29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zítra Ti to napíši.
Není tady
Mahulena Bočanová psala v nějakém časopise, že když chce rychle zhubnout na nějakou akci, nebo focení během pár dnů-jí jen syrovou mrkev a k tomu hodně vody. Po mrkvi prý není navíc vůbec hlad.
Není tady
Irenko 21 a ještě prosím jak je to s těma vitamímama? Kolik se jich k tomu má jíst?
Není tady
Nějaký multivitamin a postupně se vstřebávající celaskon, klidně i něco na vlasy, ta dieta je fakt dobrá, vlastně je to podobný pr.jako zvířátkové dny u dělené stravy, ale začátek je ostřejší.
Není tady
A o jakou dietku se jedná? Irenko můžeš mi k tomu napsat něco více???
Není tady
Tak zkus jen menší omezení.
Na mě zabírá, když si dám místo večeře jogurtové mléko a jím jinak celý den málo.
Není tady
Jí se první dva týdny jenom maso, libové, další týden se přidají vývary a zelenina a tak to vydržet co nejdéle, potom se přidají mléčné výrobky, říká se jí uhlovodanová, když se dodržuje striktně není hlad a hubne se, ale zdravá asi moc nebude, držet se dá dlouho a hubne se dost rychle. Jenom maso jsem pak už ani nejedla a spíš tu zeleninu, ke konci, dá se fakt zhubnout i 20kg.
Není tady
Irenko takže to maso může být třeba i pečené a různě ochcené?
Není tady
Za deset dní??? Myslím že za deset dní se tak maximálně pročistí střeva, odvodní organismus a ztratí tak kilčo tuku takže záleží kolik toho k zhubnutí je - když se to všechno sečte může to dělat i pět kilo , ale tuku bude asi nejspíš jen to jedno
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Jí se první dva týdny jenom maso, libové, další týden se přidají vývary a zelenina a tak to vydržet co nejdéle, potom se přidají mléčné výrobky, říká se jí uhlovodanová, když se dodržuje striktně není hlad a hubne se, ale zdravá asi moc nebude, držet se dá dlouho a hubne se dost rychle. Jenom maso jsem pak už ani nejedla a spíš tu zeleninu, ke konci, dá se fakt zhubnout i 20kg.
Na uhlovodanovou dietu si dejte velký pozor, je to záběr na srdce, a dá se s ní tak rozhodit metabolismus, že jeden můj známý po ní skončil na interně. Jakákoliv dieta by se měla konsultovat s lékařem, nechat si před ní změřit tlak a udělat alespoň základní vyšetření.
Není tady
Holky, jen tak pro zpestření - kdysi jsme s kámoškou zhubly za jeden den o 3 kila a to tak, že jsme šly na plovárnu do Podolí. Věděly jsme, že , když uplaveme bez přestávky 1 km (20 bazénů), shodíme 1 kg. Tak jsme během dne uplavaly na etapy 3 km a chodily mezitím 2x do sauny.Myslím, že jsme ani nic nejedly, ale opravdu jsme šly večer domů o 3 kg lehčí. Ale brzy jsme to měly zpátky.
Upravil(a) Décima (24. 4. 2007 12:34)
Není tady
Tetomámo a co se tvému známému stalo?
Není tady
Posílám všem zdravou dietku.
I. den
v 7.00 ¼ litru mléka
10.00 ¼ litru mléka
13.00 ¼ litru mléka
16.00 ¼ litru mléka
19.00 ¼ litru mléka
II .den
7.00 1 pribiňák nebo termix, nebo jogurt
10.00 15 dkg tvarohu
13.00 15dkg hovězího masa
16.00 15 dkg zeleniny
19.00 2 vejce + 2 dcl čaje
III. den
v 7.00 10 dkg ovoce
10.00 10 dkg zeleniny
13.00 10 dkg salámu
16.00 ¼ litru mléka
19.00 15 dkg libovolného salámu
IV. den
v 7.00 pribiňák, nebo termix, nebo jogurt
10.00 ¼ litru mléka
13.00 10 dkg zeleniny
16.00 10 dkg salámu
19.00 10 dkg zeleniny + ¼ litru čaje
V. den
v 7.00 2 vejce + 10 dkg zeleniny
10.00 10 dkg ovoce
13.00 10 dkg tvarohu
16.00 10 dkg ovoce
19.00 10 dkg zeleniny + ¼ litru kyselého mléka
VI. den
v 7.00 10 dkg šunky
10.00 10 dkg ovoce
13.00 10 dkg tvarohu
16.00 10 dkg libového masa
19.00 ¼ kyselého litru mléka
VII. den
v 7.00 2 vjece
10.00 10 dkg ovoce
13.00 25 dkg tvarohu
16.00 10 dkg libového masa
19.00 ¼ litru mléka
VIII. den
v 7.00 20dkg ovoce
10.00 20 dkg zeleniny
13.00 20 dkg ovoce
16.00 20 dkg zeleniny
19.00 20 dkg ovoce
Denně pijeme 2 litry vody!!!!!!
IX. den – XIII. den se opakuje postupně od I. dne
14. den KONEC !!!! jíme všechno
Shodíme za dva týdny 7-10 kg. Tvaroh můžeme dochutit jako pomazánku (třeba sůl+sladká paprika), nebo jen sůl, podle chuti. Nebo se může osladit - možná raději umělým sladidlem rozpuštěným v trošce horké vody a když si dáte do toho pak truchu kakaa, je to dobrý...takhle si sladím i bílej jogurt.
Nepřibere se zpět, pokud budete jíst co 3 hodiny, velmi malé porce. Je to vyzkoušené.
Upravil(a) digiša (30. 4. 2007 13:16)
Není tady
HOLKY...UŽ JSME TO OPAKOVALY TISÍCKRÁT A TAK JEN NAPÍŠU: CHCE TO JEN PŘEMÝŠLET NAD TÍM CO JÍME A KOLIK TOHO JÍME ...NAD TÍM JESTLI SE HÝBEME
....A NA TY DRASTICKÉ DIETY BYCH SE FAKT VYKVAJZLA
Není tady
Milé a drahé sluníčko,nejsem z těch,co by si pořád naříkaly na váhu,jsem z těch,co si naříkají o samotě.Do teď to bylo jakž takž,brečela jsem jen pro sebe a nikoho jsem tím neobtěžovala,ale teď musím a to tebe.Radíš všem,poraď i mě.Je to hodně komplikované a tak na rovinu.Napiš mi prosím odpověď na mail chackinka@email.cz protože jakmile tuto stránku vypnu,už se na ni nedostanu...Proč?to je teď vedlejší...Takže měřím 170 cm,vážím 95 kg ,do teď bylo vše v pořádku,pohoda,teď mám ale zdravotní púroblémy,páteř,dýchání,žaludek.Hlavně páteř...Lékař mi zdůraznil,že musím,opakuji "musím" do konce prázdnin schodit nejméně 10-15 kg,abych nešla na operaci.Zdůrazňuji,že jsem mladý člověk a na operaci nepůjdu,ani kdyby mě tam měly nabrat vidlemi a odhodit.Je to nezdravé,nikdy jsem to nedělala,ale teď tě prosím,nebo kohokoli,kdo tohle moje fňukáníčko bude číst a bude mi chtít pomoci,napište mi na mail.Prosííííííííííííííííííííííííííííím.Nevím,co mám dělat a sama se nedonutím,ani nevím,jak mám jíst.Jsem sebevědomá žena,žádná puberťačka,ale už to dál nevydržím...Prosííííííííííííím.Budu netrpělivě čekat na jakoukoli odpověď.
Není tady
PIŠ PIŠ PIŠ...MAILÍK UŽ ČEKÁ
Není tady
Není tady
Dobrý den,
tímto bych Vás chtěla požádat o vyplnění následujícího dotazníku k mé diplomové práci na téma Faktory prodejnosti masných výrobků. Vyplnění dotazníku Vám zabere 5 - 10 minut.
Dotazník je anonymní a veškeré údaje budou použity pouze pro mou práci.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp … w/viewform
Předem Vám velmi děkuji za Váš čas.
Není tady
Za 10 dní teda nevím nevím Ale já hubnu celkem dlouhodobě,ale povedlo se mi to až s odborníkama,každopádně mrkni na svet-zdravi.cz kde mají i super recepty na zdravá jídla,třeba se poštěstí něco shodit i za 10 dnů
Není tady
Ráno sex a večer keks, druhý den ráno keks a večer sex.
Někde tu je...
Petrův recept je určitě léty prověřený. A funguje určitě líp než neustálá reklama na svět zdraví.
Není tady
Tak Petrův recept jsem nedávno vyzkoušela a funguje. Ale tělo je sviňa, zvyklo si a už nic. :-D
Není tady
Není tady
Milo napsal(a):
Tak Petrův recept jsem nedávno vyzkoušela a funguje. Ale tělo je sviňa, zvyklo si a už nic. :-D
Tak zkus vynechat ty keksy
Není tady
Asi je to nereálné, ale zkus se třeba odvodnit
Není tady