Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 19. 5. 2011 7:37

Petina
♥♥♥♥---

Hubnutí s Alli a následné těhotenství

Dobrý den, chtěla bych slyšet Vᚠnázor.. s přítelem jsme se rozhodli pořídit si miminko, ale protože jsem v poslední době dost přibrala, chtěla bych před tím, než vysadím HA, něco zhubnout. Dostala jsem Alli, začala jsem ho sice již včera brát, ale nějak si pořád nejsem jistá, jestli je to dobrý nápad. Také mám Carnitin, který si beru před zahájením fyzické aktivity (snažím se jezdit na kole, na bruslích, cvičím doma). Mám ještě platíčko a půl HA, kterou chci pak už vysadit a pokusit se o miminko. Podotýkám, že Alli je na měsíc. Docela mě vyděsilo, co vše je uvedeno v příbalovém letáku u Alli. Strava se musí obohatit o vitamíny, jelikož ty obsažené v tucích vyjdou z těla. Nebude tělo po měsíci užívání Alli vysílené ? Pokud máte někdo podobné zkušenosti, nebo názor, budu za to velice ráda. Děkuji.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí