|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Jo, tak to je dobrý zdůvodnění
. Teda ale ježý se my všecky chlupi co mám
.
Není tady
Když ono prznit češtinu je navíc moderní.
Existuje např. hudební skupina HOLKI, dále hobby časopis KORÁLKI......
Ono asi smyslem toho je co nejvíc názvem zaujmout.
(Nedávno mě takto zaujala na nějakém plakátě informace, že kdesi hraje hudební skupina Pohlavní nádraží....
)
Upravil(a) Blossom (10. 6. 2011 14:35)

majkafa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Pruser je jeste ten,ze dcera dela v pondeli zaverecne zkousky a do skoly se taky nedostane.
Tak ji tam doveze tvůj přítel, no.
Vše se dá zařídit, když se chce.
dobrá rada Majkafo, ale mají být blokované i cesty... hlavní tahy..
Není tady

A mňa minule zvozila pani, ktorej som do telefónu povedala "OK".
Že zabíjam ľubozvučnú reč... čo is nemyslím, že ja som ten pravý hrob na plač. tak som jej povedal, že nechápem, prečo pracuje pre inštitúciu s názvom K-gallery.
Vyrazila som jej dych - a bol i sme si kvit.
Není tady

U nás štrajkvoali železničiari, teda strojvodcovia, a hoci len hodinu - bolo to vraj dosť zlé.
Tak vám pánboh pomáhaj.
Není tady
Frigo napsal(a):
majkafa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Pruser je jeste ten,ze dcera dela v pondeli zaverecne zkousky a do skoly se taky nedostane.
Vše se dá zařídit, když se chce.dobrá rada Majkafo, ale mají být blokované i cesty... hlavní tahy..
Jo dobra rada opravdu
.Pritel si vezme dovolenou.Rano odveze dceru smer Klatovy 20 km a pak prijede, odveze me na odpoledni smenu smer Ceske Budejovice a pojede opet pro dceru a vecer zase pro me.Fakt dobre vymyslene a pomalu 1000 kc v prd.eli.
Upravil(a) eremuruss (10. 6. 2011 16:33)
Není tady
eremuruss napsal(a):
Frigo napsal(a):
majkafa napsal(a):
Vše se dá zařídit, když se chce.dobrá rada Majkafo, ale mají být blokované i cesty... hlavní tahy..
Jo dobra rada opravdu
.Pritel si vezme dovolenou.Rano odveze dceru smer Klatovy 20 km a pak prijede, odveze me na odpoledni smenu smer Ceske Budejovice a pojede opet pro dceru a vecer zase pro me.Fakt dobre vymyslene a pomalu 1000 kc v prd.eli.
vy jezdíte s tankem?
Není tady
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Frigo napsal(a):
dobrá rada Majkafo, ale mají být blokované i cesty... hlavní tahy..Jo dobra rada opravdu
vy jezdíte s tankem?
Tak 650 kc to neni malej peniz,alespon pro nas ne je jen tak vyhodit.
Není tady
eremuruss napsal(a):
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Jo dobra rada opravdu.Pritel si vezme dovolenou.Rano odveze dceru smer Klatovy 20 km a pak prijede, odveze me na odpoledni smenu smer Ceske Budejovice a pojede opet pro dceru a vecer zase pro me.Fakt dobre vymyslene a pomalu 1000 kc v prd.eli.
vy jezdíte s tankem?
Tak 650 kc to neni malej peniz,alespon pro nas ne je jen tak vyhodit.
Na vedlejším vlákně podporuješ stávku ROHáků. Tak pěkně plať. A můžeš soudruhu Zavadilovi poslat faturu.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Jo dobra rada opravdu
Tak proč to nevymyslíte lépe? 
Jéžiši, s tím naděláte.
V roce 2007 stávkovaly komplet celé České dráhy myslím že 10 dní v kuse a taky jsme to přežili. 
Selima napsal(a):
A mňa minule zvozila pani, ktorej som do telefónu povedala "OK".
Že zabíjam ľubozvučnú reč... čo is nemyslím, že ja som ten pravý hrob na plač. tak som jej povedal, že nechápem, prečo pracuje pre inštitúciu s názvom K-gallery.
![]()
Vyrazila som jej dych - a bol i sme si kvit.
Ja som si dnes pri práci na stanovách jednej slovenskej akciovky, ktorú založíme so slovenskou firmou, prečítala v časti - konatelia - poznámku vysokého manažera - ktorý štiria? 

majkafa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Jo dobra rada opravdu
Tak proč to nevymyslíte lépe?
Jéžiši, s tím naděláte.
V roce 2007 stávkovaly komplet celé České dráhy myslím že 10 dní v kuse a taky jsme to přežili.
Jak lepe?Lepe to vymyslet nejde.
Jo, v roce 2007 nikdo z nas nedojizdel
Není tady
stávka není důvodem nejít do práce - kdo nepřijde (pokud teda nemá tu dovču) tak porušuje pracovní kázeň a může klidně dostat i padáka (určitě ne zlatého)
http://www.novinky.cz/ekonomika/235902- … l?ref=boxE
Není tady
eremuruss napsal(a):
Jak lepe?Lepe to vymyslet nejde.
Jo, v roce 2007 nikdo z nas nedojizdel
pardon, bylo to v roce 1997. Jo, když nikdo z vás nedojížděl, tak to nevadilo, proč se zajímat o jiné, že? Nu a teď dojíždíte a jeden den to přežijete. Nedělej z komára velblouda. Zaměstnavatelé snad nejsou hlupáci a buď budeš mít neplacené volno, nebo dovču, ale já věřím, že si to jistě nějak zařídíš.
Já jsem dojížděla tenkrát, dojíždím i teď. A taky si to nějak zařídím. Stejně jako tenkrát. Dokonce ani nemám auto, jako má tvůj přítel, který s tebou žije ve společné domácnosti. A nefňukám.
A vůbec. Ještě není pondělí ráno. Kdoví, co bude. Nač v pátek stahovat kalhoty, když pondělí je daleko? 
Upravil(a) majkafa (10. 6. 2011 18:28)

eremuruss napsal(a):
Frigo napsal(a):
majkafa napsal(a):
Jo dobra rada opravdu
...ušetříš, budou blokovány i hlavní tahy. Navíc se stávkou na vedlejším vlákně souhlasíš,takže jistě chápeš, že nenažraní odboráři to dělají pro vaše blaho.
Není tady
Selima napsal(a):
morpheus napsal(a):
Frigo napsal(a):
Morphe, JAK svatej klid ???????
Ze po me neleze a mohu tvorit ( na pocitaci )
Ty si sketa... sám sex enchceš, ale jej siným nedopraješ...
Hnufák si, aby si vedel, a ženeiš ju doslova do náručia druhým
...
Prosim Te Sel, toto platilo kdysi. Ted uz mi je jedno s kym spi, ponevadz mi je ukradena. Ona furt sedi vedle me, diva se na me jak na svaty obrazek a ja se ji obcas zeptam : tak co, uz se oblekas a jdes na torande, co jsem ti domluvil ?
Bo chci mit na vecer klid. A ona : Nie, nejdem Morfisko a neser ma, lebo ta roztrhnem jak zabu, na milovanie chcem teba, nie ineho. Jenze u me je problem, ze ja toto za milovani nepovazuju, se mnou ma jen sex, teda ja s ni, nastesti ted je klidek ...
Jinak holki, je to na pikacu, jak jsem psal, mam novou "hracku" a na BBN mi moc casu nezbyva, kuwa
Navic...nevidim vase krasne nove avatary bo jsem si je vypnul v zobrazovani !

Není tady
xxxx napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Frigo napsal(a):
dobrá rada Majkafo, ale mají být blokované i cesty... hlavní tahy..Jo dobra rada opravdu
...ušetříš, budou blokovány i hlavní tahy. Navíc se stávkou na vedlejším vlákně souhlasíš,takže jistě chápeš, že nenažraní odboráři to dělají pro vaše blaho.
Se stavkou souhlasim,vadi me jak vlada,ktera vytunelovala majetek Ceske republiky,chce ted setrit na obycejnych lidech.Oni se budou rochnit jak prasata v zite se stotisicovyma platama a vysmivat se obycejnym lidem,ktery za nic nemuzou.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Se stavkou souhlasim,vadi me jak vlada,ktera vytunelovala majetek Ceske republiky,chce ted setrit na obycejnych lidech.Oni se budou rochnit jak prasata v zite se stotisicovyma platama a vysmivat se obycejnym lidem,ktery za nic nemuzou.
Erem, citim v tom tak trochu zavist a dokolecka omilane reci z 90-tych let minuleho stoleti... To jeste funguje ? Nemas to lehke, ale kazdy mame tu moznost sedet v parlamentu a brat tech 100 tis. a mit X vyhod, neni-liz pravda a proc tam nejsem ja ? Pac ja se radeji hrabu v serverch a politika me nebavi 
Není tady
erem, já nechápu, proč už jsi dávno nekandidovala, když jim tak závidíš.
Já jim teda nezávidím. Nechtěla bych to dělat ani za půl milionu měsíčně.
morpheus napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Erem, citim v tom tak trochu zavist a dokolecka omilane reci z 90-tych let minuleho stoleti... To jeste funguje ? Nemas to lehke, ale kazdy mame tu moznost sedet v parlamentu a brat tech 100 tis. a mit X vyhod, neni-liz pravda a proc tam nejsem ja ? Pac ja se radeji hrabu v serverch a politika me nebavi
Budes se divit,ale nikdy jsem nikomu nic nezavidela co mel vydelane poctivou praci.Ale nesnasim podvodniky.
Upravil(a) eremuruss (10. 6. 2011 20:28)
Není tady
eremuruss napsal(a):
Budes se divit,ale nikdy jsem nikomu nic nezavidela co mel vydelane poctivou praci.Ale nesnasim podvodniky.
To ja je taky nesnasim, ale nekdo vladnou teto zemi musi, jinak by tu byla anarchie
Musi fungovat soudy, policie a musi byt postarano alespon o zakladni zdravotni peci. Vidis to moc cerne, kolik Ti je let ? Potomky mas uz jiste dospele, proc nezmenis lokalitu ? Podle toho co obcas ctu, jsi konzerva, nezmenis nic na sobe, ale cekas, ze se zmeni system, nedockas se
Ja se pred 10 lety prestehoval do Prahy, v Jiznich cechach jsem nemel moc prilezitosti a ted mam velmi slusnou praci i zazemi velke firmy, vypracoval jsem se postupne a kdyby bylo nejhur, mam v zaloze jeste neco. Vse je jen o pritupu k veci. A politici, nebo odbory, nebo stavky me nechavaji chladnym - mam modem a pracuju. Z jakehokoli mista v CR, nebo dolezu do prace pesky, mam to od baraku dva ( slovy 2 ) kilometry.
Není tady

morpheus napsal(a):
eremuruss napsal(a):
To ja je taky nesnasim, ale nekdo vladnou teto zemi musi, jinak by tu byla anarchie
Musi fungovat soudy, policie a musi byt postarano alespon o zakladni zdravotni peci. Vidis to moc cerne, kolik Ti je let ? Potomky mas uz jiste dospele, proc nezmenis lokalitu ? Podle toho co obcas ctu, jsi konzerva, nezmenis nic na sobe, ale cekas, ze se zmeni system, nedockas se
Ja se pred 10 lety prestehoval do Prahy, v Jiznich cechach jsem nemel moc prilezitosti a ted mam velmi slusnou praci i zazemi velke firmy, vypracoval jsem se postupne a kdyby bylo nejhur, mam v zaloze jeste neco. Vse je jen o pritupu k veci. A politici, nebo odbory, nebo stavky me nechavaji chladnym - mam modem a pracuju. Z jakehokoli mista v CR, nebo dolezu do prace pesky, mam to od baraku dva ( slovy 2 ) kilometry.
ale víš jak si ošoupeš botičky ?
A Morphe, neměl bys strach vůbec vylézt z domu ? Víš co bude naštvanejch lidí a s těmi tvými provokacemi normálně... nevim nevim.. být tebou, tak nevylezu v pondělí z domu...
A nebo naopak... co kdybychom šli někam provokovat rudochy ? 
Není tady
Frigo : Z prace chodim vzdy pesky, bo to mam z kopce
Do prace to uz je horsi, to je kopec jak svina, ale taky se to da. S usmevem, rikam si, ranni rozcvicka
Jo, provokovat stavkujici ? Ne, ja bych je nechal v klidu stavkovat, to je mozna v jejich pripade jediny zpusob, jak dosahnout neceho, po cem touzi, nezname jejich zivoty, podiv se na lekare - je klidek a pohoda, ani nevim, zda jim zvedli platy, snad ano. Jen my ajtaci to mame vsechno v pazi, pac bez nas by se cely system zhroutil a my si jeste stale diktujeme ceny.
Není tady
eremuruss napsal(a):
xxxx napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Jo dobra rada opravdu.Pritel si vezme dovolenou.Rano odveze dceru smer Klatovy 20 km a pak prijede, odveze me na odpoledni smenu smer Ceske Budejovice a pojede opet pro dceru a vecer zase pro me.Fakt dobre vymyslene a pomalu 1000 kc v prd.eli.
a nebylo by nejjednodušší, aby ti, co jdou do politiky, těm "obyčejným občanům" podepsali čestné prohlášení, že nebudou tunelovat? Už to tu padlo erem - proč nejsi v politice? Erem do parlamentu!
Sorry, ale s tvým náhledem bych řekla, že bys tunelovala taky.
Co za nic nemůžou? Můžeš mito vysvětlit?
Není tady
Erem papaláši byli jsou a budou. To není dnešní dobou 
¨Kolik km to máš do práce?
Včera jsem byla s holkou na chirurgii, ale nic dobrý. Předevčírem spadla z houpačky (nízké) na nohy a na prdku . A druhý den nemohla chodit. Ve školce jí nosili. Tak jak neplaším, tak jsme jeli odpoledne na rentgen. Strávili jsme v nemocnici tři hodiny a dobrý, je ok, nic zlomenýho nemá.
Akorát je to tedy pakec. Nevstane sama, musím jí nosit, pajdá. 
Jen jsem tím chtěla Erem říct, jestli neuvažuješ nad tím řidičákem.
Když si představím,že bych musela někoho otravovat, aby s námi jel
takhle jsem přijela z práce a jela na otočku s M. do města.
Není tady