29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, nemáte nějakýho typa na skládání ponožek? Zrovna jsem jich u televize poskládala celej koš a zase mám tři liché. To bych se fakt vztekla. Díky
Není tady
bude úplně stačit soustředit se při třídění prádla do pračky a při vyndávání zkontrolovat buben a jestli není ponožka ukrytá v jiném kousku prádla...
Není tady
To jsou přece lichožrouti!!!
Není tady
asi jsem bordelář, ale ať dělám co dělám taky mi občas zbude nějaká ponožka. Takže já to svádím na lichožrouta, popř.se snažím kupovat stejné ponožky a ty pak napárovat:-)
Není tady
Bety napsal(a):
bude úplně stačit soustředit se při třídění prádla do pračky a při vyndávání zkontrolovat buben a jestli není ponožka ukrytá v jiném kousku prádla...
Bety, díky za radu, ale mám tři děti plus bohu dík manžela. Než bych vyprala tak bych se z toho třídění prádla asi zbláznila
Není tady
Kup si kolíčky na ponožky a máš to vyřešený. Akorát nebudeš mít u televize co dělat
Není tady
KacaKaca napsal(a):
mám tři děti plus bohu dík manžela. Než bych vyprala tak bych se z toho třídění prádla asi zbláznila
abych řekla pravdu, tak tomu nerozumím co tím myslíš - jsi na tom stejně jako většina z nás, mám dvě děti, bábi s Alzheimerem a manžela = stejný počet osob akorát v trochu jiném složení, ale nechápu jaký to má vliv na tom že prádlo do pračky třídím... ty to nabíráš z koše jak to leží a běží a láduješ do pračky? přece není problém vysypat koš a udělat hromádky...vždyť to nezabere než pár chvil
Není tady
Já prosím kupuji pro jistotu ponožky po 2 párech, aby mne zbyl alespoň jeden pár a NIC, stejně to nevýjde.Nechápu. Hm, jdu se podívat na ty kolíčky na ponožky. Normální mám.
Není tady
Bety napsal(a):
KacaKaca napsal(a):
mám tři děti plus bohu dík manžela. Než bych vyprala tak bych se z toho třídění prádla asi zbláznila
abych řekla pravdu, tak tomu nerozumím co tím myslíš - jsi na tom stejně jako většina z nás, mám dvě děti, bábi s Alzheimerem a manžela = stejný počet osob akorát v trochu jiném složení, ale nechápu jaký to má vliv na tom že prádlo do pračky třídím... ty to nabíráš z koše jak to leží a běží a láduješ do pračky?
přece není problém vysypat koš a udělat hromádky...vždyť to nezabere než pár chvil
Tak to já takhle prostě všechno při tom všem holt nezvládám. Holt nemůžu být ve všem dokonalá
Není tady
Karamelka156 napsal(a):
Bety napsal(a):
KacaKaca napsal(a):
abych řekla pravdu, tak tomu nerozumím co tím myslíš - jsi na tom stejně jako většina z nás, mám dvě děti, bábi s Alzheimerem a manžela = stejný počet osob akorát v trochu jiném složení, ale nechápu jaký to má vliv na tom že prádlo do pračky třídím... ty to nabíráš z koše jak to leží a běží a láduješ do pračky?
přece není problém vysypat koš a udělat hromádky...vždyť to nezabere než pár chvil
Tak to já takhle prostě všechno při tom všem holt nezvládám. Holt nemůžu být ve všem dokonalá
Tak aspoň hoď do placu jaký to máš ty kolíčky, když se s nima tady tak chlubíš. Nějaké jsem našla na netu, ale recenze by nebyla od věci, když jsme v tématu poradíme si
Není tady
Ahoj, my taky používáme kolíčky na ponožky. Jmenují se Sockodiles a už si ani nedovedu představit praní bez nic. Pořizovala jsem si je hlavně kvůli věšení ponožek na sušák, protože to klasické protřepávání jsem vždycky nesnášela. A to, že už nemusím párovat desítky černých stejných ponožek je pro mě bonus navíc :-)
Není tady
Tak jsem se na ně podívala a chci je. Kde se to kupuje? Ještě je nemám a už jsem z nich nadšená. Škoda, že až teď, ale přece. Pračka prohraje...
Není tady
Ha, už mám objednáno! 35 ks ...co jsem našla dle mne nejlevnější a vícero barev v sáčku. http://www.2ponozky.cz/shop.html. Jestli budu mít štěstí, tak v pátek se pračka nenajííííí...
Není tady
Mio - nezobrazuje si mi ten link.
Taky bych potřebovala ty zázračný kolíčky. Nám se totiž ponožky ztrácí taky.
Není tady
Vypadá to supr, ale ta cena, + ještě poštovné. :-( Zkoušela jsem se poptat v domácích potřebách a tam to nemají. Ale ten fuseklovač chci taky :-D
Není tady
Hehe, tak nejsem sama, komu žere pračka ponožky :-) ale je fakt, že občas se najde.... co je nejlepší? Koupit si všechny páry stejný a co bude navíc vyhodit a nebo počkat na další praní, najde se určitě jiná stejná :-D
Není tady
průmyslovačka napsal(a):
Hehe, tak nejsem sama, komu žere pračka ponožky :-) ale je fakt, že občas se najde.... co je nejlepší? Koupit si všechny páry stejný a co bude navíc vyhodit a nebo počkat na další praní, najde se určitě jiná stejná :-D
myslím, že v každé rodině se občas najde ponožkožrout
Není tady
Ahoj holky, strašně moc Vám všem děkuju za radu! Určitě na Babinet budu chodit dál, protože by mě kolíčky na ponožky vůbec nenapadlo hledat. Objednala jsem ty ponožkovače a mám pro Vás malou rezenci:
Kolíčky došly docela rychle. Těšila jsem se na tu blbinu jak malá holka, ale jakmile jsem to otevřela tak jsem byla pěkně naštvaná. Nešly my to toho ty fusky vůbec strčit! Na štěstí byl doma manža a přišel na to hned. Krom toho to maj i v návodu, že se to musí stisknout a překřítit. Trapas, protože to zvládaj i děcka hi hi hi, teda až na toho nejmladšího, ale nedělá mi problém to udělat za něj. Taky je úplně jedno kde tu fusku sepnete. Nemusíte jenom za ty lemy jak to tam maj napsaný. Drží to na 100 % a věší se to úplně v pohodě. Když si vzpomenu, že bez kolíčku bych musela vzít každou zvlášť, protřepat a tak dále . . . O třídění ani nemluvím, to mě fakt ničilo. Našla jsem na tom jenom jedinou chybu, že k tomu není ještě něco do koupelny. Chtělo by to nějakej věšáček nad koš na prádlo. Mám to tam v košíku, ale není to takhle úplně ono.
Není tady
Hmm, tak že bych to taky vyzkoušela
Není tady
Dámy, tak já už mám svůj díl kolíků doma, zrovna došel balík-tedy bubl.obálka A4! Dnes peruúúúú. Pravda, po prvním pokusu jsem nemohla ponožky narvat do zobáčku, ale pak jsem si vzpoměla na překřížení od KacaKaca a je to.
Oranž. a zelené nechám holce, zbytek barev je můj.
Není tady
Tak i já jsem dnes objednala.
35ks - pět barev - prostě nás je pět, každý bude mít svoji barvičku, a každý si bude starat o svoje ponožky než je hodí do koše na prádlo.
Odpadne rovnání, párování, to fakt nesnáším
Není tady
Já spíše nesnáším diskuse, čí jsou které ponožky. A to, že jsem je třeba hezky složila a příště už to bylo zase všelijaké. Když to bude fungovat, tak dítě bude mít hned o půlku víc místa v šuplíku a konečně nastálo uklizeno.
Jo, mne fascinují ty gumičky, každá barva má svou minigumičku stejné barvy. Jen kolíky nesedí na starý plastový sušák tvaru deštník, co mám nad vanou, musím to pak dát na normální. Neva. Už jsem zjistila, že i v normálních kolíčkách jsou inovace, třeba si koupím nějakou hezkou sadu. Sice nevím naco, když suším v bytě???
Není tady
hm, docela by mě zajímalo jak dlouho vás bude bavit se hrabat ve špinavých fuskách a navlíkat je na háčky, protože majitelé ponožek to stejně dělat nebudou! nevidím problém vyprané ponožky protřepat a pověsit.
Není tady