Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 22. 5. 2011 15:05

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: CHAT: Co vás dnes nejvíc šokovalo IX.

morpheus napsal(a):

KOHO se tady snazi neurazit ? Jiny NICK ? va Emailovou adresu, nebo identifikator realneho uzivatele ? Zrejme o urazku Nicku nejde, jde spis o to, aby sama uzivatelka nevypadala jako nejvetsi ( dopln si co chces ), ale v ČÍCH ocich, kdyz se navzajem nezname ? Divne ... hmm
smile

No tak prosím lol někdo holt vidí nicky a ajtý adresy, někdo lidi, no, tak to neřeš.
A taky nezapomínej, že spousta lidí se tu navzájem zná i naživo.A někteří píšou tak integricky, že jako by je člověk znal.
No a jestli potřebuje sam/a  uživatel/ka vypadat ve svých očích....nojo, tak holt potřebuje - to každej. Někdo jako velkorysej (třeba já tillfreds ) a někdo jako rozvrkočenej divoch - třeba. tongue

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#77 22. 5. 2011 17:22

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Vladena napsal(a):

Morfí, nešokovaly mi červené lodičky, ale tvoje snaha psát podle mne ,,stále stejné kecy" ve 23.46 hod, tedy něco před půlnocí. Smázla jsem příspěvek po sobě, že jsem chtěla být k Tobě více tolerantní. tonguetongue Co kdyby si občas také smáznul???

Vladko a co konkretne mam pomazat ? Rekni mi ktery by to mel byt, necham hlasovat ostatni uzivatelky a pak smaznu. Moje prispevky nemazu, ja Ti reknu jedno male tajemstvi chces ? Potrebuji co nejvic prispevku, na obsahu, ani na hodnote prispevku mi nezalezi, ale potrebuji pozazi Selimu ktera ma nejvic nakrafano ( pardon Seli, napismenkovano 27959 )

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#78 22. 5. 2011 17:30

morpheus
Babinet Klub
Web

Frigo napsal(a):

Morphe, tak to přeci není "nepraktická", ale velmi šikovná..  reta  vissla
tohle všechno nebaví dost ženskejch, ale jsou nuceny to dělat.. a podle toho to někdy vypadá..
A proč by tohle všechno měly být ženské činnosti ?  Takovej chlap, který umí uvařit, je podle mně ohromně sexy.. a pokud po sobě ještě nacpe po tom nádobí do myčky, to je poklad..  Zapnout pračku taky může umět i cvičená opice, tak proč ne chlap ? lol
A když tohle všechno doma dělá ženská, tak je to vlastně služka...tillfreds  Jenže služka za to bere prachy..

Frigo : se vsim samozrejme souhlasim. Takze zaver je presne takovy, jaky jsem napsal. takova "sikulka" at si je hezky doma, bo ja si navarim, vyperu, uklidim, bavi me to a pokud bude mit chut, vytoci moje cislo a ja ji obstastnim, nic vic po ni nechci, mozna obcas nejaka spolecna akce, nekde venku. Stejne to ve spolecnosti k tomu smeruje, pac chlapi prichazi na zo, ze zenske nepotrebuji na nic jineho, nez sex a ten se da najit velice rychle a spolehlive. Napriklad ja mam jeden webik, ktery tu ale nemohu zverejnovat a tam klido kdykoli napisu holce, ktera se mi libi, ona mi odpovi a pokud se libim i ja ji, prijede bud ona ke me, nebo ja k ni, jen tak pro obstastneni, castokrat ti Nicky neznaji ani sva prava jmena. Takze nejaka stala partnerka v dnesni dobe je vlastne k nicemu, ten Internet nam byl cert dluzen, co ? sad

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#79 22. 5. 2011 17:38

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Revlibo, taky gratuluju, nás to čeká příští rok wink
Jinak mě šokovala moje gynekoložka, a to tak, že velmi a hledám si jiného "speleologa", k ní už nemám důvěru. Plete si ráno s odpolednem, přehlídne něco ve výsledcích, hormonální testy dělá v době, kdy je ještě hladina hormonů rozbouřená, říká mi, že určitý druh nezhoubného nádoru se prý neoperuje, ale nechává, když já vím, že pokud se včas neodstraní, tak může začít zhoubně bujet, vím to, měla jsem ho. Naštěstí jsme na to přišla včas. Myomy podle ní můžou prasknout, plete si cystu s myomem, nejdřív jsem měla podle ní cystu, teď je to myom. Nejvyšší čas změnit lokál.
Po akci "děkujeme, odcházíme" jsem v šoku ještě víc. Mohla by to jít zkusit do Rakous nebo do Švýcar, asi by ji brzo hnali zpátky

Tak takovouhle gyndarku jsem mam taky a ted se chystam na zmenu.Mela jsem antikoncepci Danu ,pres neustale problemy jsem navstivila lekare a ten me zjistil,ze antikoncepce byla spatne zavedena a ja mohla po cele 2 roky otehotnet.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#80 22. 5. 2011 18:07

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Frigo napsal(a):

Morphe, tak to přeci není "nepraktická", ale velmi šikovná..  reta  vissla
tohle všechno nebaví dost ženskejch, ale jsou nuceny to dělat.. a podle toho to někdy vypadá..
A proč by tohle všechno měly být ženské činnosti ?  Takovej chlap, který umí uvařit, je podle mně ohromně sexy.. a pokud po sobě ještě nacpe po tom nádobí do myčky, to je poklad..  Zapnout pračku taky může umět i cvičená opice, tak proč ne chlap ? lol
A když tohle všechno doma dělá ženská, tak je to vlastně služka...tillfreds  Jenže služka za to bere prachy..

Frigo : se vsim samozrejme souhlasim. Takze zaver je presne takovy, jaky jsem napsal. takova "sikulka" at si je hezky doma, bo ja si navarim, vyperu, uklidim, bavi me to a pokud bude mit chut, vytoci moje cislo a ja ji obstastnim, nic vic po ni nechci, mozna obcas nejaka spolecna akce, nekde venku. Stejne to ve spolecnosti k tomu smeruje, pac chlapi prichazi na zo, ze zenske nepotrebuji na nic jineho, nez sex a ten se da najit velice rychle a spolehlive. Napriklad ja mam jeden webik, ktery tu ale nemohu zverejnovat a tam klido kdykoli napisu holce, ktera se mi libi, ona mi odpovi a pokud se libim i ja ji, prijede bud ona ke me, nebo ja k ni, jen tak pro obstastneni, castokrat ti Nicky neznaji ani sva prava jmena. Takze nejaka stala partnerka v dnesni dobe je vlastne k nicemu, ten Internet nam byl cert dluzen, co ? sad

a dávate si se spolubydlou ve třech ?  lollollol
jo internet je super..  wink

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#81 22. 5. 2011 18:35

morpheus
Babinet Klub
Web

Frigo : jak myslis ve trech ? va Pokud myslis jako ve trech tak to nejde. Ona spolubydla je dost vostrej hoch a chudak ta souloznice by asyk skoncila nevelmi dobre lol

Není tady

#82 22. 5. 2011 19:29

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

Necakana smrt... zastihla nas nepripravenych a o to viac boli...

Není tady

#83 22. 5. 2011 19:57

morpheus
Babinet Klub
Web

Silvia ? va Co se stalo ? Smrti zivot nekonci, ale totok asyk ted slyset nepotrebujes, takze pussa

Není tady

#84 22. 5. 2011 19:58

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

sillwan napsal(a):

Necakana smrt... zastihla nas nepripravenych a o to viac boli...

Sillwy - co se děje. gloria Proboha, uplně mám husí kůži pussa

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#85 22. 5. 2011 19:59

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Chtěla jsem něco napsat, co mě dneska mírně šokovalo, ale přijde mi to jako malichernost, potom, co jsem četla Sillwan vissla

Není tady

#86 22. 5. 2011 20:01

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Sillwy - piš, jestli chceš, klidně i do SZ, budu ráda, víš, že Tě mám ráda kočko pussa
Jdu vyndat Marky z vany a jdu jí dát spát. Odpovím později. Posílám pusu pussa

Není tady

#87 22. 5. 2011 20:09

morpheus
Babinet Klub
Web

Dusicka : Sillwan potkas spis na Novem BBN, vsak to vis, sem nechodi, takze otazky sem do fora mohou byt zcela zbytecne a je jasne, ze se ji ani nebude chtit odpovidat. Ted prijdeme na jine myslenky a nebudeme tu denne resit totalni pikačoviny hmm

Není tady

#88 22. 5. 2011 20:12

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Dusicka : Sillwan potkas spis na Novem BBN, vsak to vis, sem nechodi, takze otazky sem do fora mohou byt zcela zbytecne a je jasne, ze se ji ani nebude chtit odpovidat. Ted prijdeme na jine myslenky a nebudeme tu denne resit totalni pikačoviny hmm

Morfe - se Silwan jsem v kontaktu i v SZ i po majlu, známe se spolu už přes čtyři roky, vlastně jsme si začínali tady psát, ještě než jsme otěhotněli. Sillwan mám moc ráda, přirostla mi ke srdíčku, věřím, že když bude potřebovat, že mi napíše. V tuto chvíli jsem tu pro ni.

Není tady

#89 22. 5. 2011 20:22

morpheus
Babinet Klub
Web

Dusicka : Virtualne ? Napises mi prosim, jaky smysl by mohla mit "virtualni pomoc" ? Minule jsem se nad tim totiz zamyslel. Rict nekomu je to na houby, posilam pusu, je sice fajn, psychicky to asi na jednu sekundu pomuze, ale jinak nic... Zajit do organizace zaregistrovat se a rict, chci jednoho moureninka v Africe adoptovat, nebo-li sponzorovat, to je pak o necem uplne jinem. Obe "pomoci" jsou virtualni, jak vidis, ale jedna je opravdova  V pripade pripadu, jako je na BBN docela dost, nekomu se neco prihodi, se prodiskutuje udalost a tim se skonci, nepamatuji si, na kterem vlaknu to bylo, kdy jsem zadal babinetky, aby se zamyslely nad tim, jak te holce pomoci a nejen vykecavat do aleluja a vsechny se odvolavaly na nejakou Ester ( asyk ) a ze duvera je narusena. Na Babi NEEXISTUJE duvera a tim padem nema CO byt naruseno.

Není tady

#90 22. 5. 2011 20:27

majkafa
Host

Virtuální pomoc je úžasná. Držela mě nad vodou, od spousty lidí, které jsem naživo bohužel nikdy nepotkala. I od těch, co znám osobně, ale byli daleko.
Morphe, píšeš nesmysly. Podle sebe nemůžeš posuzovat ostatní.

#91 22. 5. 2011 20:29

morpheus
Babinet Klub
Web

Majkafa : Tim nam tu vsem rikas, ze nemas zadne fyzicke kamaradky. Ale ono je to fajn, pac ty fyzicke jen obtezuji a ty virtualni muzes "vypnout" kdy chces ...

Upravil(a) morpheus (22. 5. 2011 20:29)

Není tady

#92 22. 5. 2011 20:30

morpheus
Babinet Klub
Web

Majkafa : Mmch jsem Ti dnes venoval Blog na novem BBN, nazval jsem Te moji kamaradkou, tak doufam, ze mi nedas "virtualne" do drzky sad

Není tady

#93 22. 5. 2011 20:38

majkafa
Host

morpheus napsal(a):

Majkafa : Tim nam tu vsem rikas, ze nemas zadne fyzicke kamaradky. Ale ono je to fajn, pac ty fyzicke jen obtezuji a ty virtualni muzes "vypnout" kdy chces ...

To si tak vysvětluješ pouze ty, že nemám fyzické kamarádky. Morphe, Morphe. Zřejmě podle sebe vidíš mě. Ale mýlíš se. smile
Ale fakt je, že mé kamarádky se mnou ve společné domácnosti nebydlí. big_smile
Tebe fyzičtí kamarádi obtěžují? va

Upravil(a) majkafa (22. 5. 2011 20:45)

#94 22. 5. 2011 21:39

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Frigo : jak myslis ve trech ? va Pokud myslis jako ve trech tak to nejde. Ona spolubydla je dost vostrej hoch a chudak ta souloznice by asyk skoncila nevelmi dobre lol

jo, přesně to jsem měla na mysl.. když jsi napsal, že někdy si je bereš domu.. tak jsem si to představovala..  vissla

Není tady

#95 22. 5. 2011 21:40

morpheus
Babinet Klub
Web

Majkafa : Ano, me fyzicti kamaradi DESNE otravuji zivot nepusti me samotneho ani WC, tahaji do hospod, planuji muj volny cas, takze radeji jsem doma, na svem milem Babinetu a tady ty kamarady, kdyz me vytoci vypnu tongue lol

Není tady

#96 22. 5. 2011 21:42

morpheus
Babinet Klub
Web

Frigo napsal(a):

morpheus napsal(a):

jo, přesně to jsem měla na mysl.. když jsi napsal, že někdy si je bereš domu.. tak jsem si to představovala..  vissla

Frigo : To ano, ale preferuji noc u damy, doma se vymluvim, ze mam havarku u zakaznika, ona tomu uveri, pac furt nekde trajdam a ja mam klidek a pohodu smile No a kdyz je na Slovensku, taxi nejake to kotatko privedu dom tongue

Není tady

#97 22. 5. 2011 21:45

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Frigo napsal(a):

morpheus napsal(a):

Frigo : To ano, ale preferuji noc u damy, doma se vymluvim, ze mam havarku u zakaznika, ona tomu uveri, pac furt nekde trajdam a ja mam klidek a pohodu smile No a kdyz je na Slovensku, taxi nejake to kotatko privedu dom tongue

nemáš bonzáky sousedy ?  Jseš si jistej, že to spolubydla nepozná ?  tillfreds

Není tady

#98 22. 5. 2011 21:55

morpheus
Babinet Klub
Web

Frigo : Myslim ze ne. Uz jsem tu par slecen mel a spolubydla to nevi tongue Ted jen se modlim, aby v praci nemela cas na cteni babinetu a necetla to tu ! lol

Není tady

#99 22. 5. 2011 22:10

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

riskuješ!  Já mít spolubydlícího, tak si bokovku domu nevezmu..  bych se strachy po..  že mi minimálně prásknou sousedi..  tillfreds

Není tady

#100 22. 5. 2011 22:55

morpheus
Babinet Klub
Web

Frigo napsal(a):

riskuješ!  Já mít spolubydlícího, tak si bokovku domu nevezmu..  bych se strachy po..  že mi minimálně prásknou sousedi..  tillfreds

Co muze udelat ? Maximalne me majzne palickou na maso po hlave - stejne tu nechci byt do sta let ... vissla

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí