29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
morpheus napsal(a):
Silvia : Tak Ty a Dusicka jste dve. A ted jeste musim sehnat tri, aby jste byly v plnem poctu. Pockej, prohledam Psychologickou poradne, abych nasel jeste "NE"-rozvedenou
Tady. A nai se radši neptej, jak dlouho nerozvedenou
A že bych měla důvodů!
Není tady
Selima napsal(a):
morpheus napsal(a):
dusička napsal(a):
to bych chlapům nedudělala, kvůli plození dětí je potřebujeme
...
Myslenka je to skvela !
Taxi pak nestezujte, kdyz jsme jen na plozeni a nikterak nas neomezujte. Ted me ale napada, proc se tedy zeny rozvadi ? Proc nas nenechaji delat "nasi praci" v klidu, pak na sport, do hospudky a ruzne, co chceme, co nas bavi, kdyz nas chteji mit JEN na plozeni, my si to vecer odmakame prece
To by byl idealni stav prece ...
Zle to chápeš... Keď vás potrebujú LEN na to plodenie, tak proste vás použijú len na to plodenie a potom "Hasta la vista, baby". Rozviesť, vykopnúť, zabudnúť. Druhá vec je, že mnohé to takto pôvodne neplánovali
, ale keď vidia, že chlap je presvedčený, že splodením detí má splnené a "žena, staraj sa!" - tak sa proste prispôsobia...
It´so easy...
no.. nevím.. když bych chtěla chlapa akorát na plození, tak si ho přeci nemusím brát, ne ?
Není tady
Ano, královna - to je ono.
Vychovávat syny,aby se k ženám chovali jak k princeznám a později královnám
Není tady
lupina montana napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
duši, to by ale chlapi museli být pořád ještě chlapama
Jo, to je těžká věc. To ovšem závisí do značné míry na jejich maminkách....
Krom toho teď už nemají ani žádný iniciační rituál, jako bývala vojna...teda, ne že by mi to přišlo jako inteligentní rituál, ale aspoň něco.
Mělo by se ustanovit zvykově něco, jako byl vandr, zkušená - tak něco.
Přes to všechno například moji zeťové mi přijdou jako docela normální chlapi - tak akorát.
Schopný uvařit, vyprat a umejt prdýlku, ale nezačít u toho kvokat
Seli, to vravel kedysi Šmolka, keď sa ho pýtali, že sa veľa mužov sťažuje, že ich ženy na nich zaujímajú iba peniaze. On povedal, že pravdepodobne také ženy skúšali aj iné veci a keď sa ich nedočkali, tak ASPOŇ tie peniaze, no.....
Ženy sa musia nučiť byť kráľovné, to je toKráľovné sa totiž nepotrebujú doprosovať. Pravda, dnes nieje asi veľa mužov, ktorí by takú vedľa seba zniesli, nebodaj, aby si ju ulovili
Ale to príde vývojom, dúfam.
všecky ženy paušálně nemůžou být královny, protože mnohé na to prostě nemají, buďme trochu sebekritické... taky jsou mezi náma pěkné "dárečky", stejně jak mezi chlapama. Když to vidím
např. v západním světě, kde jsou k tomuto "ideálu" už přece jenom trochu blíž, tak mám často pocit, že jsou tam ti chlapi občas až za voly a kdejaká řekla bych až dost podprůměrná "královna" tohoto svého statutu docela zneužívá.
Proto si myslím, že nikdy nebudeme všechny královny, protože která na to má, ta je pro svého chlapa tou královnou i teď...jaksi přirozeně...i když pokud královna narazí na blba, má bohužel smůlu...ale totéž platí i obráceně...
A o to, že si žen dnes chlapi jaksi tolik neváží a lehkomyslně opouštějí rodiny, jsme se, bohužel, svým chováním taky dost zasadily samy...
Řekla bych, že to není o pohlaví, je to asi tak 50 na 50... prostě máslo na hlavě na obou stranách...
Není tady
Mia : Ty jsi velice zajimava zena, zacinas se mi libit holka
Není tady
Mio - moc hezky napsaný
ale... Jak by si to změnila?
Není tady
morpheus napsal(a):
Mia : Ty jsi velice zajimava zena, zacinas se mi libit holka
jojo, Morfe...mého muže zajímám už.....radši nebudu říkat, kolik let .... a protože se u nás sešel král s královnou
, tak je to občas velmi pestré a zajímavé, rozhodně ale skvělé a vzrušující....
Není tady
dusička napsal(a):
Mio - moc hezky napsaný
ale... Jak by si to změnila?
duši, žádný univerzální recept není, je to prostě kus od kusu....a taky nastavení společnosti jen tak nezměníš, ani pro ty chlapy to není dnes jednoduché, stejně jak pro nás, nesvalovala bych to jen na ně...
Není tady
mia napsal(a):
dusička napsal(a):
Mio - moc hezky napsaný
ale... Jak by si to změnila?duši, žádný univerzální recept není, je to prostě kus od kusu....a taky nastavení společnosti jen tak nezměníš, ani pro ty chlapy to není dnes jednoduché, stejně jak pro nás, nesvalovala bych to jen na ně...
Tak samo že je to kus od kusu. že není vina jen v chlapech, to tu snad ani nikdo nepsal.
říká se,že má každý začít u sebe, u mě to znamená výchovou - snad jsem kluky vychovala k tomu, aby se k ženě chovali tak,aby byla spokojená.
A mám i holku. Jak jí mám vychovávat? Vychovávám ji tak nějak podle instinktu.
Není tady
dusička Tak samo že je to kus od kusu. že není vina jen v chlapech, to tu snad ani nikdo nepsal.
říká se,že má každý začít u sebe, u mě to znamená výchovou - [b napsal(a):snad jsem kluky vychovala k tomu, aby se k ženě chovali tak,aby byla spokojená. [/b] .
když si je vybere ta správná..
Není tady
Frigo napsal(a):
Selima napsal(a):
morpheus napsal(a):
...Myslenka je to skvela !
Taxi pak nestezujte, kdyz jsme jen na plozeni a nikterak nas neomezujte. Ted me ale napada, proc se tedy zeny rozvadi ? Proc nas nenechaji delat "nasi praci" v klidu, pak na sport, do hospudky a ruzne, co chceme, co nas bavi, kdyz nas chteji mit JEN na plozeni, my si to vecer odmakame prece
To by byl idealni stav prece ...
Zle to chápeš... Keď vás potrebujú LEN na to plodenie, tak proste vás použijú len na to plodenie a potom "Hasta la vista, baby". Rozviesť, vykopnúť, zabudnúť. Druhá vec je, že mnohé to takto pôvodne neplánovali
, ale keď vidia, že chlap je presvedčený, že splodením detí má splnené a "žena, staraj sa!" - tak sa proste prispôsobia...
It´so easy...
no.. nevím.. když bych chtěla chlapa akorát na plození, tak si ho přeci nemusím brát, ne ?
Je to jednoduchšie kvôli otcovstvu, menu decka, papierom... si myslím.
Není tady
Pokracujte prosim TU:
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=46112#p2672143
Tento chlievik by som poprosila uzavriet
Dakujem ...
Není tady
Tuž není zač
Není tady