6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Všechny Vás moc zdravím
Ráda bych poprosila o názor Vás děvčata, co máte podobné zkušenosti a trable spojené s otěhotněním. I třeba z oboru např. SNAŽILENKU co si myslí a jak by postupovaly dál. Budu moc ráda za každý příspěvek
Já totiž pořád přemýšlím, co se sebou dál. Jestli se teda také nevrátit zpátky k inseminacím a pak zkusit IVF (nativ) anebo neztrácet čas s IUI ?
Když to tak vemu, tak vlastně mám JEN endošku (drobná ložiska), od minulé kontroly mám i náznak na PCO (nikdy jsem neměla), malý myom, který nevadí, septum v děloze odstraněné, vejcovody průchodné, spermio dobré, imunita ok, genetika také....Vyloženě adept na přirozené otěhotnění
Shrnutí :
1.IVF - dlouhý protokol, z 9 vajec k ET zbyly dvě (morula, 10buněč.), chytly se obě, ale přestaly se vyvíjet.
2.IVF - dlouhý protokol, z 6 vajec k ET zbyly dvě (morula, 12buněč.), chytlo se jedno a jako bonusek jsem vyfasovala hyperstimulační syndrom. V 8tt přestalo bít srdíčko - revize. Zjištěno septum v děloze.
Pak laparoskopie, odstranění stopkatých myomů, dvě menší ložiska endometriozy a septa(přepážky) v děloze.
Další byl Nativ s minimální stimulací, kde nedošlo k ET, bylo ze tří vajíček jen jedno, které se přestalo vyvíje.
Dál - Nativ s minimál. stim., zaváděla se druhý den po Opu dvě (4buněč. a 5buněč.) TT negativní
3:IVF dlouhý protokol, ze 7 vajec byla zralá 4. Zavedena dvě (8buněč. a 6buněč.) TT negativní.
No a to by už stačilo že?
Děkuji.
Není tady