Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 17. 5. 2011 16:54

repelka
♥♥♥----

Jak netradičně darovat peníze?

Kamarádka oslaví padesátiny. Budeme se skládat asi 8 lidí. Máte nějaký zajimavý, netradiční  nápad jak darovat penize nejen v obyčejné obálce? Do kytice z peněz se mi taky nechce, zdá se mi to už taky hodně známý.....

Není tady

#2 17. 5. 2011 17:20

Lazurka
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Re: Jak netradičně darovat peníze?

My takhle dávali dar svatební.. už spolu žili, nic nechtěli.. tak jsme udělali velkou fotku z nějaké akce, kde jsme byli skoro všicni, koupili o dost větší skleněný rám, takovej ten rozebírací s klipsy, no a okolo fotky jsme naskládali peníze jako paspartu + podpisy a přáníčka do života..

Naše Anička:
http://www.tickerclub.com/cache/d2e4438dfe.png

Není tady

#3 17. 5. 2011 17:30

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Já loni darovala peníze jako svatební dar. Koupila jsem formu na pečení ve tvaru srdce, nasbírala kovové mince a pak je zamrazila do vody v té formě. Vždy nalít tenkou vrstvu vody, nechat zmrznout a pak naskládat pár mincí. Zase zalít vrstvičkou vody a nechat zmrznout. Takhle opakovat až je forma plná a penízky už nejsou.

bála jsem se převozu, ale sehnala jsem chladící box, do něj pro jistotu dala zmražené sáčky s vodou a mezi to dárek.

Není tady

#4 18. 5. 2011 9:35

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Vypálit nějaké CD- písničky nebo film a do obalu různě naskládat bankovky/nejmenší jsou nyní asi až 100,- Kč/, nebo do ruliček, na kousek vlnky uvázet na květinu /nejlépe v květináči/. Udělat klobásovou kytici, ozdobit salátem, ředkvičkou či jinou zeleninou, na to pověsit ruličky.

Není tady

#5 18. 5. 2011 10:28

aiga
♥♥♥----

.

Upravil(a) aiga (2. 9. 2012 22:28)

A tam, kde nejsou lidé, snaž se být člověkem.

Není tady

#6 27. 6. 2011 10:31

katka.lipova1@seznam.cz
♥------

Jako svatební dar jsme taky parta lidí dávali penízky = ve velké starém kufru zamíchané papírové bankovky s nastřihanýma novinama a vevnitř na víku nalepené přáníčko...

Není tady

#7 1. 7. 2011 17:51

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Tak jak netradičně darovat peníze jsem letos řešila osmkrát, tolik mám kolegyň a tolikrát jsme  darovaly peníze. Dát je jen tak v obálce mi přišlo takový fádní. Takže jsem různě vymýšlela a pokaždý byly holky spokojený s balením bankovek. Vždycky jsem je balila tak, aby se balení dalo použít jako dekorace i bez peněz.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#8 2. 7. 2011 8:55

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

Pokud nechceš jen obyčejnou obálku, dají se koupit i přáníčka dělaná přímo na vkládání bankovek. Taky nevypadají špatně i když to není zas až tak originální.

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#9 5. 7. 2011 22:37

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

katka.lipova1@seznam.cz napsal(a):

Jako svatební dar jsme taky parta lidí dávali penízky = ve velké starém kufru zamíchané papírové bankovky s nastřihanýma novinama a vevnitř na víku nalepené přáníčko...

Co je to za divny nick ? va
To je kuwa jako bych se dal nick na babi asyk tentok :
morpheus@wiemenschlichmenschensindzeigtihrumgangmitdermuttersprachefrsch.de
No ja vam nevim pratele ...Sorry za OffTopic, ale nedalo mito vissla

Upravil(a) morpheus (5. 7. 2011 22:40)

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#10 5. 7. 2011 23:14

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Ja jsem dostala k prvni svadbe (1979) 9 tisic, ovsem v takove dlouhe plechove trubce (jako na diplom, nebo tak neco...), ale v korunach..., teda jakoze v korunovych mincich

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#11 9. 7. 2011 19:54

Bublina
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

ZAšít do plyšáka:-)
A nebo pak prodávaj tu bublinu kde je jako sníh,když s tím zakvedláš a doprostřed se dávají peníze je tam na to mezera.

Není tady

#12 4. 1. 2012 16:02

kaoma
♥------

Ahoj,
já slavím celkem úspěch s truhličkou plnou naleštěných mincí, ke kterým přidám pozlacené kamínky, v květinářství koupené skleněné oválky - jakože démanty, nějaké ty mušle a jedné kamarádce jsem tam dala i perlový náramek z Apetita :-D Je teda fakt, že tohle dávám vyloženě jako svatební dar, ale myslím, že ani jako narozeninový neurazí. Navíc , když si dáte záležet na výběru krabičky, zbyde dotyčné ještě i hezká šperkovnice ;-)

Není tady

#13 5. 1. 2012 11:02

Juraj
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Do lahve, klidne i s vodou ci jinou tekutinou pripadne... Lahev upravit vhodne z venci, nemusi to byt na prvni pohled videt, co v ni je.. Dale dle vhodnosti spojit s nejakym dalsim ritualem (vana, rybnik, bazen, skocit si pro ni, najit ji nekde ?) Kdyz bych tam ja sam nasel pak nejakou petitisicovku, i kdyz jen jendu, celkem bych byl potesen... :-)

"Hate Cannot Drive Out Hate; Only Love Can Do That." M.L.King Jr.
"Jsa u moci, jsem si permanentně podezřelý." Václav Havel

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí