29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vazene damy, panove, drazi pratele, uvitam nove sokujici udalosti. Pokud jste dostatecne vnimavi jedinci, spatrite veci, nad kteryma se rozum zastavuje
Do meho skromneho chlivecku zvu vsechny pratele i nepratele, je zde dovoleno vse, pokud se ovsem budeme drzet pravidel Babinetu. Nesnesu zde jakekoli napadani a urazeni, to rikam radeji hned na uvod, aby se pak nekteri jedinci nemohli vymlouvat, ze to neslyseli, takze i Vy tam v zadnich lavicich, doufam, ze bylo dostatecne slyset Neslysim !.. to melo byt jakoze ano ? Dekuji
S diky a pranim krasneho dne
=Morph=
Není tady
Frigo napsal(a):
Morphe, ty říkáš spolubydle občas "žehličko" ?
Co otakar motejl ?
Ja ji tak nerikam, ona si sama rika "sluzka" pry : Tvoje sluzka Ti nandala obed, tak si Morfiku muj milovany laskave zavri ten Babinet a pojd se napapat ...
Otakara mi vcera omlatila o hlavu, pry jsem ji ho nedal z "lasky" ... a ze pry ho mam darovat prvni kur** kterou potkam ...
Není tady
Tak dneska me sokovalo, ze kdyz jsem se prihlasila na inzerat jdnoho bytu, bezmala 80m2, tak mi bylo sdeleno , ze v zadnem pripade ani pro tri osoby. MAXIMALNE dve.
A to teda fakt nevim, jak si an 4-5 pokojovy byt vydelat. A cas bezi.......
Není tady
Sahleb a to bylo kde ? Pokud to neni tajne. ja uz se s tim take setkal a take NE kočky a take NE psi a NE krecci a NE deti
Není tady
morpheus napsal(a):
Sahleb a to bylo kde ? Pokud to neni tajne. ja uz se s tim take setkal a take NE kočky a take NE psi a NE krecci a NE deti
Svycarsko. No pardon, ale tady nejde o psy a kockykrecky.....tady jde o to, zemuj barak se bude bourat a ja musim pryc, jinak nas vystehujou. Nejsem zrovna ted movita, a tak si nemohu platit ani ten tripokojovy. A tam nas nepustej. Proste tady je tripokojovy bezne jen pro jednu osobu. U paru se udela vyjimka. V nasem dome bydli v ve v sech bytech jen jedna osoba. Jen aj mam deti.
Není tady
sahleb napsal(a):
Tak dneska me sokovalo, ze kdyz jsem se prihlasila na inzerat jdnoho bytu, bezmala 80m2, tak mi bylo sdeleno , ze v zadnem pripade ani pro tri osoby. MAXIMALNE dve.
A to teda fakt nevim, jak si an 4-5 pokojovy byt vydelat. A cas bezi.......
Sahleb, to je docela síla. A co by se stalo, kdybys třeba děti zapřela ?
Ty kočky, psy atd.. a děti bych docela chápala, ale metry.. Trochu mi to připomíná naší zem v době dotáče, ale obráceně. Jak my se s mámou bály, že nás buď z nadměrného bytu vystěhuji nebo nám tam dají nějakého starého tlustého chlapa, jako podnájemníka..
Není tady
morpheus napsal(a):
Frigo napsal(a):
Morphe, ty říkáš spolubydle občas "žehličko" ?
Co otakar motejl ?
Ja ji tak nerikam, ona si sama rika "sluzka" pry : Tvoje sluzka Ti nandala obed, tak si Morfiku muj milovany laskave zavri ten Babinet a pojd se napapat ...
Otakara mi vcera omlatila o hlavu, pry jsem ji ho nedal z "lasky" ...a ze pry ho mam darovat prvni kur** kterou potkam ...
Morphe a jak přišla na to, že jsi jí otakara motejla nedal z lásky ?
A potkal jsi cestou z práce nějakou sexuální pracovnici nebo máš otakara ještě v kapse ... vedle křídy a podobných důležitých věciček..
Není tady
Frigo napsal(a):
A potkal jsi cestou z práce nějakou sexuální pracovnici nebo máš otakara ještě v kapse ... vedle křídy a podobných důležitých věciček..
To nevim, to mi nerekla A z prace jsem vykriceny dum omesel asyk tak 100 metru, pac jsem si to tapal do kostela, tak aby neotravovaly potvory
Není tady
Pokud je to byt, který vlastní soukromá osoba, je čistě její věc, jaké podmínky si dá. Nebo bychom snad chtěli, aby někdo direktivně nařizoval, co má vlastník dělat se svým bytem?
morpheus napsal(a):
Frigo napsal(a):
A potkal jsi cestou z práce nějakou sexuální pracovnici nebo máš otakara ještě v kapse ... vedle křídy a podobných důležitých věciček..To nevim, to mi nerekla
A z prace jsem vykriceny dum omesel asyk tak 100 metru, pac jsem si to tapal do kostela, tak aby neotravovaly potvory
dům s lucerničkou je hned vedle kostela ?
Není tady
Frigo : No, neni to az u kostela, ale tak 200 metru od Takze musim to od tramvaje cele obejit, projit jednu ulici az za tou nasi a pak z druhe strany do kostela
Kdyz jdu kolem domecku se svetylkem, tak me pokousi dabel a vetsinou pak uz do kostela nedojdu
ale zustanu v domecku, uz tam mam dokonce i kamaradky a ruzne slevy a tak
Povim Ti moji krasnou historku o nevestce. Nevestka stoji v perlovce a zastavi se u ni kazatel ( to jakoze ja ). Kazatel se zepta devcete: Jsi krasna, na kolik se cenis ? 500 korun otce. Kazatel se zamysli, devce uz uz chce snizit cenu a kazatel povida : Jen na tolik se cenis devce ? Devce zvysilo cenu na 1000 korun, kazatel porad malo, 2000 korun, porad to bylo malo, devce zvysilo na 4000 a kazatel porad krouti hlavou, ze malo. Tak kolik kazateli ? Jak vysoka ma byt moje cena ?
Tva hodnota je takova, ze Jezis se za Tebe nechal pritlouct na kriz
Nic legracniho me dneska nenapada, mam dnes bad day... Moje kote je nemocne
Není tady
co mu je ?
Není tady
To je škoda, že s tebou dnes není žádná bžunda. Jak tak koukám, dneska budu mít noční.. obě dětičky v tahu, kočička tu leží vedle mně nějaká naštvaná, protože jsem zavřela balkon a ona by se asi chtěla ještě prolétnout..
Dneska jsem měla skvělý den.. chvílku opalování.. naštěstí ne moc, takže nejsem vůbec spálená.. pak nádherný výlet .. doma to není jak po výbuchu, narozdíl od včerejška a teď takový nádherný klídek.. prostě paráda...
Není tady
Kdy maturujete Frigo?My zítra..,nervy na pochodu:)
Není tady
Frigo : Diky Odepisu zitra ( asyk ) Divam se v TV na biblicky pribeh Josefa - toho starozakonniho, je to tak dojemne
Kuwa, tak ja mam bad day a jeste si pustim na DVD totok, tak jsem asi vazne na palici
Není tady
Revliba napsal(a):
držím moc palce.. my až příští čtvrtek.. Všichni, co znám.. už to mají za sebou a nejhorší je za 4 z češtiny a to prý, když si ten klučík vytáhl otázku (samozřejmě jedinou, kterou faakt nechtěl), tak rovnou řekl, že odchází... a profesorka z cizí školy ho nenechala a aspoň něco z něj vytáhla..
Ale mladej už pochopil, že mu teče do bot a vlastně poprvé za celých 13 let ho vidím učit.. akorát tedy dnes vypadl na nějaký úžasný zápas toho jeho sportu..
Není tady
morpheus napsal(a):
Frigo : Diky
Odepisu zitra ( asyk ) Divam se v TV na biblicky pribeh Josefa - toho starozakonniho, je to tak dojemne
Kuwa, tak ja mam bad day a jeste si pustim na DVD totok, tak jsem asi vazne na palici
třeba se tvoje hlava potřebuje pořádně "vydepčit" .. jj. napiš, až budeš mít náladu..
Není tady
Frigo napsal(a):
Revliba napsal(a):
držím moc palce.. my až příští čtvrtek..
Všichni, co znám.. už to mají za sebou a nejhorší je za 4 z češtiny a to prý, když si ten klučík vytáhl otázku (samozřejmě jedinou, kterou faakt nechtěl), tak rovnou řekl, že odchází... a profesorka z cizí školy ho nenechala a aspoň něco z něj vytáhla..
Ale mladej už pochopil, že mu teče do bot a vlastně poprvé za celých 13 let ho vidím učit.. akorát tedy dnes vypadl na nějaký úžasný zápas toho jeho sportu..
Jé,tak to pohoda až čtvrtek,má tunu času..Neboj dá to,v mym okolí taky samý čtverce,ale dávaj to.Myslím,že když jsou ty maturity nově,nebudou dusit a taky si v našem případě říkám,že už budou unavený ,držim palce,dovedu si představit za pár let nervy s maturitou mýho kluka,to je tragéd..sem budu chodit skuhrat
Není tady
Revliba napsal(a):
Držím pěsti, to dá . Hodně štěstí
Není tady
Spala jsem neuvěřitělných 12 hodin
Markétka přijela ze školkového výletu, usměvavá ale utahaná jak kotátka , ona prostě je taková, že když je utahaná, neumí si lehnout a zavřit oči, ona je hyperaktivní a nedává na sebe pozor. Před pátou hodinou začala brečet, tak jsem jí uspala v ruce a lehla si s ní a spali jsme až do rána
Hlásím ze severu déšť
Není tady
Dušičko, tak to jsi přespalá, ne ?
Mně se zas podařilo celých šest hodin .. holčička přijela pozdě a ještě chtěla udělat korektutu ročníkovky.. A já mám dneska pocit, že jsem se nebyla opalovat, ale skládat uhlí..
Revlibo, tak náš mladej už by to naopak chtěl mít za sebou a poté, co včera odmaturovala i jedna holčina z oddílu, tak vše zabalil, uklidil papíry a prý prohlásil, že když ona, tak to musí dát i on.. jen si nejsem jistá, jestli se náhodou nepřeceňuje že ta holčina se jen jako trubka chová..
V kolik to dítku dneska začíná ?
Není tady
Sokovalo me zjisteni, ze po bource mnohem vic chutnajhi cigarety Taxem vnoci vysedaval na balkone, pokuroval s obcasnym "jo, jo", a rano trubka se vzbudil az v osm deset
Není tady
Frigo napsal(a):
![]()
Mně se zas podařilo celých šest hodin .. holčička přijela pozdě a ještě chtěla udělat korektutu ročníkovky..A já mám dneska pocit, že jsem se nebyla opalovat, ale skládat uhlí..
Revlibo, tak náš mladej už by to naopak chtěl mít za sebou a poté, co včera odmaturovala i jedna holčina z oddílu, tak vše zabalil, uklidil papíry a prý prohlásil, že když ona, tak to musí dát i on.. jen si nejsem jistá, jestli se náhodou nepřeceňuježe ta holčina se jen jako trubka chová..
V kolik to dítku dneska začíná ?
Holky,dneska ve 12.45,končí v 16,skoro nespala,je nervák,jí snad šlehnu nějakej prášek ...
a sobě taky..
Není tady
Revliba napsal(a):
Frigo napsal(a):
![]()
Mně se zas podařilo celých šest hodin .. holčička přijela pozdě a ještě chtěla udělat korektutu ročníkovky..A já mám dneska pocit, že jsem se nebyla opalovat, ale skládat uhlí..
Revlibo, tak náš mladej už by to naopak chtěl mít za sebou a poté, co včera odmaturovala i jedna holčina z oddílu, tak vše zabalil, uklidil papíry a prý prohlásil, že když ona, tak to musí dát i on.. jen si nejsem jistá, jestli se náhodou nepřeceňuježe ta holčina se jen jako trubka chová..
V kolik to dítku dneska začíná ?Holky,dneska ve 12.45,končí v 16,skoro nespala,je nervák,jí snad šlehnu nějakej prášek
...
a sobě taky..
hlavně, aby po tom prášku při zkoušení neusnula !!!!
Nervíčky mají všichni. Včera mi kamarád říkal, jak ten jeho borec proseděl na hajzlíku celý den předem.. Tak jsem zvědavá, jak to bude s našim mladým. Přemýšlím, jestli nezajdu preventivně za bylinářkou, ta určitě něco má... neb její syn také maturuje..
Není tady