29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No jasněěěěě...............................
Arcanum je taky Panna, tak to poznala okamžitě.
Ovšem TEĎ teprve můžu skutečně vychutnat jemnou a gracielní ironii tvýho avatárku!
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Co jak mám? Co vidíš? Ty vidíš strach? Kde?
kde??? Uhníí...nevidim! kde je? Kdy, kdo? Ukažtééé
Není tady
lupina montana napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Lupiš, ty jsi číslo
Není tady
šmarjá, Bůh mě ochraňuj před Pannami. Já Beran, tohle šroubování by mě zabilo. Ještě že má milá sestřička to stihla a je poslední Lev.
A to si teda ten můj BM s tou svojí Pannou užije, teď už chápu, proč ji MUSEL potkat. To já jsem byla slabý odvar, tak aby to dostal napáleno naplno.
Upravil(a) majkafa (7. 6. 2011 12:07)
Vlku, ona (C. Estés) v té knize prošla tím naším "Lesem" křížem krážem, do všech zákoutí, se všema příšerkama mě seznámila ukázala, kde bydlí, jak se chovají, jak se s nima zachází, co žerou..............
To byl výlet!
Není tady
majkafa napsal(a):
šmarjá, Bůh mě ochraňuj před Pannami. Já Beran, tohle šroubování by mě zabilo. Ještě že má milá sestřička to stihla a je poslední Lev.
A to si teda ten můj BM s tou svojí Pannou užije, teď už chápu, proč ji MUSEL potkat.To já jsem byla slabý odvar, tak aby to dostal napáleno naplno.
Tak já tenhle problém naštěstí nemám. Nenechám se ve svých vztazích a postojích k lidem svazovat tím, v jakém znamení je kdo narozen.
No, a ulevilo se ti aspoň trochu?
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Popojdi...uvidíš...nestůj si na vedení... slunce fakt svítí
Není tady
jak jsem v životě poznala lidi, tak vím, že každé astrologické znamení je také duální, jako všechno materiálním světě. Nese si své světlo i stín a záleží na tom, co je schopný ten který jedinec vyprodukovat, jak se svým vloženým talentem naloží.
Potkala jsem panny rýpalky i skrz na skrz charismatické, potkala jsem ryby štiky i mřenky, štíry orly i zákeřné ještěrky, berany akční a citlivé i netečné ovce .... tak dále....
Není tady
haiel napsal(a):
Bohužel nejspíš ne, a pokud, tak krátkodobě. To si pamatuju ještě se starých psychoušů, že pokud frustraci namíříš na zástupný objekt, vždycky je úleva dočasná a krátkodobá
Prostě je nutno trefit původní zdroj, aby nastala skutečná a definitivní úleva.
Jenže-. a jsem obloukem nazpět - podívat se do xichtu Původnímu zdroji znamená začasté projít právě tím temným lesem, potkat černý příšery se svítícíma očima a ták
Ale co tobě budu vykládat, žejo.
Já měla při čtení Žen už za sebou nejeden výlet - a byly chvíle, kdy jsem zoufale prosila vysoké síly, aby to BYL radši strašidelný les
Ale žiju....ostatně, ty taky, ne?
Není tady
Zklamaná napsal(a):
slunce fakt svítí
Já vím, Srdénko, já vím. I kdyby ses snažilo sebevíc
Není tady
Zklamaná napsal(a):
slunce fakt svítí
Já vím, Srdénko, já vím. I kdyby ses snažilo sebevíc
Není tady
haiel napsal(a):
Bohužel nejspíš ne, a pokud, tak krátkodobě. To si pamatuju ještě se starých psychoušů, že pokud frustraci namíříš na zástupný objekt, vždycky je úleva dočasná a krátkodobá
Prostě je nutno trefit původní zdroj, aby nastala skutečná a definitivní úleva.
Jenže-. a jsem obloukem nazpět - podívat se do xichtu Původnímu zdroji znamená začasté projít právě tím temným lesem, potkat černý příšery se svítícíma očima a ták
Ale co tobě budu vykládat, žejo.
Není tady
Johana50 napsal(a):
jak jsem v životě poznala lidi, tak vím, že každé astrologické znamení je také duální, jako všechno materiálním světě. Nese si své světlo i stín a záleží na tom, co je schopný ten který jedinec vyprodukovat, jak se svým vloženým talentem naloží.
Potkala jsem panny rýpalky i skrz na skrz charismatické, potkala jsem ryby štiky i mřenky, štíry orly i zákeřné ještěrky, berany akční a citlivé i netečné ovce .... tak dále....
Taky nejsem tak uplne Panna
Není tady
haiel napsal(a):
majkafa napsal(a):
A to si teda ten můj BM s tou svojí Pannou užije, teď už chápu, proč ji MUSEL potkat.To já jsem byla slabý odvar, tak aby to dostal napáleno naplno.
Tak já tenhle problém naštěstí nemám. Nenechám se ve svých vztazích a postojích k lidem svazovat tím, v jakém znamení je kdo narozen.
Nemám potřebu, že by se mi mělo ulevovat, natož tím, co jsem napsala. To bylo pouze trochu emotivnější konstatování, protože jsem emotivní Beránek.
Já jen, kdo se tu holedbal Pannami... Nu, asi to bylo jen konstatování a ne potřeba spojovat se coby Panny, jak jsem to zřejmě nesprávně vnímala.
No to není nikdo - nemůžeš mít v Panně všechno.
Ale byl by to kurńa experiment
Není tady
Arcanum napsal(a):
Chápu
Jedna z charakteristik opravdových Pannen je, právě to tvrzení, že málo z charakteristiky toho znamení na ně sedí.
To nemám ze sebe, ale tímto výrokem mě doživotně pobavila astroložka Linda Goodmanová.
Je mi jasné, že Panny budou mít vždycky málo uklizeno, málo uspořádáno, načteno,vzděláno a vůbec všechno, co dělají nikdy nebude úúúúplně TIP ŤOP.
Upravil(a) Johana50 (7. 6. 2011 13:15)
Není tady
majkafa napsal(a):
Já jen, kdo se tu holedbal Pannami... Nu, asi to bylo jen konstatování a ne potřeba spojovat se coby Panny, jak jsem to zřejmě nesprávně vnímala.
Ho....co???????
Bylo to pouhé konstatování - z mé strany radostné, protože jsem se trefila.
Ostatně se můžu s nimi spojovat taky, aby v tom byl větší pořádek
Není tady
Johana50 napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Chápu
Jedna z charakteristik opravdových Pannen je, právě to tvrzení, že málo z charakteristiky toho znamení na ně sedí.
To nemám ze sebe, ale tímto výrokem mě doživotně pobavila astroložka Linda Goodmanová.
Je mi jasné, že Panny budou mít vždycky málo uklizeno, málo uspořádáno, načteno,vzděláno a vůbec všechno, co dělají nikdy nebude úúúúplně TIP ŤOP.
Není tady
Johana50 napsal(a):
Však jo, já jen že se tu tak holedbaly.
Já jsem Beran s ascendentem v Beranu a descendentem ve Vahách a kurnik, ty Váhy mě děsně ovlivňují. Víc, než bych chtěla. Jsem příšerně nerozhodná a prostě to přes koleno nezlomím. Musím čekat, než to uzraje, jinak mi není dobře.
Johana50 napsal(a):
Tohle taky neni o me.
Není tady
majkafa napsal(a):
Však jo, já jen že se tu tak holedbaly.
Nesaskuj miminko.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Johana50 napsal(a):
Tohle taky neni o me.
nebudu se s tebou hádat, protože s tebou nežiju
jen ti napíšu jeden postřeh: ještě žádná panna mě nepodala živý důkaz, že tomu tak není....
vždycky převyšovaly v mnoha výše vyjmenovaných záležitostech obvyklý průměr a vždycky hodnotily zmíněné jako nedostatečné
Ne vždy a u všeho, ale vždycky se po čase něco někde objevilo...divila bych se, kdybys byla výjimka
Není tady
Johana50 napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Johana50 napsal(a):
Tohle taky neni o me.
nebudu se s tebou hádat, protože s tebou nežiju
jen ti napíšu jeden postřeh: ještě žádná panna mě nepodala živý důkaz, že tomu tak není....
vždycky převyšovaly v mnoha výše vyjmenovaných záležitostech obvyklý průměr a vždycky hodnotily zmíněné jako nedostatečné![]()
Ne vždy a u všeho, ale vždycky se po čase něco někde objevilo...divila bych se, kdybys byla výjimka
Vzdyt tady nejde o hadku Johano.Rikam Ti jen ze to na me nesedi.
Presneji receno coz jsem predtim neuvedla,ne vsechno je o me.
Mam uklizeno, to ano,ale nemam pocit ze vzdycky malo,nemam ani pocit ze to neni nejak tip top.
Nemam pocit zda mam malo ci hodne nacteno nebo vzdelano. To jde mimo me.
Mam to jinak.
Není tady
Johana50 napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Chápu
Všimla jsem si , u pannen, že mívají pořádek v účtech, složenkách a nic takového nepodcení. (třeba důchodové zabezpečení apod.). Všechno (myslím v šuplíkách a šanonech) mívají v pořádku. U žen tedy.
Není tady