29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holčička napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Dita.L napsal(a):
dyyyyyk vsak treba napsat po lopate, aby me to docvaklo. Ono nez to vedeni do Fr dojde, tak to chvilu trvaDituš ty jsi kusan :-D
BABIZNY - MÁM KAFE NA MONITORU!!!!
Tý kokso - to je mazec
Se mi pořádně natřásal poporodní vak
Není tady
Ted na me zvonili delnici. Prisli nainstalovat sloupky. Mi rikaji ci je tohle auto? rikam nase tak pry jestli muzu trochu ppocouvat, tak o 15 cisel, tak rikam ze ju. Pak se me ptali, ci je 807 hned vedle. Jim rikam ze taky nase tak pry at s ni taky popojedu. Jim rikam ze jsem to nikdy neridila, ze mu dam klicek at si to popojede sam a on ze nema ridicak
Tak mu rikam ze nevim co s tim, ze v tom mame automatickou rucni brzdu a ze klicek je vystrelovaci a ze ho neumim vystrelit tak jsme nakonec tlacili
Pry na tom klicku je cudlik, tak zmacknout. tak jsme klicek vystrelili a pak jsem si sedla, dala nohu na spojku a on me odtlacil
Není tady
Dadula napsal(a):
http://voyo.nova.cz/multimedia/michal-seps-mustapha-queen.html?s=0
Tak todle je pisnicka akorat pro nasi Pavlinu
pry poporodni vak.
No ale mela bys vedet, ze vybrace prece zestihluji
Není tady
Dita.L napsal(a):
Dadula napsal(a):
http://voyo.nova.cz/multimedia/michal-seps-mustapha-queen.html?s=0
Tak todle je pisnicka akorat pro nasi Pavlinu
![]()
pry poporodni vak.
No ale mela bys vedet, ze vybrace prece zestihluji
a proč si myslíš, že jsem vybrala zrovinka tuhle haluz ????
No jo máš pravdu, vibrace zeštíhlují, tak já si jdu ještě jednou přečíst příspěvek od Tebe
Není tady
Není tady
Upravil(a) bellatrix (4. 10. 2014 20:47)
Není tady
Upravil(a) bellatrix (4. 10. 2014 20:46)
Není tady
Jsem právě zjistila, že mi otiskli v Miminku článek:-)
A Michálek si přinesl pozvánku na oslavu narozenin jeho spolužáka, tka jsme zvědavá co vymyslíme za dárek a taky jak to zvládneme protože den před tím se vrací ze školy v přírodě
No nic jdu uspat toho křiklouna co tady zase dneska mám :-(
Není tady
bellatrix napsal(a):
Terys dávala nové fotky na fb a Milánek tam vyzerá tiež staršie ako aj Davídek. A ako on tam drží hlavičku, keď leží na brušku!
Naša mladá ani náhodou.
Akurát dneska som s ňou skúšala vypiecť, otočila som ju tak, aby musela zdvihnúť hlavu, keď chce vidieť televízor.
Očividne to bola pre ňu silná motivácia, ale aj tak jej to neišlo.
hoď odkaz jak jí najdu, prosím
Není tady
tak já jen rychle vkládám odkaz na dnešní fotky: http://www.mimibazar.cz/rodinne_fotogra … bum=157067 (doufám, že časem zas oživím rajče, ale momentálně tam mám resty, tak vkládám na MMB )
Není tady
Leni to malá takhle pase koníky, ty jo tak já mám doma lenocha, ani náhodou se neopře takhle o ručičky :-(
Klobouček máte z KIKu viď, já ne ně koukala taky a pak jsem vzala růžovoučky :-)
Není tady
Míšo, pase docela dobře, ale potvora se každou chvilku překulí, neudrží se, ale hlavně že vytahuje hlavu hore jak žirafa a ta ji pak převáží jinak klobouček je z KIKu
jsme o víkendu dělali nějaké nákupy
a růžový jsem taky držela v ruce, ale toto byl jediný té velikosti 1 (i když je Anežce akorát, takže si říkám, že jsem klidně mohla vzít i tu 2...)... já tam docela ráda kupuju takové hezčí věci na Dorču, když se zadaří v akci (a zrovna mají náhodně její velikost), jsou to výhodné nákupy
jinak má většinu věcí z bazárků, ale sem tam nějakou parádičku taky musí mít, že jo
holky a musím se pochlubit, nám začínají rodit jahody to je paráda zajít si na zahrádku a sem tam si něčeho zobnout
sice je to zatím fakt jen na zobnutí, ale snad se to do příštího roku pořádně všechno rozroste a bude i na zamražení
Upravil(a) lenkaB (30. 5. 2011 19:21)
Není tady
Leni já jsem taky koukala na velikost 1 ale radši jsem vzala 2 a je nám už teď co se týče obvodu, ale na hloubku je nám trochu větší :-)
Taky tam ráda chodím nakupovat, koupila jsem si tam jedny těhu šaty asi za 50,- a Míšovi tak taky dost nakupuju :-)
Není tady
Upravil(a) bellatrix (4. 10. 2014 20:46)
Není tady
bellatrix napsal(a):
Dituš, prosím ťa, kde je na fb to zázračné tlačítko, s ktorým sa dá dať happy aquarium na celú obrazovku?
vlevo asi uprostred akvaria ozubene kolecko (nastaveni) Klik a v nem uplne pposledni je obdelnicek ze sipkama v rozich. Klik
Není tady
Takze kdyz prestala prudit konecne Daduli s pasenim tak zacnou prudit jini s pasenim? Lenule, pojd ven
a jahody uz nam rodi tyden
Bell bodinko je paradni My zase meli "jeste hezci nez tatinek"
Miso, jaky clanek?
Není tady
Upravil(a) bellatrix (4. 10. 2014 20:44)
Není tady
Dita.L napsal(a):
Takze kdyz prestala prudit konecne Daduli s pasenim tak zacnou prudit jini s pasenim?
Lenule, pojd ven
![]()
a jahody uz nam rodi tyden
![]()
![]()
Hele hele kdo si mě tu bere do pusiny ????
Není tady
Dituš psala jsem do Miminka článek jak se narodila Vikinečka :-)
Bell bodíno super:-) my máme dupajdy a na nich Jsem vaše beruška:_)
Tak jsem skoukla superstar a konečně vypadl Šeps a teď žeru s Polreichem :-)
Není tady
Leni, už jsem Ti napsala na MMB komentář. Téda, Any je vážně šikulka, takový koníky měsíční dětičky většinou nepasou.
Holky, já mám dneska zážitek jako pra.se .... Sousedovic kočka nám málem zabila psa !!!!!Ona má koťata a A. se chtěla podívat, takže jsme zašli za nima a že se teda podíváme ... jinak já bych tam sama nešla, ta kočka je sviňa svinská, no a Nela je ocásek, kam já, tam ona a vlezla trdlo za náma do té garáže a kocour taky. No a jak tam kočka uviděla vetřelce tak se vrhla na naši feňuli (kocour stačil zdrhnout) ... tý vado, normálka, pes v kotrmelcích, kočka na ní .... drápala a drápala. Nela kňučela jako o závod, ale nebyla schopná se bránit Já křičela, A. plakala ... no hysterie jako blázen. Tak jsem sebrala odvahu a šla po kočce ... vrhla se i na mě hajzlík jeden, takže mám poškrábaný lejtko, ale psa jsem zachránila
Tep mi vyskočila asi na 220, ruce se mi třásly, že jsem nemohla strčit klíč do zámku, v náručí řvoucí Anetku a klepajícího se psa.
Je tak dorvaná, že jsem jí ani dneska neumývala, jenom tlapičky a kartáčem jsem jí nebrala, asi by jí to bolelo ... takže zítra budu mít velký prádlo, páč nechci vidět tu postel A hádejte kde jsem jí teď našla ... zalezlou ve skříni chuděru
Z toho bude mít doživotní trauma
Tohle až řeknu manžovi, tak bude chtít tu kočku otrávit
Ta hodná slečinka co jí tu pořád chválím se začíná vybarvovat, před chvíli usnula, tak jdu do sprchy a do betle
Není tady
mvkoty napsal(a):
Dituš psala jsem do Miminka článek jak se narodila Vikinečka :-)
Bell bodíno super:-) my máme dupajdy a na nich Jsem vaše beruška:_)
Tak jsem skoukla superstar a konečně vypadl Šeps a teď žeru s Polreichem :-)
To mi nedalo nereagovat ... jupííííííííííííí, svět se ještě úplně nezbláznil
Zas nejsme takový hova.da jak říkal Habera
Upravil(a) Dadula (30. 5. 2011 21:34)
Není tady
Dádulko tak to je taky story chudák feňule.
U nás se odehrálo taky story. Robík byl večer venčit a prý přiběhl nějaký pudl očuchal Aishu pak Diega a když zjistil, že se Diego nechá zakousnul se mu do hlavy....Diego blbeček držel jen kníknul a Aishinka jak to viděla tak vystartovala a pudla sejmula prý jak lovec :-) a to je chudinka hubená z té nemoci. Ale je to obranářka pořádná i doma hlídá víc jak Diego. Jak se na chodně něco hne už je u dveří a vrčí :-)
Není tady
Ahojte!
Teda Leni, ta Anežka je ale šikulka šikovná!!!!!!!!!!!!!! Je nádherná a to pasení, to je fakt parádní!
Já tedy musím pochválit Dádu, že se začal konečně taky snažit, musí mít ale náladu, taky přepadává, ale už tu hlavičku má víc v rovině a snaží se jí dávat nahoru a pak zjišťuje, jak krásně vidí věci kolem, pořád jsem přemýšlela, co má dát před oči (Kika měla barevnou vkládací tabulku se zvířátky, kterou jsme koupili kdysi v Lidlu a nechali jí zabalenou ve folii asi do jejího roka, no když už si jí sama rozervala, ale bylo to super, že byla barevná a otáčela se za ní a když pásla, tak jí to hodně bavilo) a tys mu tam dala tu knížečku, mám asi 2 nebo 3, tak mu to hned zítra ukážu
Jo a ten náš úsměv....pořád nic, z těch fotek, já si myslím, že to byly náhodné úšklebky...i když někdy mám pocit, že tak jako výskne a nějak se zašklebí, ale o úsměvu jako takovém nemůže být řeč...má ještě týden, aby vyrovnal nebo předehnal Kiku...a já si stejně pořád říkám, že se narodil dřív, ne že ne a tak by jsme přeci mohli na ten měsíc brát ohled ne? U Kiky mi to dr aspoň říkal a to se narodila ve 37tt, u Dády na to asi zapomíná.
Ještě jsem tu zahlídla, jak se prckové zlobí s kojením, Dáda to dělá taky, tahá mi za prso, pouští ho, plive, pak zase hledá a když ho má, tak ho tahá na všechny strany a pořádně se nenapije...nedělá to pokaždé, ale rozhodně to dělá teď mnohem častěji, co jsem to dostala pamatuju, že jsem měla stejný problém s Kikou.
Jinak Bell, já myslím, že je spíš divný, že už jsem to dostala, takže buď v klidu, ale stejně, jaké to bylo si dělat test???
No a představte si...měli jsme jít na ten úřad a bylo ještě čas, jsou tam od 2h, jak jsem dávala Dádu do ložnice, tak se pak budil a nemohl zabrat, tak jsme tam s Kikou byly s ním a mazlily se v naší posteli a já říkám, co kdyby jsme si odpočinuly a byla jsem fakt unavená, oči se mi zavíraly...Kika, že jo,ale stejně dováděla, nicméně ležela, musela jsem několikrát přesvědčovat Dádu, ať už teda chrápe a Kika furt sebou mlela, tak jí říkám, musíš se uvolnit, uklidnit tělíčko, ruce, nohy a najednou se probudím a zjistím, že Kika spí, Dáda si ještě hejknul, tak jsem mu nacpala dudel a spal taky...nevěřila jsem svým očím. Chvíli mě lákalo jít na pc a mít klid a čas jen pro sebe, chtěla jsem věšet prádlo, nakonec zvítězila moje ospalost a lehla jsem si ke Kice. To byla taková paráda!!!
Takže na úřad jsme nešli, jenže jsem měla pak jen půl hoďky na to nachystat nás na odjezd na nákup, a jak jsem pospíchal, tak jsem si řasenku štrejchla do oka a dost to pálí a řeže, vidím rozmazaně, tak snad se z toho vyspím...
Není tady
Krásné dobré ráno babinetky:-)
tak dneska to zase vypadá na pořádný pařák:-( ne že bych neměla ráda sluníčko, ale kdyby bylo jen 25stupňů vůbec by mi to nevadilo.
Dneska se u nás zase vstávalo prd..lí napřed....tedy děti ne ty jsou v pohodě ale tatínek je zase na prosplesk. On byl protivný už včera večer když přijel a dost mi tím zase vytáčí, ale držím se a mlčím abych zase nevyvolala nějakou hádku. Raději si zařídím den podle sebe a jemu nic neříkám :-) Taky trochu taktika něco jako Bell a vrána:-)
Pořád si říkám, že to ještě dva dny vydržím a pak mizím na chatičku a tam bude klídek. Ale vůbec mi tedy nedošlo, že když pojedu už takhle brzo, tak že budu bez Vás :-( celé 4dny to bude absťák a ani televize tam pořádně nejde:-(....no tak budeme chodit s Viki na procházky a budeme sekat zahrádku a otrhávat záhonky:-)
Dituš a nedopadla jsem včera jako Lenka:-) šla jsem po jedenácté do postele a maličká vstávala až kolem druhé a potom až v šest. Je to prostě koťátko co mi nechá v noci vyspat:-)
Není tady