Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 17. 5. 2011 14:56

průmyslovačka
♥♥♥----

Praskání kůžičky mezi prsty na noze + svědění

Praskání kůžičky mezi prsty na noze + svědění - neví někdo skutečně osvědčený tip na lék, či domácí výrobu něčeho, co úspěšně zbaví svědění mezi prsty u nohy a zahojení popraskané kůžičky? Ideálně okamžitě, popř. během pár dní? :-)

děkuji

Ten, kdo vymyslel práci, by ji měl taky naučit onanovat, aby se udělala sama!! wink

Není tady

#2 17. 5. 2011 16:05

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Praskání kůžičky mezi prsty na noze + svědění

Nejpravděpodobněji jde o plísňovou infekci -  tak antimykotická mast by měla pomoci. Okamžitě asi ne, ale už po první aplikaci úleva, po další mohou vymizet příznaky. Ale rozhodně je třeba se k tomu postavit, t.j. nezkracovat dobu aplikace, ošetřit boty, ponožky, koberce, ohledat zbytek rodiny a tak .....

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#3 17. 5. 2011 16:11

Lazurka
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Vypadá to na plíseň.. tak v první řadě hygiena jak nohou, tak ponožky střídat i víckrát denně, a prát je teď na vyšší teplotu, aspoň 60, no a nezapomeň na desinfekci bot, pantoflí na doma a taky vyper předložku v koupelně...
Je důležité nohy nedržet ve vlhku, z domácí lékárny bych asi zkusila omývat octovou vodou, nebo by pomohly určitě nějaké bylinky, snad levandule, rozhodně ale tee tree oil, to je výborný.. (to ti snad poradí někdo jiný)
No a já osobně bych zašla do lékárny pro antimykotikum, rozhodně se nestyď to říct, že chceš něco na plísně na nohách, jsou zvyklí na horší věci a není to žádná ostuda.. dostaneš nejspíš mastičku Canesten nebo Canesporidum či jak se to jmenuje, znáš z reklamy.. a to zebere, když k tomu budeš dodržovat ty další zásady..
Ty ranky jsou většinou důsledkem té plísně, takže se to takto dohojí samo, nicméně jsem si to ještě mazala i Framykoinem na noc, a teď je na hojení novější preparát Hemagel, ale ten nezmůže nic s tou plísní..

Naše Anička:
http://www.tickerclub.com/cache/d2e4438dfe.png

Není tady

#4 17. 5. 2011 16:16

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Já bych to, nebude-li nutno, framykoinem nemazala. To je moc dobrýho najednou ...... Framykoin je antibiotická mast.

Franz Kafka

Není tady

#5 17. 5. 2011 16:37

Isabel
♥♥♥♥♥♥-
Web

Manzel to mel taky a pomohla mu masticka Clotrimazol (ja ji pouzivam na vag.mykozu), uplne vyleceni trvalo cca tyden. Ale ulevu pocitil hned v prvnich dnech...

http://lagf.lilypie.com/oWpsp2.png
http://lb2f.lilypie.com/sS4Ip2.png
http://lmtf.lilypie.com/xmqep1.png

Není tady

#6 17. 5. 2011 16:49

průmyslovačka
♥♥♥----

Díky holky za rady, Canesten už jsem zkoušela, ale ten teda, abych pravdu řekla, nezabral vůbec... koupila jsem si v lékárně nějaký krém na nohy s přísadou proti plísním, tak ho půjdu prubnout a díky za radu toho Clotrimazolu, ten dřív používal táta na ranku v podpaždí, úplně mi ten název vyskočil z hlavy.... ono jsem k tomu asi přišla, když jsem chodila cca 2-3 měsíce zpět na cvičení ve sprchách, to je dost možné, že?

Tak jsem zvědavá, co zabere, v lékárně mě teda rovnou poslala na kožní, že když nezabírá Canesten, už jedině něco na předpis....

Ten, kdo vymyslel práci, by ji měl taky naučit onanovat, aby se udělala sama!! wink

Není tady

#7 17. 5. 2011 17:07

Lazurka
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Bramborka napsal(a):

Já bych to, nebude-li nutno, framykoinem nemazala. To je moc dobrýho najednou ...... Framykoin je antibiotická mast.

No právě, já měla tu trhlinku dost velkou, pod malíčkem, vždycky jak to zaschlo a zas jsem stoupla na nohy, se to roztrhlo dál.. no a začlo to mokvat a zanícovat se, tak jsem na noc mázla Fr a hned se to hojilo.. jednak je dost mastný, kůže nezatvrdla a pak to zabránilo hnisání.. já neříkala, že to má pomoct s plísní..

Naše Anička:
http://www.tickerclub.com/cache/d2e4438dfe.png

Není tady

#8 18. 5. 2011 10:24

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Zkus Mykoseptin, působí do jisté míry i antibakteriálně, zabral mi lépe a rychleji, než Canesten (ale není plíseň jako plíseň a kůže jako kůže, ale u mě šlo o tytéž problémy, čili svědění a pukání nožního meziprstí).

Franz Kafka

Není tady

#9 18. 5. 2011 10:36

průmyslovačka
♥♥♥----

Ok, děkuji, vyzkouším a ono něco snad zabere, navíc se mi tam zespodu prstu udělal ještě "puchýřek", nebo jen ztvrdlá kůžička, tak nevím sad

už mám ten Clotrimazol, tak to zkusím postupně.

Není tady

#10 18. 5. 2011 10:38

javena
♥♥♥♥♥♥-

Canifug. Je to sprej, zabírá bezvadně, snad do druhýho dne.

http://www.lekarna.cz/canifug-losung-1l … e=zbozi.cz

Není tady

#11 18. 5. 2011 10:43

průmyslovačka
♥♥♥----

Díky díky

Není tady

#12 20. 5. 2011 10:04

miaa
♥♥♥♥♥--

Já nedám dopustit na zásyp DEVILAN. Doporučil kožní dr., český prášek a funguje, i proti pocení a tak. Není drahý, tak možná už z trhu mizí.Když se tam něco objeví, hned zasypu.

Není tady

#13 20. 5. 2011 10:15

průmyslovačka
♥♥♥----

Díky, ted zrovna zkouším balzám na nohy FOOTEE, s přísadou protiplísním a teetream

Není tady

#14 21. 5. 2011 9:38

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

průmyslovačka napsal(a):

Díky holky za rady, Canesten už jsem zkoušela, ale ten teda, abych pravdu řekla, nezabral vůbec... koupila jsem si v lékárně nějaký krém na nohy s přísadou proti plísním, tak ho půjdu prubnout a díky za radu toho Clotrimazolu, ten dřív používal táta na ranku v podpaždí, úplně mi ten název vyskočil z hlavy.... ono jsem k tomu asi přišla, když jsem chodila cca 2-3 měsíce zpět na cvičení ve sprchách, to je dost možné, že?

Tak jsem zvědavá, co zabere, v lékárně mě teda rovnou poslala na kožní, že když nezabírá Canesten, už jedině něco na předpis....

...nechci ti brát iluze, ale Clotrimazol je jiný obchodní název pro Canesten jsou vyrobeny ze stejné látky tj. Clotrimazolum.

dum spiro spero

Není tady

#15 21. 5. 2011 22:34

průmyslovačka
♥♥♥----

Klidně mi je vem wink tak to jsem netušila, ale tatkovi kdysi právě ten Clotr. hodně pomohl a mě nedávno ten Canesten ne-e .... zatím se mi to celkem zhojilo tím balzámem FOOTEE, tak uvidím a v nejhorším skáknu pro něco z výše uvedených.... nerada běhám do lékárny, každej tam na mě chrchlá a to já nesnáším :-D

Není tady

#16 19. 6. 2011 21:24

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky
taky je dobrý Lamisil

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#17 22. 6. 2011 15:31

Veronika Kremzová
Partner Babinet.cz
Místo: Praha
Web

Dobrý den,
protože mykóz existuje mnoho druhů a s nimi i mnoho medikamentů, doporučila bych cestu lékařského vyšetření. Je vhodnější přesně diagnostikovat o jaký typ mykózy ( a zda-li vůbec) se jedná.
Z vlastní zkušenosti mohu vřele doporučit MUDr.Diamantovou, která je jednou z nejleoších dermatoložek, kterou jsem potkala.
(najdete ji, tuším, v klinice Medicover :-) )

Hezký den,

V.Kremzová

„Největším ze všech majetků je krása ženy…“  Autor: Johann Christoph Friedrich Schiller
Klinika Esthesia - estetika, relaxace, krása

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí