Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 20. 5. 2011 23:42

javena
♥♥♥♥♥♥-

Re: CHAT: Co vás dnes nejvíc šokovalo IX.

Revliba napsal(a):

dusička napsal(a):

Revlibo tak jak? Myslím na Vás pussa
Lvice - no to je mazec, a jak si na to přišla dumbom
Vínová barva podle mě není podle barvy vína jakože hotového alkoholu, ale hroznů. wink
kardinal barvička: http://www.about-garden.com/a/en/1705-l … al-flower/
není fialová, je to červeno-hnědá

Dušičko,milá,děkuju za podporu,dala to !!!tummenupp,teď je ovšem nezvěstná...storstark

Připojuji se s gratulací... big_smiletummenupp Bohužel později, bo jsem byla nezvěstná... snad nepíšu jako ko.kot, něco jsem požila... winktongue
Zítra pro jistotu juknu a případně opravím... dumbom

Není tady

#52 21. 5. 2011 7:36

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Revlibo, taky gratuluju, nás to čeká příští rok wink
Jinak mě šokovala moje gynekoložka, a to tak, že velmi a hledám si jiného "speleologa", k ní už nemám důvěru. Plete si ráno s odpolednem, přehlídne něco ve výsledcích, hormonální testy dělá v době, kdy je ještě hladina hormonů rozbouřená, říká mi, že určitý druh nezhoubného nádoru se prý neoperuje, ale nechává, když já vím, že pokud se včas neodstraní, tak může začít zhoubně bujet, vím to, měla jsem ho. Naštěstí jsme na to přišla včas. Myomy podle ní můžou prasknout, plete si cystu s myomem, nejdřív jsem měla podle ní cystu, teď je to myom. Nejvyšší čas změnit lokál.
Po akci "děkujeme, odcházíme" jsem v šoku ještě víc. Mohla by to jít zkusit do Rakous nebo do Švýcar, asi by ji brzo hnali zpátky

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#53 21. 5. 2011 9:29

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Revlibo, taky gratuluju, nás to čeká příští rok wink
Jinak mě šokovala moje gynekoložka, a to tak, že velmi a hledám si jiného "speleologa", k ní už nemám důvěru. Plete si ráno s odpolednem, přehlídne něco ve výsledcích, hormonální testy dělá v době, kdy je ještě hladina hormonů rozbouřená, říká mi, že určitý druh nezhoubného nádoru se prý neoperuje, ale nechává, když já vím, že pokud se včas neodstraní, tak může začít zhoubně bujet, vím to, měla jsem ho. Naštěstí jsme na to přišla včas. Myomy podle ní můžou prasknout, plete si cystu s myomem, nejdřív jsem měla podle ní cystu, teď je to myom. Nejvyšší čas změnit lokál.
Po akci "děkujeme, odcházíme" jsem v šoku ještě víc. Mohla by to jít zkusit do Rakous nebo do Švýcar, asi by ji brzo hnali zpátky

Tak to je docela síla. Měla jsem takovou borkyni, u které se po vyšetření nedalo 14 dní sedět, ale tohle je ještě větší perla. Naštěstí jsem našla prima babu.. otázka je, jak maká, když ti něco je..
Já tam zatím chodím pouze na prevenci a holka pro prášky..  tillfreds

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#54 21. 5. 2011 10:28

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Me asyk nejvic dneska sokovala Revliba a Majkafa ... vissla

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#55 21. 5. 2011 11:02

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Me asyk nejvic dneska sokovala Revliba a Majkafa ... vissla

Dyť já tu dneska ještě nebyla...va

Není tady

#56 21. 5. 2011 11:15

morpheus
Babinet Klub
Web

Revlibo : Uvedomme si, ze Morheus ma "dnes" porad ( ostatne jako asyk vsichni, jen si to neuvedomujete ) zamysli se na tim. Co je nyni ? Dnes. Zitra se vzbudim a reknu si : Co je nyni ? Dnes smile Pozitri se vzbudim a reknu si : Co je nyni ? Dnes. Atakdale...Takze to melo znamenat, ze jsi me sokujes dnes, napr. - 30:11.2015 smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#57 21. 5. 2011 11:21

morpheus
Babinet Klub
Web

Ale kveci : Sokuje me, jak na vlakne, kde to zacalo sprostym hoaxem a spousta lidi na to naletelo se vesele diskutuje, jaci jsou lekari kreatury mad Nikdy bych tuto profesi nazavrhoval, protoze ten, kdo pracuje jako lekar - je to poslani a ne zamestnani - dobrovolne se vzdava vseho, ve prospech svych pacientu,  takze mile damy, velice opatrne se slovem kreatura, ponevadz kreatury se daji videt napriklad mezi advokaty, neni-liz pravda, ponevadz castokrat obhajuji zlocince, jen za ucelem sveho vlastniho obohaceni hmm

Není tady

#58 21. 5. 2011 11:29

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

morpheus napsal(a):

Ale kveci : Sokuje me, jak na vlakne, kde to zacalo sprostym hoaxem a spousta lidi na to naletelo se vesele diskutuje, jaci jsou lekari kreatury mad Nikdy bych tuto profesi nazavrhoval, protoze ten, kdo pracuje jako lekar - je to poslani a ne zamestnani - dobrovolne se vzdava vseho, ve prospech svych pacientu, takze mile damy, velice opatrne se slovem kreatura, ponevadz kreatury se daji videt napriklad mezi advokaty, neni-liz pravda, ponevadz castokrat obhajuji zlocince, jen za ucelem sveho vlastniho obohaceni hmm

Morphe, ty jsi nejen numero úno, ale i provokater non plus ultra lollollolwinkstoltstoltstolt
Njn... tvoje ztráta humoru, náš existus, viď winkgloria

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#59 21. 5. 2011 11:31

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jo Revlibo, předpokládám, že dcera se už našla, takže gratuluji stolt
Kolabují nejen studenti, ale i sborovny, takovej blázinec jsem ještě nezažila. Pověsit za ten "systém" někoho hodně bolestivě do průvanu a rozhoupat.... stolt

Není tady

#60 21. 5. 2011 12:56

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Jo Revlibo, předpokládám, že dcera se už našla, takže gratuluji stolt
Kolabují nejen studenti, ale i sborovny, takovej blázinec jsem ještě nezažila. Pověsit za ten "systém" někoho hodně bolestivě do průvanu a rozhoupat.... stolt

Pandoro, kdo má větší obavy, jak to dopadne ? Studenti nebo jejich vyučující ?
Nevím samozřejmě pořádně, jak to probíhá teď, ale s odstupem xxx let od té mé matury tvrdím,že ti naši učitelé měli větší strach.. Ale možná je to jen můj pocit.. třeba měli strach jen při mém zkoušení.. vissla

Morphe, někteří doktoři to ale mají jen jako způsob své obživy..  a raději by byli, stejně jako já, rentiéři..  reta

Není tady

#61 21. 5. 2011 13:10

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Frigo,
já nemohu mluvit za ostatní, ale já sama to vždycky prožívám jako obavu, aby ty děcka něco nezvoraly.
Aby dokázaly prodat všechno, co se naučily, aby neměly okno a aby neztratily řeč.
Pokud máš na mysli strach, jako strach o sebe, že jich rupne moc a bude průšvih, tak takhle to neznám a ani jsem to okolo sebe neviděla.
Nakonec mne vůbec letos nepřekvapí, když jisch rupne víc jak čtvrtina a vím, proč to říkám. Díky bohu za to, protože taková do nebe volající devalvace středoškoleského vzdělání nemůže trvat do nekonečna.
Nikomu to ale nepřeju, pochopitelně.

Letošní maturity jsou zapráskaný byrokracií, spoustou papírů a nervozity z nepozananého na obou stranách. A mám takový pocit, že je to tak našponovaný, myslím havně časově, že i když chceš pomoci, tak vlastně nemůžeš.
Dělá to na mně dojem, že to zase vymyslel nějaký chytrák od stolu, který už dávno zapomněl, jaký to je maturovat - a to jak osobně, tak jako učitel.

No a že ty prachy, který to všechno už ZBYTEČNĚ stálo, bych chtěla mít, tak o tom, žádná. To by mohly naše útulkový kočky na riviéru a ještě by zbylo i na to je naučit číst a psát stolt

Není tady

#62 21. 5. 2011 13:35

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Ale kveci : Sokuje me, jak na vlakne, kde to zacalo sprostym hoaxem a spousta lidi na to naletelo se vesele diskutuje, jaci jsou lekari kreatury mad Nikdy bych tuto profesi nazavrhoval, protoze ten, kdo pracuje jako lekar - je to poslani a ne zamestnani - dobrovolne se vzdava vseho, ve prospech svych pacientu,  takze mile damy, velice opatrne se slovem kreatura, ponevadz kreatury se daji videt napriklad mezi advokaty, neni-liz pravda, ponevadz castokrat obhajuji zlocince, jen za ucelem sveho vlastniho obohaceni hmm

Morfíku, kreaturou bych je nenazvala, ale nicmochrama určitě. A chlapče drahá, pro dnešní lékaře, pro dost z nich, pro všechny ne, se medicína stala kšeftem, ne posláním. Žiješ v jiné dimenzi, já mám s doktorama špatných zkušeností dost. Viz moje gynekoložka ( a to není jediná, díky své první gynekoložce jsem málem potratila) měla jsem nález, sice nezhoubný, ale měla, jsem už riziková pacientka, mám za sebou jeden zákrok gynekologický a jednu operaci prsu, ale prý to nic není. No, až bude, bude možná pozdě. Můj partner má díky "kvalitním" doktorům po dvou operacích "povedených" nenávratně poškozenou páteř. Ke třetí, údajně nápravné operaci ho pozvali, ale na poslední chvíli ho odmítli operovat, jiný doktor, v jiné nemocnici nám řekl, že se nediví, že mu to tak "zprasili", že měli potřetí strach do toho sáhnout, protože bylo riziko, že by ze špitálu už po svých neodešel. Takže není doktor jako doktor.
Jinak jasně, nicmochři jsou v každé profesi, jenže v medicíně nemají co dělat, tam se škody napravují těžko, někdy nejdou napravit vůbec.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#63 21. 5. 2011 15:12

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Frigo,
. Díky bohu za to, protože taková do nebe volající devalvace středoškoleského vzdělání nemůže trvat do nekonečna.
Nikomu to ale nepřeju, pochopitelně.

Dělá to na mně dojem, že to zase vymyslel nějaký chytrák od stolu, který už dávno zapomněl, jaký to je maturovat - a to jak osobně, tak jako učitel.

No a že ty prachy, který to všechno už ZBYTEČNĚ stálo, bych chtěla mít, tak o tom, žádná. To by mohly naše útulkový kočky na riviéru a ještě by zbylo i na to je naučit číst a psát stolt

Jasně.. devalvace tu určitě je, ostatně jako v hodně věcech v této době... dneska se každý snaží, mít alespoň maturu.. i když na to nemá.. škol je momentálně hodně.. dětí málo.. 
Dcera loni ani nedělala přijímačky.. včera hlásila, že z dvaceti jich do dalšího ročníku proleze asi 7. To mi přijde docela šílené. Ale nejsem si jistá, jestli tohle nebylo vždycky.. zas byla protekce.. a málo lidí v průběhu studia odpadlo.. moc lidí nepřipuštěných k maturitě taky nebylo..

Chytrák ? řekla bych že gauner bez zábran.. třeba ani tu maturitu nemá..  a nebo má VUML a včas sundal kabátek..  Nechápu, nad čím tak dlouho přemýšleli a vymýšleli, když tady něco takového, jako státní maturita,  už fungovalo..  A každý věděl alespoň přibližně, co ho čeká.
Nejhorší a nepochopitelné pro mně je, co na tom paskvilu mohlo stát tolik.. 
Koukala jsem jen zběžně na ukázku češtiny a to jsou takové nesmysly, co mají zodpovídat, že mi to mozek nebere.

Není tady

#64 21. 5. 2011 23:54

morpheus
Babinet Klub
Web

Totok lol
"Konec světa bude způsoben lidskou hloupostí v internetových diskuzích"
Abraham Lincoln (1862)

Není tady

#65 22. 5. 2011 6:44

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

nojo, včera měl být vlastně konec světa.. divné... zas to tomu pošahanému věštci nevyšlo.. dokonce podruhé..  něco takového blábolil zhruba před deseti lety..

Není tady

#66 22. 5. 2011 7:15

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

[.

Upravil(a) Vladena (22. 5. 2011 7:50)

Není tady

#67 22. 5. 2011 8:31

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

morpheus napsal(a):

Totok lol
"Konec světa bude způsoben lidskou hloupostí v internetových diskuzích"
Abraham Lincoln (1862)

lol dumbom

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#68 22. 5. 2011 8:34

morpheus
Babinet Klub
Web

Sokuje me jak Vladka po sobe maze prispevky, ktere ji po chvilce prijdou nevhodne, jakoby tento posahany virtualni svet byl ta nejdulezitejsi vec ne svete smile

Frigo : Ti posahanci me uz nikterak netrapi, ac verici, neverim ve videni Janovo, ktere je uvedeno na konci Bible, Ty neznas ru reklamu ..."V roce 2011 se narodila Nina"... pak spousta nepodstatnych vet a ..."Vase budoucnost jeste nebyla napsana" ? big_smile

Není tady

#69 22. 5. 2011 9:34

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

jo, Morphe, tu reklamu znám.. jedna z těch trapnějších..  z mého pohledu..
Přispěvek Vlaďky jsem viděla a nějak nepochopila.. něco o nějakých červených lodičkách..

Není tady

#70 22. 5. 2011 11:17

morpheus
Babinet Klub
Web

Frigo : Ahoj mila Frigo smile Ano, pokud to bylo o cervenych lodickach, tak to bylo totok. Cituji sam sebe na Integrite osobnosti :
Dusicka no vidis jak jsme si to hezky vyrikali smile Takze oblbuju zensky tummenupp No super. A vis co je zvlastni, ze jsem asyk oblbnul pulku Babinetu, podle toho jak jsi to podala vissla Vis ze me to ale tesi a hreje u srdicka ? Pac mam pocit, ze jeste nepatrim do stareho zeleza a je to fajn, ta moje nova  - rikam ji Eva ( Živá, ponevadz me drobatko ozivila ) ma dve vyhody. Neni vdana, nema deti a muzeme se jeden druhemu plne venovat i dneska jsem s ni byl od obeda do vecera, nez se setmelo, prochazka kolem reky, zmrzlina v parku, ukazala mi nove cervene boticky, pry si je byla koupit dnes, kvuli me, malem me porazilo, pry kvuli me, to uz se mi nestalo 10 let big_smile A dalsi uzasna vec je ta, ze s ni mhu byt kdykoli chci, i v tydnu.

Nejak nechnapu, jak muzou nektere uzivatelky ( zrejme az jim to dojde, coz je dost na houberec, ze dochazi az za par minut ) mazat po sobe neco, co napsaly. KOHO se tady snazi neurazit ? Jiny NICK ? va Emailovou adresu, nebo identifikator realneho uzivatele ? Zrejme o urazku Nicku nejde, jde spis o to, aby sama uzivatelka nevypadala jako nejvetsi ( dopln si co chces ), ale v ČÍCH ocich, kdyz se navzajem nezname ? Divne ... hmm

A to jeste Vladka nevi o cervenem spodnim pradle tongue Wau ! Se tesim, ale mohu Ti rict, ze moje nova hracka, neboli kotatko neni uplne muj salek kavy, velice neprakticka zena, ktera muze byt pouze objektem mych nechutnych zvrhlych sexualnich pudů smile

Upravil(a) morpheus (22. 5. 2011 11:19)

Není tady

#71 22. 5. 2011 12:07

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Morfe - myslím, že každý občas maže své příspěvky, na tom nevidím nic šokujícího. Já ted taky smázla.
Mě už nešokuje ani to, že dneska na oběd tu byli obě holčiny od kluků roll wink Ale hlavně že jim chutnalo.
Co se mi ale stalo
Z pátka na sobotu jsem usnula s Marky, zamkli jsme se, a kluci se na nás nedobouchali, tak spali u babičky (já frajerka dala klíče na křivo, aby se nikdo k nám nedostal
Dneska ze soboty na neděli jsme pro změnu taky zamkli, ale kluci už spali doma, za to manžel domů lezl po žebříku a do okna tukal gloria dumbom

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#72 22. 5. 2011 12:59

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Duši, to může být docela sexy.. chlap ´tukající na okno..  wink

Morphe, co znamená nepraktická ? Přemýšlím, jestli ono to není výhodnější dělat nepraktickou ..  vissla

Není tady

#73 22. 5. 2011 13:07

morpheus
Babinet Klub
Web

Frigo : Ta co disponuje pouze tim jedinym pokladem ktery ma a ostatni "prednosti" o ktere muz "také" stoji, nejsou nikterak vyvinuty - napriklad neumi varit, nebavi ji uklizet, nebavi ji zehleni, prat nechava v pradelne, na uklizeni ma sluzku, nebavi ji cokoli, co se zenskych cinnosti tyce a dokonce neumi ani strykovat, nebo hackovat ( háčkovat, nikoli hackovat, protoze hackovat neumi stoprocentne, ani nevi co to jako je big_smile ) na prvnim miste je moda, kosmetika, manikura, pedikura a nevim co jeste, znackove hadry, co na tom, ze to stoji dost penez... Co s takovou ? Pofu...( pomilovat bo jeste neni po 22:00 )  a nashledanou...hmm

Není tady

#74 22. 5. 2011 13:38

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Morphe, tak to přeci není "nepraktická", ale velmi šikovná..  reta  vissla
tohle všechno nebaví dost ženskejch, ale jsou nuceny to dělat.. a podle toho to někdy vypadá..
A proč by tohle všechno měly být ženské činnosti ?  Takovej chlap, který umí uvařit, je podle mně ohromně sexy.. a pokud po sobě ještě nacpe po tom nádobí do myčky, to je poklad..  Zapnout pračku taky může umět i cvičená opice, tak proč ne chlap ? lol
A když tohle všechno doma dělá ženská, tak je to vlastně služka...tillfreds  Jenže služka za to bere prachy..

Není tady

#75 22. 5. 2011 13:42

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Morfí, nešokovaly mi červené lodičky, ale tvoje snaha psát podle mne ,,stále stejné kecy" ve 23.46 hod, tedy něco před půlnocí. Smázla jsem příspěvek po sobě, že jsem chtěla být k Tobě více tolerantní. tonguetongue Co kdyby si občas také smáznul???

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí