29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dita.L napsal(a):
No me by spis sokovalo, kdyby se u nas behem dne nic mimoradneho nestalo
![]()
.... a rodit..... ja?
Penzion peknej, v pulce rijna budeme projizdet
Miso, tak si chaticku uzijte. Preju slunicko (u ans ma byt cely vikend )
říjen fajn, ale třeba před dvěma lety v říjnu sněžilo a my nemáme zimní gumy na kočárek
Není tady
mvkoty napsal(a):
Dita.L napsal(a):
Tak to naplanuj tak aby jsi se mohla chvilku zdržet a naplánujeme srazík aby jsme se sešly i s tebou :-)
prazdniny jsou u nas od 22.10 do 3.11. Tak bud zacatkem nebo koncem projizdime do/z Ostravy
Není tady
Holčička napsal(a):
Dita.L napsal(a):
No me by spis sokovalo, kdyby se u nas behem dne nic mimoradneho nestalo
![]()
.... a rodit..... ja?
Miso, tak si chaticku uzijte. Preju slunicko (u ans ma byt cely vikend )říjen fajn, ale třeba před dvěma lety v říjnu sněžilo a my nemáme zimní gumy na kočárek
Pridelas na kola lyze neeeeee. Danielka bude trenovat od perinky jako spravnej lyznik
Není tady
Dita.L napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Dita.L napsal(a):
Tak to naplanuj tak aby jsi se mohla chvilku zdržet a naplánujeme srazík aby jsme se sešly i s tebou :-)
prazdniny jsou u nas od 22.10 do 3.11. Tak bud zacatkem nebo koncem projizdime do/z Ostravy
no tak to by jsme musely toho 22-23.10 to je víkend jinak je to v týdnu a to ja asi na prd
Není tady
mvkoty napsal(a):
Hele Dituš hoď sem míry Alex v 6ti týdnech a ve 3měsících ať to můžu dát na nástěnku
To jako ze mam jit po schodech dolu hledat ockovaci prukaz, pak se vracet na notas po schodech nahoru abych to sem opsala, pak jit po schodech dolu, abych uklidila ockovak a pak zas po schodech nahoru, abych se vratila do postele?
Ty o tom jeste nevis, ze budes radsi, kdyz ti to doplnim na nastenku zitra do SZ
Upravil(a) Dita.L (27. 5. 2011 22:09)
Není tady
Dita.L napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Hele Dituš hoď sem míry Alex v 6ti týdnech a ve 3měsících ať to můžu dát na nástěnku
To jako ze mam jit po schodech dolu hledat ockovaci prukaz, pak se vracet na notas po schodech nahoru abych to sem opsala, pak jit po schodech dolu, abych uklidila ockovak a pak zas po schodech nahoru, abych se vratila do postele?
Ty o tom jeste nevis, ze budes radsi, kdyz ti to doplnim na nastenku zitra do SZ
Ježiš ty to máš komplikované to je hrozný s tebou :-)
Není tady
mvkoty napsal(a):
Dita.L napsal(a):
mvkoty napsal(a):
no tak to by jsme musely toho 22-23.10 to je víkend jinak je to v týdnu a to ja asi na prd
no vsak mi pojedeme v kuse. Sice by to bylo rychly kafco a drb na hodku, dve, dyl ne, ale rada se zastavim
Není tady
mvkoty napsal(a):
Dita.L napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Ty o tom jeste nevis, ze budes radsi, kdyz ti to doplnim na nastenku zitra do SZJežiš ty to máš komplikované to je hrozný s tebou :-)
Není tady
Dita.L napsal(a):
Tak tedy jo když jsi to ty :-D tak to necháme po víkendu ju tedy :-) Já to potom písnu všem holkám do SZ a bude to
Upravil(a) mvkoty (27. 5. 2011 22:14)
Není tady
jůů, holky, vy plánujete srazík tady u "nás" na Vysočině ju? to bych se mohla přijet kouknout, ráda bych vás poznala
Není tady
Gabka napsal(a):
jůů, holky, vy plánujete srazík tady u "nás" na Vysočině ju?
to bych se mohla přijet kouknout, ráda bych vás poznala
![]()
No to je jasné že se k nám s Aničkou přidáte s tím se počítá a ještě písneme Kikinečkovi...ať jsme kompletně všechny:D
Není tady
mvkoty napsal(a):
Gabka napsal(a):
![]()
No to je jasné že se k nám s Aničkou přidáte s tím se počítá a ještě písneme Kikinečkovi...ať jsme kompletně všechny:D
Míšo, jak víš, že vás sem chodím šmírovat
Ráda se přidám
Není tady
kikinecek napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Gabka napsal(a):
![]()
Ráda se přidám
Jůůů. to bude párty!!! Už se těším
Není tady
Mojžíš bere hůl na dlouhý odpal, odpálí, míček letí, letí, už už padá do vody, když tu se voda rozestoupí, míček se odrazí ode dna a dopadne na green. Mojžíš ho dojde a doťukne do jamky.
Na řadě je Ježíš. Odpálí, míček padá do vody, ale nepotopí se. Ježíš přejde po hladině až k němu, odpálí a míček padá do jamky.
Hraje pán v kostkovaném saku. Odpálí, míček letí, padá do vody. V tom ho zachytí ryba do tlamy. Než se stačí ponořit, uloví rybu dravý pták a letí s ní i s míčkem pryč. Ozve se výstřel – myslivec střílí po ptákovi. Netrefí, ale pták se lekne, pustí rybu, ryba pustí míček a ten spadne do jamky.
Ježíš se v tu chvíli podívá na nebe: “Ty vole, tati, tak přišli jsme si zahrát golf, nebo machrovat?”
Není tady
Dita.L napsal(a):
Mojžíš bere hůl na dlouhý odpal, odpálí, míček letí, letí, už už padá do vody, když tu se voda rozestoupí, míček se odrazí ode dna a dopadne na green. Mojžíš ho dojde a doťukne do jamky.
Na řadě je Ježíš. Odpálí, míček padá do vody, ale nepotopí se. Ježíš přejde po hladině až k němu, odpálí a míček padá do jamky.
Hraje pán v kostkovaném saku. Odpálí, míček letí, padá do vody. V tom ho zachytí ryba do tlamy. Než se stačí ponořit, uloví rybu dravý pták a letí s ní i s míčkem pryč. Ozve se výstřel – myslivec střílí po ptákovi. Netrefí, ale pták se lekne, pustí rybu, ryba pustí míček a ten spadne do jamky.
Ježíš se v tu chvíli podívá na nebe: “Ty vole, tati, tak přišli jsme si zahrát golf, nebo machrovat?”
Není tady
Dobré ránko, tak já Vás jdu prvně dočíst, abych měla přehled
Mmch se včera to naše maličký zlato rozhodlo, že už jsem fakticky trapná jak jí pořád chválím, takže mi ukázala, že mám příště držet pusu a nechvástat se
NO a už je vzhůru i Anet Jsem se těšila, že si přispím
Upravil(a) Dadula (28. 5. 2011 6:54)
Není tady
Pěkné sobotní dopoledne,
tak u nás je celkem humus počasí a to tu zrovna dneska máme na place u zámku městem pořádaný dětský den. Tak ani nevím, jestli tam pojedeme, páč v dešti se mi teda moc nechce. Ale třeba se to do odpoledne rozežene.
Dituš, super vtip !
Ten sraz na Vysočině by byl fakt super. Protože kdyby to bylo někde daleko, tak nevím, jestli bychom dorazili, přeci jen s těma dvojkama je to cestování trošku složitější. Ale uvidíme, jak to nakonec všechno dopadne. Jsem si tak představovala, až tam všichni budeme, tak že si budeme říkat pravýma jménama, což bude divný, páč já vás mám všechny zafixované pod přezdívkama. Ale zas by bylo divné se oslovovat Mvkoty, Tuli, Bell, to by nás ti naši chlapi asi nechali odtáhnout do Bohnic . Ale co si nedokážu představit vůbec, že oslovím Ditu Aleno
. Dita je prostě Dita
.
Není tady
kikinecek napsal(a):
Ráda se přidám
Byla jsi odhalená, co ????
Hele to bude super akce
Já bych teda Dituli taky ráda viděla, ale říjen už bývá dost chladno ... já myslela někdy v létě, nebo ještě začátkem září ... aby eventuelně mohly naše starší dětičky ven, nebo posedět u táboráčku
Být zavřená v jedné místnosti s hafo dětma, bysme jaksi neslyšely vlastního slova, že ...
Není tady
Ela ve svojí první čepce ... výraz teda nic moc, zrovinka se probouzela a já jí fotila bleskem Pro krásu se musí trpět
Není tady
Teda Dadul, to je fešanda . Čepka je naprosto úžasná, jsi šikulka.
Máš SZ.
Není tady
Upravil(a) bellatrix (4. 10. 2014 20:31)
Není tady
Cipís, já myslím, že některý přezdívky jsou OK i na používání normálka... teda, ... krom té mojí ale jinak nikdo, krom Míši nemá nic nevyřknutelného - a Míše stejně říkáme Míšo
a jak říkáš - Dita je prostě Dita
a taky bych to viděla ještě na teplo - se ještě tolik neznáme, abychom se musely terorizovat zavřené v baráku
Není tady
cus babizny
hele me Dita nevadi, me se ta prezdivka libi. Kdyz se mi rika Aleno, tak mam stejne husi kuzi a kdyz se mi rika Ajo, tak se me vetsinou zase ptaji, kde mam Fika
Rodice mi rikali Alco, fuuuuuuuuuuuj a babicka Alko.
To je snad nejhorsi ze vseho
Takze ja klido a bez protestu zustanu Ditule
Jo a ten srazik si naplanujte podle vas, nemusite podrizovat kazde me blbine
Ja jen nahlasila, kdy projizdim a bud to klapne nebo ne
Jsem hotova ze zahrady, ale uz mam komplet zasazeno. Nejvetsi radost mam z levandule, na dverich od skolky vysi cedule ze jsou vsi, tak jsem si koupila rovnou dva keriky. Zasadila a hned natrhala zasobu na utery. Rozmackam listky a natru s nima Kolombickovi hlavu. Sice jsou to vsi potvory, ale na levanduli nejdou
Joooo a udelala jsem si bylinkovou zahradku
bazalka, petrzel, mata, fenykl, rozmaryn, estragon.....
A jinak hlasim, u nas dneska rano v 7 hodin akce Panicek se otocil na posteli a ta se s nama propadla
Normalne praskla v jeho rohu lista a cela matrace i s rostem se nam propadla na zem
Malem jsem z toho leknuti prisla o mliko
Kojit jsem musela jit na gauc do obyvaku a drahousek v 7 rano zacal vytahovat sroubovaky, kladivka, sroubky, maticky.... Proc me to neprekvapuje?
Není tady
Holky, já si stejně myslím, že pokud to vyjde a opravdu se srazíme, tak to bude tak, že v tom budeme mít chaos chvíli Dita, chvíli Alena
No ještě že nás tu není tolik a už jsme se navzájem aspoň na některých fotkách viděly
Já teda nekoukala na ten odkaz co posílala Lenka, ale nebylo by teda lepší se juknout po něčem jiném, když mají celé léto obsazeno ????
Jakože to nemusí být nic monstrózního ...
No a nebylo by teda lepší říct si, kdy se nám to hodí Červenec, srpen nebo začátek září ????
Osobně bych byla spíš pro červenec .... srpen a září už může mít chladnější večery
Jo a počítáte všechny, že pojedete s drahýma polovičkama ?????
Takže anktetní .... JAK A KDY SI PŘEDSTAVUJETE SRAZÍK ??????
Není tady