29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Neumím se rozhodnout mezi dvěma muži.Každý mi dává něco jiného, pro mě podstatného. Tento problém řeším již rok a půl a jsem z toho zoufalá. S jedním partnerem chodím již 9 let a druhého znám , jak jsem se již zmiňovala rok a půl s nevím, jak se z této situace dostat. Prosím, někoho, kdo ve svém životě zažil podobný trojúhelník o radu.
Není tady
Napiš více, moni.
Není tady
moni27 napsal(a):
Neumím se rozhodnout mezi dvěma muži.Každý mi dává něco jiného, pro mě podstatného. Tento problém řeším již rok a půl a jsem z toho zoufalá. S jedním partnerem chodím již 9 let a druhého znám , jak jsem se již zmiňovala rok a půl s nevím, jak se z této situace dostat. Prosím, někoho, kdo ve svém životě zažil podobný trojúhelník o radu.
a proč to teď chceš řešit ? Nezvládáš je oba ? Chtělo by to někoho třetího, kterej bude dávat vše podstatné pro tebe.. Dokonalej chlap neexistuje.. ale to asi víš.
Není tady
Moni, na tohle asi jen tak rada nepomůže. Táhneš to takhle už dlouho a pořád ses nerozhodla? Který z nich dvou víc imponuje Tvému srdci a s kterým si dokážeš představit sebe za 10 let?
Nemůže ten novější partner být jako náplast stereotypu a zvyku na toho dřívějšího?
Jsem zrovna v podobné situaci, i když naštěstí jen se známkou flirtu, a nechci, aby to zašlo daleko. Stejně se cítím hrozně. Proto chápu, jak vyčerpávající to musí být pro Tebe, drž se...
Není tady
Problém osla stojícího mezi dvěma kupkami sena může spolehlivě vyřešit blesk, který jednu kupku zapálí... ... pokud se v podobné situaci ocitne člověk, problé obvykle vyřeší větší přísun informací (o obou objektech zájmu)...
... potíž bývá s objektivitou posuzování.
Není tady
Zkus si představit, že máš vysoké horečky, doma nic k jídlu...komu z těch dvou by si zavolala?
Upravil(a) Vladena (30. 5. 2011 19:25)
Není tady
Vladena napsal(a):
Zkus si představit, že máš vysoké horečky, doma nic k jídlu...komu z těch dvou by si zavolala?
uff no tak jsi mne tedka zaskocila myslim ze bych zavoala tomu s kym jsem kratsi dobu je starsiho skusenejsihoo, pochazi z jemenu ma uz hodne za sebou za seboua vim ze se o mne postara v kazde situaci ale stejneeeee......
Není tady
Z Jemenu? No, holka, nevím... To je úplně jiná mentalita. To si nebereš věru lehké sousto. A hlavně - nevíš. A to mluví za vše.
Kara napsal(a):
Moni, na tohle asi jen tak rada nepomůže. Táhneš to takhle už dlouho a pořád ses nerozhodla? Který z nich dvou víc imponuje Tvému srdci a s kterým si dokážeš představit sebe za 10 let?
Nemůže ten novější partner být jako náplast stereotypu a zvyku na toho dřívějšího?
Jsem zrovna v podobné situaci, i když naštěstí jen se známkou flirtu, a nechci, aby to zašlo daleko. Stejně se cítím hrozně. Proto chápu, jak vyčerpávající to musí být pro Tebe, drž se...
dekuji je to tezkyy a vycerpavajici. jeden je jednou v hlave druhy v srdci a obracene, vzdy jsem se v zivote rozhodovala rozumem a bylo to dobre a byla jsem spokojena, nikdy jsem nemyslela ze se mi tohleto muze stat s obema jsi dokazu predstavit svuj zivot jsou oba moc dobry chlapi proto mi tak imponuji jooo mozna je to stereotyp a asi si to delam sama snazim se nachazet na dlouhem vztahu same chyby a nevidim to dobree procccc
Upravil(a) moni27 (30. 5. 2011 21:29)
Není tady
moni27 napsal(a):
ale stejneeeee......
Tuto svou reakci si dobře rozeber.
majkafa napsal(a):
Z Jemenu? No, holka, nevím... To je úplně jiná mentalita. To si nebereš věru lehké sousto. A hlavně - nevíš. A to mluví za vše.
ano z jemenu alezije tady uz 20 let nedavno se rozvedl jeho zena byla ceska ano je trosku zarlivyy ale neni spatnyy moc si ho vazim
Není tady
Frigo napsal(a):
moni27 napsal(a):
a proč to teď chceš řešit ? Nezvládáš je oba ? Chtělo by to někoho třetího, kterej bude dávat vše podstatné pro tebe.. Dokonalej chlap neexistuje.. ale to asi víš.
noo tretihoo to neeeeeeee to by mne rovnou odvezli do bohnic :-) noo neexistuje tak jako ani zenkaaa ale dostala jsem doboru knihu od babicky jsou muzi skutecne takovi jak si myslite mozna pomuze :-)
Není tady
ano je trosku zarlivyy ale neni spatnyy
Jen bych podotkla, že špatné vlastnosti se věkem spíš zhoršujou, než aby mizely...
Není tady
Tak já myslím, že ten pravej není ani jeden, protože kdyby byl, tak bys to věděla a "stačil" by ti...
Není tady
Sepsat si klady a zápory na papír a přemýšlet... kdo Ti dokáže pomoct v nějaké těžší situaci... většinou bohužel tyto trojúhelníky nedopadají dobře....nakonec pomůže, když se najde někdo třetí, abys z toho byla venku...
Není tady
uz neřesim nejak to dopadnee ......
Není tady
průmyslovačka napsal(a):
Sepsat si klady a zápory na papír a přemýšlet... kdo Ti dokáže pomoct v nějaké těžší situaci... většinou bohužel tyto trojúhelníky nedopadají dobře....nakonec pomůže, když se najde někdo třetí, abys z toho byla venku...
tretí ja uz nechi radsi nikoho abych nemusela nikoho trapit:-(
Není tady
Moni, byla jsem na tom stejně jako ty. Měla jsem partnera 5 let, společný domov a naplánovaný život bez problémů a pak se objevil ten druhý. Nehledala jsem nikoho jiného, jen jsme si padli do oka.. nejdřív povídání, potom občasné schůzky.. pak i něco víc a už jsem v tom lítala. Přítele jsem měla stále ráda. Ale tenhle byl nový, neokoukaný a já možná až moc do větru na to abych to zarazila hned na začátku. Tahle situace s oběma najednou trvala rok. A pak když už jsem věděla že musím něco udělat,rozhodnout se, protože jinak se zbláním,protože se dvěma najednou to nejde vydržet věčně se objevil někdo třetí. A všechno mělo rychlý spád. S přítelem jsem se rozešla ( rychle, ale snadné to nebylo, opustila jsem všechno) a stím druhým jsem to také ukončila. Zní to divně, ale když si nejsi jistá kterého, tak ani jednoho, protože kdyby ten pro tebe správný jeden z nich byl, tak bys to poznala
Není tady
....
Upravil(a) GreenFrog (24. 7. 2011 0:06)
Není tady