Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 22. 5. 2011 23:10

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Re: CHAT: Co vás dnes nejvíc šokovalo IX.

dusička napsal(a):

sillwan napsal(a):

Necakana smrt... zastihla nas nepripravenych a o to viac boli...

Sillwy - co se děje. gloria Proboha, uplně mám husí kůži pussa

Duši, odpověď najdeš tady  http://collabgirls.blogspot.com/  sad

Není tady

#102 22. 5. 2011 23:13

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Frigo napsal(a):

riskuješ!  Já mít spolubydlícího, tak si bokovku domu nevezmu..  bych se strachy po..  že mi minimálně prásknou sousedi..  tillfreds

Co muze udelat ? Maximalne me majzne palickou na maso po hlave - stejne tu nechci byt do sta let ... vissla

jsem myslela, že se dozvím nějaké myšlenkové pochody..  tak zas nic..  tillfreds reta

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#103 23. 5. 2011 7:02

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Andrej - dík za odkaz sad
Morfe - když jsem začala číst bbn, četla jsem myšlenkové pochody žen, který maj tři dítka, protože i mě přepadly mateřský pudy. Pročítala jsem, jak to zvládaj atd atd. Když jsem byla těhotná, psala jsem si tu s těhotnými v určeném chlívku, nechtěla jsem kamarádky zatěžovat tím, kolik přibírám, jestli mi je blbě, ale tady na bbn jsme se o tom bavily, prožívaly ultrazvuky, prohlídky společně. Měřily jsme si centimetrem břicha, měly metříky. Koho to v reálu zajímá. stolt
Když se narodila Markétka ten den, jsme si se Sillwan domlouvali virtuální kafe a já nedorazila, byla jsem v porodnici.
A dál jsme si psaly o dětech, o kojení, prostě byly jsme na stejné lodi.
Když jsem začala scrapovat - nikdo v okolí mě nebyl kdo scrapuje, učily jsme se tady navzájem, jak uprovovat fotky, jak vytvářet blog atak.
Myslím,že mi virtuální svět hodně dává.
Jasně nemůžeš pohladit, ale.... můžeš sdílet

Upravil(a) dusička (23. 5. 2011 7:10)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#104 23. 5. 2011 8:08

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Dusicka : Ano, o sdileni to je. Takze ted mi uz mozna nikdo nebude pokladat otazky, co dela chlap na BNN. Sdilim.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#105 23. 5. 2011 8:14

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Dušička napsal(a):

Lvice - no to je mazec, a jak si na to přišla

Páreček co tam bydlel byl velmi povedený, ona napráskala jeho prohřešky mě, a on pro změnu na ní. Pak stačilo si to jen ověřit v registru celostátně hledaných osob na netu. Jednoduché. Zloděj prásknul zloděje..... Ten druhý je venku 4 měsíce na podmínku.....

Ne Morphe, sorry, ale tohle mi teda vtipné vůbec nepřišlo. Dvě noci jsem kvůli tomu nespala a jsem z toho na nervy. Konec  hlášení tongue.

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#106 23. 5. 2011 8:16

morpheus
Babinet Klub
Web

Dobre ranko Frigo : Moje myslenkove pochody ? No, ja nevim, co konkretne Te zajima ? Ja nepremyslim, ja se ridim pudem lol Jo, vis co jsem vcera vecer nasel ? Nasel jsem farmu u Lyse nad Labem, kde chovaji ovecky a kozicky a tento tyden tam napisu, zda bych se na ne nemohl obcas dojet podivat a popr. vypomoci se stadem big_smile Budu mit u sebe tolik ovci, ktere nepujdou ani spocitat. To je co ? Spolubydla rika : No, to mi ani pak nechod domu ! Budes smrdet ovcinou, proste hnus mad Jenze holce nedochazi, ze mi vcera koupila velice ucinny deodorant "danger zone", kam se hrabou "Andele", kteri nepodlehnou, bo je to mizerne vyrobene, nebo "72 hodinova ochrana" od nejake nezname firmy tongue

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#107 23. 5. 2011 8:40

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Morphe, co mi zajímá ? .. to je jednoduché..   No, co vede chlapa k tomu, že si domu přitáhne nějakou jinou kost, než je stálá partnerka..  je to adrenalin ? nebo jen že nějaké chtíče  jsou silnější, než bud sebezáchovi ? .. nebo chce nas.at partnerku ? To mu nedochází, že všímavá ženská to prostě pozná ?    wink    Nebo že jí to prásknou všímaví sousedi ? ... 
Takže ty budeš ofčák ?  A pořídíš si takovou tu dlouhou hůl ?  vissla  Myslím, že ani ta nejlepší  vůně nepřehluší smrad, který domu přitáhneš na hadrech..

Není tady

#108 23. 5. 2011 8:47

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Silvia ? va Co se stalo ? Smrti zivot nekonci, ale totok asyk ted slyset nepotrebujes, takze pussa

Morph, ja viem... verim v to a preto nepreklinam, len sa snazim tisko potlacit bolest a prazdno, niektore veci sa chapu tazsie napriek snahe o ich pochopenie, napriek vedomiu, ze ide o zamer... Ale aj tak dik...

A samozrejme na stary bbt chodim, mam tu silne vazby, okrem deti mam v merku aj duchovny chlievik, ale neprispievam... len si odtial vzdy vezmem, co ma za srdce chyti...

Dusi, nejdem to tu pitvat, vcera to zo mna len tak vytrysklo, potrebovala som vyventilovat tu chvilkovu bezmoc, vlastne ani neviem, preco prave sem... Dakujem za starost, uz ma Andrea predbehla... Pre nezainteresovanych udalost, ktore sa deju a su sucastou zivota, pre tych co poznali - bolest, strata a tuzba pochopit a vyrovnat sa s tym... Ked som bola mala nechapala som vetu, ktoru ma moja teta (zomrela ako 22 rocna) na hrobe - klasika "kto v srdciach zije, neumiera", chapala som ju uplne obratene... a predpokladam, ze to ani nie 5-rocne chlapca, ktore v sobotu prislo o maminu, bude mat podobny problem pochopit to, ako som mala ja a to som bola o dost starsia...

Není tady

#109 23. 5. 2011 11:15

morpheus
Babinet Klub
Web

Sillwan : Takze vis jak to je. A bolest pomine, bude to OK pussa Vis, ja Ti mohu rict prihodu ze vcerejska, ostatni se budou smat, az se budou za bricha popadat, ale par lidicek to pochnape. vykracuju si tak z kostela, pozpevuju si Vesel se nebes kralovno a najednou, metr predemnou spadne na zem obrovky kvetinac smile Ja v klidu, podivam se nahoru a tam babicka s omluvou, prominte ja nerada. Popojdu a babicka ma na balkone kvetinace, ale zadna sitka, ani zabrana, stouchne do toho a je to dole. Prvni myslenka, ktera me v tu chvili napadla byla, ze ten muj Buh, na ktereho kazdy nadava, ponevadz tu mame mnohem modernejsi Bohy a take karmu, osud a nevim co jeste, ma se mnou jisty zamer a za vterinu na to me napadlo, ze muj Buh by me asyk vynesl v zubech, kdybych mu jeho zamer pokazil a sam si vzal zivot smile  Pak jsem o tom cele odpoledne premyslel.

Frigo : U me jednoznacne vitezi adrenalin. Ale u jinych muzu to muze byt jinak. Do 8.6.2009 jsem byl nejvernejsi partner pod sluncem, od 8.6.2009 jsem nejvetsim kur.... ( holkarem, jeste neni po 22:00 ) U me je to take neco jineho, ale to Ti napisu do SZ.
No a co se tyce ovecek...hul mit jiste budu a smradek z ovci mi nevadi, mam doma jako suvenir ze strihani ovci veliky kus ovciho rouna, nijak nezpracovaneho a docela mi voni, je takove mastnejsi, pac obsahuje lanolin :
Adeps Lanae, je žlutá mazlavá látka vylučovaná mazovými žlázami zvířat tvořících vlnu, převážná lidstvem používaná část pochází od ovce domácí smile

Není tady

#110 23. 5. 2011 11:46

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Ach jo, ty....Jeane Emanueli Baptisto Morfe grater

Spolubydle bych ze srdce přála, aby tohle tady četla. Aby věděla, že se o ní mluví jako o pračce v koupelně. Apoň by měla jasno v celý tý věci.  Nějakej smrad z koz - pche.....

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#111 23. 5. 2011 12:01

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

Ach jo, ty....Jeane Emanueli Baptisto Morfe grater

Spolubydle bych ze srdce přála, aby tohle tady četla. Aby věděla, že se o ní mluví jako o pračce v koupelně. Apoň by měla jasno v celý tý věci.  Nějakej smrad z koz - pche.....

Jé,sem si představila,jak poté Morf odprošuje spolubydlu (fůůj,promiň slečno za to slovo) v zoufalé vidině budoucnosti bez bagetek a jiného servisíčku a ona ho elegantně odkopne rudým střevíčkem godlike

Není tady

#112 23. 5. 2011 12:20

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

No tak to by bylo pěkné, ale rudý střevíčky má právě ta nověpříchozí lol
I když - proč by si je nemohla pořídit i Spolubydla, žejo?

Není tady

#113 23. 5. 2011 12:23

morpheus
Babinet Klub
Web

Revliba napsal(a):

Jé,sem si představila,jak poté Morf odprošuje spolubydlu (fůůj,promiň slečno za to slovo) v zoufalé vidině budoucnosti bez bagetek a jiného servisíčku a ona ho elegantně odkopne rudým střevíčkem godlike

Ale neodkopne draha Revlibo, ona je totiz na me nejak podivne zavisla, nerozumim tomu proc, asyk ji vyhovuju v posteli ? tongue Nevim lol Jinak ty same bagety mi upece holcina odvedle takze o bagetach nemuze byt ani rec a byt odkopnut rudym strevickem je pro me nejvyssi pocta smile

Není tady

#114 23. 5. 2011 12:35

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Ale neodkopne draha Revlibo, ona je totiz na me nejak podivne zavisla.....

Tím spíše by tohle měla číst.
Aby se její rány otevřely rychle a ona s nima mohla něco dělat.

Jak ti to vlastně může dělat dobře, JBE?? Mně se to stalo jednou v životě, že jsem potkala takovýhohle závisláka a nemohla jsem to dlouho vydržet.

Není tady

#115 23. 5. 2011 13:10

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Mně se to stalo jednou v životě, že jsem potkala takovýhohle závisláka a nemohla jsem to dlouho vydržet.

Asis na to moc nezávislá cool

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#116 23. 5. 2011 13:18

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Bane....já jsem byla závislačka jako noha, Brambůrko hmm Dokonce to je údajně úkol tohoto mého života, zbavit se závislosti na lásce.
Co jsem ale vždycky měla nezávislé, to bylo myšlení, to je fakt.
Tenhle se vyskytl zrovna ve zlomovém období, kdy jsem začla vážně přemítat, jak se s tou svou závislostí poprat. No, jak jinak, žejo.....kontrolní vzorek! cool Hezky mi to ukázal z druhý strany.
Teď už je dobře - doufám. Ale nějak to nehodlám prozatím zkoušet, jestli opravdu ano lol

Není tady

#117 23. 5. 2011 13:25

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Jenomže ona spolubydla neví o Morfových avantýrách, on jí doma určitě říká ,jak je úžasná, jak si jí vezme za ženu, jakou budou mít svatbu, jaké prstýnky  a bla bla bla. A nebo myslíte že chodí ve třech na zmrzlinu?

Upravil(a) dusička (23. 5. 2011 13:25)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#118 23. 5. 2011 13:31

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Jenomže ona spolubydla neví o Morfových avantýrách, on jí doma určitě říká ,jak je úžasná, jak si jí vezme za ženu, jakou budou mít svatbu, jaké prstýnky  a bla bla bla. A nebo myslíte že chodí ve třech na zmrzlinu?

ale ale.. ona přeci tuší a občas si preventivně zařádí, alespoň podle toho, co Morphík píše, ale ve skutečnosti tomu věřit  prostě nechce ... hlavně když je "kocour v troubě" ..  reta

Morphe, tak říkáš adrenalin ?  .. nebylo by lepší skákat padákem ?  reta

Není tady

#119 23. 5. 2011 13:32

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

No jasně, že neví! Proto ale říkám, že by MĚLA vědět. A ani tak ne o avantýrách, ale o tom, jak se o ní mluví.
Mně to připadá daleko horší, než jakákoliv avantýra jako taková.

Není tady

#120 23. 5. 2011 13:34

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Neříká, má ji takovou, jakou potřebuje. Bez takové by nebyl sám sebou. A ona má taky takového, jakého si udělala, jakého chce mít. Oba jsou si vlastními Rabi Lövy a vlastními Golemy.
Je na ní závislý/je na něm závislá. Možná i virtuálně. I když představa kopané  Morfeem vedená v červených střevíčkách není bez půvabu .......  wink

Franz Kafka

Není tady

#121 23. 5. 2011 13:37

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Nojo...asi jen těžko snáším blazeovanej přístup, ať se týká čehokoliv- a lidí obzvláště lol
Když se s takovým setkal můj táta nebo děda, tak se podívali takovým zvláštním pohledem...ne zle, ale tak nějak, že se člověk cejtil jako absolutní blb, ale jakoby za to vlastně nemohl.
Tak to mám odtama cool

Není tady

#122 23. 5. 2011 13:39

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Což nic nemění na faktu, že tuhle Bramborka má stoprocentní pravdu cool
Vlastními rabi Lövi a vlastními Golemy - to se mi moc líbí, ta představa tummenupp
Poslyš, jak ti říkat nějak kratčejc?? Nemůžu na nic přijít....

Upravil(a) lupina montana (23. 5. 2011 13:42)

Není tady

#123 23. 5. 2011 13:42

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Což nic nemění na faktu, že tuhle Bramborka má stoprocentní pravdu cool
Poslyš, jak ti říkat nějak kratčejc?? Nemůžu na nic přijít....

Jestli je to na mě, tak snad třeba Brambora ? Nebo Brambo? Nebo Bramb? Nebo Bram? wink

Franz Kafka

Není tady

#124 23. 5. 2011 13:46

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

lol
No joo...jedno lepší, než druhý.
Bram...Brambram...brambram.....hezký, ale zní to jako o hinduistickým pohřbu lol
Ještě chvíli a budu tí říkat Borko!

Není tady

#125 23. 5. 2011 13:48

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

lol
No joo...jedno lepší, než druhý.
Bram...Brambram...brambram.....hezký, ale zní to jako o hinduistickým pohřbu lol
Ještě chvíli a budu tí říkat Borko!

To není špatný!

Franz Kafka

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí