6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zítra Ti to napíi.
Není tady
Mahulena Bočanová psala v nějakém časopise, e kdy chce rychle zhubnout na nějakou akci, nebo focení během pár dnů-jí jen syrovou mrkev a k tomu hodně vody. Po mrkvi prý není navíc vůbec hlad.
Není tady
Irenko 21 a jetě prosím jak je to s těma vitamímama? Kolik se jich k tomu má jíst?
Není tady
Nějaký multivitamin a postupně se vstřebávající celaskon, klidně i něco na vlasy, ta dieta je fakt dobrá, vlastně je to podobný pr.jako zvířátkové dny u dělené stravy, ale začátek je ostřejí.
Není tady
A o jakou dietku se jedná? Irenko můe mi k tomu napsat něco více???
Není tady
Tak zkus jen mení omezení.
Na mě zabírá, kdy si dám místo večeře jogurtové mléko a jím jinak celý den málo.
Není tady
Jí se první dva týdny jenom maso, libové, dalí týden se přidají vývary a zelenina a tak to vydret co nejdéle, potom se přidají mléčné výrobky, říká se jí uhlovodanová, kdy se dodruje striktně není hlad a hubne se, ale zdravá asi moc nebude, dret se dá dlouho a hubne se dost rychle. Jenom maso jsem pak u ani nejedla a spí tu zeleninu, ke konci, dá se fakt zhubnout i 20kg.
Není tady
Irenko take to maso můe být třeba i pečené a různě ochcené?
Není tady
Za deset dní??? Myslím e za deset dní se tak maximálně pročistí střeva, odvodní organismus a ztratí tak kilčo tuku take záleí kolik toho k zhubnutí je - kdy se to vechno sečte můe to dělat i pět kilo , ale tuku bude asi nejspí jen to jedno
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Jí se první dva týdny jenom maso, libové, dalí týden se přidají vývary a zelenina a tak to vydret co nejdéle, potom se přidají mléčné výrobky, říká se jí uhlovodanová, kdy se dodruje striktně není hlad a hubne se, ale zdravá asi moc nebude, dret se dá dlouho a hubne se dost rychle. Jenom maso jsem pak u ani nejedla a spí tu zeleninu, ke konci, dá se fakt zhubnout i 20kg.
Na uhlovodanovou dietu si dejte velký pozor, je to záběr na srdce, a dá se s ní tak rozhodit metabolismus, e jeden můj známý po ní skončil na interně. Jakákoliv dieta by se měla konsultovat s lékařem, nechat si před ní změřit tlak a udělat alespoň základní vyetření.
Není tady
Holky, jen tak pro zpestření - kdysi jsme s kámokou zhubly za jeden den o 3 kila a to tak, e jsme ly na plovárnu do Podolí. Věděly jsme, e , kdy uplaveme bez přestávky 1 km (20 bazénů), shodíme 1 kg. Tak jsme během dne uplavaly na etapy 3 km a chodily mezitím 2x do sauny.Myslím, e jsme ani nic nejedly, ale opravdu jsme ly večer domů o 3 kg lehčí. Ale brzy jsme to měly zpátky.
Upravil(a) Décima (24. 4. 2007 12:34)
Není tady
Tetomámo a co se tvému známému stalo?
Není tady
Posílám vem zdravou dietku.
I. den
v 7.00 ¼ litru mléka
10.00 ¼ litru mléka
13.00 ¼ litru mléka
16.00 ¼ litru mléka
19.00 ¼ litru mléka
II .den
7.00 1 pribiňák nebo termix, nebo jogurt
10.00 15 dkg tvarohu
13.00 15dkg hovězího masa
16.00 15 dkg zeleniny
19.00 2 vejce + 2 dcl čaje
III. den
v 7.00 10 dkg ovoce
10.00 10 dkg zeleniny
13.00 10 dkg salámu
16.00 ¼ litru mléka
19.00 15 dkg libovolného salámu
IV. den
v 7.00 pribiňák, nebo termix, nebo jogurt
10.00 ¼ litru mléka
13.00 10 dkg zeleniny
16.00 10 dkg salámu
19.00 10 dkg zeleniny + ¼ litru čaje
V. den
v 7.00 2 vejce + 10 dkg zeleniny
10.00 10 dkg ovoce
13.00 10 dkg tvarohu
16.00 10 dkg ovoce
19.00 10 dkg zeleniny + ¼ litru kyselého mléka
VI. den
v 7.00 10 dkg unky
10.00 10 dkg ovoce
13.00 10 dkg tvarohu
16.00 10 dkg libového masa
19.00 ¼ kyselého litru mléka
VII. den
v 7.00 2 vjece
10.00 10 dkg ovoce
13.00 25 dkg tvarohu
16.00 10 dkg libového masa
19.00 ¼ litru mléka
VIII. den
v 7.00 20dkg ovoce
10.00 20 dkg zeleniny
13.00 20 dkg ovoce
16.00 20 dkg zeleniny
19.00 20 dkg ovoce
Denně pijeme 2 litry vody!!!!!!
IX. den XIII. den se opakuje postupně od I. dne
14. den KONEC !!!! jíme vechno
Shodíme za dva týdny 7-10 kg. Tvaroh můeme dochutit jako pomazánku (třeba sůl+sladká paprika), nebo jen sůl, podle chuti. Nebo se můe osladit - moná raději umělým sladidlem rozputěným v troce horké vody a kdy si dáte do toho pak truchu kakaa, je to dobrý...takhle si sladím i bílej jogurt.
Nepřibere se zpět, pokud budete jíst co 3 hodiny, velmi malé porce. Je to vyzkouené.
Upravil(a) digia (30. 4. 2007 13:16)
Není tady
HOLKY...U JSME TO OPAKOVALY TISÍCKRÁT A TAK JEN NAPÍU: CHCE TO JEN PŘEMÝLET NAD TÍM CO JÍME A KOLIK TOHO JÍME ...NAD TÍM JESTLI SE HÝBEME ....A NA TY DRASTICKÉ DIETY BYCH SE FAKT VYKVAJZLA
Není tady
Milé a drahé sluníčko,nejsem z těch,co by si pořád naříkaly na váhu,jsem z těch,co si naříkají o samotě.Do teď to bylo jak tak,brečela jsem jen pro sebe a nikoho jsem tím neobtěovala,ale teď musím a to tebe.Radí vem,poraď i mě.Je to hodně komplikované a tak na rovinu.Napi mi prosím odpověď na mail chackinka@email.cz protoe jakmile tuto stránku vypnu,u se na ni nedostanu...Proč?to je teď vedlejí...Take měřím 170 cm,váím 95 kg ,do teď bylo ve v pořádku,pohoda,teď mám ale zdravotní púroblémy,páteř,dýchání,aludek.Hlavně páteř...Lékař mi zdůraznil,e musím,opakuji "musím" do konce prázdnin schodit nejméně 10-15 kg,abych nela na operaci.Zdůrazňuji,e jsem mladý člověk a na operaci nepůjdu,ani kdyby mě tam měly nabrat vidlemi a odhodit.Je to nezdravé,nikdy jsem to nedělala,ale teď tě prosím,nebo kohokoli,kdo tohle moje fňukáníčko bude číst a bude mi chtít pomoci,napite mi na mail.Prosííííííííííííííííííííííííííííím.Nevím,co mám dělat a sama se nedonutím,ani nevím,jak mám jíst.Jsem sebevědomá ena,ádná puberačka,ale u to dál nevydrím...Prosííííííííííííím.Budu netrpělivě čekat na jakoukoli odpověď.
Není tady
PI PI PI...MAILÍK U ČEKÁ
Není tady
Není tady
Dobrý den,
tímto bych Vás chtěla poádat o vyplnění následujícího dotazníku k mé diplomové práci na téma Faktory prodejnosti masných výrobků. Vyplnění dotazníku Vám zabere 5 - 10 minut.
Dotazník je anonymní a vekeré údaje budou pouity pouze pro mou práci.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp … w/viewform
Předem Vám velmi děkuji za Vá čas.
Není tady
Za 10 dní teda nevím nevím Ale já hubnu celkem dlouhodobě,ale povedlo se mi to a s odborníkama,kadopádně mrkni na svet-zdravi.cz kde mají i super recepty na zdravá jídla,třeba se potěstí něco shodit i za 10 dnů
Není tady
Ráno sex a večer keks, druhý den ráno keks a večer sex.
Není tady
Petrův recept je určitě léty prověřený. A funguje určitě líp ne neustálá reklama na svět zdraví.
Není tady
Tak Petrův recept jsem nedávno vyzkouela a funguje. Ale tělo je sviňa, zvyklo si a u nic. :-D
Není tady
Není tady
Milo napsal(a):
Tak Petrův recept jsem nedávno vyzkouela a funguje. Ale tělo je sviňa, zvyklo si a u nic. :-D
Tak zkus vynechat ty keksy
Není tady
Asi je to nereálné, ale zkus se třeba odvodnit
Není tady