Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 31. 5. 2011 12:37

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Zachraňte les

majkafa napsal(a):

Pan, ani na chvilku se nezamyslíš nad tím, že by to třeba mohlo být nějaké zrcadlo pro tebe? Žes po ní tak vyjela. A vyjela. to si nevymluvíš. stolt Nebo je problém přiznat si, že i v tomhle jsi lidská? Nic ve zlém, ale by si můžeš myslet, žes po Bloss nevyjela, už jen to blábláblá je dost neuctivé vůči partnerovi v diskusi.

Majko,
nezamyslím. Já se nezamýšlím zcela cíleně a vědomě. Já pozoruju svoje emoce.
Tady žádné necítím.
Vymlouvat ti nic nebudu, proč taky smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#27 31. 5. 2011 12:53

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Arcanum napsal(a):

Blossom napsal(a):

Nějak ti uniklo, že já jsem na stejnou věc přispěla (a ne málo) už pár let před tím, než ty ses tady včera zmínila, že je třeba nekecat a něco dělat. stolt  big_smile

A je to vubec tak dulezity Bloss? Proc to potrebujes zminit? Zeby ego chtelo ? winkbig_smile

Pan ,promin ,uz mlcim.  rodna

Není co promíjet, vnímᚠto, co já.

Podle mého názoru, a taky s tím umyslem poznat, kdo je kdo, jsem vlákno založila, je zcela normální, když už se někdo musí vyjádřit, tak že například napíše:
Neposílám peníze, protože nemám odhad na lidi, bojím se, že je nedostanou ti, kterým je směřuji a taky nemám čas každou aktivitu lustrovat a dohledávat.  Navíc se mi líbí, když jsem jako dárce známá a dělá mi dobře uznání ostatních. To jako anonymní dárce nedostanu a ještě mohu být za trotla, který naletěl. Radši přiložím ruku k dílu, protože vidím výsledek a dostanu všechy výše zmíněné bobusy.

To je totiž upřímné a většinou i schované za všemi těmi příspěvky, které ukazujou: ONI jsou takový a makový, kdežto JÁ jsem letadlo lollollol

Vážím si všech těch, kteří klikli, přečetli si a pomysleli: to je dobrý, něco jim pošlu a nebo si pomysleli: asi upadla, ne?
A překlikli.
Prostě UDĚLALI jak uznali za vhodné.

Já taky dělám to, co uznám za vhodné. Vypočítávat tu svoje dobré skutky za vhodné napovažuji.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#28 31. 5. 2011 13:12

Blossom
Host

Pandorraa napsal(a):

Blossom napsal(a):

Pandorroo, tummenupp , rozesmálas mě. big_smile
Konkrétně větou "Ty zase raděj desetkrát neudělᚠnic, než abys jednou naletěla..."

Nějak ti uniklo, že já jsem na stejnou věc přispěla (a ne málo) už pár let před tím, než ty ses tady včera zmínila, že je třeba nekecat a něco dělat. stolt  big_smile

Bloos, nad tvým "rozesmálas mně" já už se několik let usmívám stolt

Tak to je fajn.  smile
Takto je to vlastně ideální, že lidi mají mít jeden ze druhého veselou náladu. stolt big_smile

#29 31. 5. 2011 13:22

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Já to vidím tak, že ač zakladatel vlákna sleduje určitý cíl, vlákno si stejně žije svůj život.... (někdo moudrý mi to kdysi napsal)..... wink.

Vnímám to osobně takto - jestli se mám setkat s někým, kdo moje peníze zneužije, tak bych měla nad sebou popřemýšlet. Stejně jako když potkám člověka, který sleduje stejnou myšlenku jako já a Matku Zemi ochraňuje. Konec konců Mayské proroctví hovoří jasně. Jestliže společnými silami nebudeme ochraňovat to, co nám bylo dáno, určujeme si sami svůj konec. Kdo chce kam...... hmm

Upravil(a) Lvice (31. 5. 2011 14:03)

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#30 31. 5. 2011 16:26

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

To je vůbec celé zajímavé, jak se téma poněkud přesmyklo od podpory lesa k nevyrovnanosti se sousedy rozpoutavšími před dvaasemdesáti lety druhou světovou válku.
Blos, ty jsi z Liberecka? Nebo z jiné části, která byla anektována do protektorátu? Narodila ses tam?

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#31 31. 5. 2011 17:34

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Božínku, to je zas materiál lol

Pandorra napsal(a):

Dala jsem sem odkaz a je na každém, jak se s tím popasuje, každý má právo na svůj názor.
Není vůůůůbec poviností přispívat, je navýsost žádoucí zas jen nekázat a nekecat.

Nooo, moooc hezký "Maňas" wink zejména to zvýrazněné....(jistě víš, do které komedie to přiřadit)

Tak jak to vlastně v tvém podání s těmi názory je? Může tu mít člověk vlastní názor, nebo ty jsi tu od toho, abys řekla, že tenhle názor je OK, ten nebudeš hanit, kdežto jiný názor (potažmo s tvými bujnými domněnkami) již není ten, co by se ti hodil do krámu, tááák na pranýř s ním. Ostatně, jak sama píášeš, za "nějakým účelem" si to vlákno založila - resp....

.....s tím umyslem poznat, kdo je kdo, jsem vlákno založila

Pandorraa napsal(a):

Nu a nakonec - Bloos sem zanesla něco, co se Ščůrnicou vůbec nesouvisí, co bohužel souvisí pouze a jen s ní samotnou. Udělala to na mém vlákně už jednou, nepřekvapuje mne, že to udělala znovu. Až si to (konečně) pořeší sama se sebou, nebude míchat hrušky a jabka a uleví se jí

No jo, hrušky s jabkama... není to spíš o tom, že Blossom zcela otevřeně napíše názor na to, že je v našem světě plno vykuků, co vytáhnou z lidí peníze "údajně" pro dobrou věc a pak se z toho vyklube pěknej prů*s*er? A nemusím chodit daleko...taková Estel třeba...nebo že by Sklenářka? To je to něco co tobě uvnitř zabušilo na vrata a dere  se to zase ven, ten pocit, že tadys to prostě nezmákla a hle, ono se to umí  ozvat i při takové nevinné větě, kdy jeden píše o obavě, aby třeba nenaletěl. To není o Blossom a o jejím pořešešní si sebe (konečně) to je přímo o tobě a o tvém vlastním ne/pořešení. A jakýpak, že to s tím tvým odkazem nesouvisí - souvisí. Je to názor Blossom, který se týká takovýchto aktiv, dobrovolných sbírek...prostě napsala názor a to ten, že TAKÉ VLOŽILA PENÍZE NA OBNOVU LESA - ALE JINDE (ne zrovna do Ščúrnice - což ty prostě odhazuješ, jako že se to netýká)

Pandorraa napsal(a):

Neřeším, co mně netrápí, řeším, co mně trápí

Trápí tě Blossom ? Ne? Tak proč ji řešíš? Proč řešíš, zda má, či nemá zpracované trauma sudetských němců? Proč řešíš, zda Blossom před tím, než do něčeho naleje finance, tak si prověří komu přispívá? Ty přes Blossom nevidíš na slunce... wink
Proč řešíš, zda Blossom záleží na tom, co si o ni jiní myslí? Co si myslí, jaký má úsudek. Měla bys vědět, že lidé stále myslí a přesně tak, jak zrovna ty řešíš Blossom, jiní řeší tebe a tvůj úsudek. No a pokud tvůj postoj (úsudek) je takový, klidně desetkrát naletím a současně jinde hlásᚠněco o poučování se z chyb a točení sestále  v kole, dokud chybu nezpracuješ, pak to něco svědčí o tobě samé a to především. Něco na způsob - kázat vodu a pít víno. Kde je tvé poučení se z chyb, když si ochotná je dělat stále znovu a dokola? Kde se v tobě bere to poučování druhých, by sama jsi chybující? Sama na začátku vlákna si napsala - je navýsost žádoucí zas jen nekázat a nekecat. Je to prostě legrační, že ten, kdo toto napíše je tím prvním, kdo s tím zamete. Takže tohle je to tvé blábláblááá. Něco se ti nelíbí - je to blááá blááá, někdo má jiný názor - je to bláá blááá, někdo napíše SVOU ZKUŠENOST a ono je to zase bláááblááá bláááá.

Pandorraa napsal(a):

Každý přece v jakýchkoliv písmenkách vidíme přesně to, na co máme nastavené "přijímače"

Všímᚠsi, co píšeš qa na co se ozýváš? takže ty mᚠnastaven svůj přijímač na blááábláááblááá - to je tvá realita.
A skromný dotaz majkafy, zda by se Pandorraa nezamyslela, zda-li to náááhodou není nějaké zrcadlo? Bože majko, jak sis jen mohla dovolit....Pandorra přeci nemá zrcadla gloria

Arcanum napsal(a):

Blossom napsal(a):

A je to vubec tak dulezity Bloss? Proc to potrebujes zminit? Zeby ego chtelo ? winkbig_smile

Pan ,promin ,uz mlcim.  rodna

A pročpak tebe hir napdlo právě u tohoto příspěvku něco o egu a jinde to s grácií přehlížíš? Cheš se "zalíbit" ?
Proč o egu nepíšeš, když se tu hází poučky, jak na běžícím pásu? (pár jsem jich tu zkopírovala)

Pandorraa napsal(a):

Podle mého názoru, a taky s tím umyslem poznat, kdo je kdo, jsem vlákno založila, je zcela normální, když už se někdo musí vyjádřit, tak že například napíše:
Neposílám peníze, protože nemám odhad na lidi, bojím se, že je nedostanou ti, kterým je směřuji a taky nemám čas každou aktivitu lustrovat a dohledávat.  Navíc se mi líbí, když jsem jako dárce známá a dělá mi dobře uznání ostatních. To jako anonymní dárce nedostanu a ještě mohu být za trotla, který naletěl. Radši přiložím ruku k dílu, protože vidím výsledek a dostanu všechy výše zmíněné bobusy.

Chápu, že tohle si chtěla přesně slyšet o Blossom, nebo o tomto se domníváš, že to tak je.
Ale je od tebe hezké přiznat si, že raději budeš za trotla, který naletí kdejakýmu šizuňkovi, než abys sama uznala, že nemᚠodhad na lidi, by to o tom blááblááblááábuješ stále dokola a snažíš se o tom přesvědčit i ostatní. Smiř se s tím už konečně, že nejsi ta, která má ( tady ) přirozenou autoritu - to bys nesměla dělat tooolik přehmatů a zejména tam, o čem sama jiným kážeš.

Znovu ti píšu, že přes Blossom nevidíš na slunce.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#32 31. 5. 2011 17:35

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lvice napsal(a):

Já to vidím tak, že ač zakladatel vlákna sleduje určitý cíl, vlákno si stejně žije svůj život.... (někdo moudrý mi to kdysi napsal)..... wink.

Vnímám to osobně takto - jestli se mám setkat s někým, kdo moje peníze zneužije, tak bych měla nad sebou popřemýšlet. Stejně jako když potkám člověka, který sleduje stejnou myšlenku jako já a Matku Zemi ochraňuje. Konec konců Mayské proroctví hovoří jasně. Jestliže společnými silami nebudeme ochraňovat to, co nám bylo dáno, určujeme si sami svůj konec. Kdo chce kam...... hmm

ad. zvýrazněné - co tím myslíš..? - popřemýšlet nad sebou, pokud se mᚠsetkat s někým, kdo má touhu tvé peníze zneužít? Co si myslet, nebo nad čím potom přemýšlet, jestliže již tvé peníze někdo zneužil?
Jako že jsi asi přetím popřemýšlela blbě, nebo někdo tvé peníze zneužil, nebo si popřemýšlela dobře, nebo neměl šanci tvé peníze zneužít?

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#33 31. 5. 2011 17:46

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

Zklamana -jmenuju se Arcanum. Ke komu to mluvis? va

Jinak k tomu egu jen tolik: mit sve ego pod kontrolou dokaze jen probuzeny clovek= osviceny a to tu nikdo neni ,nebo je? Mozna ano ,kdo vi???  big_smile

Jinak tvoje energie Zklamana a energie Blossom jsou nekdy dost propletene. Muj vjem,nic vic ,nic min. smile

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#34 31. 5. 2011 18:07

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Arcanum napsal(a):

Zklamana -jmenuju se Arcanum. Ke komu to mluvis? va

Jinak k tomu egu jen tolik: mit sve ego pod kontrolou dokaze jen probuzeny clovek= osviceny a to tu nikdo neni ,nebo je? Mozna ano ,kdo vi???  big_smile

Jinak tvoje energie Zklamana a energie Blossom jsou nekdy dost propletene. Muj vjem,nic vic ,nic min. smile

wink asi to padlo na správnou půdu, nebo pokud by tě to neoslovilo = to slůvko hir, mohlo to být jen třeba hier gloria
chameleon jemenský
probuzený = osvícený...no to bude asi ten, kdo si to o sobě myslí, takže potom si jaksi dává za povinnost jiným na to ego poukazovat, že?

Není tady

#35 31. 5. 2011 18:19

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Ja bych rekla ze osviceny je jednoznacne ,pouze a predevsim ten, kdo je osviceny.

Vymyslet a myslet se to neda,to da rozum preci. Je to stav byti a prozivana zkusenost.

Opakuju ze muj nick name je zde Arcanum. Pokud to vsak nechces respektovat,pak je to vec jina.

Není tady

#36 31. 5. 2011 18:21

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Proč jsi tak naštvaná Zklamaná a pořád se zlobíš?Vždyt jde jenom o diskusi,lidé si povídají..ach jo

Není tady

#37 31. 5. 2011 18:31

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Revliba napsal(a):

Proč jsi tak naštvaná Zklamaná a pořád se zlobíš?Vždyt jde jenom o diskusi,lidé si povídají..ach jo

nedělej si domněnky ohledně mé naštvanosti, nebo že se zlobím - ostatně, o tom jsi už psala cca před týdnem.
V jednom mᚠnaprostou pravdu - jde o diskuzi, lidé diskutují a někteří lidé prostě chtějí jen diktovat podmínky, jak ti druzí mají správně diskutovat. Možná, až tu budeš déle, poznᚠčetbu mezi řádky, i psaní mezi řádky. stolt

Není tady

#38 31. 5. 2011 18:36

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Arcanum napsal(a):

Ja bych rekla ze osviceny je jednoznacne ,pouze a predevsim ten, kdo je osviceny.

Vymyslet a myslet se to neda,to da rozum preci. Je to stav byti a prozivana zkusenost.

Opakuju ze muj nick name je zde Arcanum. Pokud to vsak nechces respektovat,pak je to vec jina.

a jak ty víš, kdo je a kdo není osvícený, tudíž že ten, či onen ne/používá své ego? Podle jakého měřítka měříš? Podle osobní sympatie?

Kde vidíš můj nerespekt k tvému nicku?

Není tady

#39 31. 5. 2011 18:40

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Revliba napsal(a):

nedělej si domněnky ohledně mé naštvanosti, nebo že se zlobím - ostatně, o tom jsi už psala cca před týdnem.
V jednom mᚠnaprostou pravdu - jde o diskuzi, lidé diskutují a někteří lidé prostě chtějí jen diktovat podmínky, jak ti druzí mají správně diskutovat. Možná, až tu budeš déle, poznᚠčetbu mezi řádky, i psaní mezi řádky. stolt

Ale já nechci číst mezi řádky a nenechám si od nikoho nic diktovat...já jen vnímám zraněné ego..
např. mě vadí Morph s těmi jeho pro mně hloupými řečmi.Vnímám ho jako smutného nedospělého narcistního šovinistu..
a zároveň je tu plno holek,které si s ním užijou legraci,protože to mají jinak,mají jinou zkušenost,berou ho jako kašpárka a odlehčení z každodenního života...rozumím i jim..
musím si tedy říct,ok,někomu ten člověk má co říct a já si občas něco prostřednictvím netu zamrmlám pod vousy,ale dál mě to nebere..
nepotřebuji sáhodlouze rozebírat jeho debilitu (promiň Morphe:)),protože si zčásti přiznávám,že je to i o mně,co mi ten člověk vysílá,...třeba o mém zraněném egu..

Není tady

#40 31. 5. 2011 18:46

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

a jak ty víš, kdo je a kdo není osvícený, tudíž že ten, či onen ne/používá své ego? Podle jakého měřítka měříš? Podle osobní sympatie?

Psala jsem ze: "Jinak k tomu egu jen tolik: mit sve ego pod kontrolou dokaze jen probuzeny clovek= osviceny a to tu nikdo neni ,nebo je? Mozna ano ,kdo vi??? "

Není tady

#41 31. 5. 2011 18:54

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Revliba napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Revliba napsal(a):

Ale já nechci číst mezi řádky a nenechám si od nikoho nic diktovat...já jen vnímám zraněné ego..
např. mě vadí Morph s těmi jeho pro mně hloupými řečmi.Vnímám ho jako smutného nedospělého narcistního šovinistu..
a zároveň je tu plno holek,které si s ním užijou legraci,protože to mají jinak,mají jinou zkušenost,berou ho jako kašpárka a odlehčení z každodenního života...rozumím i jim..
musím si tedy říct,ok,někomu ten člověk má co říct a já si občas něco prostřednictvím netu zamrmlám pod vousy,ale dál mě to nebere..
nepotřebuji sáhodlouze rozebírat jeho debilitu (promiň Morphe:)),protože si zčásti přiznávám,že je to i o mně,co mi ten člověk vysílá,...třeba o mém zraněném egu..

Revlibo - moc krásně napsané, je v tom hodně na přemýšlení, přitom to není psaní v hádankách.
Jen by mě zajímalo, jak určujuete - zraněné nebo nezraněné ego. Kde je hranice. Co už je zraněné a co není.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#42 31. 5. 2011 18:56

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Zklamčo, já jsem spíš ten opačný případ, tedy přemýšlím o tom, až když někomu naletím....... Tak pak zpětně dumám o tom, proč jsem zrovna tyhle lidi potkala a co mi to teda mělo sdělit a co dělám blbě. A někdy jsem bohužel tak natvrdlá, že se lekce přitvrzuje vissla. Tak jsem to myslela. smile

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#43 31. 5. 2011 18:58

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Arcanum napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Psala jsem ze: "Jinak k tomu egu jen tolik: mit sve ego pod kontrolou dokaze jen probuzeny clovek= osviceny a to tu nikdo neni ,nebo je? Mozna ano ,kdo vi??? "

A ty to rozeznáš? Ne viď? Jen hádáš, kdo by asi tak mohl být ten osvícený (probuzený) a kdo ještě ne....
nebo v tom případě -  proč byla položená tvá otázka...(mimochodem zcela upřímná, že, a bez postranních úmyslů, navíc podtržena smajlíky.... tongue)

Arcanum napsal(a):

Zeby ego chtelo ? winkbig_smile
Pan ,promin ,uz mlcim. rodna

Není tady

#44 31. 5. 2011 19:08

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Zatim je viditelny pouze z Tvych odpovedi,ze moji vetu nedokazes cist pozorne.
Nevidis v ni to co je v ni napsany ,vidis jen to co videt umis.  smile

Není tady

#45 31. 5. 2011 19:15

majkafa
Host

To je zase už taková debata o ničem, ostatně jako obvykle s hirondel. A nepiš mi, že jsi Arcanum. Pro mě jsi hirondel. big_smile
Škoda takového témata.
A Pan, vážně jsi chtěla zjistit, kdo je kdo? Proč mᚠtakovou potřebu zjišovat to takhle? Myslíš, že to opravdu takhle zjistíš? Manipulace. hmm

#46 31. 5. 2011 19:22

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Arcanum napsal(a):

Zatim je viditelny pouze z Tvych odpovedi,ze moji vetu nedokazes cist pozorne.
Nevidis v ni to co je v ni napsany ,vidis jen to co videt umis.  smile

Neslovíčkař a napiš, proč si měla potřebu napsat "Zeby ego chtelo? winkbig_smile "

Číst pozorně umím, z tvé věty jasně vyznívá, že nevíš, kdo je a kdo není osvícený = kdo to ego nepoužívá.(Nikdo, někdo, možná ano, možná ne = ani ryba, ani rak) Kdo ví, zda vůbec někdo osvícený vůbec je? Já naprosto přesně vím, že osvícený není nikdo - ty o tom však polemizuješ. No a vzhledem k tomu, že o tom polemizuješ (je, či není někdo osvícený) ptám se, proč si právě směrem k Blossom použila otázku - že by ego chtělo? Čímž si jasně chtěla naznačit, že prostě Blossom mezi pro tebe osvícené nepatří, kdežto v zápětí se červenáš, nebo stydíš (smajlík) za svou pronesenou otázku a obracíš se pro tebe na osvícenou osobu - řka: "Pan, promiň, už mlčím rodna" - čímž de facto i sama sebe zařazuješ do tebou označené sorty osvícených...vždy ty přece stejně, jak Pandora už víš wink

Není tady

#47 31. 5. 2011 19:22

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Muzu byt i treba Majky ,nebo tulipankem nebo beruskou,proste cim budes chtit. albert

Není tady

#48 31. 5. 2011 19:25

majkafa
Host

Se taky směji. Hirondel, to je logické, že osvícený je ten, kdo je osvícený. To ví i lidé s poněkud nižším IQ, že? Je to stejné, jako že hloupý je ten, kdo je hloupý, moudrý ten, kdo je moudrý atakdáleatakdále. lol
To mě opravdu rozesmálo. Ty když nevíš, kudy v debatě kam, tak plácᚠnesmysly. stolt

#49 31. 5. 2011 19:26

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Ty si o me myslis ze jsem osvicena proc? Jak to poznas?

Není tady

#50 31. 5. 2011 19:29

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Se taky směji. Hirondel, to je logické, že osvícený je ten, kdo je osvícený. To ví i lidé s poněkud nižším IQ, že? Je to stejné, jako že hloupý je ten, kdo je hloupý, moudrý ten, kdo je moudrý atakdáleatakdále. lol
To mě opravdu rozesmálo. Ty když nevíš, kudy v debatě kam, tak plácᚠnesmysly. stolt

Morphe,uz zasae saskujes?   lollol

A co Ty na to ted?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí