Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 18. 5. 2011 20:30

romca999
♥♥-----

Nafoukání do uší a návštěvy u doktorky

Zdravím všechny přítomné,

chci se zeptat na dvě záležitosti, kterými mě doktorka dnes při roční kontrole dost překvapila. Tou první bylo to, že se údajně nemusejí dětem dávat čepičky s krytím na ouška, že nic nehrozí, ani na jaře, ani v létě, ani na podzim. Źe i kojenci s tím nemají problém. Mně všechny maminy dřív tvrdily opak, tak jsem z toho taková zmatená. Zdá se mi to jako hloupost, né nadarmo se přeci říká, že může nafoukat do oušek a doktorka mi na to řekla, že takhle zvenčí nic nehrozí. Druhá věc je ta, že se už nemá chodit na preventivní kontroly od roku a půl, že ted až za půl roku půjdeme a pak už ne. JE TO NORMÁLNÍ????????????? Bylo to tak i u vás??? va

Není tady

#2 18. 5. 2011 20:50

Luci27
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha-východ
Web

Re: Nafoukání do uší a návštěvy u doktorky

Romco, tak já dávám čepici, tak nějak pocitově, ale když je teplo tak nosí kšiltovku nebo klobouček jen jako ochranu proti slunci, takže jaro - léto ouška nezakrývám a nikdy jí nic nebylo.
K těm preventivním kontrolám - jsou předepsané ve zdravotní průkazce, takže jsme byly v 18měs. a když malé nic nebude, tak další povinná je až ve 3 letech a i mi to tak dr. v tom roce a půl řekla, že když bude zdravá a nebudem nic potřebovat, tak se dlouho neuvidíme smile .

Upravil(a) Luci27 (18. 5. 2011 20:51)

http://lb4f.lilypie.com/KOMkp2.png
Notes:

Není tady

#3 18. 5. 2011 21:06

romca999
♥♥-----

Luci27 napsal(a):

Romco, tak já dávám čepici, tak nějak pocitově, ale když je teplo tak nosí kšiltovku nebo klobouček jen jako ochranu proti slunci, takže jaro - léto ouška nezakrývám a nikdy jí nic nebylo.
K těm preventivním kontrolám - jsou předepsané ve zdravotní průkazce, takže jsme byly v 18měs. a když malé nic nebude, tak další povinná je až ve 3 letech a i mi to tak dr. v tom roce a půl řekla, že když bude zdravá a nebudem nic potřebovat, tak se dlouho neuvidíme smile .

Uf, tak to jsem ráda, já už se lekla, že je jen ta moje doktorka taková lehkovážná...;-)

Není tady

#4 18. 5. 2011 21:29

oskárka25
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tišnov a okolí
Web

jj, preventivky v roce, v 1,5 roce a pak ve 3, 5, 7 ... letech. Je to ve zdrav. průkaze. V těch 3 letech se Kuby ptala na takové věci jako zvířátka, tvary, barvy, váha a míra klasika, zkusila změřit krevní tlak...

Já dávám také čepičku, pokud je horko, tak jen klobouček.

Jakub 16.2.2007
Lucinka 10.6.2010

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí