Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#901 3. 6. 2011 21:27

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT: Co vás dnes nejvíc šokovalo IX.

ano, někteří lidi jsou hodně finančně negramotní.. 
Někteří jsou prostě hloupí..  V mém okolí pár takových pěkných kousků je.. vissla  Nejhorší je, že jejich děti si myslej, že jim to bude procházet taky.. a nějak jim nedochází, že zatímco rodičové to mají za pár a dluhy dědit nemusej, tak oni tu budou ještě hezkých pár desítek let a jak se z toho vykroutí vůbec nepřemýšlej... asi tedy..

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#902 5. 6. 2011 22:05

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Dnes me sokovala spolubydla, jak lame vse pres kolenom cely den ve znameni sance pro ni, jen jsem furt mavnul rukou a poslal ji do zadku a pokazila mi jinak dobre vyvijejici se nedeli. Ale i tak jsem byl na lodi a bylo mi dobre, kdyz jsem se ji zaptal, jak se ji na lodi libi, tak pry kvuli ni jsem to delat nemusel a tvarila se hodne hodne hodne kysele. Pak jsem ji pozval na zmrzlinu, sedneme do zahrady, rikam, to je krasny vecer, tady by se mi libilo, nez se setmi, pak pesky k rece a podel reky domu pomalou chuzi, tak pry toto co ji navrhuju je pro ni ZTRATA CASU a ze pekne at zvednu zadek a jdeme dom !!! mad Malem me jeb.lo, utnul jsem debatu vetou, at se nedivi, ze mam kamaradky, ktere mi davaji presne to, co mi ona v zivote dat nemuze sad

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#903 5. 6. 2011 22:34

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

kdo z vás dvou měl blbější náladu ? vissla

Není tady

#904 6. 6. 2011 21:32

morpheus
Babinet Klub
Web

Me neustale vic sokuje, ze nemam cas psat na Babi va Kuwa se na to vys...

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#905 7. 6. 2011 17:56

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ani ja... a už ma to skoro ani nešokuje. grater kapitulation

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#906 8. 6. 2011 15:32

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Holki, mam novou pikosku tongue V Ceske republice jsou jen 2% domacnosti, ktere rozumi financim tongue Tak to jsme docela podivne pritroubly narod, meli bychom se chytnout za nos a nedelat blbosti, aby nas ve svete nepomluvili sad
Proc to sem lepim, pac je mnoho domacnoti, ktere jsou ehm...neni po desate, a tim padem zadluzene, nechapou, ze se dostanou do sracek, ale pritom na sebe nabaluji uvery a novym uverem splaceji ten predesly a pak se dostanou do totalniho krachu a prijdou o vsechno. Ta 2% jsem si ovsem nevymyslel, je to podle nejakeho pruzkumu a statistik.

...tak to mě pobavilo...nemohla jsem přijít na to co je pikoška big_smile jsem si myslela, že sis našel novou rooomskou přítelkyni big_smile dál mě pobavilo, žes nechtěl psát před desátou sprostě,ale sra.cky tam máš big_smile a pak mi vyrazilo dech, že až na dvě procenta jsme finanční mentálové...sakriš to je nás chytrejch málo big_smile

Upravil(a) xxxx (8. 6. 2011 15:33)

dum spiro spero

Není tady

#907 8. 6. 2011 15:43

Blossom
Host

Selima napsal(a):

dusička napsal(a):

Rejko - tak to chválím hjarta pussapussapussapussa
Já jsem na to lempl, mě to nebaví stát u plotnu. Uklízení mi nevadí, ale stát a vařit, to mě fakt neba. Vymýšlím i rychlovky. Když dělám v sobotu a v neděli někdy delší oběd na přípravu, chodí manžel s Marky dopoledne ven,protože by se mi tam pletla.

Mňa zasa nebaví upratovanie, ale baví varenie... big_smile kamoška mi raz hovorila, že vraj podľa nejakých psychológov sa ženy delia na "upratovačky" a "kuchárky" a mne je teda jasné, kam patrím ja... (Kamoška je "upratovačka" stolt ).

Tak to jsem tedy zcela mimo škatulky wink . Mě nebaví obojí - vaření, ani uklízení. kapitulation

#908 8. 6. 2011 16:45

morpheus
Babinet Klub
Web

xxxx napsal(a):

morpheus napsal(a):

Holki, mam novou pikosku tongue V Ceske republice jsou jen 2% domacnosti, ktere rozumi financim tongue Tak to jsme docela podivne pritroubly narod, meli bychom se chytnout za nos a nedelat blbosti, aby nas ve svete nepomluvili sad
Proc to sem lepim, pac je mnoho domacnoti, ktere jsou ehm...neni po desate, a tim padem zadluzene, nechapou, ze se dostanou do sracek, ale pritom na sebe nabaluji uvery a novym uverem splaceji ten predesly a pak se dostanou do totalniho krachu a prijdou o vsechno. Ta 2% jsem si ovsem nevymyslel, je to podle nejakeho pruzkumu a statistik.

...tak to mě pobavilo...nemohla jsem přijít na to co je pikoška big_smile jsem si myslela, že sis našel novou rooomskou přítelkyni big_smile dál mě pobavilo, žes nechtěl psát před desátou sprostě,ale sra.cky tam máš big_smile a pak mi vyrazilo dech, že až na dvě procenta jsme finanční mentálové...sakriš to je nás chytrejch málo big_smile

Zdarec smile To mas tak holka : :-X nejsou tak moc sproste slovo, jako bych napriklad pouzil pred 22:00 K.K.T.i ( to jsou jinak fotbaliste Selima vysvetli ), nebo p*či tongue ( piiiiip Morfe neni po desate ! big_smile  )  2% jsem si vazne nevymyslel a pokud si myslis ze je nas vic, tak sup sem s ňákou statistikou - a Ty neznas pikošky ??? va No to je neco ... vissla

Není tady

#909 8. 6. 2011 16:51

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom napsal(a):

Selima napsal(a):

dusička napsal(a):

Já jsem na to lempl, mě to nebaví stát u plotnu. Uklízení mi nevadí, ale stát a vařit, to mě fakt neba. Vymýšlím i rychlovky. Když dělám v sobotu a v neděli někdy delší oběd na přípravu, chodí manžel s Marky dopoledne ven,protože by se mi tam pletla.

Mňa zasa nebaví upratovanie, ale baví varenie... big_smile kamoška mi raz hovorila, že vraj podľa nejakých psychológov sa ženy delia na "upratovačky" a "kuchárky" a mne je teda jasné, kam patrím ja... (Kamoška je "upratovačka" stolt ).

Tak to jsem tedy zcela mimo škatulky wink . Mě nebaví obojí - vaření, ani uklízení. kapitulation

big_smile Ja varenie, keď musí byť (a niekedy, aj keď nemusí byť). Súvisí to vraj s hemisférami, fantáziou, tvorivosťou a zmyslom pre usporiadanie a ták. Nejde o to, či v reále tie činnosti miluješ, ale keby si si mohla vybrať (a len z týchto dvoch činností, rozumej), KTORÚ by si si vybrala.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#910 8. 6. 2011 16:52

morpheus
Babinet Klub
Web

Bloss : tak to si myslim nejde o to co Te bavi, ale zda to delas, abys nemela doma bordelu 3 ( vis co ).

Ale pokud si tak vezmu spolubydlu, tak ona je i kucharka i uklizecka a oboje pry dela rada - pro me, jen ja hovadko bozi to neumim patricne ocenit = poradne ji denne pomilovat tongue jenze holki, mam se do toho nutit se spolubydlou, kdyz kamaradka pro obcasny sex Eva je taaaak sladka ? ... vissla tak jsem to udelal nasledovne : Pred dvema dny jsem ji rekl "uz dost, uz me to s tebou nebavi, jsi okoukana a nic z toho s tebou nemam". Nechci, abys mi uklizela, varila zehlila, nic z toho co jsi delala, ale na oplatku nebudes po me lezt jak nenormalni a nebudes se dost ponizujicim zpusobem dozadovat sexu, jako bys ho nemohla mit jinde. Sice drzkovala jak svina, ale co uz ... Uz 2. den ( a to vazne nekecam ) mam svatej klid tummenupp

Není tady

#911 8. 6. 2011 17:45

průmyslovačka
♥♥♥----

Teda Morfe.... :-D

Ten, kdo vymyslel práci, by ji měl taky naučit onanovat, aby se udělala sama!! wink

Není tady

#912 8. 6. 2011 22:09

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Morphe, JAK svatej klid ???????

Není tady

#913 8. 6. 2011 22:44

morpheus
Babinet Klub
Web

Frigo napsal(a):

smile Ze po me neleze a mohu tvorit ( na pocitaci ) tongue

Není tady

#914 9. 6. 2011 9:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

USA sú na tom horšie, povedala by som... ale tam to asi s celkovou vzdelanosťou nebude úplne ružové...

Brita

Není tady

#915 9. 6. 2011 9:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Dnes me sokovala spolubydla, jak lame vse pres kolenom cely den ve znameni sance pro ni, jen jsem furt mavnul rukou a poslal ji do zadku a pokazila mi jinak dobre vyvijejici se nedeli. Ale i tak jsem byl na lodi a bylo mi dobre, kdyz jsem se ji zaptal, jak se ji na lodi libi, tak pry kvuli ni jsem to delat nemusel a tvarila se hodne hodne hodne kysele. Pak jsem ji pozval na zmrzlinu, sedneme do zahrady, rikam, to je krasny vecer, tady by se mi libilo, nez se setmi, pak pesky k rece a podel reky domu pomalou chuzi, tak pry toto co ji navrhuju je pro ni ZTRATA CASU a ze pekne at zvednu zadek a jdeme dom !!! mad Malem me jeb.lo, utnul jsem debatu vetou, at se nedivi, ze mam kamaradky, ktere mi davaji presne to, co mi ona v zivote dat nemuze sad

Asi bola nervná, aby už mohla upratovať  a variť pre teba... big_smile

Brita

Není tady

#916 9. 6. 2011 9:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Frigo napsal(a):

smile Ze po me neleze a mohu tvorit ( na pocitaci ) tongue

Ty si sketa... sám sex enchceš, ale jej  siným nedopraješ... tongue Hnufák si, aby si vedel, a ženeiš ju doslova do náručia druhým reta ...

Brita

Není tady

#917 10. 6. 2011 12:01

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Sokovalo me,ze v pondeli bude stavka dopravcu a ja se nebudu mit jak dostat do prace.Dovolena me nepokryje ani celozavodni dovolenou takze vzit si dovolenou nemohu.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#918 10. 6. 2011 12:14

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Erem prosím Tě a kolik máš dovolený, va vždyt všude co vím, jsou celozávodky 10 pracovních dnů

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#919 10. 6. 2011 12:29

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

Selima napsal(a):

dusička napsal(a):

big_smile tak taky nevím kde jsem, mě baví oboje, ale jen někdy, když se mi chce.. big_smile  (to bude asi něcom podobného jak v tom vtipu  o sexu ...můžu kdykoliv chci a zrovna loni se mi nechtělo ani jednou lol )

Není tady

#920 10. 6. 2011 12:42

helena
♥♥♥♥♥♥♥

a kolik máš dovolený
Hele, já mám dovolenou normální... ale PROČ sakra si ji mám vybírat kvůli tomu, že se nikoli vlastní vinou nedostanu do práce?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#921 10. 6. 2011 12:58

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Erem prosím Tě a kolik máš dovolený, va vždyt všude co vím, jsou celozávodky 10 pracovních dnů

U nas bude 3 tydny zavreny podnik+ mozna o nejaky ten den navic.Mam smlouvu vzdy prodlouzenou o 3 mesice a podle toho mam i tu dovolenou.Na ty 3 mesice to dela 6 dni.Navic jsme,uz byli nekolik dni doma.Kdyz nebyla prace nebo meli Nemci statni svatek jako minuly tyden.Smlouvu mam do konce cervna a zbytek dovolene 4 dny.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#922 10. 6. 2011 12:59

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Pruser je jeste ten,ze dcera dela v pondeli zaverecne zkousky a do skoly se taky nedostane.

Není tady

#923 10. 6. 2011 13:32

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Když už jsme u té gramotnosti.......Mě dnes šokoval obrovský nápis v Tescu big_smile. Cena po slevě uvedena na VYSAČCE. Zarazilo mě to a váhala jsem, zda upozornit prodavačky. Ale co, oni někteří borci to s klidem uvádí i na netu http://www.papera.cz/zbozi/katalog-10-1 … lidit.html  http://www.papir-novotny.cz/vysacka-na- … sirku.html vissla. Ubohá čeština...... mad.

Upravil(a) Lvice (10. 6. 2011 13:32)

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#924 10. 6. 2011 13:37

majkafa
Host

eremuruss napsal(a):

Pruser je jeste ten,ze dcera dela v pondeli zaverecne zkousky a do skoly se taky nedostane.

Tak ji tam doveze tvůj přítel, no.
Vše se dá zařídit, když se chce.

#925 10. 6. 2011 13:40

majkafa
Host

Lvice napsal(a):

Když už jsme u té gramotnosti.......Mě dnes šokoval obrovský nápis v Tescu big_smile. Cena po slevě uvedena na VYSAČCE. Zarazilo mě to a váhala jsem, zda upozornit prodavačky. Ale co, oni někteří borci to s klidem uvádí i na netu http://www.papera.cz/zbozi/katalog-10-1 … lidit.html  http://www.papir-novotny.cz/vysacka-na- … sirku.html vissla. Ubohá čeština...... mad.

Třeba to mají od slova vysavač. lol
Btw Lvice, ty neznáš sačku? Nu a vy- je předpona. lol

Upravil(a) majkafa (10. 6. 2011 13:41)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí