Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 23. 5. 2011 16:30

santana18
♥------

PROIDENTITY

Máte někdo zkušenosti s brněnskou  prodejnou značkového zboží internetovou Proidentity?Nevíte zda:( se někde píše hromadná stížnost?Bohužel jsem naletěla............sad

Není tady

#2 23. 5. 2011 16:45

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Není tady

#3 23. 5. 2011 18:41

santana18
♥------

Re: PROIDENTITY

To už dávno mám přečetené.................

Není tady

#4 25. 5. 2011 15:32

průmyslovačka
♥♥♥----

Nedoporučuji, koukala jsem k nám, neplatí faktury....

Ten, kdo vymyslel práci, by ji měl taky naučit onanovat, aby se udělala sama!! wink

Není tady

#5 29. 5. 2011 10:11

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Ted jsem koukla na tu Heureku, to je teda sila. Nekdo by si na ne mel posvitit, pripadne s ostatnimi sepsat tu hromadnou stiznost. To je poprve, co se setkavam s takouvou firmou. Ja duverive nakupuju pres net casto a nastesti jsem zatim nenaletela. Odted budu teda opatrnejsi. Drzim moc palce, Santano!

Není tady

#6 15. 4. 2012 15:42

Budík
♥------

Potvrzuji informaci Průmyslovačky, Proidentity stále neplatí faktury.

Není tady

#7 16. 11. 2012 12:12

Proidentity
♥------

Dobrý den všem,
děkujeme pane Wetter za všechny Vaše uměle vytvořené negativní recenze.

Bohužel Váš pohled díky nezaplacené faktuře chápu, své peníze jste už dostal a to i s úroky, i přes to, že Vaše práce byla bohužel víceméně k ničemu.
Za reklamní kampaně jste si naúčtoval 5.400,-kč, dle odborníků na PPC, které nyní používáme, byla Vaše práce odhadnuta na max. 2 hodiny
Tím pádem se stávát zřejmě nejdražší marketingovou agenturou na internetu.
Přeji hodně štěstí a pokud chcete někdo také vyníkající firmu tak se rozhodně podívejte na:
http://www.web-future.cz/
opravdu úžasná prezentace firmy, tak snad ten slogan ještě někoho slní.
Jinak bych všem doporučil dávat pozor na doporučení, které jsme dostali, bohuželm né vždy je to záruka kvality a jistoty.

Naše reference, za které se určitě nestydíme najdete na:
http://obchody.heureka.cz/proidentity-cz/recenze/

Nově otevřenou kamennou prodejnu na:
Horova 71 Brno.

Děkujeme všem kdo se zúčastnil této diskuse, především několikrát panu Wetterovi a nebo pouze panu Wetterovi.

www.proidentity.cz

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí