Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#976 16. 6. 2011 15:18

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: CHAT: Co vás dnes nejvíc šokovalo IX.

dusička napsal(a):

Nechci zakládat nový příspěvek.
Babušky - chci se zeptat (v únoru jsem podala žádost o rozvod), ted přišlo manželovi, že se má vyjádřit k mé žádosti a poslat dvě listiny (něčeho - zřejmě jak to vidí on) k soudu. Samo že nic psát nebude.
A já se chci zeptat - je to povinností něco od něho napsat? Nic tam není, že by musel. Já jen ,aby nás třeba kvůli tomu nevyškrtli nebo tak. Děti už mám do své péče já.

Nevim, kamarad se rozvadel a nic psat nemusel. byl pozvany k soudu, rozvedli ho za 15 minut, pac rekl, ze ma zenskou a ze na tu svoji kasle a byl klidek. Pokud chces mit jistotu, vytoc 609 111 111 ( je jich tam  6 a vsecky jsou jednicky ) a mas to. Ber to s humorem, tuto erotickou linku uz zrusili, vytoc cislo soudu a zeptej se. Neptej se na Babi, jakoby nic jineho neexistovalo propanajana a Babi byl ded vsevjed tongue

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#977 16. 6. 2011 16:32

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Morfe - já se tady radši zeptám, protože si myslím,že bych se ptala na hloupost na soudě, a ani nevím, jak bych to zformulovala. Přeci jen tady jsou ženský,který se rozváděly, tak ví, jak to chodí. A tak. A navíc - už znám i odpověd stolt

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#978 16. 6. 2011 16:39

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

dusička napsal(a):

Nechci zakládat nový příspěvek.
Babušky - chci se zeptat (v únoru jsem podala žádost o rozvod), ted přišlo manželovi, že se má vyjádřit k mé žádosti a poslat dvě listiny (něčeho - zřejmě jak to vidí on) k soudu. Samo že nic psát nebude.
A já se chci zeptat - je to povinností něco od něho napsat? Nic tam není, že by musel. Já jen ,aby nás třeba kvůli tomu nevyškrtli nebo tak. Děti už mám do své péče já.

není.

Není tady

#979 16. 6. 2011 16:46

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

Morfe - já se tady radši zeptám, protože si myslím,že bych se ptala na hloupost na soudě, a ani nevím, jak bych to zformulovala. Přeci jen tady jsou ženský,který se rozváděly, tak ví, jak to chodí. A tak. A navíc - už znám i odpověd stolt

Vsak nic proti, ale pak si myslim, ze bez BBN si nektere uzivatelky nedojdou anik na WC loltongue Ano, skoro vsechny jsou tady rozvedene, krome Tebe a mozna tak třech maximalne pěti dalsich, svobodne nepocitam. Takze jeste si to uzij Svetlusko, pac za chvilku Te pohlti temnota ... vissla ( budes totiz patrit k "davu" ) To uz je na novou politickou stranu rozvedenych zen, hlasovaly by jste samy pro sebe a za chvilku by jste ovladly tento stat a mozna i svet a mozná, keď Boh dá, aj celý vesmír ...tongue

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#980 16. 6. 2011 17:41

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

dusička napsal(a):

Vsak nic proti, ale pak si myslim, ze bez BBN si nektere uzivatelky nedojdou anik na WC loltongue Ano, skoro vsechny jsou tady rozvedene, krome Tebe a mozna tak třech maximalne pěti dalsich, svobodne nepocitam. Takze jeste si to uzij Svetlusko, pac za chvilku Te pohlti temnota ... vissla ( budes totiz patrit k "davu" ) To uz je na novou politickou stranu rozvedenych zen, hlasovaly by jste samy pro sebe a za chvilku by jste ovladly tento stat a mozna i svet a mozná, keď Boh dá, aj celý vesmír ...tongue

geniální nápad Morphe... myslím, že by to bylo dobré "maso".. Docela by mi zajímalo, co by byl první zákon...  lol

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#981 16. 6. 2011 18:10

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

April - děkuju pussa
Morfe - když musíš, tak musíš
Frigo - jdeme do toho lol

Není tady

#982 16. 6. 2011 18:28

morpheus
Babinet Klub
Web

Frigo napsal(a):

morpheus napsal(a):

dusička napsal(a):

geniální nápad Morphe... myslím, že by to bylo dobré "maso".. Docela by mi zajímalo, co by byl první zákon...  lol

Prvni zakon ? No zkus hadat, bo ja hadam - vykastrovat. Ale myslim, ze by jste mely za cca 60 let big, big, big, biiiig problem s vlastni existenci, nebo by se musela najit hrstka chytrolinek, aby vymyslely, jak to vyrobit umele tongue

Není tady

#983 16. 6. 2011 18:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Klonovanie, to je jednoduché... ale dosť nuda, uznávam. S chlapmi je väčšia sranda, niekedy až smrteľná.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#984 16. 6. 2011 18:34

morpheus
Babinet Klub
Web

Sel, jo klonovani by taky slo, kdyz se sejde par chytrych hlav z byvale NDR, urcite jim to pujde samo. Bude to pak jak v sexmisi, budou mit na telefonech upominku Spolkni prasek, nebo jdi do skrinky pro vibrator, aby se nezblaznily, jak jim to bude chybet a po case zjisti, ze PVC penis ne-e a ze obcas je potreba ucitit ten pach samce, aby se hormony srovnaly tongue
Sel, Tebe miluju kvuli Tvym zdravym nazorum na vec hjarta

Není tady

#985 16. 6. 2011 19:15

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

dusička napsal(a):

Morph, ze som tak smela a to si kde na take cisla prisiel? dumbom

Není tady

#986 16. 6. 2011 19:22

morpheus
Babinet Klub
Web

Silvia : Tak Ty a Dusicka jste dve. A ted jeste musim sehnat tri, aby jste byly v plnem poctu. Pockej, prohledam Psychologickou poradne, abych nasel jeste "NE"-rozvedenou smile

Není tady

#987 16. 6. 2011 19:27

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

Jaj, tak ked ides prehladavat len psychologicky chlievik, tak to mas tie pocty riadne zdegenerovane... vissla

Není tady

#988 16. 6. 2011 19:31

morpheus
Babinet Klub
Web

Jinak sokuje me spolubydla. Vola mi od rana jak zjednana, ale ona asyk jeste furt nevi, co jsem si na mem uzasnem founu nastavil. Na prvni pohled "reklama na ticho", ale je to propracovanejsi. Mozna jsem to uz psal, avsak opakovani je matkou moudrosti, pac Morf je naprosty genius a odrbal vyrobce mobilnich telefonu tongue Na PC jsem si bez mikrofonu nahral 10-ti vterinovou mp3, ve ktere je ticho, zadny zvuk. Tu jsem nahral do telefonu, vytvoril skupinu "Neverna" a do te skupiny nacpal vsechna cisla, ze kterych mi muze ona soudruzka volat. Nad touto skupinou jsem dal prave tu "melodii" ktera je bez zvuku, takze pokud na mobil nevidim a ja do kapes pravdu nevidim, tak netusim, ze mi vola, protoze vsechny prichozi hovory se filtruji pres tu skupinu a na ni je ta mp3. Tuto vec normalne telefony neumoznuji, ale na podobne pikacoviny prichazim vetsinou cestou z prace, kdyz prave nepozoruji deni kolem, jako napriklad minule velkeho psa, ktereho tlouklo 4 lete dite holi, pes drzel jako hluchy dvere a matky vesele krafaly o 5 metru dal tummenupp

Není tady

#989 16. 6. 2011 19:34

morpheus
Babinet Klub
Web

sillwan napsal(a):

Jaj, tak ked ides prehladavat len psychologicky chlievik, tak to mas tie pocty riadne zdegenerovane... vissla

Tak jako ostatni me moc nezajima. tady se sdruzuje takova ta elita BBN, pak sem jeste chodi holky z duchen, ale ty jsou taky rozvedene, nebo mozna se tam zeptam, snad najdu alespon jednu "spravedlivou" Gen. 18:23 wink

Není tady

#990 16. 6. 2011 20:03

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Frigo napsal(a):

morpheus napsal(a):

Prvni zakon ? No zkus hadat, bo ja hadam - vykastrovat. Ale myslim, ze by jste mely za cca 60 let big, big, big, biiiig problem s vlastni existenci, nebo by se musela najit hrstka chytrolinek, aby vymyslely, jak to vyrobit umele tongue

přesně to napadlo mně... ale netroufla jsem si to napsat.. jen jsem se tu tak pochechtávala..
Ale hlasování by bylo určitě hodně problematické....n já bych byla proti určitě...

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#991 16. 6. 2011 21:03

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Tak vykastrovat mě nenapadlo.
Přeci jenom - mám dva sny - takže to nee, to bych chlapům nedudělala, kvůli plození dětí je potřebujeme stolt

Není tady

#992 16. 6. 2011 21:03

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ja by som to asi selektovala podľa nejakých prísnych kritérií... tongue

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#993 16. 6. 2011 21:10

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Já nejsem proti chlapům zaujatá. To vůbec ne. Já bych jim kdyby byla strana rozvedených lol nijak nechtěla ublížit, ponížit, to vůbec ne.
Já to prostě musím udělat. Nelituju, že s manželem mám krásné děti. Mám ho svým způsobem ráda, ano, mám ho ráda, ale prostě už nemůžu takto žít. Dostává nás dolů a dolůl . Pro mě je toto už krajní řešení. Nemůžu jinak.
Stejně už pár let žijeme, jak kdybychom nepatřili spolu . hmm Bohužel, já ho nezměním

Není tady

#994 16. 6. 2011 21:30

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

to bych chlapům nedudělala, kvůli plození dětí je potřebujeme stolt

... big_smile Myslenka je to skvela ! tummenupp Taxi pak nestezujte, kdyz jsme jen na plozeni a nikterak nas neomezujte. Ted me ale napada, proc se tedy zeny rozvadi ? Proc nas nenechaji delat "nasi praci" v klidu, pak na sport, do hospudky a ruzne, co chceme, co nas bavi, kdyz nas chteji mit JEN na plozeni, my si to vecer odmakame prece tongue To by byl idealni stav prece ...vissla

Není tady

#995 16. 6. 2011 21:33

morpheus
Babinet Klub
Web

Uz vim proc se rozvadite tongue Pac doma si povinnost splnil, naplodil dost a jelikoz jste nektere ve veku, kdy uz je mit nove deti riziko, poustite ho k mladsi ? Nevim, jen hadam ... vissla

Není tady

#996 16. 6. 2011 21:33

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Nu Morfe, chytáš mě za slovo.
Samozřejmě že muže nepotřebujeme jen plození, ale i na  souznění. to je na dlouho

Není tady

#997 16. 6. 2011 21:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

duši, to by ale chlapi museli být pořád ještě chlapama vissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#998 16. 6. 2011 22:00

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

Nu Morfe, chytáš mě za slovo.
Samozřejmě že muže nepotřebujeme jen plození, ale i na  souznění. to je na dlouho

No a jsme u toho. Kdyz jsi to napsala tak krasne, ze jsem si neodpustil poznamku smile

Pavla : No dovol Pavlo ??? mad Doufam, ze nemyslis Morfa ! mad tongue

Není tady

#999 16. 6. 2011 22:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

dusička napsal(a):

to bych chlapům nedudělala, kvůli plození dětí je potřebujeme stolt

... big_smile Myslenka je to skvela ! tummenupp Taxi pak nestezujte, kdyz jsme jen na plozeni a nikterak nas neomezujte. Ted me ale napada, proc se tedy zeny rozvadi ? Proc nas nenechaji delat "nasi praci" v klidu, pak na sport, do hospudky a ruzne, co chceme, co nas bavi, kdyz nas chteji mit JEN na plozeni, my si to vecer odmakame prece tongue To by byl idealni stav prece ...vissla

Zle to chápeš... Keď vás potrebujú LEN na to plodenie, tak proste vás použijú len na to plodenie a potom "Hasta la vista, baby". Rozviesť, vykopnúť, zabudnúť. Druhá vec je, že mnohé to takto pôvodne neplánovali rodna , ale keď vidia, že chlap je presvedčený, že splodením detí má splnené a "žena, staraj sa!" - tak sa proste prispôsobia... stolt It´so easy...

Brita

Není tady

#1000 16. 6. 2011 23:04

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

PPavlaa napsal(a):

duši, to by ale chlapi museli být pořád ještě chlapama vissla

Jo, to je těžká věc. To ovšem závisí do značné míry na jejich maminkách....wink
Krom toho teď už nemají ani žádný iniciační rituál, jako bývala vojna...teda, ne že by mi to přišlo jako inteligentní rituál, ale aspoň něco.
Mělo by se ustanovit zvykově něco, jako byl vandr, zkušená - tak něco.
Přes to všechno například moji zeťové mi přijdou jako docela normální chlapi - tak akorát.
Schopný uvařit, vyprat a umejt prdýlku, ale nezačít u toho kvokat lol

Seli, to vravel kedysi Šmolka, keď sa ho pýtali, že sa veľa mužov sťažuje, že ich ženy na nich zaujímajú iba peniaze. On povedal, že pravdepodobne také ženy skúšali aj iné veci a keď sa ich nedočkali, tak ASPOŇ tie peniaze, no.....
Ženy sa musia nučiť byť kráľovné, to je to smile Kráľovné sa totiž nepotrebujú doprosovať. Pravda, dnes nieje asi veľa mužov, ktorí by takú vedľa seba zniesli, nebodaj, aby si ju ulovili lol Ale to príde vývojom, dúfam.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí