Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 20. 5. 2011 12:52

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Re: CHAT: Co vás dnes nejvíc šokovalo IX.

Frigo napsal(a):

sahleb napsal(a):

Tak dneska me sokovalo, ze kdyz jsem se prihlasila na inzerat jdnoho bytu, bezmala 80m2, tak mi bylo sdeleno , ze v zadnem pripade ani pro tri osoby. MAXIMALNE dve.

A to teda fakt nevim, jak si an 4-5 pokojovy byt vydelat. A cas bezi.......

Sahleb, to je docela síla. A co by se stalo, kdybys třeba děti zapřela ? 
Ty kočky, psy atd.. a děti bych docela chápala, ale metry..  Trochu mi to připomíná naší zem v době dotáče, ale obráceně.   tillfreds  Jak my se s mámou bály, že nás buď z nadměrného bytu vystěhuji nebo nám tam dají nějakého starého tlustého chlapa, jako podnájemníka..

Jezis , Frifo dekuji za soucit. hjarta No napadlo me to......soc.system znam taky.

Neumim si to predstavit v realu. ZDE.

Kazdopadne, clovek musi mit nejake bydlo, kvuli danim, ty se odevzdavaji lokalne - tam, kde bydlim. Navic kvuli zdravotni pojistovne, ta je taky podle mista bydleni. (na okraj mesicni poplatky se meni podle bydliste). A protoze muj syn je starsi 18 ti let a plati tedy sam dane (konkretne tedy zadne-nic nevydelava), musi mit nejake bydliste.

kdyz ho neprihlasim, kde bude mit bydliste? A je to tady.  Budou mu na moji  adresu chodit dopisy i uredni,....tak to proste nejde. Fakt nevim.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#27 20. 5. 2011 12:54

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Pokud je to byt, který vlastní soukromá osoba, je čistě její věc, jaké podmínky si dá. Nebo bychom snad chtěli, aby někdo direktivně nařizoval, co má vlastník dělat se svým bytem? va

A to patri prosim k cemu? nekdo tu tvrdi, ze se to nesmi?

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#28 20. 5. 2011 13:01

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

JINAK Frigo drzim palce k  maturite!!!!  Me teda tekly nervy. Tady to trva 4 mesice! Z kazdeho predmetu  4 hodinova pisemka a pul hodiny ustni. Docela jsem s edivila, ze jsem nezazila cloveka, ktery by mel same jednicky. Mit treba dve jednicky na maturitnim je statni rarita!!

Reditel u toho uprime breci dojetim. jedna holka byla na celem gymplu fantasticka a verejne se oslavovala. Pan riditel na podiu byl strasne rozradostnen , OBJIMAL JI, dal ji kvetiny A PAK ve slavnostmi projevu hned na zacatku objasnil, ze on se k temto metam na svem vysvedceni NIKDY, nikdy  ani nepriblizil.lol
Takze nakonec sranda.

Upravil(a) sahleb (20. 5. 2011 13:01)

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#29 20. 5. 2011 14:25

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Sahleb a teď máte jakou plochu ?  Jak je to tam se sociálníími byty ? Ty také musí mít nějakou plochu povinně na osobu ? Nebo nic takového tam není?  V reichu takové byty jsou, ale nevypadají jako některé sociální byty tady u nás.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#30 20. 5. 2011 14:27

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Dnes jsem opravdu šokovaná. Moje podnájemnice je celostátně hledaná osoba, přítel 7 záznamů v TR. Povedená dvojka. Volala jsem na 158. Vivat...

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#31 20. 5. 2011 15:03

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Lvice : A Ty jeste nemas kristalovou kouli nebo nejake zvlastni schopnosti rozpoznavat tyto veci ? tongue ba ne, prca... smile
Dnes me cely den sokuje ta sviňa slunko mad Uz aby zacalo lejt ... vissla

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#32 20. 5. 2011 16:05

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Morphe, jsi trapnej.

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#33 20. 5. 2011 16:36

morpheus
Babinet Klub
Web

Lvice : Ale notak smile Copak neznas legraci ? hmm A jeste od Morfa ? Booooze devce moje zlate ... hjarta Nicmene, kdyby jsi ubytovala mi, tak mas jistou vyhodu : Nejsem "celostatne" hledany, ale pouze v nasi ctvrti tongue Kvuli te strasne ostude minule v domecku s lucernickou grater

Mmch babice, nevite nektera z vas co je to kardilanova barva ? va Pry je to tmava fialova, ale ja nevim co je to ten kardilan, po kterem se jmenuje hmm

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#34 20. 5. 2011 18:28

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

Sahleb a teď máte jakou plochu ?  Jak je to tam se sociálníími byty ? Ty také musí mít nějakou plochu povinně na osobu ? Nebo nic takového tam není?  V reichu takové byty jsou, ale nevypadají jako některé sociální byty tady u nás.

Velkou, pres 80m2, plus velky sklep a obrovskou pudu. Garaz. Socialni jako takove nejsou takhle pojmenovane, ale jsou tzv. obecni, ktere maji dana pravidla. A pak druzstevni byty. Ty nemaji profit a stoji mene. Musi se zalozit kapitalek. U tech obecnich a druzstevnich je pravidlo, ze 3 lidi maji narok an 4 pokojovy byt. A velke a jeste vetsi i cele domky se pronajimaji zasadne rodinam s detmi. Fakt za vyboirny ceny, ale je to sazka do loterie.

Jenze je tu krize, bytu je strasne malo a vsechno se boura a prestavuje na LUXUS. Najem v mem okoli je minimum 1 700 EUR mesicne na 2 pokoje. To je levnota pro chude chudacky!!! Ale male bytu se tu vubec neprodukuji. Obecni A druzstevni stoji daleko mene, antoz jsou regulovane.

jak rikam me nedovoli ani ten tripokojovy s 80m2,priblizen. To je jen pro jednu osobu. big_smile

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#35 20. 5. 2011 18:40

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Lvice : Ale notak smile Copak neznas legraci ? hmm A jeste od Morfa ? Booooze devce moje zlate ... hjarta Nicmene, kdyby jsi ubytovala mi, tak mas jistou vyhodu : Nejsem "celostatne" hledany, ale pouze v nasi ctvrti tongue Kvuli te strasne ostude minule v domecku s lucernickou grater

Mmch babice, nevite nektera z vas co je to kardilanova barva ? va Pry je to tmava fialova, ale ja nevim co je to ten kardilan, po kterem se jmenuje hmm

http://en.wikipedia.org/wiki/Cardinal_(color)#Cardinal_in_other_color_systems
Preklep! Je to Kardinalova. Kardinal mel vzdy ostrou cervenou na svem kardinalskem satu.

Upravil(a) sahleb (20. 5. 2011 18:42)

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#36 20. 5. 2011 19:14

morpheus
Babinet Klub
Web

Sahleb : Diky, Sahleb ty jsi Bůh ! Vysvetlim o co jde, protoze kardilanovou jsem nikdy neslysel a to zenyx pojmenovavaji barvy ruzne, napriklad vinovou, ale vina mame cervena, ruzova a bila, takze pohoda dzez. Moje spolubydlici si koupila prekrasne spodni pradlo a rikam to je podivna barva, co to muze byt...hneda ? Ona ze ne, ze to je kardilanova, jsem se zeptal, co to jako je a ona ze pry si to mam vygooglit tongue, ja jakozto barvy rozeznavam pouze jako paletu barev, tak bych to videl na 70% hnede, 20% cervene, kterou tam opravdu vidim dost vyrazne, ale je v pozadi a 10% modre. Hneda obsahuje cervenou, to je jasne, takze procentualne se to vazne blbe odhaduje. Na stitku, ktery jsem vylovil z kose na napsano : Kardinálová/98 Takze Sahleb, patri Ti potlesk ( skoda ze to tady zadny smajlik neumi ) nebo totok : godlike

Není tady

#37 20. 5. 2011 19:35

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Revlibo tak jak? Myslím na Vás pussa
Lvice - no to je mazec, a jak si na to přišla dumbom
Vínová barva podle mě není podle barvy vína jakože hotového alkoholu, ale hroznů. wink
kardinal barvička: http://www.about-garden.com/a/en/1705-l … al-flower/
není fialová, je to červeno-hnědá

Upravil(a) dusička (20. 5. 2011 19:35)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#38 20. 5. 2011 20:02

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Vínová barva podle mě není podle barvy vína jakože hotového alkoholu, ale hroznů. wink

Dušičko,milá,děkuju za podporu,dala to !!!tummenupp,teď je ovšem nezvěstná...storstark

Není tady

#39 20. 5. 2011 20:10

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Moc moc gratuluju tummenupptummenupptummenupptummenuppgodlikegodlikegodlikegodlike

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#40 20. 5. 2011 20:35

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Moc moc gratuluju tummenupptummenupptummenupptummenuppgodlikegodlikegodlikegodlike

Děkujeme Dušinko,za pár let ti vrátíme...tady teď bouřka,holka v trapu a já si dávám fernet s colou, rozjímám nad svým životem a je mi dobře...tummenupp

Není tady

#41 20. 5. 2011 20:52

majkafa
Host

Revlibo, blahopřeji dcerce i tobě k úspěšné maturitě. par

#42 20. 5. 2011 21:05

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Revliba napsal(a):

dusička napsal(a):

Dušičko,milá,děkuju za podporu,dala to !!!tummenupp,teď je ovšem nezvěstná...storstark

Blahopřeji také. A Revlibo, co bys čekala.. že bude zvěstná ? lol
Tak doufám, že i to moje prudce inteligentní dítě to dá.  Ten týden bude k nepřečkání. Dneska mi postrašila sousedka, že u jejího synátora na gymplu vyhodili 8 lidí..   ale její chlapeček samozřejmě mezi nima není..  tillfreds Z mého okolí je to poslední dítě, které ústní nemá za sebou..tillfreds

Není tady

#43 20. 5. 2011 21:12

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Revlibo, blahopřeji dcerce i tobě k úspěšné maturitě. par

Majko,mockrát děkujeme,dojal mě zájem o nás..
Říkám si tady v bouřce,co všechno jsme už zažili,absolvovali a mám radost,jsem pyšná...na sebe,na děti,na kamarády...tak si tak bilancuju,probírám všechno tam a zpátky a vnímám svůj klid a pokoru..mám ještě tolik řešení před sebou,ale přesto se najednou cítím silná a schopná...Je mi dobře a už teď vím,že všechno zvládnu...Jsou tu krásný mraky,vypadají jako moře... a topoly jsou hrdí a vznosní a břízy sklonily hlavu...

Není tady

#44 20. 5. 2011 21:14

majkafa
Host

JJ, tohle jsou takové hezké mezníky.
Vzpomínám, jaké to tenkrát bylo, když dcerka v roce 2005 a syn v roce 2008 maturovali. Moc hezké vzpomínky. stolt

#45 20. 5. 2011 21:15

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Frigo napsal(a):

Revliba napsal(a):

dusička napsal(a):

Blahopřeji také. A Revlibo, co bys čekala.. že bude zvěstná ? lol
Tak doufám, že i to moje prudce inteligentní dítě to dá.  Ten týden bude k nepřečkání. Dneska mi postrašila sousedka, že u jejího synátora na gymplu vyhodili 8 lidí..   ale její chlapeček samozřejmě mezi nima není..  tillfreds Z mého okolí je to poslední dítě, které ústní nemá za sebou..tillfreds

Frigo,všechno bude,jak má být,budu na vás myslet!!!pussa

Není tady

#46 20. 5. 2011 21:19

morpheus
Babinet Klub
Web

Zdarec Frigo smile Predstav si, dneska jsem si dal po roce a pul prvni pivo a myslel jsem u neho na Tebe, pac vim, ze ho mas rada storstark. Ovsemze nealkoholove a kvasnicove. To, co nam vyrabi nas drahy nejmenovany severomoravsky vyrobce nealka, tusim z Nosovic, se nemuze rovnat tomu, co jsem ochutnal, ale docela velky problem. Zjistil jsem, ze nesmim ani nealkoholove grater

Není tady

#47 20. 5. 2011 21:25

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Náš mladej měl dneska debatu s dědou, který projížděl, tak se zastavil a opět to zkončilo tím, že děda už není idol a autorita, ale kašpárek, který neví nic o životě. Bych se z toho picla.
A to se ho jen v klidu zeptal, jak si to představuje dál, když nechce na vejšku. Mladej mu popsal, co bude a nebude a že jinou variantu nemá. Dědeček byl hned vtipnej pro všechny okolo, jen mladej s ním už od vánoc nějak "bojuje".. a to jen proto, že děda se ho zeptal "Máš v autě rezervu?"

Není tady

#48 20. 5. 2011 21:28

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Zdarec Frigo smile Predstav si, dneska jsem si dal po roce a pul prvni pivo a myslel jsem u neho na Tebe, pac vim, ze ho mas rada storstark. Ovsemze nealkoholove a kvasnicove. To, co nam vyrabi nas drahy nejmenovany severomoravsky vyrobce nealka, tusim z Nosovic, se nemuze rovnat tomu, co jsem ochutnal, ale docela velky problem. Zjistil jsem, ze nesmim ani nealkoholove grater

ahojky Morpíku... to se pleteš.. jsem za svůj život vypila pouze jedno a to černé.. omylem.. když jsem myslela, že to je kofola.. 
Ale včera, jak jsem byla na výletě, tak jsem zkoumala jednu benzinku, kde údajně (podle Marušky) se tankuje rum..  ale nenašla jsem. Škoda, že je Marie někde v teplejch krajích, jinak bych jí naháněla a sondovala, kdeže to ten patok maj..

Není tady

#49 20. 5. 2011 22:43

morpheus
Babinet Klub
Web

Kuwa ... tak zeby to byla Zet co ma rada pivko ? Nebo Marie ? Kuwa, kuwa, Morfe, ty uz to nehuuul... va

Není tady

#50 20. 5. 2011 23:16

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Kuwa ... tak zeby to byla Zet co ma rada pivko ? Nebo Marie ? Kuwa, kuwa, Morfe, ty uz to nehuuul... va

už to nepij ani ředěné.. lol
No, Marii jsem pivko pít neviděla, ale u ní je možné vše.. vissla .. u Zet netuším.. na rozdíl od tebe jsem s ní na pivku nebyla.tillfreds
storstark

Upravil(a) Frigo (20. 5. 2011 23:17)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí