29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Má cenu si změnit ČEZ pro domácí odběr elktr.proudu ?Poslední dobou u mne zvoní dealeři jiných společností a nevím zda to nakonec nevyjde nastejno.............
Není tady
Nevyjde to nastejno, vyjde to dráž:-)
Není tady
Prvně si proštuduj nabídky těchto firem, jinak mají vždy nějakou fintu či platbu za změnu. Mne nalákala Bohemia Energy a hned po půl roce či roku navýšily povinné zálohy o 50%! procent, což jsem odmítla a reklamovala, že není důvod navyšovat o 50%, když DPH stouplo o 1%.
Jak uplynou dva roky, co jsem podepsala ,vrátím se k původnímu dodavateli jen proto, že když potřebuji potrvzení o platbě, sedí plyn i elektřina v jedné budově a já nemusím nikam lítat.
Záleží tedy natom, kolik chtějí na začátku platit. Když si uděláš převod k jiné společnosti sama, nejspíše zadarmo.
Není tady
No, u nás v baráku taky nabízejí, ale já jim nevěřím Za prvé než se to přepapíruje, akorát starosti s tím... a hlavně sice nalákají na lepší cenu, ale stejně se to zvedne, takže bych raději zůstala u "osdvědčené" známé společnosti, než převekslovat jinam
tot můj názor, nedávno jsme to s přítelem řešili, když jsme dostali nabídku, ale radši jsme to hodili za hlavu
Není tady
Jo, já naletěla jen na elektriku, plyn jsem odmítla kvůli poplatku za převedení. Ještěže tak, protože třeba sousedce pak zvedla firma zálohu z 2400 na 3600! a to nebyl důvod.
Není tady
No, to je síla
Není tady
I kdyby to nakrásno vyšlo levněji, tak je to řádově o desítky korun a za to, to obvykle nestojí měnit.Známá taky měnila a nyní lituje.Za změnu dodavatele zaplatila asi 1800Kč.A jestli za rok ušetří 200Kč..tak je to hodně
Není tady