29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nemáte někdo zkušenost s přírodními přípravky? Nějaká alchymie by se mi hodila :-D. V drogérkách mají příšerně drahé prostředky :-(
Není tady
Čauky,
zkus v drogérce žlučové mýdlo a nebo doma roztok voda-sůl
Není tady
Díky, žlučové mýdlo vyzkouším :-) A ten roztok - ten má být jako studený, nebo mám tu vodu zahřát? A nebudu pak potřebovat něco na skvrny od soli?
Není tady
No, to mne taky zajímá. A co žluté skvrnky od potu na bílém, co už nejde vyprat?
Není tady
Vodu stačí ohřát v konvici a smíchat se solí, mě to zatím vždy fungovalo, protože pocení je můj již několikaletý problém a bylo mi vždy líto oblíbené tričko vyhodit... zkus to Mio i na bílou
Není tady
Dík, už jsem zoufalá. Zkusim.
Upravil(a) miaa (29. 5. 2011 20:26)
Není tady
a co Vanish na bílé prádlo? Sice jsem to cíleně nezkoušela, ale moje a hlavně manželova trička, které nosí pod košilí, jsou bíle! Já Vanish dávám vždycky, když peru bílé.
Není tady
spam
Upravil(a) AndreaP. (25. 3. 2013 22:57)
Není tady