29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Frigo napsal(a):
sahleb napsal(a):
Tak dneska me sokovalo, ze kdyz jsem se prihlasila na inzerat jdnoho bytu, bezmala 80m2, tak mi bylo sdeleno , ze v zadnem pripade ani pro tri osoby. MAXIMALNE dve.
A to teda fakt nevim, jak si an 4-5 pokojovy byt vydelat. A cas bezi.......Sahleb, to je docela síla. A co by se stalo, kdybys třeba děti zapřela ?
Ty kočky, psy atd.. a děti bych docela chápala, ale metry.. Trochu mi to připomíná naší zem v době dotáče, ale obráceně.Jak my se s mámou bály, že nás buď z nadměrného bytu vystěhuji nebo nám tam dají nějakého starého tlustého chlapa, jako podnájemníka..
Jezis , Frifo dekuji za soucit. No napadlo me to......soc.system znam taky.
Neumim si to predstavit v realu. ZDE.
Kazdopadne, clovek musi mit nejake bydlo, kvuli danim, ty se odevzdavaji lokalne - tam, kde bydlim. Navic kvuli zdravotni pojistovne, ta je taky podle mista bydleni. (na okraj mesicni poplatky se meni podle bydliste). A protoze muj syn je starsi 18 ti let a plati tedy sam dane (konkretne tedy zadne-nic nevydelava), musi mit nejake bydliste.
kdyz ho neprihlasim, kde bude mit bydliste? A je to tady. Budou mu na moji adresu chodit dopisy i uredni,....tak to proste nejde. Fakt nevim.
Není tady
majkafa napsal(a):
Pokud je to byt, který vlastní soukromá osoba, je čistě její věc, jaké podmínky si dá. Nebo bychom snad chtěli, aby někdo direktivně nařizoval, co má vlastník dělat se svým bytem?
A to patri prosim k cemu? nekdo tu tvrdi, ze se to nesmi?
Není tady
JINAK Frigo drzim palce k maturite!!!! Me teda tekly nervy. Tady to trva 4 mesice! Z kazdeho predmetu 4 hodinova pisemka a pul hodiny ustni. Docela jsem s edivila, ze jsem nezazila cloveka, ktery by mel same jednicky. Mit treba dve jednicky na maturitnim je statni rarita!!
Reditel u toho uprime breci dojetim. jedna holka byla na celem gymplu fantasticka a verejne se oslavovala. Pan riditel na podiu byl strasne rozradostnen , OBJIMAL JI, dal ji kvetiny A PAK ve slavnostmi projevu hned na zacatku objasnil, ze on se k temto metam na svem vysvedceni NIKDY, nikdy ani nepriblizil.
Takze nakonec sranda.
Upravil(a) sahleb (20. 5. 2011 13:01)
Není tady
Sahleb a teď máte jakou plochu ? Jak je to tam se sociálníími byty ? Ty také musí mít nějakou plochu povinně na osobu ? Nebo nic takového tam není? V reichu takové byty jsou, ale nevypadají jako některé sociální byty tady u nás.
Není tady
Dnes jsem opravdu šokovaná. Moje podnájemnice je celostátně hledaná osoba, přítel 7 záznamů v TR. Povedená dvojka. Volala jsem na 158. Vivat...
Není tady
Lvice : A Ty jeste nemas kristalovou kouli nebo nejake zvlastni schopnosti rozpoznavat tyto veci ? ba ne, prca...
Dnes me cely den sokuje ta sviňa slunko Uz aby zacalo lejt ...
Není tady
Morphe, jsi trapnej.
Není tady
Lvice : Ale notak Copak neznas legraci ?
A jeste od Morfa ? Booooze devce moje zlate ...
Nicmene, kdyby jsi ubytovala mi, tak mas jistou vyhodu : Nejsem "celostatne" hledany, ale pouze v nasi ctvrti
Kvuli te strasne ostude minule v domecku s lucernickou
Mmch babice, nevite nektera z vas co je to kardilanova barva ? Pry je to tmava fialova, ale ja nevim co je to ten kardilan, po kterem se jmenuje
Není tady
Frigo napsal(a):
Sahleb a teď máte jakou plochu ? Jak je to tam se sociálníími byty ? Ty také musí mít nějakou plochu povinně na osobu ? Nebo nic takového tam není? V reichu takové byty jsou, ale nevypadají jako některé sociální byty tady u nás.
Velkou, pres 80m2, plus velky sklep a obrovskou pudu. Garaz. Socialni jako takove nejsou takhle pojmenovane, ale jsou tzv. obecni, ktere maji dana pravidla. A pak druzstevni byty. Ty nemaji profit a stoji mene. Musi se zalozit kapitalek. U tech obecnich a druzstevnich je pravidlo, ze 3 lidi maji narok an 4 pokojovy byt. A velke a jeste vetsi i cele domky se pronajimaji zasadne rodinam s detmi. Fakt za vyboirny ceny, ale je to sazka do loterie.
Jenze je tu krize, bytu je strasne malo a vsechno se boura a prestavuje na LUXUS. Najem v mem okoli je minimum 1 700 EUR mesicne na 2 pokoje. To je levnota pro chude chudacky!!! Ale male bytu se tu vubec neprodukuji. Obecni A druzstevni stoji daleko mene, antoz jsou regulovane.
jak rikam me nedovoli ani ten tripokojovy s 80m2,priblizen. To je jen pro jednu osobu.
Není tady
morpheus napsal(a):
Lvice : Ale notak
Copak neznas legraci ?
A jeste od Morfa ? Booooze devce moje zlate ...
Nicmene, kdyby jsi ubytovala mi, tak mas jistou vyhodu : Nejsem "celostatne" hledany, ale pouze v nasi ctvrti
Kvuli te strasne ostude minule v domecku s lucernickou
![]()
Mmch babice, nevite nektera z vas co je to kardilanova barva ?Pry je to tmava fialova, ale ja nevim co je to ten kardilan, po kterem se jmenuje
http://en.wikipedia.org/wiki/Cardinal_(color)#Cardinal_in_other_color_systems
Preklep! Je to Kardinalova. Kardinal mel vzdy ostrou cervenou na svem kardinalskem satu.
Upravil(a) sahleb (20. 5. 2011 18:42)
Není tady
Sahleb : Diky, Sahleb ty jsi Bůh ! Vysvetlim o co jde, protoze kardilanovou jsem nikdy neslysel a to zenyx pojmenovavaji barvy ruzne, napriklad vinovou, ale vina mame cervena, ruzova a bila, takze pohoda dzez. Moje spolubydlici si koupila prekrasne spodni pradlo a rikam to je podivna barva, co to muze byt...hneda ? Ona ze ne, ze to je kardilanova, jsem se zeptal, co to jako je a ona ze pry si to mam vygooglit , ja jakozto barvy rozeznavam pouze jako paletu barev, tak bych to videl na 70% hnede, 20% cervene, kterou tam opravdu vidim dost vyrazne, ale je v pozadi a 10% modre. Hneda obsahuje cervenou, to je jasne, takze procentualne se to vazne blbe odhaduje. Na stitku, ktery jsem vylovil z kose na napsano : Kardinálová/98 Takze Sahleb, patri Ti potlesk ( skoda ze to tady zadny smajlik neumi ) nebo totok :
Není tady
Revlibo tak jak? Myslím na Vás
Lvice - no to je mazec, a jak si na to přišla
Vínová barva podle mě není podle barvy vína jakože hotového alkoholu, ale hroznů.
kardinal barvička: http://www.about-garden.com/a/en/1705-l … al-flower/
není fialová, je to červeno-hnědá
Upravil(a) dusička (20. 5. 2011 19:35)
Není tady
dusička napsal(a):
Vínová barva podle mě není podle barvy vína jakože hotového alkoholu, ale hroznů.
není fialová, je to červeno-hnědá
Dušičko,milá,děkuju za podporu,dala to !!!,teď je ovšem nezvěstná...
Není tady
Moc moc gratuluju
Není tady
dusička napsal(a):
Moc moc gratuluju
Děkujeme Dušinko,za pár let ti vrátíme...tady teď bouřka,holka v trapu a já si dávám fernet s colou, rozjímám nad svým životem a je mi dobře...
Není tady
Revlibo, blahopřeji dcerce i tobě k úspěšné maturitě.
Revliba napsal(a):
dusička napsal(a):
není fialová, je to červeno-hnědáDušičko,milá,děkuju za podporu,dala to !!!
,teď je ovšem nezvěstná...
Blahopřeji také. A Revlibo, co bys čekala.. že bude zvěstná ?
Tak doufám, že i to moje prudce inteligentní dítě to dá. Ten týden bude k nepřečkání. Dneska mi postrašila sousedka, že u jejího synátora na gymplu vyhodili 8 lidí.. ale její chlapeček samozřejmě mezi nima není.. Z mého okolí je to poslední dítě, které ústní nemá za sebou..
Není tady
majkafa napsal(a):
Revlibo, blahopřeji dcerce i tobě k úspěšné maturitě.
Majko,mockrát děkujeme,dojal mě zájem o nás..
Říkám si tady v bouřce,co všechno jsme už zažili,absolvovali a mám radost,jsem pyšná...na sebe,na děti,na kamarády...tak si tak bilancuju,probírám všechno tam a zpátky a vnímám svůj klid a pokoru..mám ještě tolik řešení před sebou,ale přesto se najednou cítím silná a schopná...Je mi dobře a už teď vím,že všechno zvládnu...Jsou tu krásný mraky,vypadají jako moře... a topoly jsou hrdí a vznosní a břízy sklonily hlavu...
Není tady
JJ, tohle jsou takové hezké mezníky.
Vzpomínám, jaké to tenkrát bylo, když dcerka v roce 2005 a syn v roce 2008 maturovali. Moc hezké vzpomínky.
Frigo napsal(a):
Revliba napsal(a):
dusička napsal(a):
není fialová, je to červeno-hnědáDušičko,milá,děkuju za podporu,dala to !!!
,teď je ovšem nezvěstná...
Blahopřeji také. A Revlibo, co bys čekala.. že bude zvěstná ?
Tak doufám, že i to moje prudce inteligentní dítě to dá. Ten týden bude k nepřečkání. Dneska mi postrašila sousedka, že u jejího synátora na gymplu vyhodili 8 lidí.. ale její chlapeček samozřejmě mezi nima není..Z mého okolí je to poslední dítě, které ústní nemá za sebou..
Frigo,všechno bude,jak má být,budu na vás myslet!!!
Není tady
Zdarec Frigo Predstav si, dneska jsem si dal po roce a pul prvni pivo a myslel jsem u neho na Tebe, pac vim, ze ho mas rada
. Ovsemze nealkoholove a kvasnicove. To, co nam vyrabi nas drahy nejmenovany severomoravsky vyrobce nealka, tusim z Nosovic, se nemuze rovnat tomu, co jsem ochutnal, ale docela velky problem. Zjistil jsem, ze nesmim ani nealkoholove
Není tady
Náš mladej měl dneska debatu s dědou, který projížděl, tak se zastavil a opět to zkončilo tím, že děda už není idol a autorita, ale kašpárek, který neví nic o životě. Bych se z toho picla.
A to se ho jen v klidu zeptal, jak si to představuje dál, když nechce na vejšku. Mladej mu popsal, co bude a nebude a že jinou variantu nemá. Dědeček byl hned vtipnej pro všechny okolo, jen mladej s ním už od vánoc nějak "bojuje".. a to jen proto, že děda se ho zeptal "Máš v autě rezervu?"
Není tady
morpheus napsal(a):
Zdarec Frigo
Predstav si, dneska jsem si dal po roce a pul prvni pivo a myslel jsem u neho na Tebe, pac vim, ze ho mas rada
. Ovsemze nealkoholove a kvasnicove. To, co nam vyrabi nas drahy nejmenovany severomoravsky vyrobce nealka, tusim z Nosovic, se nemuze rovnat tomu, co jsem ochutnal, ale docela velky problem. Zjistil jsem, ze nesmim ani nealkoholove
ahojky Morpíku... to se pleteš.. jsem za svůj život vypila pouze jedno a to černé.. omylem.. když jsem myslela, že to je kofola..
Ale včera, jak jsem byla na výletě, tak jsem zkoumala jednu benzinku, kde údajně (podle Marušky) se tankuje rum.. ale nenašla jsem. Škoda, že je Marie někde v teplejch krajích, jinak bych jí naháněla a sondovala, kdeže to ten patok maj..
Není tady
Kuwa ... tak zeby to byla Zet co ma rada pivko ? Nebo Marie ? Kuwa, kuwa, Morfe, ty uz to nehuuul...
Není tady
morpheus napsal(a):
Kuwa ... tak zeby to byla Zet co ma rada pivko ? Nebo Marie ? Kuwa, kuwa, Morfe, ty uz to nehuuul...
už to nepij ani ředěné..
No, Marii jsem pivko pít neviděla, ale u ní je možné vše.. .. u Zet netuším.. na rozdíl od tebe jsem s ní na pivku nebyla.
Upravil(a) Frigo (20. 5. 2011 23:17)
Není tady