|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ne nad ridicakem neuvazuju,strach je silnejsi.Bala bych se jezdit,bojim se jezdit i na kole po silnici.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Ne nad ridicakem neuvazuju,strach je silnejsi.Bala bych se jezdit,bojim se jezdit i na kole po silnici.
Ceho se bojis ? Ze nekoho zabijes a pujdes do vezeni, nebo ze se zabijes sama ? To je docela zajimava otazka, ze ano ? 
Upravil(a) morpheus (11. 6. 2011 14:36)
Není tady
Mám taky strach z řízení auta.
Já se bojím, že někomu ublížím a nedejbože ho zabiju. A na druhém místě, že ublížím sobě tak, že zůstanu nemohoucí a nebudu se moct o sebe starat sama.
Nebojím se, že půjdu do vězení. To už je pak to nejmenší.
majkafa napsal(a):
erem, já nechápu, proč už jsi dávno nekandidovala, když jim tak závidíš.
Já jim teda nezávidím. Nechtěla bych to dělat ani za půl milionu měsíčně.
majkafo, podle sebe soudím tebe ? jsi závistivá ? to jsou mi věci 
Není tady

to já bych klidně do politiky šla..
za ty prachy... pohoda, klídek, tabáček.. odkejvat to, co strana vymyslí..
Majkafo, nepřemýšlala jdi na tím řešit tu svou fobii se svou pssycholožkou ? Vlézt do autobusu se nebojíš ? Po chodníku se nebojíš chodit ? Pokud máš jen strach, že zůstaneš nesoběstačná, tak na to se přeci dá pojistit a úraz se ti může stát i na té ulici...
Ve městě to celkem bez auta jde zařídit, ale na vesnici si fakt nedovedu představit být bez auta..
Není tady
Frigo, nemyslím si, že mám fobii. Fobii mám z hadů.
Prostě jenom nechci řídit.
To není povinné ani uzákoněné.
Každý z nás má věci, co nechce dělat, nu a já netoužím řídit.
Já bych do politiky nešla. Několikrát byli za mnou, i na komunální úrovni, abych kandidovala. Abych dělala ve vesnici, kde jsme bydleli 11 let, starostku. Nepochybuji, že by mě zvolili. Btw můj BM byl jedné volební období místostarostou.
Ale po tomhle opravdu netoužím. Já si počkám na další úřednickou vládu, až se ještě něco naučím, a pak budu Prime Ministrem. 
Frigo napsal(a):
to já bych klidně do politiky šla..
za ty prachy... pohoda, klídek, tabáček.. odkejvat to, co strana vymyslí..
Majkafo, nepřemýšlala jdi na tím řešit tu svou fobii se svou pssycholožkou ? Vlézt do autobusu se nebojíš ? Po chodníku se nebojíš chodit ? Pokud máš jen strach, že zůstaneš nesoběstačná, tak na to se přeci dá pojistit a úraz se ti může stát i na té ulici...
Ve městě to celkem bez auta jde zařídit, ale na vesnici si fakt nedovedu představit být bez auta..
taky bych neměla s tím problém a ani bych neměla problém za co ty prachy utratit, možná by mi ani nestačily 

Upravil(a) aprill (11. 6. 2011 16:51)
Není tady
Já právě nemůžu kandidovat za žádnou stranu, protože jsem svá.
Neodkývala bych, co strana vymyslí, když bych s tím vnitřně nesouhlasila.
Já nejsem na prodej. Za žádnou cenu.
Upravil(a) majkafa (11. 6. 2011 16:51)

Aprill... přesně tak!
Majkafo, na tcc.. na komunální úrovni! Taková žabařina.. Tam jsou maximálně mozoly a ošoupané botičky..
A prudící spoluobčané.. 
Není tady

a úplně jsem zapomněla... jedna (minimálně) nyní starostka mezi námi tady bývala..
Ani nemá čas na zprávičky, jak si šoupe ty botičky...
Není tady
Holki, mozna budu za neandertalce, ale ted zcela vazne, nevite kolik v dnesni dobe stoji klasicky chleb, napriklad Sumava ? Ten velky myslim 
Není tady
A mmch, nemam vecer co na praci, tak asyk pujdu jen tak z legrace stavkovat. Musim si vsak nejdrive vymyslet kvuli cemu pujdu na namesti ... 
Není tady

morpheus napsal(a):
A mmch, nemam vecer co na praci, tak asyk pujdu jen tak z legrace stavkovat. Musim si vsak nejdrive vymyslet kvuli cemu pujdu na namesti ...
proč na náměstí ? Nepsal jsi tento týden, že už stávkuješ ?
....doma...
Není tady
Fklidu, pokud myslis to protestni nesoulozeni s moji skorochoti, tak toto neni stavka, to je dobrovolny ( jakoze ) celibat, ja bych chtel takovou opravdovou, jakoze budu neco vyrvavat na ulici, napriklad "Erem na hrad" nebo neco podobneho 
Není tady

Morphe (to jsem samozřejmě myslela)

až něco vymyslíš, tak dej vědět... přijdu se kouknout 
Není tady
Tak me sokuje debata v televizi o zitrejsi stavce
Oni jsou vazne K.K.T-i, zablokovani silnic a dopravy je houby, stacilo by vypnout hlavni domenove servery a nastane takovy kolaps ze si nekoupime ani rohlik ...
Asyk to tem odborarum navrhnu, at si na priste najmout poradne hackery 
Není tady

morpheus napsal(a):
Tak me sokuje debata v televizi o zitrejsi stavce
Oni jsou vazne K.K.T-i, zablokovani silnic a dopravy je houby, stacilo by vypnout hlavni domenove servery a nastane takovy kolaps ze si nekoupime ani rohlik ...
Asyk to tem odborarum navrhnu, at si na priste najmout poradne hackery
Morphe, na to nemaj dostatečné IQ.. 
Není tady

Frigo napsal(a):
Aprill... přesně tak!
![]()
Majkafo, na tcc.. na komunální úrovni! Taková žabařina.. Tam jsou maximálně mozoly a ošoupané botičky..A prudící spoluobčané..
Podľa mňa sú na komunálnej úrovni najväčšie hajzloviny... Na "veľkých" politikov už je dosť vidno a okrem toho si pozerajú na prsty navzájom opozícia a koalícia... V komunálnej politike sa valia milióny, prenajímajú a predávajú sa lukratívne pozemky, historické objekty... a ticho po plešine. V Bratislave prenajali najstaršiu lekáreň v krajine, možno v strednej Európe - a do pár mesiacov bol cleý historický interiér vyplienený a vyvezený... dostali pokutu pár desať tisíc a sú vysmiati... Miestni politici dostali úplatok a teraz sa tvária ako blbi...
Akoby netušili, KOMU tú lekáreň prenajali... Mmch, ten dom, rovno oproti korunovančému Dómu sv. Martina, je odvtedy prázdny a chátra... 
Secesné Grösslingove kúpele - prenajaté (alebo predané, ale tuším prenajaté), už 10 rokov zatvorené a chátrajúce... Čaká sa, až tíško spadnú a potom tam, na ich mieste, v hisotrickom centre, víťazoslávcne postavia 30-poschodový barák. Za gule do prievanu, komunálnych politikov... asi bez výnimky...
Není tady
Dnes me nesokovalo nic. Leda to, ze spolubydle zrusili na stredu vlak na Slovensko, takze uz jsem se smiroval s tim, ze bude nakonec doma a vida ! Ona pujde vratit propadlou jizdenku a sehnala si jinou na bus u soukromeho dopravce
Takze od stredy jsem opet "Sam doma 5". Mozna mi prijde i navsteva, mam ted z ceho vybirat, 1 x Eva, 1 x Marie, 2 x Jana a 1 x Barunka
Barunku mam nejradeji, bo je nejmladsi 
Není tady
Nechci zakládat nový příspěvek.
Babušky - chci se zeptat (v únoru jsem podala žádost o rozvod), ted přišlo manželovi, že se má vyjádřit k mé žádosti a poslat dvě listiny (něčeho - zřejmě jak to vidí on) k soudu. Samo že nic psát nebude.
A já se chci zeptat - je to povinností něco od něho napsat? Nic tam není, že by musel. Já jen ,aby nás třeba kvůli tomu nevyškrtli nebo tak. Děti už mám do své péče já.
Není tady

Duši a nebude soud na to čekat a pak teprve nařídí jednání ? Možná by to chtělo dát na právní, třeba ti tam odpoví.
Není tady
Píšou tam - do 15 dnů že má listiny odeslat
a dole je - že proti tomu není odvolání. (no proti čemu, neumím to ted přesně napsat,jak to tam je) chjo.
Prostě dostal papír od soudu s kopií mé žádosti, aby se k ní vyjádřil a proti žádosti není odvolání.
Není tady
duši, já si nemyslím, že by vás kvůli tomu vyškrtli, protože se nevyjádřil ... ta tvá žádost tam pořád je bez ohledu na to, jestli písemně pošle, jak to vidí sám ... myslím, že to může, ale nemusí ... rozvod se přece bude řešit, až budete mít stání ...
Není tady
Pavli - dík,
Frigo - už jsem dala na právní.
Netušila jsem,že takto chodí dopisy žalovaným. 
Není tady