|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahoj holky,
již nějakou dobu sleduji tuto diskuzi, ale nikdy jsem se neodvážila zaregistrovat. Dnes jsem si řekla, že se Vás zkusím na něco zeptat a třeba mi poradíte.
S manželem provádíme rekonstrukci zahrady, kterou nám loni zničila povodeň. Při této příležitosti, bychom rádi pořídili našim holkám (3 a 4 roky) takový koutek na hraní. Pískoviště, houpačky atd. Prostě aby se měli kde vyřádit.
Původně jsme chtěli koupit takovou tu velkou houpačku s prolízkou, ale pak nám kamarád z neměcka doporučit, abychom místo toho koupili pružinové houpadlo, že to teď u nic strašně frčí a že houpačku má každý. Což má do jisté míry pravdu. Nápad to tedy podle mě není špatný, ale nějak si nejsem moc jistá.
Ty houpadla vypadají třeba takto:
nepovolená reklama, odkaz smazán.
Pro názornost a dokreslení dotazu jistě postačí daná fotografie.
Co myslíte? koupit houpadlo nebo houpačku? Ráda bych jim koupila obojí, ale cenově jsme omezení, takže buď jedno nebo druhé. Díky Marcela
Upravil(a) AndreaP. (27. 5. 2011 13:41)
Není tady