Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 18. 5. 2011 15:07

moni27
♥------

žena mezi dvěma muži

Neumím se rozhodnout mezi dvěma muži.Každý mi dává něco jiného, pro mě podstatného. Tento problém řeším již rok a půl a jsem z toho zoufalá. S jedním partnerem chodím již 9 let a druhého znám , jak jsem se již zmiňovala rok a půl s nevím, jak se z této situace dostat. Prosím, někoho, kdo ve svém životě zažil podobný trojúhelník o radu.

Není tady

#2 24. 5. 2011 12:44

Tafa
♥------

Re: žena mezi dvěma muži

Napiš více, moni.

Není tady

#3 24. 5. 2011 12:55

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

moni27 napsal(a):

Neumím se rozhodnout mezi dvěma muži.Každý mi dává něco jiného, pro mě podstatného. Tento problém řeším již rok a půl a jsem z toho zoufalá. S jedním partnerem chodím již 9 let a druhého znám , jak jsem se již zmiňovala rok a půl s nevím, jak se z této situace dostat. Prosím, někoho, kdo ve svém životě zažil podobný trojúhelník o radu.

a proč to teď chceš řešit ? Nezvládáš je oba ?  Chtělo by to někoho třetího, kterej bude dávat vše podstatné pro tebe..  Dokonalej chlap neexistuje..  ale to asi víš.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#4 25. 5. 2011 20:22

Kara
♥♥♥----
Místo: Jižní Morava

Moni, na tohle asi jen tak rada nepomůže. Táhneš to takhle už dlouho a pořád ses nerozhodla? Který z nich dvou víc imponuje Tvému srdci a s kterým si dokážeš představit sebe za 10 let?
Nemůže ten novější partner být jako náplast stereotypu a zvyku na toho dřívějšího?

Jsem zrovna v podobné situaci, i když naštěstí jen se známkou flirtu, a nechci, aby to zašlo daleko. Stejně se cítím hrozně. Proto chápu, jak vyčerpávající to musí být pro Tebe, drž se...

Mohu být hruškou a hrát si s rojem vos...

Není tady

#5 25. 5. 2011 20:34

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Problém osla stojícího mezi dvěma kupkami sena může spolehlivě vyřešit blesk, který jednu kupku zapálí... stolt ... pokud se v podobné situaci ocitne člověk, problé obvykle vyřeší větší přísun informací (o obou objektech zájmu)... tummenupp ... potíž bývá s objektivitou posuzování.

Není tady

#6 30. 5. 2011 19:25

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Zkus si představit, že máš vysoké horečky, doma nic k jídlu...komu z těch dvou by si zavolala?

Upravil(a) Vladena (30. 5. 2011 19:25)

Není tady

#7 30. 5. 2011 21:19

moni27
♥------

Vladena napsal(a):

Zkus si představit, že máš vysoké horečky, doma nic k jídlu...komu z těch dvou by si zavolala?

uff no tak jsi mne tedka zaskocila myslim ze bych zavoala tomu s kym jsem kratsi dobu je starsiho skusenejsihoo, pochazi z jemenu ma uz hodne za sebou za seboua vim ze se o mne postara v kazde situaci ale stejneeeee......

Není tady

#8 30. 5. 2011 21:24

majkafa
Host

Z Jemenu? No, holka, nevím... To je úplně jiná mentalita. To si nebereš věru lehké sousto. A hlavně - nevíš. A to mluví za vše.

#9 30. 5. 2011 21:24

moni27
♥------

Kara napsal(a):

Moni, na tohle asi jen tak rada nepomůže. Táhneš to takhle už dlouho a pořád ses nerozhodla? Který z nich dvou víc imponuje Tvému srdci a s kterým si dokážeš představit sebe za 10 let?
Nemůže ten novější partner být jako náplast stereotypu a zvyku na toho dřívějšího?

Jsem zrovna v podobné situaci, i když naštěstí jen se známkou flirtu, a nechci, aby to zašlo daleko. Stejně se cítím hrozně. Proto chápu, jak vyčerpávající to musí být pro Tebe, drž se...

dekuji je to tezkyy a vycerpavajici. jeden je jednou v hlave druhy v srdci a obracene, vzdy jsem se v zivote rozhodovala rozumem a bylo to dobre a byla jsem spokojena, nikdy jsem nemyslela ze se mi tohleto muze stat s obema jsi dokazu predstavit svuj zivot jsou oba  moc dobry chlapi proto mi tak imponuji  jooo mozna je to stereotyp a asi si to delam sama snazim se nachazet na dlouhem vztahu same chyby a nevidim to dobree procccc

Upravil(a) moni27 (30. 5. 2011 21:29)

Není tady

#10 30. 5. 2011 21:25

majkafa
Host

moni27 napsal(a):

ale stejneeeee......

Tuto svou reakci si dobře rozeber. stolt

#11 30. 5. 2011 21:32

moni27
♥------

majkafa napsal(a):

Z Jemenu? No, holka, nevím... To je úplně jiná mentalita. To si nebereš věru lehké sousto. A hlavně - nevíš. A to mluví za vše.

ano z jemenu alezije tady uz 20 let nedavno se rozvedl jeho zena byla ceska ano je trosku zarlivyy ale neni spatnyy moc si ho vazim

Není tady

#12 30. 5. 2011 21:39

moni27
♥------

Frigo napsal(a):

moni27 napsal(a):

a proč to teď chceš řešit ? Nezvládáš je oba ?  Chtělo by to někoho třetího, kterej bude dávat vše podstatné pro tebe..  Dokonalej chlap neexistuje..  ale to asi víš.

noo tretihoo to neeeeeeee to by mne rovnou odvezli do bohnic :-) noo neexistuje  tak jako ani zenkaaa ale dostala jsem doboru knihu od babicky jsou muzi skutecne takovi jak si myslite  mozna pomuze :-)

Není tady

#13 31. 5. 2011 7:18

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ano je trosku zarlivyy ale neni spatnyy
Jen bych podotkla, že špatné vlastnosti se věkem spíš zhoršujou, než aby mizely...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#14 31. 5. 2011 7:45

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Tak já myslím, že ten pravej není ani jeden, protože kdyby byl, tak bys to věděla a "stačil" by ti... hmm

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#15 6. 6. 2011 8:49

průmyslovačka
♥♥♥----

Sepsat si klady  a zápory na papír a přemýšlet... kdo Ti dokáže pomoct v nějaké těžší situaci... většinou bohužel tyto trojúhelníky nedopadají dobře....nakonec pomůže, když se najde někdo třetí, abys z toho byla venku...

Ten, kdo vymyslel práci, by ji měl taky naučit onanovat, aby se udělala sama!! wink

Není tady

#16 13. 6. 2011 21:56

moni27
♥------

uz neřesim nejak to dopadnee ......

Není tady

#17 13. 6. 2011 21:58

moni27
♥------

průmyslovačka napsal(a):

Sepsat si klady  a zápory na papír a přemýšlet... kdo Ti dokáže pomoct v nějaké těžší situaci... většinou bohužel tyto trojúhelníky nedopadají dobře....nakonec pomůže, když se najde někdo třetí, abys z toho byla venku...

tretí ja uz nechi radsi nikoho abych nemusela nikoho trapit:-(

Není tady

#18 18. 6. 2011 17:12

MaryJane
♥------

Moni, byla jsem na tom stejně  jako ty. Měla jsem partnera 5 let, společný domov a naplánovaný život bez problémů a pak se objevil ten druhý. Nehledala jsem nikoho jiného, jen jsme si padli do oka.. nejdřív povídání, potom občasné schůzky.. pak i něco víc a už jsem v tom lítala. Přítele jsem měla stále ráda. Ale tenhle byl nový, neokoukaný a já možná až moc do větru na to abych to zarazila hned na začátku. Tahle situace s oběma najednou trvala rok. A pak když už jsem věděla že musím něco udělat,rozhodnout se, protože jinak se zbláním,protože se dvěma najednou to nejde vydržet věčně se objevil někdo třetí. A všechno mělo rychlý spád. S přítelem jsem se rozešla ( rychle, ale snadné to nebylo, opustila jsem všechno) a stím druhým jsem to také ukončila. Zní to divně, ale když si nejsi jistá kterého, tak ani jednoho, protože kdyby ten pro tebe správný jeden z nich byl, tak bys to poznala wink

Není tady

#19 24. 7. 2011 0:04

GreenFrog
♥------

....

Upravil(a) GreenFrog (24. 7. 2011 0:06)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí