6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
JEŠTĚ BYCH K NASEMU PROBLEMU MELA JEDEN DOTAZ. PANÍ "KAMARADKA" NAPSALA NA MOBIL O ME VELMI NESLUSNE ZE JSEM NEPRIJEMNA TLUSTA K-RVA.JA JI NIKDY NICIM NEURAZILA ,JEN MANZEL POZADUJE TO CO MUSIME VRATIT ,TO JE CELY NÁS DUVOD PROC S NIMI JESTE KOMUNIKUJEME.VÍM ZE TO UZ BY BYLA NESMYSLNA VALKA SPIS ME ZAJIMA VE SPOJITOSTI S NASIM PROBLEMEM, ZDA TYTO URAZKY IKDYZ JSEM SE DOZVEDELA JE POUZE ZPROSTREDKOVANE LZE POUZIT PRI VYMÁHÁNÍ.
Není tady
vlastovka napsal(a):
JEŠTĚ BYCH K NASEMU PROBLEMU MELA JEDEN DOTAZ. PANÍ "KAMARADKA" NAPSALA NA MOBIL O ME VELMI NESLUSNE ZE JSEM NEPRIJEMNA TLUSTA K-RVA.
Nedalo mi, podívala jsem se na minulost...
Tohle je taky vlašťovičky...
Upravil(a) rina (18. 6. 2020 17:19)
Není tady
Upozornění - nepsat přes zapnutý Caps Lock, pak je text standartně strašně špatně čitelný, tahá to oči a pro lidi, které mají problémy s očima, je to defacto nečitelné.
Není tady
Andrejko, já citovala 9 let starý příspěvek vlaštovky. Promiň.
Není tady