Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 29. 5. 2011 22:20

Tutule
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: CHAT: Jarňátka 2011 č.4

Ahoj holky,
jdu se pochlubit, jak jsme zvládli 2.ročník závodů, lidi byli spokojení, počasíčko nám přálo, bylo fakt krásně, ani kapka neskápla, Kika nadšená, doběhla třetí tummenupp, ještě si pak dojela na odrážedle pro další třetí místo, takže tréning doma na bedně se jí vyplatil lolvissla
Holky, ale je to náročný, nevidím na oči, jak se mi zavírají, dneska Kika usnula v autě a v 19.15 jsme jí budili, bylo nám jí líto budit dřív a teď to máme, ještě nespí, Dáda škytá a já čekám, až oba zaklapnou oči a letím taky...
Bylo tu šíleně moc lidí, tak tu mám furt nádobí, co se nestačilo umýt, Kika dostala spoustu dárků, ty jsou taky vytahané všude dumbom a to teprve ta hlavní oslava bude...dumbom, asi jí ty staré hračky vyhodím na půdu, jinak se tu nehneme.
Musím obě děti moc pochválit, Dáda celé závody prospal, dopoledne spal 5h! Po kojení dycky hned zase usnul, Kika skoro nezazlobila, na závodech se hlídala "sama", hrála si s dětma, lítala si tam po hřišti, dycky si někoho vyhlídla, kdo se jí věnoval, jen čas od času se doběhla podívat, jestli je maminka pořád tam tummenupp
Vůbec jsem vás nedočítala, nezvládám, ale jen jsem zaregistrovala, že řešíte sraz...ten první odkaz na ty Hartmanice, tam bysme nejeli 100%, to je fakt šíleně drahý, ostatní odkazy jsem prohlídnout nestihla.
Mějte se tu, ozvu se zítra, to už bude klid pussa

http://www.tickerclub.com/cache/59dac1956b.png
http://www.tickerclub.com/cache/a003200884.png

Není tady

#102 29. 5. 2011 22:45

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Pet napsal(a):

No my máme u kojení opačný problém. Kočička má tendence usínat, tak musím být ve střehu a stále budit dumbom. No hlavně, že když jí po nakojení položím do postýlky tak je do pár minut vzhůru dumbomkapitulation.
Jinak jsme dnes před koupáním zvážili a slečinka má 4,11kg. Při propouštění z porodnice před 14 dny měla 3,53 kg wink. Je to holt kusanec lol

lol lol Pockej az budes muset vymejvat faldiky vissla Ja nez toho naseho maleho Michelina vsude vymydlim a vysusim, tak to zabere tak dvacet minut po koupani styrka
To pokladani do postylky znam. Ja to delam schvalne, kdyz u koja usne a nemuzu ji vzbudit, tak ji nekam polozim aby se vzbudila sama a pokracujeme. Obcas takhle pokladam i 3x

Holci Cipi, fakt jenom damy lol bo Kolombo tohle fakt nedelal. Kdyz s tim zacal, tak se rovnou i sam odsstavil. lol Chlap aspon vi co chce, respektive nechce godlike

Tutuli, tak jste si to dneska uzili, co? Kice gratuluju ke tretimu mistu. Jeste ze trenovala. tummenupp

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#103 29. 5. 2011 22:51

Pet
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň
Web

Dituš, faldíky má zatím jen malinký retalol. A s tím pokládáním během kojení to dělám taky wink. Vždy když ji neudržím vzhůru a usne moc brzo, položím jí na postel,počkám až spustí řev a opět dám ke koze lol
Tuli, tak to je super, že se vám den tak vyvedl tummenupp. No holt hodné a vychované dětičky a objednané počasí a vše jde big_smile

http://www.eticker.co.za/tickers/9l1e9bmb79oxzizs.png
http://www.eticker.co.za/tickers/5ymvxvx4xhi39gme.png
http://www.eticker.co.za/tickers/b4ahxvx4liflx1lh.png

Není tady

#104 30. 5. 2011 7:15

bellatrix
♥♥♥♥♥♥-

cool

Upravil(a) bellatrix (4. 10. 2014 20:40)

Není tady

#105 30. 5. 2011 7:24

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Velvary
Web

Ahojky a krásný sluníčkový den :-)

jsem vás dočetla, měla jsem tedy co dělat za ten víkend:-) a teď musím postupně reagovat, snad si vše zapamatuji :

Dádulko to co dělá Eli u koja to dělá naše Viki když nemůže usnout, respektive když je unavená. Jako vy se s prsem prala, tak jí šoupnu dudlík a je klid. Jen to večerní usínání nám opět dělá problém.

Co se týče srazu, tak já bych jela sama s dětma, protože když by jsme jeli oba dva tak nemáme kam dát pejsky:-( a po úvaze a prostudování cesty bych Hartmanice taky nedávala, protože sice je to po dálnici ale právě po té kde bývají stále nehody a zácpy a představa, že mám v autě dvě děti a stojím v zácpě když je 30stupňů tak to nic moc....ale Jižní čechy beru :-)

Pet Michalka je tedy dravec když takhle krásně přibírá a ty jí ještě musíš budit u koja, to máš nějaké super mléko:-D

Kristínce gratuluji ke třetím místům, je to holka šikovná :-)

My jsme si užívali na chatičce a bylo fakt super, jen mi nikdo nenechal nic dělat, jsem si přišla jak chromá :-( Vikinečka byla zlatíčko, krásně spinkala jen večer zase koncertovala. Dopoledne jsme se šly projít v šátku po lese a krásně spinkala, takže jsem měla celý víkend šátek okolo sebe a dle potřeby vyndavala na kojení a přebalování:-)
včera večer jsme sestavili už klasickou postýlku a vyměnili jí za košík. No moc velký úspěch neměla :-( malá plakala ještě v deset večer :-( tchýně říká že měla otravu čerstvím vzduchem :-D a asi to tak bude :-)
Teď už tam zase kvrká:-( no musíme koupit kolotoč nebo hrací světýlko, strašně jí totiž zajímají stíny....tak budu muset brouzdat po netu

Není tady

#106 30. 5. 2011 7:27

lenkaB
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Zlínský kraj

Bell, reklamovat by měl jít asi ten, kdo balíček odesílal a má podací lístek...

jinak hlásím, že jsme už od 4 vzhůru dumbom a to jsem šla spát o půl 1 (ne že by Anežka brečela, ta krásně spala, ale já blbec jsem pořád čekala, až se vzbudí lol )... zrovna před chvilkou jsem už nevěděla, co z nudy dělat, tak jsem zapráskala zas kartu fotkama lol ale modelka hezky spolupracovala, tak snad z toho něco bude smile dneska nás čeká náročný den (musím na sociálku znovu kvůli přepsání rodičáku atd.), tak snad bude aspoň v autě spát, když už tomu ráno moc nedává...
a dneska nám přijde šátek, tak jsem moc zvědavá, jestli ho zvládnu uvázat a hlavně jestli se jí v něm bude líbit

Tutuli, tak to je super, že se vám tak zadařilo, museli jste mít loni docela dost odvahy, že jako "přistěhovalci" jste se pustili do takové mega akce tummenupp fakt smekám smile my jsme v sobotu chtěli jet na Buchlov (hrad pro neznalé okolí našeho smile ) na den dětí, měli tam nějaké hry a hrané prohlídky hradu pro děti, ale bylo tak hnusně, že jsme nakonec nikam nejeli... tak u nás se den dětí asi slavit nijak nebude, protože tady v okolí o žádné akci nevím dumbom
a tak mě napadá ANKETNÍ (když je máme tak rády tongue ) - slavíte (budete slavit) a případně jak Den dětí? smile

Není tady

#107 30. 5. 2011 7:27

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mňa by zaujímalo, ako sa reklamuje na pošte, že mi nedošiel balíček. Mám číslo doporučenej zásielky, ale keď sa raz stratil, tak je to podľa mňa v prd....., nie? Ja nechcem naspäť prachy, ja chcem odsávačku a keď bude mať zase sopel, tak ju donesiem na poštu, nech mi ju odsajú. dumbomdumbomdumbomdumbomdumbom

Zajdi na poštu a oni podle podacího čísla zjistí kde balíček je.........já jsem tohle teď řešila taky. Ještě se na stánkách pošty můžeš podívat kde balíček je, měl by tam být odkaz na sledování zásilky a po zadání podacího čísla zjistíš kdy bylo podáno na poště, odesláno, uloženo atd.

Není tady

#108 30. 5. 2011 7:29

Dadula
♥♥♥♥♥♥-

lollollollollollollol
Tak mám pocit, že ty naše hérečky jsou přes kopírák tummenupp No a s tím pokládáním do postýlky to dělám taky. Myslím, že to psala Ditule - občas kojíme na 3x protože slečna u toho vytuhne. Takhle nám to kojení občas zabere skoro hodinu dumbom

Jo a Dito, sousedčin kluk to dělá taky, takže buď chlapec neví co chce, nebo je holt Kolombo světlá vyjímka wink

Cipí, taky jsem si včera počkala na Šepse a já už se mu musím smát, protože tohle není prostě už normální dumbom A připadá mi, že Habera vyměknul neskutečně. Vždycky pražil o 106 a teď se ho zastávají. Ten kluk podle mě zpívat normálně neumí ikdyby se prostě snažil .... svůj on je, ale je zvláštní. Jsem zvědavá na dnešní vyřazování ... jestli nevypadne, píšu oficiální stížnost lol
Mmch, máš SZ.

Není tady

#109 30. 5. 2011 7:57

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak u nás postýlka nic moc, ach jo já z ní měla takovou radost a dítěti se ale vůbec nelíbí :-( takže pokračujeme v uspávání na ruce :-( asi ze mě za chvíli bude rambo

Není tady

#110 30. 5. 2011 8:01

bellatrix
♥♥♥♥♥♥-

roll

Upravil(a) bellatrix (4. 10. 2014 20:39)

Není tady

#111 30. 5. 2011 8:07

bellatrix
♥♥♥♥♥♥-

butter

Upravil(a) bellatrix (4. 10. 2014 20:39)

Není tady

#112 30. 5. 2011 8:28

Holčička
♥♥♥♥♥♥-

Dadula napsal(a):

lollollollollollollol
Tak mám pocit, že ty naše hérečky jsou přes kopírák tummenupp No a s tím pokládáním do postýlky to dělám taky. Myslím, že to psala Ditule - občas kojíme na 3x protože slečna u toho vytuhne. Takhle nám to kojení občas zabere skoro hodinu dumbom

Jo a Dito, sousedčin kluk to dělá taky, takže buď chlapec neví co chce, nebo je holt Kolombo světlá vyjímka wink

Cipí, taky jsem si včera počkala na Šepse a já už se mu musím smát, protože tohle není prostě už normální dumbom A připadá mi, že Habera vyměknul neskutečně. Vždycky pražil o 106 a teď se ho zastávají. Ten kluk podle mě zpívat normálně neumí ikdyby se prostě snažil .... svůj on je, ale je zvláštní. Jsem zvědavá na dnešní vyřazování ... jestli nevypadne, píšu oficiální stížnost lol
Mmch, máš SZ.

Možná už dostali vyhub za to, že tam toho exota poslali a teď do něj šijou... ale taky mi přijde, že nějak moc obrátili.

Naše princezna taky usíná - já ji teda nepokládám (moc pohybu od křesla k postýlce a 3x zpět) já ji lechtám na bradě.vissla

Pet gratuluji k přírůstku - my taky měli ve dvou týdnech o 0,5kg víc a v šesti o 1,5kg víc wink se m+ ptali, jestli mi z prsou teče smetana lol

Bell, dobře jsi to s vránou vyšpekulovala, jen co je pravda ty vypočítavko vypočítavá lollol

Míšo - nevzdávej to - postýlka bude dobrá neboj, i když já mám co povídat. My taky do postýlky nosíme až po usnutí na ruce. V postýlce usne jen vyjímečně hmm

Tuli - gratuluji k narozeninovým třetím místům - ještě že to lezení na bednu má natrénované lol

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lqhjsy07t.png    http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/6/6px9452lk.png

Není tady

#113 30. 5. 2011 8:30

medulka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha-vých.
Web

Ahoj holky!

Koukám, že nic moc nového - blahopřejeme Kikince ke 3. místu a Bell k vráně big_smile!

Musím tu veřejne pochválit Jonáška, už taky spinká celou noc. Skoro. Jde spát ve 20 a budí se ve 4, to je krása. V 6 se sice trochu vztekal, že nebude v postýlce sám, ale už tu zase chrupe, bobísek...

Holky - anketní. Jsem asi poslední v ČR mladší 80-ti let, kdo nemá myčku. Máte? Spokojenost? Jakou značku a typ. Díky.
Já mám pocit, že ji nemůžu naplnit, ale jsou dny, kdy u nádobí stojím 150 hodin, to bych ji uvítala...

http://www.tickerclub.com/cache/1d3c15d34a.png  http://www.tickerclub.com/cache/05e6aff4ba.png

Není tady

#114 30. 5. 2011 8:38

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Medí prosím tě písni mi míry Jonyho v 6.týdnech a ve 3.měsíci ať doplním nástěnku děkuji :-)

Jinak já myčku mám, myslím, že fagor, nevím nekoukala jsem....byla v bytě po švárovy, jinak bych jí nekupovala....ale taky jsem za ní občas ráda, že to tam jen šoupnu a mám klídek....spokojenost docela jo i když občas se mi stane, že se něco neumyje úplně, tak to potom vezmu ještě v ruce.

A druhá anketní, den dětí tady u nás ani nevím jestli bude. My jezdíme k babi do Stodůlek k hašičům, děti mají soutěže, tombolu, buřty fakt super a potom jezdíme k našim na vesnici a tam je to taky tak, plno soutěží, odměny, svezení na koních, což Míšu nebere když je má defacto doma a potom buřty a večer zábava pro dospěláky :-D

Dneska u nás funguje zákon schválnosti :-) jsem malou po pláči vyndala, přebalila nakrmila chvilku chovala a pak dala do postýlky, že tedy když nechce spinkat v postýlce vyrazíme na nákup, tak jsem se šla učesat obléknout a než přijdu tak dítě spinká v postýlce u gregorianů.....já tuhle hudbu moc nemusím občas mi přijde depresivní, ale malé se asi líbí :-) no takže nikam nejdeme :-(

Není tady

#115 30. 5. 2011 8:48

Holčička
♥♥♥♥♥♥-

Anketní -
DD se ve vsi slaví nějaké soutěže a tak. My doma samozřejmě zatím ne, ale my ségry vždycky od mamky (i teď) dostáváme Kinder vejce tummenupp
Myčku
mám - a jsem za ni nesmírně šťastná.Ten pocit čisté kuchyně hned po jídle a víceméně bez práce je k nezaplacení. Teď myjeme jednou za dva dny, když jsou tu návštěvy, tak denně. Ale když jsme tu byli s mužem v zimě sami, tak jsme myli třeba jednou za 3 dny (každý den jen 5min. oplach). a máme Gorenje a spokojenost.

Jonáškovo spinkání ti přeju a tak trochu závdidííííím vissla

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lqhjsy07t.png    http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/6/6px9452lk.png

Není tady

#116 30. 5. 2011 8:53

medulka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha-vých.
Web

Míšo, napíšu, ve 3.měs 6kg a 62cm, v 6.týdnech se musím podívat.
Míšo, kolikátku má teď Michálek nohu?

http://www.tickerclub.com/cache/1d3c15d34a.png  http://www.tickerclub.com/cache/05e6aff4ba.png

Není tady

#117 30. 5. 2011 8:55

lenkaB
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Zlínský kraj

Medi, ano mááám a stala se z ní velice rychle má nejlepší kamarádka lol pořizovali jsme ji loni, když jsme se sem stěhovali a dělali kuchyň, sice chlopek napřed frflal, že se bez toho obejdem atd... ale já jsem si trvala na svém, že ji tam prostě chci a raděj si odpustím jiné věci... no a teď už je sám rád, že ji máme (a to neumýval nádobí ani nijak moc často)... doporučuju šířku 60, pokud na to máte místo, i když se to nezdá, fakt to člověk zaplní lehce smile my máme jednu z těch levnějších, ale jsme docela spokojení, někdy se sice stane, že něco není umyté 100%, ale většinou je to perfektní (a to třeba i zapékací misky atd. - ve většině případů to ani nijak nepředumývávám, jen když se mi něco víc přichytne atd.)...

Bell, já se neurazím, za svobodna jsem bydlela v mnohem větší díře (necelých 350 obyvatel lol ), takže teď se školkou a školou ve vesnici (a fungujícím obchodem a poštou lol ) cítím jak ve velkoměstě lol ale jinak v šátku ven určitě půjdu, počítám, že sice budu za exota, ale to jsem byla i když jsme bydleli ve městě a já nosila v manduce... každopádně jsem zjistila, že tu jedna maminka už nosila, takže úplný průkopník nebudu, ale je mi to jedno, raděj budu za exota a šílence, než mít řvoucí miminko lol

Není tady

#118 30. 5. 2011 8:55

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Web

medulka napsal(a):

Míšo, napíšu, ve 3.měs 6kg a 62cm, v 6.týdnech se musím podívat.
Míšo, kolikátku má teď Michálek nohu?

Děkuji doplním na nástěnku :-)
Michálek má teď asi 32 já ti ani nevím

Není tady

#119 30. 5. 2011 9:06

bellatrix
♥♥♥♥♥♥-

dudlik

Upravil(a) bellatrix (4. 10. 2014 20:38)

Není tady

#120 30. 5. 2011 9:15

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak jsem koukala na botky a má je 31 a vysoký je kolem 130cm, oblečení už nosí 134........ale on má malou nohu po mně a vysoký bude po otci, ten má 2metry...

Holky mě se tak nic nechce, zase jsem se tady zapekla a do toho mi volal bývalý tak jsme kecali skoro půl hodiny, zemřel mu táta tak si chtěl pokecat a ještě je v Praze, ale se zákazníkem, tak ani kafe nestihneme....¨

No nic jdu pověsit prádlo a poklidit dokud malá spí, potom vypadneme do toho města.

Upravil(a) mvkoty (30. 5. 2011 9:18)

Není tady

#121 30. 5. 2011 9:32

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak Vikinečka má vyspáno, takže toho využívám a razíme do města na nákup:-) vezmeme jen šátek tak snad to bude v pohodě a ještě si kočička zdřímne:-)

Není tady

#122 30. 5. 2011 9:41

bellatrix
♥♥♥♥♥♥-

tillfreds

Upravil(a) bellatrix (4. 10. 2014 20:37)

Není tady

#123 30. 5. 2011 10:12

Dadula
♥♥♥♥♥♥-

Hojda kočule,
Medulko, já mám Fagor - naprostá spokojenost. Nevěřila jsem, ale jak píše Lenka, stane se z ní tvoje nej kámoška. A opravdu 45 nekupujte - to je k ničemu, nic tam nedáš i ta 60 se naplní strašně rychle. Já teda meju každý den a dávám půlku tablety - naprosto stačí, vždycky mi to umyje všechno a to nikdy nepředmívám ....

Leni, DD se u nás slaví .... i v té naší díře smile (my nemáme ani 200 obyvatel, žádný obchod prostě nic - vše je 2km od nás, takže snadno dojdu i pěšky za 15min. jsem tam a spojení je perfektní, každé 2 hoďky jede busík).Pořádají to tu hasiči - teda spíš manželky hasičů, vždycky nějaký hry a pak opíkání párků. Večer mají starší děti stezku odvahy tummenupp

Bell, já jsem to o té vráně asi nějak zazdila či co :..... to jako budete mít doma obyčejnou vránu - černo černou ????? vavavavava Na co manžovi bude, aby Vás každý ráno tím hnusným krákáním budila  ??? lol

Už zase nevím, co jsem chtěla, ale mám tu horu žehlení, tak na to musím jít a ještě dodělat oběd ... jsem se teď pitvala se seznamem rostlinek na zahradu - něco jsem objednávala u zahradníka, takový blbosti za pár kaček vissla
Jo a jinak nám páteční průtrž odplavila travní semeno, takže to co se nestačilo chytnou je teď nahromadě u plotu

Není tady

#124 30. 5. 2011 10:52

Gabka
♥♥♥♥♥♥♥

medulka napsal(a):

Holky - anketní. Jsem asi poslední v ČR mladší 80-ti let, kdo nemá myčku. Máte? Spokojenost? Jakou značku a typ. Díky.
Já mám pocit, že ji nemůžu naplnit, ale jsou dny, kdy u nádobí stojím 150 hodin, to bych ji uvítala...

Medi, mám AEG jen tu malou 45 a jsem strašně spokojená. Nám bohatě stačí. Zapínám ji každý večer na 30min.program a umyje se všechno. Dávám tablety a nebo rozpustný prášek.

http://lbyf.lilypie.com/Fg4Gp2.png

Není tady

#125 30. 5. 2011 11:05

bellatrix
♥♥♥♥♥♥-

tummenupp

Upravil(a) bellatrix (4. 10. 2014 20:36)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí