29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte někdo zkušenosti s brněnskou prodejnou značkového zboží internetovou Proidentity?Nevíte zda:( se někde píše hromadná stížnost?Bohužel jsem naletěla............
Není tady
To už dávno mám přečetené.................
Není tady
Nedoporučuji, koukala jsem k nám, neplatí faktury....
Není tady
Ted jsem koukla na tu Heureku, to je teda sila. Nekdo by si na ne mel posvitit, pripadne s ostatnimi sepsat tu hromadnou stiznost. To je poprve, co se setkavam s takouvou firmou. Ja duverive nakupuju pres net casto a nastesti jsem zatim nenaletela. Odted budu teda opatrnejsi. Drzim moc palce, Santano!
Není tady
Potvrzuji informaci Průmyslovačky, Proidentity stále neplatí faktury.
Není tady
Dobrý den všem,
děkujeme pane Wetter za všechny Vaše uměle vytvořené negativní recenze.
Bohužel Váš pohled díky nezaplacené faktuře chápu, své peníze jste už dostal a to i s úroky, i přes to, že Vaše práce byla bohužel víceméně k ničemu.
Za reklamní kampaně jste si naúčtoval 5.400,-kč, dle odborníků na PPC, které nyní používáme, byla Vaše práce odhadnuta na max. 2 hodiny
Tím pádem se stávát zřejmě nejdražší marketingovou agenturou na internetu.
Přeji hodně štěstí a pokud chcete někdo také vyníkající firmu tak se rozhodně podívejte na:
http://www.web-future.cz/
opravdu úžasná prezentace firmy, tak snad ten slogan ještě někoho slní.
Jinak bych všem doporučil dávat pozor na doporučení, které jsme dostali, bohuželm né vždy je to záruka kvality a jistoty.
Naše reference, za které se určitě nestydíme najdete na:
http://obchody.heureka.cz/proidentity-cz/recenze/
Nově otevřenou kamennou prodejnu na:
Horova 71 Brno.
Děkujeme všem kdo se zúčastnil této diskuse, především několikrát panu Wetterovi a nebo pouze panu Wetterovi.
www.proidentity.cz
Není tady