|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1 2
Zdravím všechny, v životě by mě nenapadlo, že skončím na této stránce a budu si tu vylévat srdíčko a řešit tento problém. Uvedu vás do reality. Měla jsem přítele, byli jsme spolu přes tři roky, do toho jsem otěhotněla a porodila krásného miláčka, který před nedávnem oslavil první rok. Co čert nechtěl, s přítelem jsme se poměrně často hádali, vyústilo to v to, že jsme se rozešli. Je to hodně čerstvé, vlastně tři dny. Jsem stále na mateřské dovolené, zůstala jsem v nájemním bytě s malým prckem a on odjel kamsi, vlastně ani nevím kam. Volali jsme si a on mi řekl, že se mnou už žít nechce. Co je horší, že já s mateřskou neutáhnu byt, nevím jaké mám nároky na přídavky, různé sociální dávky atd. Docela by mě zajímalo, jestli s tím někdo máte zkušenosti, na kolik to vyjde. Do toho všeho si neumím představit, že mi bude bobka odvážet na víkendy kamsi, a nebudu ani vědět kam ho veze, jak tam žije, atd. Není schopen se ani postarat o sebe, natož o malého. Mám z toho úplné deprese. Vím, je to jeho otec, měl by ho vidět, ale.......PROSTĚ JE TO VŠECHNO NA PYTEL 
Upravil(a) romca999 (24. 5. 2011 12:19)
Není tady

Romčo, je to moc čerstvé... postupně se stabilizuješ, i když takhle s drobískem je to složitější. 
V první řadě podej žádost o svěření dítěte do péče, za to se snad neplatilo. Při projednání se stanoví výše výživného na dítě i na tebe, když jsi na rodičáku a upraví styk dítěte s otcem. I když si to neumíš představit, ono to postupně půjde a dobu, kdy nebudeš s dítětem, které bude u otce využiješ pro sebe. I když je drobek malinkej a spíš to vidím na jeden den, žádný přespávání atd.. postupně se to upraví až s věkěm. Taky je možný, že si tatínek dítě vezmě k rodičům a postará se maminka a on si jen pohraje... nebo třeba k nový ženský... ber to tak, že se o dítě někdo alespoň postará. Naše teta nám posílá i marmelády. Radši bych pravidelně alimenty, ale to je jiná věc. 
Tohle všechno ti poradí na sociálním odboru.
Přídavky a tak... to se všechno uvidí podle alimentů... zajdi na tu sociálku.
A příteli zavolej, že je potřeba projednat tyhle věci, že ho chápeš a jde ti o rozumnou dohodu. Spočítej si, kolik platíte za nájem a kolik potřebuješ na provoz domácnosti, jestli máš za dítě nějaké zvláštní výdaje -např. na léky, pomůcky... abys věděla s jakou částkou operovat. K tý žádosti o svěření se dokládal příjem za poslední půl rok a podle toho se vypočítávalo výživný.
Neboj, bude líp. 
Není tady
javena napsal(a):
Romčo, je to moc čerstvé... postupně se stabilizuješ, i když takhle s drobískem je to složitější.
V první řadě podej žádost o svěření dítěte do péče, za to se snad neplatilo. Při projednání se stanoví výše výživného na dítě i na tebe, když jsi na rodičáku a upraví styk dítěte s otcem. I když si to neumíš představit, ono to postupně půjde a dobu, kdy nebudeš s dítětem, které bude u otce využiješ pro sebe. I když je drobek malinkej a spíš to vidím na jeden den, žádný přespávání atd.. postupně se to upraví až s věkěm. Taky je možný, že si tatínek dítě vezmě k rodičům a postará se maminka a on si jen pohraje... nebo třeba k nový ženský... ber to tak, že se o dítě někdo alespoň postará. Naše teta nám posílá i marmelády. Radši bych pravidelně alimenty, ale to je jiná věc.
Tohle všechno ti poradí na sociálním odboru.
Přídavky a tak... to se všechno uvidí podle alimentů... zajdi na tu sociálku.
A příteli zavolej, že je potřeba projednat tyhle věci, že ho chápeš a jde ti o rozumnou dohodu. Spočítej si, kolik platíte za nájem a kolik potřebuješ na provoz domácnosti, jestli máš za dítě nějaké zvláštní výdaje -např. na léky, pomůcky... abys věděla s jakou částkou operovat. K tý žádosti o svěření se dokládal příjem za poslední půl rok a podle toho se vypočítávalo výživný.
Neboj, bude líp.
MOOOOOC DĚKUJI za reakci, potěšila mě a mně nezbývá nic jiného než doufat, že bude opravdu lépe. Já věřím, že to jednoho dne zvládnu, ale momentálně je to nepředstavitelné. Určitě mu ovšem nevymluvím, aby u něj malej spinkal, to si bude zaručeně trvat na svém. Už jsme se o tom bavili a říkal, že nejdřív si za ním zajede jen na otočku, ale další dva víkendy ho chce pro sebe. Ty bláho, to je naprosto hrozný, nechci nad ani přemýšlet, vždy´t je to ještě takové drobátko - chce se mi fakt brečet....Mám pocit, jak kdyby mi to dělal naschvál, protože ví, jak mi to ublíží a jak jsem na malýho fixovaná... Na tu sociálku si zajdu, to jsem zvědavá co mi řeknou....
Můžu se zeptat od jakého věku jsi to musela řešit ty. Mám pocit,že jsem snad jediná, která takový problém řeší po prvním roce života dítěte. To je fakt strašný a nejradši bych se neviděla, protože moje vize rodiny byla naprosto jiná a nikdy jsem nechtěla, aby to takhle dopadlo, myslela jsem, že jednou, až budu mít rodinu, budeme všichni spokojeně spolu žít, tak jak se to má. A nejvíc mě rozbíjí, když vidím v televizi filmy, seriály kde žijí všichni š´tastně a pospolu. Mrzí mě to hlavně kvůli malýmu, kterému jsem tímto podepsala určitý ortel života....
Není tady

Romčo, já už měla děti větší, když jsem se rozváděla a rozvod jsem iniciovala já, ale když si je poprvé bral tatínek... zvláštní pocit, i když spolu občas vyrazili i sami... je to prostě jiný.
Myslím, že pokud naklušeš na tu sociálku, tak ti řeknou, jestli musíš dávat takto malé dítě mimo domov otci, pokud není samozřejmě zvyklé, že cestuje po příbuzných. To je "kus od kusu".
A bohužel, nejsi sama, co zůstala s takhle malým drobkem. Jedna má kamarádka je sama od šestinedělí, druhá už po celý těhu... Lehký to nebylo, ale postupně jsou holky i dětičky v pohodě.
Hele a seriály a šťastný rodinky v parku a tak... ono, když se podíváš pod tu pokličku, tak to bývají druzí tatínci a strýčkové... není vše, jak vypadá.
Malýmu jsi nic nepodepsala, takhle to nemůžeš brát. Než taťku, se kterým se mamka hádá... není lepší nějakej hodnej fajn strejda... navíc tím rozhodíš maminy na písku - taková vzorná rodinka... a ten náš táta stojí za kulový. 
A zajet na otočku... když bude klučík doma a ty po ruce... ať si ho vezme ven, ať mu pěkně vymění pokajděnou plínu, ať zajistí sváču a tak... on možná sám ustoupí od přespávání. Jestli se malej budí v noci... jsem hlídala tříletou a když se v noci dvakrát vzbudila... tak i jako mamina jsem myslela, že mě vomejou... už nejsem zvyklá. A málokterej taťka vstává, přebaluje, škrabe banánek... Neulehčuj mu to moc. Dítě přežije a ty si zatím uklidíš nebo nalakuješ nehty. 
Není tady

Romčo a vůbec se toho neboj. Ty ženský na oddělení péče o dítě jsou většinou fajn baby a když uvidí, jak si v háji, tak ti poradí naprosto ve všem,co můžeš a nemůžeš udělat, podat a tak..
Mně přišla ta "moje" divná, ale když jsem se nad tím zamyslela, tak jsem zjistila, že ona jen nerejpe, ale snaží se pomoct... zastupuje dítko před tatínkem a maminkou a měla by jednat v zájmu toho malého.
Hlavu vzhůru, klidně mu ho dávej a s úsměvem !!! Tím ho aspoň naštveš a budeš mít trochu času pro sebe.. jak píše Javena.. aspoň si nalakovat ty nehty. Z počátku to bude na palici, ale pak to oceníš.
Není tady
Frigo napsal(a):
Romčo a vůbec se toho neboj. Ty ženský na oddělení péče o dítě jsou většinou fajn baby a když uvidí, jak si v háji, tak ti poradí naprosto ve všem,co můžeš a nemůžeš udělat, podat a tak..
Mně přišla ta "moje" divná, ale když jsem se nad tím zamyslela, tak jsem zjistila, že ona jen nerejpe, ale snaží se pomoct... zastupuje dítko před tatínkem a maminkou a měla by jednat v zájmu toho malého.
Hlavu vzhůru, klidně mu ho dávej a s úsměvem !!! Tím ho aspoň naštveš a budeš mít trochu času pro sebe.. jak píše Javena.. aspoň si nalakovat ty nehty. Z počátku to bude na palici, ale pak to oceníš.
;-)) Nehty řeším po nocích, když malý spinká, pravda je, že když budu mít celý den čas, budu to moci sfouknout i ráno ;-))) to je ta pozitivní zpráva.
Ještě se chci zeptat jestli musím na to oddělení péče o dítě i s bývalým nebo můžu jít sama.
Není tady

samozřejmě, že můžeš sama..
Není tady
romca999 napsal(a):
Frigo napsal(a):
Hlavu vzhůru, klidně mu ho dávej a s úsměvem !!! Tím ho aspoň naštveš a budeš mít trochu času pro sebe.. jak píše Javena.. aspoň si nalakovat ty nehty. Z počátku to bude na palici, ale pak to oceníš.;-)) Nehty řeším po nocích, když malý spinká, pravda je, že když budu mít celý den čas, budu to moci sfouknout i ráno ;-))) to je ta pozitivní zpráva.
Ještě se chci zeptat jestli musím na to oddělení péče o dítě i s bývalým nebo můžu jít sama.
nechej si sepsat svěření dítěte do výchovy a stanovení výživného a dále výživné neprovdané matky.
Není tady
aprill napsal(a):
romca999 napsal(a):
Frigo napsal(a):
Hlavu vzhůru, klidně mu ho dávej a s úsměvem !!! Tím ho aspoň naštveš a budeš mít trochu času pro sebe.. jak píše Javena.. aspoň si nalakovat ty nehty. Z počátku to bude na palici, ale pak to oceníš.;-)) Nehty řeším po nocích, když malý spinká, pravda je, že když budu mít celý den čas, budu to moci sfouknout i ráno ;-))) to je ta pozitivní zpráva.
Ještě se chci zeptat jestli musím na to oddělení péče o dítě i s bývalým nebo můžu jít sama.nechej si sepsat svěření dítěte do výchovy a stanovení výživného a dále výživné neprovdané matky.
A tohle se vyřizuje na tom oddělení péče o dítě??? To je mi schopné sepsat ta úřednice???
Není tady
romca999 napsal(a):
aprill napsal(a):
romca999 napsal(a):
;-)) Nehty řeším po nocích, když malý spinká, pravda je, že když budu mít celý den čas, budu to moci sfouknout i ráno ;-))) to je ta pozitivní zpráva.
Ještě se chci zeptat jestli musím na to oddělení péče o dítě i s bývalým nebo můžu jít sama.nechej si sepsat svěření dítěte do výchovy a stanovení výživného a dále výživné neprovdané matky.
A tohle se vyřizuje na tom oddělení péče o dítě??? To je mi schopné sepsat ta úřednice???
oba návrhy ti tam sepíšou.
Není tady
aprill napsal(a):
romca999 napsal(a):
aprill napsal(a):
nechej si sepsat svěření dítěte do výchovy a stanovení výživného a dále výživné neprovdané matky.A tohle se vyřizuje na tom oddělení péče o dítě??? To je mi schopné sepsat ta úřednice???
oba návrhy ti tam sepíšou.
Super, strašně moc děkuji za radu ;-)
Není tady

Držím palec, aby se to u vás uklidnilo, ustálilo. Sama si to u sebe nedovedu představit, rozchod s malým dítkem. Žádná kaše se ale nakonec nejí tak horká, jako když se uvaří :-).
Není tady
Taylor napsal(a):
Držím palec, aby se to u vás uklidnilo, ustálilo. Sama si to u sebe nedovedu představit, rozchod s malým dítkem. Žádná kaše se ale nakonec nejí tak horká, jako když se uvaří :-).
Taylor děkuji, ale obávám se, že tohle pozitivně už neskončí. Nemůžu si pomoct, ale když se neustále nad jeho chováním zamýšlím, tak to nechápu čím dál víc. Minulý týden koupil větší auto, abysme se tam všichni tři pohodlně vlezli, ještě jsme pak před třemi týdny byli žádat o byt s balkonem, te´d jsem pročítala smsky a před měsícem mi psal, jak mě miluje a o víkendu jsme se chytli, byla to hádka jako každá jiná a on si vzal hned věci a odjel s tím, že po telefonu jsem pochopila na beton, že už se nevrátí. Mám trošku pocit, že má nějaké útočiště a podporu v tom, aby se už nevracel. Jen nevím, jestli to je od nějaké jeho nové ženské nebo od jeho matky
Prostě se mi zdá, že to bylo nějaké unáhlené, ale co vím určitě, že už nechce zpět. To byste ho museli slyšet, ale udivuje mě, že nemá ani snahu kvůli malému. Ale co už...... te´d hlavně oběhat úřady a vyzjistit co a jak a ono se to nějak uklidní.
Není tady
romčo, to je mi líto. Držím palce, ať se ti podaří vše po úřadech ke spokojenosti vyřídit.
A k tomu - že tohle neskončí pozitivně. Neboj. Skončí to pozitivně. I když možná jinak pozitivně, než ty si teď dovedeš představit. 
majkafa napsal(a):
romčo, to je mi líto. Držím palce, ať se ti podaří vše po úřadech ke spokojenosti vyřídit.
A k tomu - že tohle neskončí pozitivně. Neboj. Skončí to pozitivně. I když možná jinak pozitivně, než ty si teď dovedeš představit.
Já si neustále říkám, že všechno zlý je pro něco dobrý, třeba na mě někde čeká nějaký vysněný, úžasný a uplácaný mně na míru chlap ;-) I když, silně pochybuju, jsem neustále uvázaná u malýho, takže kde bych ho našla, to netuším, asi to bude poš´ták, kterej mi bude zvonit u dveří ;-)))
Není tady
Ještě jsem si ted vzpomněla, že mi předminulý víkend říkal, jestli bych svolila si ho vzít někde třeba v cizině, že bychom odjeli a vzali se bez rodiny, přátel, prostě jen my a svědci. To jsou mi životní zvraty ;-))))))))) No uznejte, že tohle není úplně normální
Není tady

romca999 napsal(a):
majkafa napsal(a):
A k tomu - že tohle neskončí pozitivně. Neboj. Skončí to pozitivně. I když možná jinak pozitivně, než ty si teď dovedeš představit.Já si neustále říkám, že všechno zlý je pro něco dobrý, třeba na mě někde čeká nějaký vysněný, úžasný a uplácaný mně na míru chlap ;-) I když, silně pochybuju, jsem neustále uvázaná u malýho, takže kde bych ho našla, to netuším, asi to bude poš´ták, kterej mi bude zvonit u dveří ;-)))
On si život cesty najde.
Já když se rozvedla, tak jsem ani neměla chuť se nějak seznamovat a tak, ty děti k tomu a v práci samá baba... takže mi do bytu poslal postupně dva instalatéry, tři plynaře, několik elektrikářů a maníka od UPC...
Už to fakt bylo tak nápadný, že když jsem v práci řekla, že mi budou měnit plynoměr... ptaly se ženský, jestli mám hlavně oholený nohy. 

Není tady
javena napsal(a):
romca999 napsal(a):
majkafa napsal(a):
A k tomu - že tohle neskončí pozitivně. Neboj. Skončí to pozitivně. I když možná jinak pozitivně, než ty si teď dovedeš představit.Já si neustále říkám, že všechno zlý je pro něco dobrý, třeba na mě někde čeká nějaký vysněný, úžasný a uplácaný mně na míru chlap ;-) I když, silně pochybuju, jsem neustále uvázaná u malýho, takže kde bych ho našla, to netuším, asi to bude poš´ták, kterej mi bude zvonit u dveří ;-)))
On si život cesty najde.
![]()
Já když se rozvedla, tak jsem ani neměla chuť se nějak seznamovat a tak, ty děti k tomu a v práci samá baba... takže mi do bytu poslal postupně dva instalatéry, tři plynaře, několik elektrikářů a maníka od UPC...Už to fakt bylo tak nápadný, že když jsem v práci řekla, že mi budou měnit plynoměr... ptaly se ženský, jestli mám hlavně oholený nohy.

Není tady

romca999 napsal(a):
Ještě jsem si ted vzpomněla, že mi předminulý víkend říkal, jestli bych svolila si ho vzít někde třeba v cizině, že bychom odjeli a vzali se bez rodiny, přátel, prostě jen my a svědci. To jsou mi životní zvraty ;-))))))))) No uznejte, že tohle není úplně normální
Tak to je hodne divna uvaha. Jako by neco skryval. Jeho rodina a pratele Te znaji?
Není tady
Marcia111 napsal(a):
romca999 napsal(a):
Tak to je hodne divna uvaha. Jako by neco skryval. Jeho rodina a pratele Te znaji?
Jeho rodina i přátelé mě znají, jeho otec mě má rád, s tchýní jsem měla hodně husté spory, protože pomlouvala moji rodinu i mě, že nejsme dostatečně vystudovaní pro něj a já si tenkrát nenechala sr..t na hlavu, tak jsem jí k tomu řekla své, silně jsme se pohádali, to bylo v době mého těhotenství. Oni jsou totiž vystudovaní s titulama a já ne, začala kydat, že si s námi nebude můj chlap rozumnět, že naši jsou takoví a makoví a já se tenkrtá strašně naštvala a pohádala se s ní, hodně mě v tom těhotenství dělala peklo, až se do té naší hádky musela obout i moje mamka. Tchýně moje rodiče nikdy neviděla a já si nenechám na moji rodinu házet špínu od nějaké ženské, která nás vůbec nezná. Ona je prostě divná, hodně divná Pak se mi před porodem nějak omluvila a bylo v uvozovkách DOBŘE. Jeho táta je s ní rozvedený a to je super chlap, s tím jsem si rozumněla.
Jak myslíš Marcio,že to je jako by něco skrýval, co tím přesně myslíš. Protože já osobně si tohle všechno, tohle náhlé jeho rozhodnutí sama nedokážu vysvětlit.
Není tady
romca999 napsal(a):
Marcia111 napsal(a):
romca999 napsal(a):
Jeho rodina i přátelé mě znají, jeho otec mě má rád, s tchýní jsem měla hodně husté spory, protože pomlouvala moji rodinu i mě, že nejsme dostatečně vystudovaní pro něj a já si tenkrát nenechala sr..t na hlavu, tak jsem jí k tomu řekla své, silně jsme se pohádali, to bylo v době mého těhotenství. Oni jsou totiž vystudovaní s titulama a já ne, začala kydat, že si s námi nebude můj chlap rozumnět, že naši jsou takoví a makoví a já se tenkrtá strašně naštvala a pohádala se s ní, hodně mě v tom těhotenství dělala peklo, až se do té naší hádky musela obout i moje mamka. Tchýně moje rodiče nikdy neviděla a já si nenechám na moji rodinu házet špínu od nějaké ženské, která nás vůbec nezná. Ona je prostě divná, hodně divná Pak se mi před porodem nějak omluvila a bylo v uvozovkách DOBŘE. Jeho táta je s ní rozvedený a to je super chlap, s tím jsem si rozumněla.
Jak myslíš Marcio,že to je jako by něco skrýval, co tím přesně myslíš. Protože já osobně si tohle všechno, tohle náhlé jeho rozhodnutí sama nedokážu vysvětlit.
Vy jste se vzali?
Není tady
agewa napsal(a):
romca999 napsal(a):
Marcia111 napsal(a):
Tak to je hodne divna uvaha. Jako by neco skryval. Jeho rodina a pratele Te znaji?Jeho rodina i přátelé mě znají, jeho otec mě má rád, s tchýní jsem měla hodně husté spory, protože pomlouvala moji rodinu i mě, že nejsme dostatečně vystudovaní pro něj a já si tenkrát nenechala sr..t na hlavu, tak jsem jí k tomu řekla své, silně jsme se pohádali, to bylo v době mého těhotenství. Oni jsou totiž vystudovaní s titulama a já ne, začala kydat, že si s námi nebude můj chlap rozumnět, že naši jsou takoví a makoví a já se tenkrtá strašně naštvala a pohádala se s ní, hodně mě v tom těhotenství dělala peklo, až se do té naší hádky musela obout i moje mamka. Tchýně moje rodiče nikdy neviděla a já si nenechám na moji rodinu házet špínu od nějaké ženské, která nás vůbec nezná. Ona je prostě divná, hodně divná Pak se mi před porodem nějak omluvila a bylo v uvozovkách DOBŘE. Jeho táta je s ní rozvedený a to je super chlap, s tím jsem si rozumněla.
Jak myslíš Marcio,že to je jako by něco skrýval, co tím přesně myslíš. Protože já osobně si tohle všechno, tohle náhlé jeho rozhodnutí sama nedokážu vysvětlit.Vy jste se vzali?
Néééé, zaplat Pánbůh nééé. Ale on to takhle chtěl udělat, protože naše rodiny se nesnášejí, resp. moje rodina s jeho matkou....o to nejde, já spíš nechápu, že vůbec něco takového plácal, když za týden po tom odešel ;-)
Není tady

romca999 napsal(a):
Marcia111 napsal(a):
romca999 napsal(a):
Myslim si, ze je ovlivnovany jeho rodinou. Psala jsi, ze se vase rodiny nemaji nijak extra v lasce. Nenavrhnul Ti snatek v cizine prave z toho duvodu aby se o tom nikdo nedozvedel, aby jste se vzali tajne? Samozrejmne, ze by se to potom provalilo, ale pripadne mi jako by s tim pak chtel prijit uz jako s hotovou veci. Nevim, tezko rict, co tim myslel a proc se te na to zeptal vi nejlepe on sam. Ale bodlo mne to do oka, zda se mi to hoooodne divne.
Není tady
romca999 napsal(a):
agewa napsal(a):
romca999 napsal(a):
Jak myslíš Marcio,že to je jako by něco skrýval, co tím přesně myslíš. Protože já osobně si tohle všechno, tohle náhlé jeho rozhodnutí sama nedokážu vysvětlit.Vy jste se vzali?
Néééé, zaplat Pánbůh nééé. Ale on to takhle chtěl udělat, protože naše rodiny se nesnášejí, resp. moje rodina s jeho matkou....o to nejde, já spíš nechápu, že vůbec něco takového plácal, když za týden po tom odešel ;-)
Romčo, když podle Tebe ,,plácal" před týdnem o svatbě, jak si se cítila....dobře nebo už jsi v té době měla negativní myšlení.? Je to důležité, neboť teď to může být pouze tvůj vzdor a můžeš ho mít stále ráda. Já bych nechala ještě prostor pro vzájemné usmíření,ale je to na Tobě.
Není tady
Vladena napsal(a):
romca999 napsal(a):
agewa napsal(a):
Vy jste se vzali?Néééé, zaplat Pánbůh nééé. Ale on to takhle chtěl udělat, protože naše rodiny se nesnášejí, resp. moje rodina s jeho matkou....o to nejde, já spíš nechápu, že vůbec něco takového plácal, když za týden po tom odešel ;-)
Romčo, když podle Tebe ,,plácal" před týdnem o svatbě, jak si se cítila....dobře nebo už jsi v té době měla negativní myšlení.? Je to důležité, neboť teď to může být pouze tvůj vzdor a můžeš ho mít stále ráda. Já bych nechala ještě prostor pro vzájemné usmíření,ale je to na Tobě.
Když mi to řekl, tak jsem z toho měla smíšené pocity, na jednu stranu ho ráda mám, zažili jsme spolu i hezké chvíle, ale zároveń i hádky, kterým bych kvůli malému ráda předešla. Vím, že to není úplně ideální vztah a te´d po těch pár dnech jsem se z toho oklepala a nabrala sílu k dalšímu smysluplnému žití mě s malým. Neustále se uklidńuji tím, že nejsem jediná, která takto dopadla. On se už snaží situaci zlehčovat a hledat nějaké varianty, ale já dospěla k názoru, že stejně by se nic nevyřešilo a akorát bychom se rozešli pozděj, kdy už by se třeba malý začal ptát, kde je táta a proč tu není - proto je lepší to ukončit nyní.
Není tady
Stránky: 1 2