29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kamarádka oslaví padesátiny. Budeme se skládat asi 8 lidí. Máte nějaký zajimavý, netradiční nápad jak darovat penize nejen v obyčejné obálce? Do kytice z peněz se mi taky nechce, zdá se mi to už taky hodně známý.....
Není tady
My takhle dávali dar svatební.. už spolu žili, nic nechtěli.. tak jsme udělali velkou fotku z nějaké akce, kde jsme byli skoro všicni, koupili o dost větší skleněný rám, takovej ten rozebírací s klipsy, no a okolo fotky jsme naskládali peníze jako paspartu + podpisy a přáníčka do života..
Není tady
Já loni darovala peníze jako svatební dar. Koupila jsem formu na pečení ve tvaru srdce, nasbírala kovové mince a pak je zamrazila do vody v té formě. Vždy nalít tenkou vrstvu vody, nechat zmrznout a pak naskládat pár mincí. Zase zalít vrstvičkou vody a nechat zmrznout. Takhle opakovat až je forma plná a penízky už nejsou.
bála jsem se převozu, ale sehnala jsem chladící box, do něj pro jistotu dala zmražené sáčky s vodou a mezi to dárek.
Není tady
Vypálit nějaké CD- písničky nebo film a do obalu různě naskládat bankovky/nejmenší jsou nyní asi až 100,- Kč/, nebo do ruliček, na kousek vlnky uvázet na květinu /nejlépe v květináči/. Udělat klobásovou kytici, ozdobit salátem, ředkvičkou či jinou zeleninou, na to pověsit ruličky.
Není tady
.
Upravil(a) aiga (2. 9. 2012 22:28)
Není tady
Jako svatební dar jsme taky parta lidí dávali penízky = ve velké starém kufru zamíchané papírové bankovky s nastřihanýma novinama a vevnitř na víku nalepené přáníčko...
Není tady
Tak jak netradičně darovat peníze jsem letos řešila osmkrát, tolik mám kolegyň a tolikrát jsme darovaly peníze. Dát je jen tak v obálce mi přišlo takový fádní. Takže jsem různě vymýšlela a pokaždý byly holky spokojený s balením bankovek. Vždycky jsem je balila tak, aby se balení dalo použít jako dekorace i bez peněz.
Není tady
Pokud nechceš jen obyčejnou obálku, dají se koupit i přáníčka dělaná přímo na vkládání bankovek. Taky nevypadají špatně i když to není zas až tak originální.
Není tady
katka.lipova1@seznam.cz napsal(a):
Jako svatební dar jsme taky parta lidí dávali penízky = ve velké starém kufru zamíchané papírové bankovky s nastřihanýma novinama a vevnitř na víku nalepené přáníčko...
Co je to za divny nick ?
To je kuwa jako bych se dal nick na babi asyk tentok :
morpheus@wiemenschlichmenschensindzeigtihrumgangmitdermuttersprachefrsch.de
No ja vam nevim pratele ...Sorry za OffTopic, ale nedalo mito
Upravil(a) morpheus (5. 7. 2011 22:40)
Není tady
Ja jsem dostala k prvni svadbe (1979) 9 tisic, ovsem v takove dlouhe plechove trubce (jako na diplom, nebo tak neco...), ale v korunach..., teda jakoze v korunovych mincich
Není tady
ZAšít do plyšáka:-)
A nebo pak prodávaj tu bublinu kde je jako sníh,když s tím zakvedláš a doprostřed se dávají peníze je tam na to mezera.
Není tady
Ahoj,
já slavím celkem úspěch s truhličkou plnou naleštěných mincí, ke kterým přidám pozlacené kamínky, v květinářství koupené skleněné oválky - jakože démanty, nějaké ty mušle a jedné kamarádce jsem tam dala i perlový náramek z Apetita :-D Je teda fakt, že tohle dávám vyloženě jako svatební dar, ale myslím, že ani jako narozeninový neurazí. Navíc , když si dáte záležet na výběru krabičky, zbyde dotyčné ještě i hezká šperkovnice ;-)
Není tady
Do lahve, klidne i s vodou ci jinou tekutinou pripadne... Lahev upravit vhodne z venci, nemusi to byt na prvni pohled videt, co v ni je.. Dale dle vhodnosti spojit s nejakym dalsim ritualem (vana, rybnik, bazen, skocit si pro ni, najit ji nekde ?) Kdyz bych tam ja sam nasel pak nejakou petitisicovku, i kdyz jen jendu, celkem bych byl potesen... :-)
Není tady