|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Brambo se mně taky dost líbilo
akorát by to chtělo ještě pořadový číslo - jestli jako Brambo I, nebo II nebo kolik?
No nevím....nějak nemůžu dostat z huby přezdívku, která by mně k tobě seděla a zároveň by mi z tý huby šla 
Není tady
Frigo napsal(a):
dusička napsal(a):
Jenomže ona spolubydla neví o Morfových avantýrách, on jí doma určitě říká ,jak je úžasná, jak si jí vezme za ženu, jakou budou mít svatbu, jaké prstýnky a bla bla bla. A nebo myslíte že chodí ve třech na zmrzlinu?
ale ale.. ona přeci tuší a občas si preventivně zařádí, alespoň podle toho, co Morphík píše, ale ve skutečnosti tomu věřit prostě nechce ... hlavně když je "kocour v troubě" ..
Morphe, tak říkáš adrenalin ? .. nebylo by lepší skákat padákem ?
JJ, to je fakt, nechce vědět, proto Morf může dělat, co dělat a je mu vlastně dovoleno. 
Nakonec má Bramborka fakt pravdu. Jaký si to uděláš, takový to máš
Není tady

ale třeba je spolubydla vychovaná tak, že má potřebu o někoho pečovat... držet pusinu.. chlap je "pán" a tak jí to takto vyhovuje ...
a když se k tomu ještě doma chová mile.. tak jí ani nemusí nic moc chybět...
takových je..
Není tady
Přesně Frio, a myslím,že by Morf měl být rád, že takovou spolubydlu doma má. Co mu chybí. Umí péct bagety,pečovat, držet pusinu, vzhlížet k němu jako k pánovi, protože je tak vychovávaná. No ne
co víc si přát od ženy? 
Není tady

dusička napsal(a):
Přesně Frio, a myslím,že by Morf měl být rád, že takovou spolubydlu doma má. Co mu chybí. Umí péct bagety,pečovat, držet pusinu, vzhlížet k němu jako k pánovi, protože je tak vychovávaná. No ne
co víc si přát od ženy?
Dušičko, není tam ten adrenalin.. (a přemýšlím, kdo komu bude platit pivo.. jsem na nepraktickém životě odeslala stejnou myšlenku...
)
Není tady
no Ty zaplatíš mě, a já zas Tobě, jako pejsek s kočičkou, to jsem nikdo nepochopila, jak pejsek pověsil kočičku, a slezla, pověsila pejska a viseli tam oba

JJ, Morf vážně asi hledá adrealin, a není to furt ono no. 
Není tady

Bramborka napsal(a):
dusička napsal(a):
Jenomže ona spolubydla neví o Morfových avantýrách, on jí doma určitě říká ,jak je úžasná, jak si jí vezme za ženu, jakou budou mít svatbu, jaké prstýnky a bla bla bla. A nebo myslíte že chodí ve třech na zmrzlinu?
Neříká, má ji takovou, jakou potřebuje. Bez takové by nebyl sám sebou. A ona má taky takového, jakého si udělala, jakého chce mít. Oba jsou si vlastními Rabi Lövy a vlastními Golemy.
Je na ní závislý/je na něm závislá. Možná i virtuálně. I když představa kopané Morfeem vedená v červených střevíčkách není bez půvabu .......
no a jak letí velikým obloukem až se rozplácne na oltáři svého kostelíčku a slečna si mezitím elegantně otře svůj rudý střevíček hedvábným kapesníčkem..
Není tady
lupina montana napsal(a):
Jak ti to vlastně může dělat dobře, JBE?? Mně se to stalo jednou v životě, že jsem potkala takovýhohle závisláka a nemohla jsem to dlouho vydržet.
Me ze to dela dobre ? To, ze ona mi blokuje novy vztah, ktery by mohl byt o necem jinem ?
Ale notak ! Ona proste odejit nehodla a ja to tak beru, nicmene za svoje ciny odpovidam sam a ze svych hrichu se take sam zpovidam.
Upravil(a) morpheus (23. 5. 2011 14:35)
Není tady

Dušičko, já myslím, že to je ono.. jinak by to přeci nedělal ..
Není tady

Morphe, tak teď mi to začíná docházet...

Není tady
Bramborka napsal(a):
Což nic nemění na faktu, že tuhle Bramborka má stoprocentní pravdu
Poslyš, jak ti říkat nějak kratčejc?? Nemůžu na nic přijít....Jestli je to na mě, tak snad třeba Brambora ? Nebo Brambo? Nebo Bramb? Nebo Bram?
A nestacilo by pouze B.R ? 
Není tady
Frigo napsal(a):
Morphe, tak teď mi to začíná docházet...
![]()
![]()
![]()
Frigo - a dáme i druhý dokola jo, 
protože mě to dochází díky Tobě 
Upravil(a) dusička (23. 5. 2011 14:37)
Není tady
dusička napsal(a):
co víc si přát od ženy?
A ja si snad na spolubydlu stezuju ? Vsak jsem tady uz X krat psal, ze je nejlepsi z mych holek, nebo nepsal ?
Je nejlepsi kucharkou, milenkou i nevim cim jeste. ma 3D V domacnosti dric, ve spolecnosti dama a v posteli devka.
Není tady
Revliba napsal(a):
Bramborka napsal(a):
dusička napsal(a):
Neříká, má ji takovou, jakou potřebuje. Bez takové by nebyl sám sebou. A ona má taky takového, jakého si udělala, jakého chce mít. Oba jsou si vlastními Rabi Lövy a vlastními Golemy.
Je na ní závislý/je na něm závislá. Možná i virtuálně. I když představa kopané Morfeem vedená v červených střevíčkách není bez půvabu .......no a jak letí velikým obloukem až se rozplácne na oltáři svého kostelíčku a slečna si mezitím elegantně otře svůj rudý střevíček hedvábným kapesníčkem..
Ten kostelíček - to jako že se brance říká svatyně? Já myslím, že tu bude chránit protihráčka, která mohutným kopem nožky obuté v červený střevíček vrátí Morfa do hry. Hedvábné kapesníčky ještě nedozpívaly svou píseň! Proč nevyrovnat či nezvýšit skóre. 
Není tady
morpheus napsal(a):
dusička napsal(a):
co víc si přát od ženy?
A ja si snad na spolubydlu stezuju ? Vsak jsem tady uz X krat psal, ze je nejlepsi z mych holek, nebo nepsal ?
Je nejlepsi kucharkou, milenkou i nevim cim jeste. ma 3D V domacnosti dric, ve spolecnosti dama a v posteli devka.
No dyt jo, já nic proti ní neříkám 
Není tady

morpheus napsal(a):
dusička napsal(a):
co víc si přát od ženy?
.. no občas tady něco takového padne..
Co je to 3D v domácnosti ?
Není tady
Frigo napsal(a):
[
.. no občas tady něco takového padne..![]()
Co je to 3D v domácnosti ?
Aaaale, nic duleziteho 
Není tady

morpheus napsal(a):
Frigo napsal(a):
[
.. no občas tady něco takového padne..![]()
Co je to 3D v domácnosti ?Aaaale, nic duleziteho
.. tak zas nic.. 
Není tady
morpheus napsal(a):
Jak ti to vlastně může dělat dobře, JBE?? Mně se to stalo jednou v životě, že jsem potkala takovýhohle závisláka a nemohla jsem to dlouho vydržet.
Me ze to dela dobre ? To, ze ona mi blokuje novy vztah, ktery by mohl byt o necem jinem ?
Ale notak ! Ona proste odejit nehodla a ja to tak beru, nicmene za svoje ciny odpovidam sam a ze svych hrichu se take sam zpovidam.
Morphee, jako dlouholetá majitelka červených střevíčků (více párů - po opotřebení nahrazovaných) ti musím říct, že vztah s takovým by mě nerajcoval a nešla bych do něj nebo v něm (kdybych v náhlém hormonálně intelektuálním výpadku zkratovala a šla) dlouho nepobyla.
Jestli ty červené střevíčky nejsou třeba značky puma, addidas nebo nějaké šíře H s podpatkem 3-4,5 cm, tak se do toho moc neopírej, to nebude děvčátko pro tebe.
Není tady
morpheus napsal(a):
No bodejť....ještě to by scházelo, aby ses vyzpovídával z cizích 

Každopádně to na mě dělalo ten dojem - právě ten blazeovanej. Že ti to dělá dobře.
Nehodlá, nehodlá...metod, jak se zbavit spolubydlících, těch je - jen nech bejt.
A že ti blokuje vztah - no tak takovejch už jsem taky viděla: když se člověk do toho novýho vztahu až tak moc zase nežene (důvodů může být milion) tak je nakonec docela rád, že mu to někdo blokuje, ne?
A takovýho kdyby se zbavoval, byl by blázen.
Není tady
Á, Borko, koukám, že jsem ti udělala hezký echo 
Já nevim....Borka je taky ne...hm....é....
No, jestli ti to neva, zůstanu snad u tý Brambůrky - i když teda toho datlováního 

Není tady

Lupinko a víš jak jsou drahé hospodyně ???? 
Není tady
JJ, já nic, já muzikant, za to můžou všici ostatní, 
Není tady
Jj, už Dáma na kolejích na to přišla 
Není tady
morpheus napsal(a):
Kecy v kleci.
Ona ti nebude blokovat nic, když si to ty sám blokovat nenecháš. A ty to moc dobře víš.