27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobrý den, chtěla bych slyet Vá názor.. s přítelem jsme se rozhodli pořídit si miminko, ale protoe jsem v poslední době dost přibrala, chtěla bych před tím, ne vysadím HA, něco zhubnout. Dostala jsem Alli, začala jsem ho sice ji včera brát, ale nějak si pořád nejsem jistá, jestli je to dobrý nápad. Také mám Carnitin, který si beru před zahájením fyzické aktivity (snaím se jezdit na kole, na bruslích, cvičím doma). Mám jetě platíčko a půl HA, kterou chci pak u vysadit a pokusit se o miminko. Podotýkám, e Alli je na měsíc. Docela mě vyděsilo, co ve je uvedeno v příbalovém letáku u Alli. Strava se musí obohatit o vitamíny, jeliko ty obsaené v tucích vyjdou z těla. Nebude tělo po měsíci uívání Alli vysílené ? Pokud máte někdo podobné zkuenosti, nebo názor, budu za to velice ráda. Děkuji.
Není tady