|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Frigo napsal(a):
úžasný věk!!!
Už chystáš pořádnou pařbu ?
Pařím průběžně po celý rok,podle nálady a příležitosti. Nepotrpím si na nějaké velkolepé oslavy,posezení s rodinou a pak s přáteli se uskuteční bez ohledu na mé dvacetiny. Máme nový gril,takže bude grilovačka s chlastačkou 
Není tady

Duši, ještě nejsem úplně zběhlá ve vaření, tudíž buchtičky jsem koupila a byly výborné a krém jsem udělala během pěti minut z pudinky, buchtičky sem jen v troubě ohřála a dobrotka byla na světě 
VKZ - s tím se budu dělat taky poprvé, ale miluju to, navíc tu mam maminku na víkend a skorotchyni budu hostit, tak snad se zadaří
mě vaření začalo celkem bavit, jak jsem se musela postavit na vlastní nožky :-) asi jsem celej tatínek, ten taky velmi rád vyvařoval - a hlavně božsky 
A myslím, že ho zas tak nerozmazluju, ale chci se to všechno naučit, láska prochází žaludkem a jak říkám, zatím mě to baví :-D navíc mi to pak třeba vykompenzuje umytím nádobí nebo tak a je to paráda 
Morfe - tak u toho jsem ještě nebyla, protože kdyby to jednou zařvalo, tak bych řvala taky :-D ale mám celkem kliku v poslední době, že chytám mini frontičky 

Není tady

morpheus napsal(a):
Frigo : ne nikdo nepredpovidal, ja jen cekam na webu, neco jako osud a podobne, ze se tam nejaky borec ( borka ) objevi
Jj, ja taky bastim okurky, neni nad bakterii, ktere smrtici ucinek si vyzkousim sam na sobe...
Podobne to delam s houbama, zatim jsem nemel to stesti a bohuzel muchomurku zelenou znam
třeba jsi odolný...
Jsem to jednou s nějakou prašivkou zkoušela u ex, ale asi byl zvyklý od maminky, ta sbírá úplně všechno, protože "to tam přeci nenechá"..
a nebylo mu ani trošku blbě..
Není tady

rejka napsal(a):
Frigo napsal(a):
úžasný věk!!!
Už chystáš pořádnou pařbu ?Pařím průběžně po celý rok,podle nálady a příležitosti. Nepotrpím si na nějaké velkolepé oslavy,posezení s rodinou a pak s přáteli se uskuteční bez ohledu na mé dvacetiny. Máme nový gril,takže bude grilovačka s chlastačkou
já taky...
akorát na silvestra nepiju...
Není tady
Me sokovalo vic veci, ale nejzajimavejsi je asyk ta, ze nekteri clovekove, nechci ukazovat prstem, dokazi na serverech vytvorit velice dumyslna zadni vratka. Nicmene, Morfidlo je blazen a udelal maximum proto, aby ten hnusnym doternym utocnikum, maximalne zamezil pristup, nebo jim ho alespon ztizil, nebo alespon aby na sebe utok "vykecali" ( majlem ) ... 
Jinak krasna nocni sichta s mymi milacky od DELLu 
Není tady
šokuje mě povídání si s klukem - na téma - chut do života - 
Prý život není o tom být jen štastný, on ten štastný je, momentálně ho jen štve,že mu je od včera špatně od žaludku (blinkal a nebyl ve škole na pochodáku).
Je prý blbý, když se musí chodit pořád do školy, pak do práce. Ve stáří, když už byl měl člověk klid a mohl si užívat ho zase všechno bolí. Prý život není peříčko a procházka růžovým sadem. 
jak o tom sníme.
Bavili jsme se o tom, že teta holčiny s kterou chodí, prý vypadá, jak kdyby neměla chut do života. Taková smutná, divná. Se ptám - a myslíš, že já mám chut do života?
No mami - Ty jo, i když Tě táta štve. 
Upravil(a) dusička (1. 6. 2011 20:36)
Není tady

Dušičko, zajímavá debata. Taky někdo nadnesl, že by se po škole mělo chodit do důchodu a teprve na "stará kolena" jít makat, ale prý se to nějak neujalo..
Není tady
Dusicka : Podle meho je zivot nadherny, jen si jakozto lide neustale necim komplikujeme, resp. myslime si, ze si ho komlikujeme. Je podle neho nazoru ale docela kratky a tak by se mel uzivat - a to ja delam 
Není tady

přesně tak.. nekomplikovat si blbostma a ŽIT.. žit, jak nám vyhovuje, nikomu zbytečně neubližovat..
Dneska mi šokovala upoutávka na zítřejší šou Jana Krause.. Proč se bratr údajného kanibala nechal pozvat do tohoto pořadu nějak nechápu. Proč radši nechce být nenápadný.. takhle to asi hned tak neusne a celá rodina toho cvoka tím musí neskutečně trpět. Asi se na to budu dívat, snad pochopím alespoň trochu jeho myšlenkové pochody.
Není tady
Nevim, zda me to sokuje, nebo se spis z toho raduju, asyk oboji, ale je velice zajimave, jak moje kočka, myslim tim kočičí samici me kazde rano pozoruje jak spim. Sedi si na stolecku, nebo lezi u me postylky a diva se na me jako na svaty obrazek, zeby mela hlad potvora ?... 
Není tady

Morphe, zkus jí dát občas najíst a uvidíš 
Není tady
Dnes ma sokoval totalne negalantny az arogantny pristup chlapa, ktory k nam prisiel objasnit zahadu nefungujuceho internetu a pevnej linky... Gentleman kazdym "coulem"
S istotou viem, ze tato spolocnost nebude tou, ktorej budem platit za sluzby, ked nam vyprsi zmluva...

Není tady

helena napsal(a):
Nu, představ si to, heleno, že asi ano. To je teda, viď?
Nikdy mě nepřestane udivovat, jak široký a pestrý je vějíř toho, co jsme ochotny udělat, když "je to miláčkovo přání"
Já ti to neberu... ani mě to nepohoršuje... jen jsem si představila jinou možnost - miláček odejde a už nebude miláčkem, ba naopak... a doma zůstane dítě. Jeho a cizí ženy
Ja sa dodnes stýkam s dieťaťom, ktoré je "jeho a cizí ženy", poťažmo ženy, s ktoro užil predo mnou. S "miláčekm" už skoro 14 rokov nie som. A mám chalana - dnes už dospelého rada... To sú mi veci, že?
(Inak, pred chvíľou som prečítala, že ťa Majka oslovila "Halena"
a úprimne som sa začudovala...
)
Není tady

Ronja napsal(a):
Frigo napsal(a):
Ronjo, jak je ? Už se ti to tak blíží...
Jé, jsi hodná, že se ptáš. Kromě jídla, spánku a pohybu nemám potíže s ničím
Strašně to uteklo, nemůžu věřit, že už holčičky půjdou v dohledné době ven. Ale mají po dvou kilech, takže za chvíli už ven prostě bude muset.
Většinu času jsme rozechvělí a natěšení, jen občas jim položertem vyhrožuju, že už je vyklepu, protože mě to už neba
Dvojičky mojej učiteľky tanca mali obe cez 3 kilá
a vraj keby ich nevybrali cisárom, nosila by ich asi dodnes, tak sa im to páčilo (a mám pocit, že momentálne by sa to páčilo aj jej...
Detičky majú zlostné obdobie a malý hryzie ako žralok... Mamu, otca, obe sestry... Vraj keby to videli zo sociálky, detičky by určite vzali...).
Není tady

Frigo napsal(a):
když bolí zub..
dělá člověk možné i nemožné... Sestřičku nechal bejt..
To môj brat sa raz priplietol k manželskej hádke zubárky...
A má celý život čo rozprávať... Rozvádzala sa cez telefón s mužom. Umŕtvovaciu injekciu mu pichla do jazyka, takže sa ani nevedel ohraidť...
a ešte 24 bľabotal ako mentál... zato resekciu mu robila na neumŕtvenom zube, slúchadlo pritlačené na plece, a keď manžel do tlf zreval, sekla brachovi do ďasna razantnejšie...
Myslím, že potom niekoľko rokov u zubára nebol a nakoniec ho viezli na pohotovosť už v bezvedomí...

Není tady
ktoré je "jeho a cizí ženy", poťažmo ženy, s ktoro užil predo mnou
Jo, Sel - ale u majky se probírala jiná možnost - ne dítě "zděděné", ale nově skoro "uměle pořízené" 
Není tady

http://www.youtube.com/watch?v=-NMnUwVA … yer_popout
Tak tohle mě teda dostalo...moc se mi to líbilo 
Není tady
dusička napsal(a):
šokuje mě povídání si s klukem - na téma - chut do života -
Prý život není o tom být jen štastný, on ten štastný je, momentálně ho jen štve,že mu je od včera špatně od žaludku (blinkal a nebyl ve škole na pochodáku).
Je prý blbý, když se musí chodit pořád do školy, pak do práce. Ve stáří, když už byl měl člověk klid a mohl si užívat ho zase všechno bolí. Prý život není peříčko a procházka růžovým sadem.jak o tom sníme.
Bavili jsme se o tom, že teta holčiny s kterou chodí, prý vypadá, jak kdyby neměla chut do života. Taková smutná, divná. Se ptám - a myslíš, že já mám chut do života?
No mami - Ty jo, i když Tě táta štve.
Dusi, mas skveleho syna... ale to Ty vies... Kiez by sa aj mne toto podarilo... 
Není tady

Selima napsal(a):
Frigo napsal(a):
když bolí zub..
dělá člověk možné i nemožné... Sestřičku nechal bejt..
To môj brat sa raz priplietol k manželskej hádke zubárky...
A má celý život čo rozprávať... Rozvádzala sa cez telefón s mužom. Umŕtvovaciu injekciu mu pichla do jazyka, takže sa ani nevedel ohraidť...
a ešte 24 bľabotal ako mentál... zato resekciu mu robila na neumŕtvenom zube, slúchadlo pritlačené na plece, a keď manžel do tlf zreval, sekla brachovi do ďasna razantnejšie...
Myslím, že potom niekoľko rokov u zubára nebol a nakoniec ho viezli na pohotovosť už v bezvedomí...
![]()
![]()
Tak to je dost síla. Sel,jestliže tvůj bratr přežil tohle,přežije už všechno...
Není tady

Frigo napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
někde jsem četla, že češi chlastají hodně, ve srovnání s jinými státy ... to neni k tobě osobně frigo, spíš, jak jsi psala o tom celostátním průměru, vzpomněla jsem si na to ...
jinak co jsem tě párkrát v poslední době četla, taky mám pocit, že to ještě vyřešené nemáš ...Takx jsem četla nedávno, že jsme národ opilců.. A ani se tomu nedivim.. viz sportovní akce, na kterou teď chodim celý týden.. pivo za 20, točená kofola na pozvracení za 35.. šílené. Škoda, že mi pivo vůbec nechutná..
Vážně to vypadá, že nemám v\řešeno ? divné.. Jediné, co není vyřešené je to, že on sem furt leze. To mi štve, ale s tím prostě nic nedokážu udělat.. nezabírá ani chlap v obýváku.. trochu zabírá ho vykouřit.. nesnáší cigarety.. ale občas ani to ne.. Jsem ráda ale, že nekašle na děti, jako dost jiných tatínků. Jsem ráda, že nemám na krku nepoužitelného vyžírku .. Jsem ráda, že mám přesně takového chlapa, jakého jsem si vlastně celý život představovala... až hodně pozdě jsem pochopila, že všichni chlapi nejsou jako můj táta..že nekecaj, ale makaj..
Priznávam, že som sa na chvíľu zavzdušnila, než som čítala ďalej...
Njn, každý vidí v tom isotm niečo iné...
Upravil(a) Selima (3. 6. 2011 15:04)
Není tady

dusička napsal(a):
Rejko - tak to chválím
![]()
Já jsem na to lempl, mě to nebaví stát u plotnu. Uklízení mi nevadí, ale stát a vařit, to mě fakt neba. Vymýšlím i rychlovky. Když dělám v sobotu a v neděli někdy delší oběd na přípravu, chodí manžel s Marky dopoledne ven,protože by se mi tam pletla.
Mňa zasa nebaví upratovanie, ale baví varenie...
kamoška mi raz hovorila, že vraj podľa nejakých psychológov sa ženy delia na "upratovačky" a "kuchárky" a mne je teda jasné, kam patrím ja... (Kamoška je "upratovačka"
).
Není tady

Sel...
proto jsem to napsala v rozvinuté větě 
Není tady
Hele holki, nestiham si predstavte. Kuwa, mi to tak se** tak rad bych krafal na BBN, ale musim pracovat !!!
Musite se tu obveselovat beze me - mezi sebou, neda se nic delat
Objevil jsem uzasny kramek, kde prodava jedna fakt pekna ruska, na moji Annu vsak nema, vyborne slovenske a madarske klobasky a domaci chlebik, jsem ji ted volal a povidam : Opet byly super, nech mi prosim na vikend 4 nozicky, jedu za kamaradkou - takyradkou, ale to jsem ji nerekl - tak ji vezmu na ochutnani ( pokud se ovsem rano vzbudim na bus
)
Jo, jo, zivot je proste uzasna vec, jen Frigo tomu 100% rozumi, jinyk si vsechny do jedne stezuji ... 
Není tady

Morphe, ty tomu říkaš práce ? 

Aby tě ty kočky dvounohé neuštvaly... nebo aby se spolu nedomluvily...
Není tady
Holki, mam novou pikosku
V Ceske republice jsou jen 2% domacnosti, ktere rozumi financim
Tak to jsme docela podivne pritroubly narod, meli bychom se chytnout za nos a nedelat blbosti, aby nas ve svete nepomluvili 
Proc to sem lepim, pac je mnoho domacnoti, ktere jsou ehm...neni po desate, a tim padem zadluzene, nechapou, ze se dostanou do sracek, ale pritom na sebe nabaluji uvery a novym uverem splaceji ten predesly a pak se dostanou do totalniho krachu a prijdou o vsechno. Ta 2% jsem si ovsem nevymyslel, je to podle nejakeho pruzkumu a statistik.
Není tady