|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

ano, někteří lidi jsou hodně finančně negramotní..
Někteří jsou prostě hloupí.. V mém okolí pár takových pěkných kousků je..
Nejhorší je, že jejich děti si myslej, že jim to bude procházet taky.. a nějak jim nedochází, že zatímco rodičové to mají za pár a dluhy dědit nemusej, tak oni tu budou ještě hezkých pár desítek let a jak se z toho vykroutí vůbec nepřemýšlej... asi tedy..
Není tady
Dnes me sokovala spolubydla, jak lame vse pres kolenom cely den ve znameni sance pro ni, jen jsem furt mavnul rukou a poslal ji do zadku a pokazila mi jinak dobre vyvijejici se nedeli. Ale i tak jsem byl na lodi a bylo mi dobre, kdyz jsem se ji zaptal, jak se ji na lodi libi, tak pry kvuli ni jsem to delat nemusel a tvarila se hodne hodne hodne kysele. Pak jsem ji pozval na zmrzlinu, sedneme do zahrady, rikam, to je krasny vecer, tady by se mi libilo, nez se setmi, pak pesky k rece a podel reky domu pomalou chuzi, tak pry toto co ji navrhuju je pro ni ZTRATA CASU a ze pekne at zvednu zadek a jdeme dom !!!
Malem me jeb.lo, utnul jsem debatu vetou, at se nedivi, ze mam kamaradky, ktere mi davaji presne to, co mi ona v zivote dat nemuze 
Není tady

kdo z vás dvou měl blbější náladu ? 
Není tady
Me neustale vic sokuje, ze nemam cas psat na Babi
Kuwa se na to vys...
Není tady

Ani ja... a už ma to skoro ani nešokuje.

Není tady

morpheus napsal(a):
Holki, mam novou pikosku
V Ceske republice jsou jen 2% domacnosti, ktere rozumi financim
Tak to jsme docela podivne pritroubly narod, meli bychom se chytnout za nos a nedelat blbosti, aby nas ve svete nepomluvili
Proc to sem lepim, pac je mnoho domacnoti, ktere jsou ehm...neni po desate, a tim padem zadluzene, nechapou, ze se dostanou do sracek, ale pritom na sebe nabaluji uvery a novym uverem splaceji ten predesly a pak se dostanou do totalniho krachu a prijdou o vsechno. Ta 2% jsem si ovsem nevymyslel, je to podle nejakeho pruzkumu a statistik.
...tak to mě pobavilo...nemohla jsem přijít na to co je pikoška
jsem si myslela, že sis našel novou rooomskou přítelkyni
dál mě pobavilo, žes nechtěl psát před desátou sprostě,ale sra.cky tam máš
a pak mi vyrazilo dech, že až na dvě procenta jsme finanční mentálové...sakriš to je nás chytrejch málo 
Upravil(a) xxxx (8. 6. 2011 15:33)
Není tady
Selima napsal(a):
dusička napsal(a):
Rejko - tak to chválím
![]()
Já jsem na to lempl, mě to nebaví stát u plotnu. Uklízení mi nevadí, ale stát a vařit, to mě fakt neba. Vymýšlím i rychlovky. Když dělám v sobotu a v neděli někdy delší oběd na přípravu, chodí manžel s Marky dopoledne ven,protože by se mi tam pletla.Mňa zasa nebaví upratovanie, ale baví varenie...
kamoška mi raz hovorila, že vraj podľa nejakých psychológov sa ženy delia na "upratovačky" a "kuchárky" a mne je teda jasné, kam patrím ja... (Kamoška je "upratovačka"
).
Tak to jsem tedy zcela mimo škatulky
. Mě nebaví obojí - vaření, ani uklízení. 
xxxx napsal(a):
morpheus napsal(a):
Holki, mam novou pikosku
Tak to jsme docela podivne pritroubly narod, meli bychom se chytnout za nos a nedelat blbosti, aby nas ve svete nepomluvili
Proc to sem lepim, pac je mnoho domacnoti, ktere jsou ehm...neni po desate, a tim padem zadluzene, nechapou, ze se dostanou do sracek, ale pritom na sebe nabaluji uvery a novym uverem splaceji ten predesly a pak se dostanou do totalniho krachu a prijdou o vsechno. Ta 2% jsem si ovsem nevymyslel, je to podle nejakeho pruzkumu a statistik....tak to mě pobavilo...nemohla jsem přijít na to co je pikoška
jsem si myslela, že sis našel novou rooomskou přítelkyni
dál mě pobavilo, žes nechtěl psát před desátou sprostě,ale sra.cky tam máš
a pak mi vyrazilo dech, že až na dvě procenta jsme finanční mentálové...sakriš to je nás chytrejch málo
Zdarec
To mas tak holka : :-X nejsou tak moc sproste slovo, jako bych napriklad pouzil pred 22:00 K.K.T.i ( to jsou jinak fotbaliste Selima vysvetli ), nebo p*či
( piiiiip Morfe neni po desate !
) 2% jsem si vazne nevymyslel a pokud si myslis ze je nas vic, tak sup sem s ňákou statistikou - a Ty neznas pikošky ???
No to je neco ... 
Není tady

Blossom napsal(a):
Selima napsal(a):
dusička napsal(a):
Rejko - tak to chválím
![]()
Já jsem na to lempl, mě to nebaví stát u plotnu. Uklízení mi nevadí, ale stát a vařit, to mě fakt neba. Vymýšlím i rychlovky. Když dělám v sobotu a v neděli někdy delší oběd na přípravu, chodí manžel s Marky dopoledne ven,protože by se mi tam pletla.Mňa zasa nebaví upratovanie, ale baví varenie...
kamoška mi raz hovorila, že vraj podľa nejakých psychológov sa ženy delia na "upratovačky" a "kuchárky" a mne je teda jasné, kam patrím ja... (Kamoška je "upratovačka"
).
Ja varenie, keď musí byť (a niekedy, aj keď nemusí byť). Súvisí to vraj s hemisférami, fantáziou, tvorivosťou a zmyslom pre usporiadanie a ták. Nejde o to, či v reále tie činnosti miluješ, ale keby si si mohla vybrať (a len z týchto dvoch činností, rozumej), KTORÚ by si si vybrala.
Není tady
Bloss : tak to si myslim nejde o to co Te bavi, ale zda to delas, abys nemela doma bordelu 3 ( vis co ).
Ale pokud si tak vezmu spolubydlu, tak ona je i kucharka i uklizecka a oboje pry dela rada - pro me, jen ja hovadko bozi to neumim patricne ocenit = poradne ji denne pomilovat
jenze holki, mam se do toho nutit se spolubydlou, kdyz kamaradka pro obcasny sex Eva je taaaak sladka ? ...
tak jsem to udelal nasledovne : Pred dvema dny jsem ji rekl "uz dost, uz me to s tebou nebavi, jsi okoukana a nic z toho s tebou nemam". Nechci, abys mi uklizela, varila zehlila, nic z toho co jsi delala, ale na oplatku nebudes po me lezt jak nenormalni a nebudes se dost ponizujicim zpusobem dozadovat sexu, jako bys ho nemohla mit jinde. Sice drzkovala jak svina, ale co uz ... Uz 2. den ( a to vazne nekecam ) mam svatej klid 
Není tady

Teda Morfe.... :-D

Není tady

Morphe, JAK svatej klid ???????
Není tady
Frigo napsal(a):
Ze po me neleze a mohu tvorit ( na pocitaci ) 
Není tady

morpheus napsal(a):
Holki, mam novou pikosku
Proc to sem lepim, pac je mnoho domacnoti, ktere jsou ehm...neni po desate, a tim padem zadluzene, nechapou, ze se dostanou do sracek, ale pritom na sebe nabaluji uvery a novym uverem splaceji ten predesly a pak se dostanou do totalniho krachu a prijdou o vsechno. Ta 2% jsem si ovsem nevymyslel, je to podle nejakeho pruzkumu a statistik.
USA sú na tom horšie, povedala by som... ale tam to asi s celkovou vzdelanosťou nebude úplne ružové...
Není tady

morpheus napsal(a):
Dnes me sokovala spolubydla, jak lame vse pres kolenom cely den ve znameni sance pro ni, jen jsem furt mavnul rukou a poslal ji do zadku a pokazila mi jinak dobre vyvijejici se nedeli. Ale i tak jsem byl na lodi a bylo mi dobre, kdyz jsem se ji zaptal, jak se ji na lodi libi, tak pry kvuli ni jsem to delat nemusel a tvarila se hodne hodne hodne kysele. Pak jsem ji pozval na zmrzlinu, sedneme do zahrady, rikam, to je krasny vecer, tady by se mi libilo, nez se setmi, pak pesky k rece a podel reky domu pomalou chuzi, tak pry toto co ji navrhuju je pro ni ZTRATA CASU a ze pekne at zvednu zadek a jdeme dom !!!
Malem me jeb.lo, utnul jsem debatu vetou, at se nedivi, ze mam kamaradky, ktere mi davaji presne to, co mi ona v zivote dat nemuze
Asi bola nervná, aby už mohla upratovať a variť pre teba... 
Není tady

morpheus napsal(a):
Frigo napsal(a):
Ze po me neleze a mohu tvorit ( na pocitaci )
Ty si sketa... sám sex enchceš, ale jej siným nedopraješ...
Hnufák si, aby si vedel, a ženeiš ju doslova do náručia druhým
...
Není tady
Sokovalo me,ze v pondeli bude stavka dopravcu a ja se nebudu mit jak dostat do prace.Dovolena me nepokryje ani celozavodni dovolenou takze vzit si dovolenou nemohu.
Není tady
Erem prosím Tě a kolik máš dovolený,
vždyt všude co vím, jsou celozávodky 10 pracovních dnů
Není tady
Blossom napsal(a):
Selima napsal(a):
dusička napsal(a):
Rejko - tak to chválím
![]()
).
tak taky nevím kde jsem, mě baví oboje, ale jen někdy, když se mi chce..
(to bude asi něcom podobného jak v tom vtipu o sexu ...můžu kdykoliv chci a zrovna loni se mi nechtělo ani jednou
)
Není tady
a kolik máš dovolený
Hele, já mám dovolenou normální... ale PROČ sakra si ji mám vybírat kvůli tomu, že se nikoli vlastní vinou nedostanu do práce?
Není tady
dusička napsal(a):
Erem prosím Tě a kolik máš dovolený,
vždyt všude co vím, jsou celozávodky 10 pracovních dnů
U nas bude 3 tydny zavreny podnik+ mozna o nejaky ten den navic.Mam smlouvu vzdy prodlouzenou o 3 mesice a podle toho mam i tu dovolenou.Na ty 3 mesice to dela 6 dni.Navic jsme,uz byli nekolik dni doma.Kdyz nebyla prace nebo meli Nemci statni svatek jako minuly tyden.Smlouvu mam do konce cervna a zbytek dovolene 4 dny.
Není tady
Pruser je jeste ten,ze dcera dela v pondeli zaverecne zkousky a do skoly se taky nedostane.
Není tady

Když už jsme u té gramotnosti.......Mě dnes šokoval obrovský nápis v Tescu
. Cena po slevě uvedena na VYSAČCE. Zarazilo mě to a váhala jsem, zda upozornit prodavačky. Ale co, oni někteří borci to s klidem uvádí i na netu http://www.papera.cz/zbozi/katalog-10-1 … lidit.html http://www.papir-novotny.cz/vysacka-na- … sirku.html
. Ubohá čeština......
.
Upravil(a) Lvice (10. 6. 2011 13:32)
Není tady
eremuruss napsal(a):
Pruser je jeste ten,ze dcera dela v pondeli zaverecne zkousky a do skoly se taky nedostane.
Tak ji tam doveze tvůj přítel, no.
Vše se dá zařídit, když se chce.
Lvice napsal(a):
Když už jsme u té gramotnosti.......Mě dnes šokoval obrovský nápis v Tescu
. Cena po slevě uvedena na VYSAČCE. Zarazilo mě to a váhala jsem, zda upozornit prodavačky. Ale co, oni někteří borci to s klidem uvádí i na netu http://www.papera.cz/zbozi/katalog-10-1 … lidit.html http://www.papir-novotny.cz/vysacka-na- … sirku.html
. Ubohá čeština......
.
Třeba to mají od slova vysavač. 
Btw Lvice, ty neznáš sačku? Nu a vy- je předpona. 
Upravil(a) majkafa (10. 6. 2011 13:41)