29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já jsem vždy skládala a skládám (syn si poslední dobou nosí věci vyprat ke mně a já to dělám moc ráda) ponožky celé rodině. Moc mě to baví. Krásně se při tom vypnu a odpočinu si.
S kolíčkováním mám jistotu, že se nic neztratí a že obě ponožky budou vyprány ve stejné várce prádla.
Kuty, vy nemáte žádné bílé nebo černé ponožky, když píšeš, že celou igelitku dáš do várky barevného prádla?
dusička napsal(a):
Jaku - http://www.2ponozky.cz/
Jsou fajn,že se ten kolík dá zavěsit na sušák,takže už odpadá třídění po věšení.
Jojo, taky se nám válela hromada v obýváku a hrabali,hrabali. Proto mám tu krabici,která nikomu nepřekáží. (tedy já už jsem rezignovala abych koukala, jestli maj ponožky srovnaný ve skříni).
Ony se totiž ztrázely záhadným způsobem i holce. Nechápu.
Tak jsem se Duši koukla na ty kolíčky - měla bych poněkud obavy,když bude větrno,což u nás bývá,abych je pak nehledala po celé čtvrti,když se to "hrabání a hledání" teď omezuje jen na obývák,co?
Píšeš něco o tom,že ponožky po vyprání nemusíš třídit - no to já je netřídím a věším je po dvou na šnůru,tak jak mi přijdou pod ruku.
Není tady
majkafa napsal(a):
Já jsem vždy skládala a skládám (syn si poslední dobou nosí věci vyprat ke mně a já to dělám moc ráda) ponožky celé rodině. Moc mě to baví. Krásně se při tom vypnu a odpočinu si.
S kolíčkováním mám jistotu, že se nic neztratí a že obě ponožky budou vyprány ve stejné várce prádla.
Kuty, vy nemáte žádné bílé nebo černé ponožky, když píšeš, že celou igelitku dáš do várky barevného prádla?
Majkafo,bílé ponožky peru s bílým,černých máme dost,ale nikdy nic nezabarvily,takže v pohodě peru už 100 a 1 rok dohromady s barevným.Mám i vyzkoušeno,praní bílých ponožek s barevným(občas se tam připletou,když si je kluci neroztřídí)-tedy zrovna tam naštěstí nebyly nové rifle v té várce,neobarvilo se nic;peru vše na 40 st. a fakt nemám s barvením problém,mám kvalitní prášek a gel na barevné.A mám taky ověřeno,že gely teda neperou nic moc a to používám Persil;naštěstí u toho barevného to není vidět.
Není tady
ne netřídím po praní. Ale snažila jsem se o to dost dlouho - věšet ponožky do páru. Už jsem to vzdala.
A neulítnou - zavěsí se to, jako na ramínko.
Já si přiznám,že mě ty hromady ponožek nebaví třídit a rovnat. Když maj tři chlapi ponožky stejné. Barevné,bílé, černé. Je to na palici.
Není tady
Tak holky, já si to snad objednám. Kluci se pořád hádaj, která komu chybí, já to už nepoznám - která je čí, páč si odmítám pamatovat 80 párů různých ponožek. Manžel si stěžuje, že mu kluci do šuplíka dávají děravé a nosí jeho bez dírek - takže řešení je nasnadě. Fakt to vyzkouším. A pak vám třeba vynadám
Není tady
No kluci jsou ještě neohoblované mozečky,takže ti si pamatují,co kterého je,manžel ten už ne,toho když se někdy zeptám na slipy,jestli to jsou jeho tak neví,to bych teda vzteky uletěla...,nechápu:o
S ponožkama to můj muž vyřešil elegantně tak,že on si kupuje takové ty klasické pánské,které mají nahoře nějaký vzor,o takový tip ponožek mladoši ani zájem nemají,a podle toho vzoru už všichni ví,čí to je.
Není tady
Taky mě nebavilo třídit po vyprání ponožky, tak je špinavé sepnu zavíracím špendlíkem a hodím do pračky. Taky to jde a nemusím se otravovat s kopou lichých fuseklí.
Není tady