|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
lupina montana napsal(a):
Ale to jsou k nám hosti na Duchny!
Černé srdce dorazilo....
No to mám radost, to mám radost.....
Ale mělos krátkou tu přednášku - Zklamalos mě
Kdybyste někdo nevěděl, tak to je místní Ochutnávačko Pravdy.
Vždycky pozná, co a jak si kdo myslí - pozor, čarůdy!
A když se něco nepozdává, hnedle nůž na krk
.áááá vlkodlak, jen mě zří, jde mi po krku, ani ten žabikuch nepotřebuje...
Není tady
Zklamana : Myslim, ze mame podobny myslenkove pochody. Ono jakemukoli cloveku se nelibi, kdyz mu nekdo polozi otazku na telo, ne jen duchovnim bytostem, presto Lupina se alespon pokusila, snad i ta Heluska, ale nefim, volejme 3 x hura, protoze ostatni tuto odvahu nemely
Ja jsem si svuj rozbor osobnosti hodil na nova BBN at si to preberou jak chteji, no ne ? ...
Vladka chudinka v pulce cteni odpadla, neunesla Morpheovu kritiku sebe sama...
Kdybych se mel vyjadrit velmi uprimne k tomu, ceho jsem dosahnul za 5 let kvakani na BBN, tak to bude bezpochyby to, ze uz nevidim zeny jako v roce 2006 same piip, piip, piip ( myslim tim takove ty male zlute, co behaji po dvorecku a sezobavaji co jim prijde ) ale jsou to pro me rovnocenne partnerky, kamaradky, pritelkyne, ktere maji pouze jednu nevyhhodu - jsou opacne polarity a ne moc dobre jim tedy rozumim 
Není tady
pro černé srdce: ani blond a ani černá, právě jsem si koupila barvičku na šediny. 
Není tady
Vladena napsal(a):
pro černé srdce: ani blond a ani černá, právě jsem si koupila barvičku na šediny.
Černou, blond, či modrý přeliv
?
Nota bene, jsou stříbrovlasé s modrým přelivem pravicově - občanské orientace nebo je nutno si ještě vetknout do kadeří ptáka?
Není tady
Vladena napsal(a):
Ja miluju zrzky, ale pssst at se to tu moc neroznese, Jinak je potvory nebudu stacit odhanet od dveri meho skromneho pribytecku 
Není tady
Vladena napsal(a):
a víš, že mě to i trošku napadlo, jestli nejsi přebarvená? Ono totiž zas to není tak zlé, jak to vypadá 
Není tady
morpheusi:
heluška bez obalu napsala, že své slabiny nehodlá plácat na sklo - čímž připustila, že vlastně ta její intergita ještě není nejintegrovitější, kdežto ostatní se snaží být tím, čím vůbec nejsou, ale jak píšeš ty... psss, nesmí se to profláknout.
Třeba já, klidně písnu, že umím plivnout jedovatou slinu a ještě se snažím dobře zamířit, aby to mělo kýžený efekt a pak můj egoušek plesá. Nedrápu se do horních příček, tam už je PŘECI DÁÁÁVNO obsazeno, a jak tak skrytě pozoruji, cpe se tam čím dál víc těch, co si myslí, že tím získají větší rozhled. Já si klidně budu hrabat na dvorku, kde mí nejbližší budou stejně spokojeni, jak jsem já. Mým dvorkem je celý svět
(ale psss, nesmí se to profláknout, nebo přijde slet)
Upravil(a) Zklamaná (18. 5. 2011 19:27)
Není tady
...a já proč je na dvorku tolik napliváno....
Není tady
Vladena napsal(a):
Ja vim proc
Pac tam nejsou ty spravne slepice, ktere by to vyzobaly
Jsou tam jen ty, kterym to nechutna, coz je fakt divne a radeji si vyzobavaji ta svoje zrnicka psenice.
Moje babicka mela vzdycky slepice a ja s oblibou plival po dvorku a sledoval, jak to sezobavaji, nektere se i popraly.
Není tady
morpheus napsal(a):
Vladena napsal(a):
Ja vim proc
Pac tam nejsou ty spravne slepice, ktere by to vyzobaly
Jsou tam jen ty, kterym to nechutna, coz je fakt divne a radeji si vyzobavaji ta svoje zrnicka psenice.
Moje babicka mela vzdycky slepice a ja s oblibou plival po dvorku a sledoval, jak to sezobavaji, nektere se i popraly.
...hřadují? 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
.áááá vlkodlak, jen mě zří, jde mi po krku, ani ten žabikuch nepotřebuje...
To si piš 
No tak to vypadá, že tu bude krásný dvojkvok - a máme po debatě 
TAk až bude mít někdo fakt zajímavý téma a bude se chtít bavit normálně a to všechno současně. tak mi dejte vědět.
Brambůrko, nevím, jestli musí, ale rozhodně by to bylo šikézní - myslím ten fták ve vlasech.
Ovšem, jen pokud jsi srdcem modroptáčnice...... 
Anebo se vyprdni na přeliv, ne? Taky žádnej nemám 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Zajímavé dotazy...
a zajímavé odpovědi. Lomikel by mohl i z těch odpovědí, co již dostal zcela jasně na ty otázky odpovědi vyčíst. Jediná Heluška odpověděla popravdě, jak to s její integritou je, ostatní mlží...ale ne proto, že by odpověď neznaly (píšu záměrné tvrdé y )
tak si tak přemýšlím, zda-li je Vladena blond, či na tmavo.
Zajímavé ti to přijde? Já ti z toho mám spíš pocit, že všechny ty vyjmenované levity jsou autorovy a on se s tím chce jaksi zbaběle střetnout ne skrze sebe, ale skrze druhé, proto je tady podsouvá ostatním – jakože pište, jak se vy s tím srovnáváte.
Ta formulace – „….nám pomůže vyrovnat se s čímsi jako morální kocovina“ 
Ty se potřebuješ vyrovnávat s morální kocovinou? Ty zneužíváš asertivitu? Předstíráš naivitu, máš sklony k manipulaci? Já ne. Já mám zase jiný čerty a když je tady budu chtít nějak pořešit, tak je pojmenuju a vztáhnu k sobě. Napíšu, že já mám ten a ten problém a nevím, co s tím, nebudu psát „jak se vy vyrovnáváte s ….“. Způsob, jakým se k tomu staví zakladatel vlákna, mi přijde pokrytecký. A tím mentorským očekáváním to korunoval. On má problém a on očekává, že se tady ostatní budou na tohle jeho téma odhalovat a tímto mu vlastně jeho bebínka foukat. Ani bych se moc nedivila, kdyby nakonec ještě zaujímal postoje k práci těch ostatních. O to víc obdivuju Lupinu a další, že vůbec měly snahu nějak odpovídat. 
Není tady
Nojo - když já jsem doufala, že si zajímavě zahlavonautím 
Není tady
haiel napsal(a):
Já ti z toho mám spíš pocit, že všechny ty vyjmenované levity jsou autorovy a on se s tím chce jaksi zbaběle střetnout ne skrze sebe, ale skrze druhé, proto je tady podsouvá ostatním – jakože pište, jak se vy s tím srovnáváte.
Tak ja sam za sebe - me osobne nic nepodsouva. Jen se pta, jak jsem na tom
Blbe mila Haiel, blbe jsem na tom ...
Ale mozna polehcujici okolnost je, ze se nehlasim k duchovnim bytostem.
Není tady
Nojo - když já jsem doufala, že si zajímavě zahlavonautím
Pocéém
Však já vím, že si jen tak hlavonautíš
Nésu blbá. Co myslíš, že dělám já? 
A ty jsi to chytla, na rozdíl ode mne, za ten správný hlavonautský konec, Lupino. Když jsem před lety jezdila na kursy keramiky a učila se zacházet s hrnčířským kruhem, odpovídal lektor na naše začátečnické stížnosti ohledně konzistence hlíny (buď nám byla moc tuhá nebo moc měkká a proto nešlo z ní točit
) slovy „správný hrnčíř i z howna buclák vytočí.“ Když se tohle velké moudro napasuje na naše kopyto (píšu to už obecně, strhávat téma konkrétně tohoto vlákna někam do suterénu by nebylo košer), je jasné, že správný hlavonaut i z howna téma udělá
A proto, leží-li některá témata a vlákna ladem, případně nedostává-li se jim požadovaného rozvoje a rozmachu, je to především ostuda některých hlavonautů, rozmazlených Velkými Tématy, Mysliteli Světového Formátu a Hodnotnými Kňyhamy 
Není tady
Buclák nevim - já jen vim, že poklady nejsou jen v trezorech, ale hlavně na půdách a na skládkách. To je moje tak jako celoživotní zkušenost. 

Nojo...jenže jak ona taková diskuze drhne, tak mě to neba - cejtím se pak unavenější, než osvěženější a to se na to můžu vyprdnout. 
Morphe, to je jen zdánlivě polehčující okolnost...velmi zdánlivě.
Nehledě k tomu, že nelze být neduchovní.
Není tady
Přiznám se, přišlo mně líto tématu, který slibovalo hezkej mls.
Ale holt není každý rok stejná úroda borůvek 
Není tady
Buclák nevim - já jen vim, že poklady nejsou jen v trezorech, ale hlavně na půdách a na skládkách. To je moje tak jako celoživotní zkušenost.
...................
No právě. Proto jsi taky odpovídala na ty otázky. Kdežto já jsem si stěžovala na špatnej materiál. Zkusím se nad touto mojí....chybkou rozmilou
.......prozatím krátce zamyslet. To bude stačit. Není třeba pro začátek nějak moc tlačit na pilu, žejo
Co kdybych z toho chytla hexnšus 
Není tady
Nehledě k tomu, že nelze být neduchovní.
Jak vidis mila Lupi, tak lze. ja nejsem duchovni a zije se mi vcelku dobre
Teda... jsem verici. Tak je to spravne.
Upravil(a) morpheus (19. 5. 2011 16:05)
Není tady
Morfe - proč myslíš, že nejsi duchovní bytost?
Není tady
Dusicka : Z duchovni bytosti mam pouze dusi i to si nejsem 100% jist, zda ji mam, ale zrejme ano. Nijak zvlast se v tom nepitvam, proste ziju si po svem a napr. zda existuje osud me nejak nezajima, ja verim na Bozi vuli. Vsak to vis, jak to mam, omilam to tu porad dokola, uz Te z toho musi bolet hlava 
Není tady
Z duchovni bytosti mam pouze dusi
no vidíš, všichni mámi dušičku, protože jsme všichni duchovními bytostmi.
a je jedno, jak kdo žije, jestli podle Boží vůle nebo jinak. To už je na každém z nás.
Upravil(a) dusička (20. 5. 2011 6:25)
Není tady
dvakrát

Upravil(a) dusička (20. 5. 2011 6:39)
Není tady
Lomikele - už jsem tu psala, že mi Tvůj první dotaz přijde pro mě složitý a nevím, čím vlastně odpovídat.
Ale zkusím to.
Myslíte si, že jednáte s lidmi s nestrannou láskou (agapé)? Vždycky?
Jednám jinak s lidmi v práci, s rodinou, s dětmi.
S lidmi v práci - jsem uzavřenější, nic moc na sebe nevykecám, spíš se bavíme jen o práci, jelikož jsem tu jen 3/4 roku, nebojím se zeptat na nové nové věci, ujištuju se, než abych něco zkazila,jsem ráda, za každý postřech od šéfové,když něco není dočista. Snažím se dělat na stoprocent, nerada chybuju.
S rodinou jsem sdílnější, řeknu i co se mi nelíbí. Protože mi na nich záleží, ale musím se naučit formou nejdřív pochvala a pak, co by se mohlo změnit. Protože třeba u ségry - ta to bere až moc příliš vážně a kolikrát jsem viděla jak je naštvaná a nepochopila mě, že nechci buzerovat (myslím ted konkrétně - ségra nemá vkus na oblíkání, jednou vypadala oblečená jak na pohřeb) Vím,že to je sice její věc, ale ona tápe .
Chcete se zamýšlet proč se vám aktuálně nedaří žít ve shodě s vlastními vnitřními etickými postoji/ čestnost, partnerská věrnost, pravdivost, otevřenost.../?
Jsem se zamyslela i přišla. Měla bych myslet pozitivně, ne vždy to ale dokáže. Učím se to, hlídám se, aby má přání byla pozitivní. A nezačínala na slůvko ne.
Jaké to bylo, když jste poprvé zůstali věrní sami sobě, překonali ostych na veřejnosti a zastali se jiného
v tom mám docela někdy problém, že jsem zastánce spravedlnosti a pravdomluvnosti, mně nedělá problém zastat se, říct, jak to je, ale docela narážím, tím, že jsem upřímná až moc, není to někdy na místě, a někdo se na mě zlobí. Kolikrát si říkám, měla si raději držet hubu, ale nedá mi to no.
Předstíráte někdy naivitu a máte sklony k manipulaci, zneužívání důvěry.
Někdy když nechápu, nebo když něco zkazím, řeknu, njn jsem blbá blondýna. Naivní asi ano -jsem - důvěřuju až moc druhému.
Sklony k manipulaci - ano, když něco chci - konkrétně - třeba vymalovat, začnu tahat nábytek doprostřed místnosti, připravím barvu a váleček a tím zmanipuluju manžela, aby konečně vymaloval.
Tímto způsobem manipuluju i děti - připravím je na věc, kterou chci, aby byla .
No to je román. Omluva 
Upravil(a) dusička (20. 5. 2011 6:38)
Není tady
dusička napsal(a):
Sklony k manipulaci - ano, když něco chci - konkrétně - třeba vymalovat, začnu [b]tahat nábytek doprostřed místnosti[/b], připravím barvu a váleček a tím zmanipuluju manžela, aby konečně vymaloval.
Tímto způsobem manipuluju i děti - připravím je na věc, kterou chci, aby byla .
No to je román. Omluva
Duši, to už není manipulace,ale donucování..

...máme to těžký život, ženy.
Není tady