Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1001 16. 6. 2011 23:08

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: CHAT: Co vás dnes nejvíc šokovalo IX.

morpheus napsal(a):

Silvia : Tak Ty a Dusicka jste dve. A ted jeste musim sehnat tri, aby jste byly v plnem poctu. Pockej, prohledam Psychologickou poradne, abych nasel jeste "NE"-rozvedenou smile

Tady. A nai se radši neptej, jak dlouho nerozvedenou wink
A že bych měla důvodů!

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#1002 16. 6. 2011 23:29

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

morpheus napsal(a):

dusička napsal(a):

to bych chlapům nedudělala, kvůli plození dětí je potřebujeme stolt

... big_smile Myslenka je to skvela ! tummenupp Taxi pak nestezujte, kdyz jsme jen na plozeni a nikterak nas neomezujte. Ted me ale napada, proc se tedy zeny rozvadi ? Proc nas nenechaji delat "nasi praci" v klidu, pak na sport, do hospudky a ruzne, co chceme, co nas bavi, kdyz nas chteji mit JEN na plozeni, my si to vecer odmakame prece tongue To by byl idealni stav prece ...vissla

Zle to chápeš... Keď vás potrebujú LEN na to plodenie, tak proste vás použijú len na to plodenie a potom "Hasta la vista, baby". Rozviesť, vykopnúť, zabudnúť. Druhá vec je, že mnohé to takto pôvodne neplánovali rodna , ale keď vidia, že chlap je presvedčený, že splodením detí má splnené a "žena, staraj sa!" - tak sa proste prispôsobia... stolt It´so easy...

no.. nevím.. když bych chtěla chlapa akorát na plození, tak si ho přeci nemusím brát, ne ?  tillfreds

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#1003 17. 6. 2011 7:00

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Ano, královna - to je ono.
Vychovávat syny,aby se k ženám chovali jak k princeznám a později královnám stolt

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#1004 17. 6. 2011 10:39

mia
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

duši, to by ale chlapi museli být pořád ještě chlapama vissla

Jo, to je těžká věc. To ovšem závisí do značné míry na jejich maminkách....wink
Krom toho teď už nemají ani žádný iniciační rituál, jako bývala vojna...teda, ne že by mi to přišlo jako inteligentní rituál, ale aspoň něco.
Mělo by se ustanovit zvykově něco, jako byl vandr, zkušená - tak něco.
Přes to všechno například moji zeťové mi přijdou jako docela normální chlapi - tak akorát.
Schopný uvařit, vyprat a umejt prdýlku, ale nezačít u toho kvokat lol

Seli, to vravel kedysi Šmolka, keď sa ho pýtali, že sa veľa mužov sťažuje, že ich ženy na nich zaujímajú iba peniaze. On povedal, že pravdepodobne také ženy skúšali aj iné veci a keď sa ich nedočkali, tak ASPOŇ tie peniaze, no.....
Ženy sa musia nučiť byť kráľovné, to je to smile Kráľovné sa totiž nepotrebujú doprosovať. Pravda, dnes nieje asi veľa mužov, ktorí by takú vedľa seba zniesli, nebodaj, aby si ju ulovili lol Ale to príde vývojom, dúfam.

všecky ženy paušálně nemůžou být královny, protože mnohé na to prostě nemají, buďme trochu sebekritické... taky jsou mezi náma pěkné "dárečky", stejně jak mezi chlapama. Když to vidím
např. v západním světě, kde jsou k tomuto "ideálu" už přece jenom trochu blíž, tak mám často pocit, že jsou tam ti chlapi občas až za voly a kdejaká řekla bych až dost podprůměrná "královna" tohoto svého statutu docela zneužívá.

Proto si myslím, že nikdy nebudeme všechny královny, protože která na to má, ta je pro svého chlapa tou královnou i teď...jaksi přirozeně...i když pokud královna narazí na blba, má bohužel smůlu...ale totéž platí i obráceně...
A o to, že si žen dnes chlapi jaksi tolik neváží a lehkomyslně opouštějí rodiny, jsme se, bohužel, svým chováním taky dost zasadily samy...
Řekla bych, že to není o pohlaví, je to asi tak 50 na 50... prostě máslo na hlavě na obou stranách...

Není tady

#1005 17. 6. 2011 10:53

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Mia : Ty jsi velice zajimava zena, zacinas se mi libit holka smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#1006 17. 6. 2011 11:03

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Mio - moc hezky napsaný
ale... Jak by si to změnila?

Není tady

#1007 17. 6. 2011 11:06

mia
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Mia : Ty jsi velice zajimava zena, zacinas se mi libit holka smile

jojo, Morfe...mého muže zajímám už.....radši nebudu říkat, kolik let wink.... a protože se u nás sešel král s královnou lol, tak je to občas velmi pestré a zajímavé, rozhodně ale skvělé a vzrušující....smile

Není tady

#1008 17. 6. 2011 11:12

mia
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Mio - moc hezky napsaný

duši, žádný univerzální recept není, je to prostě kus od kusu....a taky nastavení společnosti jen tak nezměníš, ani pro ty chlapy to není dnes jednoduché, stejně jak pro nás, nesvalovala bych to jen na ně...

Není tady

#1009 17. 6. 2011 11:36

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

mia napsal(a):

dusička napsal(a):

Mio - moc hezky napsaný

duši, žádný univerzální recept není, je to prostě kus od kusu....a taky nastavení společnosti jen tak nezměníš, ani pro ty chlapy to není dnes jednoduché, stejně jak pro nás, nesvalovala bych to jen na ně...

Tak samo že je to kus od kusu. že není vina jen v chlapech, to tu snad ani nikdo nepsal.
říká se,že má každý začít u sebe, u mě to znamená výchovou - snad jsem kluky vychovala k tomu, aby se k ženě chovali tak,aby byla spokojená.
A mám i holku. Jak jí mám vychovávat? Vychovávám ji tak nějak podle instinktu.

Není tady

#1010 17. 6. 2011 23:25

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

dusička Tak samo že je to kus od kusu. že není vina jen v chlapech, to tu snad ani nikdo nepsal.
říká se,že má každý začít u sebe, u mě to znamená výchovou - [b napsal(a):

snad jsem kluky vychovala k tomu, aby se k ženě chovali tak,aby byla spokojená. [/b] .

když si je vybere ta správná..  vissla

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#1011 18. 6. 2011 17:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Frigo napsal(a):

Selima napsal(a):

morpheus napsal(a):

... big_smile Myslenka je to skvela ! tummenupp Taxi pak nestezujte, kdyz jsme jen na plozeni a nikterak nas neomezujte. Ted me ale napada, proc se tedy zeny rozvadi ? Proc nas nenechaji delat "nasi praci" v klidu, pak na sport, do hospudky a ruzne, co chceme, co nas bavi, kdyz nas chteji mit JEN na plozeni, my si to vecer odmakame prece tongue To by byl idealni stav prece ...vissla

Zle to chápeš... Keď vás potrebujú LEN na to plodenie, tak proste vás použijú len na to plodenie a potom "Hasta la vista, baby". Rozviesť, vykopnúť, zabudnúť. Druhá vec je, že mnohé to takto pôvodne neplánovali rodna , ale keď vidia, že chlap je presvedčený, že splodením detí má splnené a "žena, staraj sa!" - tak sa proste prispôsobia... stolt It´so easy...

no.. nevím.. když bych chtěla chlapa akorát na plození, tak si ho přeci nemusím brát, ne ?  tillfreds

Je to jednoduchšie kvôli otcovstvu, menu decka, papierom... si myslím.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1012 18. 6. 2011 19:18

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

Pokracujte prosim TU:
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=46112#p2672143

Tento chlievik by som poprosila uzavriet tongue

Dakujem ... vissla

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#1013 18. 6. 2011 19:19

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Tuž není zač vissla

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí