6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj snazilky,
potrebuji radu. S pritelem se snazime o spunta uz pres rok, a tak mi dr nasadil clostilbegyt 1-0-0 5.-9.den a 12.-15den jsem mela mit ovulacku. Bezne jsem mela mesicni cyklus cca 26dnu, dnes je to 29.den a menses nikde. Ale uz mi je 3dny na zvraceni a dnes cely den zvracim a strasne me boli bricho jak na menses. V minulosti me vzdy pobolivalo bricho,ale to bylo vse. Holky me vzdy zavideli, ze o mensesu ani nevim. Dnes jsem byla pro jistotu u dr.na ultrazvuku (byly jsme s dr tak domluveni) a po vytazeni te trubicky byla trosku cervena - jako od krve a dr.tedy usoudil, ze budu mit asi opozdenou ms. Ale vubec nespinim. Naposledy jsem spinila asi 5dni zpet,a to bylo jen asi 2hod a pak byl klid. Dnes 29.den jsem si delala tt a byl negativni. Ale jak ctu na netu, je mozna na tt jeste brzy. Mate me, ze dr mi potvrdil menses,ale zadny nemam - je mozne, ze dr.v tak ranem stadiu nic neuvidi ani pres ultrazvuk? Chci se jeste zeptat, po jake dobe se vam podarilo otehotnet s clostilbegytem? a je mozne, ze se mi cyklus o dost prodlouzi? Dekuji za rady.
Není tady