konec. Kdo chce kam......
ad. zvýrazněné - co tím myslí..? - popřemýlet nad sebou, pokud se má setkat s někým, kdo má touhu tvé peníze zneuít? Co si myslet, nebo nad čím potom přemýlet, jestlie ji tvé peníze někdo zneuil?
Jako e jsi asi přetím popřemýlela blbě, nebo někdo tvé peníze zneuil, nebo si popřemýlela dobře, nebo neměl anci tvé peníze zneuít?
Není tady
Zklamana -jmenuju se Arcanum. Ke komu to mluvis?
Jinak k tomu egu jen tolik: mit sve ego pod kontrolou dokaze jen probuzeny clovek= osviceny a to tu nikdo neni ,nebo je? Mozna ano ,kdo vi???
Jinak tvoje energie Zklamana a energie Blossom jsou nekdy dost propletene. Muj vjem,nic vic ,nic min.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zklamana -jmenuju se Arcanum. Ke komu to mluvis?
Jinak k tomu egu jen tolik: mit sve ego pod kontrolou dokaze jen probuzeny clovek= osviceny a to tu nikdo neni ,nebo je? Mozna ano ,kdo vi???
Jinak tvoje energie Zklamana a energie Blossom jsou nekdy dost propletene. Muj vjem,nic vic ,nic min.
asi to padlo na správnou půdu, nebo pokud by tě to neoslovilo = to slůvko hir, mohlo to být jen třeba hier
chameleon jemenský
probuzený = osvícený...no to bude asi ten, kdo si to o sobě myslí, take potom si jaksi dává za povinnost jiným na to ego poukazovat, e?
Není tady
Ja bych rekla ze osviceny je jednoznacne ,pouze a predevsim ten, kdo je osviceny.
Vymyslet a myslet se to neda,to da rozum preci. Je to stav byti a prozivana zkusenost.
Opakuju ze muj nick name je zde Arcanum. Pokud to vsak nechces respektovat,pak je to vec jina.
Není tady
Proč jsi tak natvaná Zklamaná a pořád se zlobí?Vdyt jde jenom o diskusi,lidé si povídají..ach jo
Není tady
Revliba napsal(a):
Proč jsi tak natvaná Zklamaná a pořád se zlobí?Vdyt jde jenom o diskusi,lidé si povídají..ach jo
nedělej si domněnky ohledně mé natvanosti, nebo e se zlobím - ostatně, o tom jsi u psala cca před týdnem.
V jednom má naprostou pravdu - jde o diskuzi, lidé diskutují a někteří lidé prostě chtějí jen diktovat podmínky, jak ti druzí mají správně diskutovat. Moná, a tu bude déle, pozná četbu mezi řádky, i psaní mezi řádky.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Ja bych rekla ze osviceny je jednoznacne ,pouze a predevsim ten, kdo je osviceny.
Vymyslet a myslet se to neda,to da rozum preci. Je to stav byti a prozivana zkusenost.
Opakuju ze muj nick name je zde Arcanum. Pokud to vsak nechces respektovat,pak je to vec jina.
a jak ty ví, kdo je a kdo není osvícený, tudí e ten, či onen ne/pouívá své ego? Podle jakého měřítka měří? Podle osobní sympatie?
Kde vidí můj nerespekt k tvému nicku?
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Revliba napsal(a):
nedělej si domněnky ohledně mé natvanosti, nebo e se zlobím - ostatně, o tom jsi u psala cca před týdnem.
V jednom má naprostou pravdu - jde o diskuzi, lidé diskutují a někteří lidé prostě chtějí jen diktovat podmínky, jak ti druzí mají správně diskutovat. Moná, a tu bude déle, pozná četbu mezi řádky, i psaní mezi řádky.
Ale já nechci číst mezi řádky a nenechám si od nikoho nic diktovat...já jen vnímám zraněné ego..
např. mě vadí Morph s těmi jeho pro mně hloupými řečmi.Vnímám ho jako smutného nedospělého narcistního ovinistu..
a zároveň je tu plno holek,které si s ním uijou legraci,protoe to mají jinak,mají jinou zkuenost,berou ho jako kapárka a odlehčení z kadodenního ivota...rozumím i jim..
musím si tedy říct,ok,někomu ten člověk má co říct a já si občas něco prostřednictvím netu zamrmlám pod vousy,ale dál mě to nebere..
nepotřebuji sáhodlouze rozebírat jeho debilitu (promiň Morphe:)),protoe si zčásti přiznávám,e je to i o mně,co mi ten člověk vysílá,...třeba o mém zraněném egu..
Není tady
Zklamaná napsal(a):
a jak ty ví, kdo je a kdo není osvícený, tudí e ten, či onen ne/pouívá své ego? Podle jakého měřítka měří? Podle osobní sympatie?
Psala jsem ze: "Jinak k tomu egu jen tolik: mit sve ego pod kontrolou dokaze jen probuzeny clovek= osviceny a to tu nikdo neni ,nebo je? Mozna ano ,kdo vi??? "
Není tady
Revliba napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Revliba napsal(a):
V jednom má naprostou pravdu - jde o diskuzi, lidé diskutují a někteří lidé prostě chtějí jen diktovat podmínky, jak ti druzí mají správně diskutovat. Moná, a tu bude déle, pozná četbu mezi řádky, i psaní mezi řádky.Ale já nechci číst mezi řádky a nenechám si od nikoho nic diktovat...já jen vnímám zraněné ego..
např. mě vadí Morph s těmi jeho pro mně hloupými řečmi.Vnímám ho jako smutného nedospělého narcistního ovinistu..
a zároveň je tu plno holek,které si s ním uijou legraci,protoe to mají jinak,mají jinou zkuenost,berou ho jako kapárka a odlehčení z kadodenního ivota...rozumím i jim..
musím si tedy říct,ok,někomu ten člověk má co říct a já si občas něco prostřednictvím netu zamrmlám pod vousy,ale dál mě to nebere..
nepotřebuji sáhodlouze rozebírat jeho debilitu (promiň Morphe:)),protoe si zčásti přiznávám,e je to i o mně,co mi ten člověk vysílá,...třeba o mém zraněném egu..
Revlibo - moc krásně napsané, je v tom hodně na přemýlení, přitom to není psaní v hádankách.
Jen by mě zajímalo, jak určujuete - zraněné nebo nezraněné ego. Kde je hranice. Co u je zraněné a co není.
Není tady
Zklamčo, já jsem spí ten opačný případ, tedy přemýlím o tom, a kdy někomu naletím....... Tak pak zpětně dumám o tom, proč jsem zrovna tyhle lidi potkala a co mi to teda mělo sdělit a co dělám blbě. A někdy jsem bohuel tak natvrdlá, e se lekce přitvrzuje . Tak jsem to myslela.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Psala jsem ze: "Jinak k tomu egu jen tolik: mit sve ego pod kontrolou dokaze jen probuzeny clovek= osviceny a to tu nikdo neni ,nebo je? Mozna ano ,kdo vi??? "
A ty to rozezná? Ne viď? Jen hádá, kdo by asi tak mohl být ten osvícený (probuzený) a kdo jetě ne....
nebo v tom případě - proč byla poloená tvá otázka...(mimochodem zcela upřímná, e, a bez postranních úmyslů, navíc podtrena smajlíky.... )
Arcanum napsal(a):
Zeby ego chtelo ?
Pan ,promin ,uz mlcim.
Není tady
Zatim je viditelny pouze z Tvych odpovedi,ze moji vetu nedokazes cist pozorne.
Nevidis v ni to co je v ni napsany ,vidis jen to co videt umis.
Není tady
To je zase u taková debata o ničem, ostatně jako obvykle s hirondel. A nepi mi, e jsi Arcanum. Pro mě jsi hirondel.
koda takového témata.
A Pan, váně jsi chtěla zjistit, kdo je kdo? Proč má takovou potřebu zjiovat to takhle? Myslí, e to opravdu takhle zjistí? Manipulace.
Arcanum napsal(a):
Zatim je viditelny pouze z Tvych odpovedi,ze moji vetu nedokazes cist pozorne.
Nevidis v ni to co je v ni napsany ,vidis jen to co videt umis.
Neslovíčkař a napi, proč si měla potřebu napsat "Zeby ego chtelo? "
Číst pozorně umím, z tvé věty jasně vyznívá, e neví, kdo je a kdo není osvícený = kdo to ego nepouívá.(Nikdo, někdo, moná ano, moná ne = ani ryba, ani rak) Kdo ví, zda vůbec někdo osvícený vůbec je? Já naprosto přesně vím, e osvícený není nikdo - ty o tom vak polemizuje. No a vzhledem k tomu, e o tom polemizuje (je, či není někdo osvícený) ptám se, proč si právě směrem k Blossom pouila otázku - e by ego chtělo? Čím si jasně chtěla naznačit, e prostě Blossom mezi pro tebe osvícené nepatří, kdeto v zápětí se červená, nebo stydí (smajlík) za svou pronesenou otázku a obrací se pro tebe na osvícenou osobu - řka: "Pan, promiň, u mlčím " - čím de facto i sama sebe zařazuje do tebou označené sorty osvícených...vdy ty přece stejně, jak Pandora u ví
Není tady
Muzu byt i treba Majky ,nebo tulipankem nebo beruskou,proste cim budes chtit.
Není tady
Se taky směji. Hirondel, to je logické, e osvícený je ten, kdo je osvícený. To ví i lidé s poněkud niím IQ, e? Je to stejné, jako e hloupý je ten, kdo je hloupý, moudrý ten, kdo je moudrý atakdáleatakdále.
To mě opravdu rozesmálo. Ty kdy neví, kudy v debatě kam, tak plácá nesmysly.
Ty si o me myslis ze jsem osvicena proc? Jak to poznas?
Není tady
majkafa napsal(a):
Se taky směji. Hirondel, to je logické, e osvícený je ten, kdo je osvícený. To ví i lidé s poněkud niím IQ, e? Je to stejné, jako e hloupý je ten, kdo je hloupý, moudrý ten, kdo je moudrý atakdáleatakdále.
To mě opravdu rozesmálo. Ty kdy neví, kudy v debatě kam, tak plácá nesmysly.
Morphe,uz zasae saskujes?
A co Ty na to ted?
Není tady