29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
krti vies ze aj ja si hovorim ze sa budem slusnejsie obliekat, nie len v teplakoch a mikine som si kupila novu minisuknu na leto
sa chcem vidiet kolkokrat ju vytiahnem s detmi
.. taku riflovu, konecne som trafila aka by sa mi pacila... este nejake botky k tomu samozrejme nie na podpatku
Není tady
robila som tie fotky na nastenku nasich drobcov, nemam vsetky ale skusim to co najskor dorobit..ked niekto posle dodatocne operativne dorobim
Není tady
4lí - schválně to pak zkus ten meloun
já si teď nakupuju oblečení - odhadem - v tchibu - mají kolem 200 kalhoty, košile, polo trika kolem 130 levnější než u vjetnamců
nemám čas a už ani chuť lítat v obchodě...
i boty sem si tam koupila a sou ok
jedny kalhoty nebyli a dostala je mamča
4lí - s tvojí váhou si můžeš na sebe vzít cokoli a bude ti to slušet
Jirka měl dneska krupicovou s medem, dělám mu normální krupicovou a ta mu tak nejede,...tak budem kupovat kaše hlavně ať jí
Není tady
krti myslim ze nakupujeme stejne ja to beriem tiez z tchiba.. viem aka velkost mi sedi..a tu riflovu suknu som zobrala dievcensku, 164 a padla mi super, ja vzdy cakam ked to maju vo vypredaji .. tie sportove teplaky a mikiny som tiez odtial brala.. ja s dvomi do obchodu nemam chut ani trpezlivost
ja som sa netrafila v jednych nohaviciach, asi ich ponuknem susede prinajhorsom 200stovky ma nezabiju, nechce sa mi to vracat..
a boty hovoris ze su fajn? ja som si tam kupovala len holinky na zahradu... mala som vyhliadnute tenisky biele platene ale uz neboli..a sedi ti velkost ako normalne vobchode tych botov? ked mam 37 v obchode ze by aj tam sedela 37?
Není tady
a tie veci z tchiba maju kvalitne, mam uz z minulosti od nich veci a vsetky drzia.. a super su flisove mikiny tie bezecke, aj muz si pochvaluje nema ju teda na behanie ale do prace
4lí - s tvojí váhou si můžeš na sebe vzít cokoli a bude ti to slušet
krti neviem neviem, vrsky musim este vychytat, aby neboli tricka ako na vesiaku ale teraz lave prso je o hodne vacsie ako to prave tak musim maskovat, som zvedava ako sa to zrovna, no nevadi
budu nulky obidve
Není tady
preberam fotky
ukazem vam aktualne foto od nas..deti tak rastu, to je hroza ako to leti..a vcera ako sme boli na klbikoch, boli tam 6tyzdnove mimina..normalne mi vyhrkli slzy do oci ked som tam tie mini miminka videla ake su zlate...a bol nas na stole a to mimco malinke, nas bol ako obor oproti nemu
Upravil(a) stvorlistok (18. 5. 2011 22:00)
Není tady
4li krásné fotečky
Ten telefon je opravdový a nebo hračka? Jsem si tak nedávno říkala, že všude v knížkách jsou na obrázkách ty staré telefony s kroucenou šňůrou, a děti to nemají kde vidět v reálném životě, když už se to nepoužívá. A mašinky taky, to jsou hlavně ty parní. V létě jsme vzali Tobíka na výlet vlakem a on se ptal, kde má komín a proč nekouří
Taky se přidávám do klubu, zítra se jdu nechat ostříhat. Po půl roce Mám hodně husté vlasy, teď ještě pro mě nezvykle dlouhé, a v tomhle počasí mi je v nich děsně horko. Už se těším.
Jo a taky ujíždím na Tchibu. Pro sebe beru občas něco a hodně pro děti. A hlavně to napětí, co zase bude příští týden
Není tady
kit je to hrackarsky ale je pravda normalny telefon nepoznaju, to by filipek cumel na ten klasicky stary stvorcovy s cifernikom a ako by ho bavilo vytacat ho
jj u toho tchiba tiez vzdy pozeram co sa dalsi tyzden objavi ... naposledy som kupovala pre filipka tricka a okuliare a sedia tiez super... a ta pohodlnost
kit vyhrab aj ty nejaku zimnu na nastenku
Není tady
Dobré ránko!!!!My zase od půl 6 vzhůru Mě z té opice fakt klepne pepka
Holky na to tchibo se mrknu. Občas vidívám v obchodech jejich stojany, ale nikdy mě nenapadlo se tam jít podívat Třeba i mě něco padne do oka
My byli včera u zubaře a odnesl to jeden zub. Zahrála jsem si na hrdinku a ani si to nenechala umrtvit Dělali mi i rentgen, tak snad budu mít na nějakou dobu klid. Se zubama jsem si šíleně vytrpěla jako děcko
Krtí jj zítra jdu ke kadeřnici já. A s tím mým hárem počítám, že tam budu taky min 3 hodiny. Chci červený melír a ostříhat. To padání je hrůza, takže bude razantní zkrácení alespon o 20 centáků
V pondělí jsme byli s malou na ko na očním a máme ještě týden kapat. Včera jsme celý den byli pryč, kapky jsem nechala doma, tak jsem kapla jen 2x a dneska ráno očičko zase úplně zkisané Chjo, ten průplach nás zřejmě nemine
4lí krásné fotečky
Není tady
dobré ránko
na tchibo čučím každý den, kdy se objeví nové výprodeje a každou středu na aktuální týden
je to opravdu kvalitní
botky mám 38-39 a kupovala jsem si tam te´d ty fialové snepry, nebo jak se tomu říká a to jsem vzala 39 a jsou mi - dneska je vytáhnu ven
tak si holky uzijte kadernice - kit - jdeš taky dnes ? já to nechala zkrátit taky tak 20-30 cm a jak se cítím hnedle líp - přesně v tom není takové horko
ještě k tchibu - já mám zu něj i záclonky - ty krátký - v kuchyni, vánoční, jarní a teď i modrou
Není tady
4 lí - krásný fotky ! jaký máš foták ??? už sem se asi ptala..chtěla bych taky nějaký - omlouvám se za neznalost - vytáhne do popředí to hlavní - pak mám na fotce tolik věcí, že nevyniknou kluci
Není tady
Kuk, prave sedím u kadernice a svetlam nechavam si prosvetlit par praminku a ted tu sedim a cekam, az na mě zase prijde rada.
4li ja vim, že jsem s tou fotkou neschopna. Mam je ve starém počítači co uz moc nepouzivame a porad na to zapominam
Letmo ty botky s otevřenou špičkou se mi taky líbily. Koukala jsem na ty oranžové, chtěla jsem je k tem krátkým kalhotam. Jenze ty mi nesedely, vypadala jsem v nich jako ustrelena mrkev, takze botky taky papa
Není tady
kitkat napsal(a):
Kuk, prave sedím u kadernice a svetlam
nechavam si prosvetlit par praminku a ted tu sedim a cekam, az na mě zase prijde rada.
4li ja vim, že jsem s tou fotkou neschopna. Mam je ve starém počítači co uz moc nepouzivame a porad na to zapominam![]()
Letmo ty botky s otevřenou špičkou se mi taky líbily. Koukala jsem na ty oranžové, chtěla jsem je k tem krátkým kalhotam. Jenze ty mi nesedely, vypadala jsem v nich jako ustrelena mrkev, takze botky taky papa
a fotku tvého účesu pak pošli pěkně odpočívej a světli
Není tady
krtkaa napsal(a):
4 lí - krásný fotky ! jaký máš foták ??? už sem se asi ptala..chtěla bych taky nějaký - omlouvám se za neznalost - vytáhne do popředí to hlavní - pak mám na fotce tolik věcí, že nevyniknou kluci
Krtkoo,
takové to "vytažení" se dělá zoomem... nejlíp ale zrcadlovka s nějakým dlouhým objektivem, nebo zoomovacím objektivem. A pak se fotí tak, že jdeš co nejdál a kluky si přitáhneš zoomem. No a ten dlouhý objektiv to zařídí, že to co je okolo bude rozmazané a kluci vyniknou. Je to tím, že dlouhý objektiv má malou hloubku ostrosti.
No já nevím, já jsem teď z Vojtíka taková zmatená.
On už "mluvil" - houkal a broukal a tak... a taky se otáčel na bok. Teď vůbec nemluví, ale vůbec. A na bok se taky najednou neotáčí... je to takové divné, jakoby se vrátil zpátky. taky se smál nahlas, ale teď taky ne.. směje se, ale neudělá u toho ten zvuk. Nevíte čím to???
rýma nám snad konečně odchází, už odsávám jen občas a je to takový čistý soplík, nijak zabarvený. Zítra deme k doktorce, měli jsme dostat očkování. Tak uvidím, jestli mu to dá nebo rači počkáme do příštího týdne.
Není tady
bambi: nevim, ale my to mame taky, tocila se mi z briska na zada, a ted vubec ne. Otaceni na bok ji nejak moc nebere (i kdyz naznaky tam jsou), natoz tak pretaceni, i kdyz zacina zvedat nozky a kdyz jsem ji rano ukazala prso, tak se skoro otocila na bok, mozna musim lip zamotivovat
A nemohlo byt o byt tou rymou? Jako...ja nevim, ale vim, ze u segry se parkrat stalo, ze pri nejake nemoci se Kubik vratil zpatky (docasne), ze veci, ktery uz umel, znicehonic neumel... A nebo se pripravuje, docasne se stahl, aby s novou vervou popobehl ve vyvoji dopredu?
Není tady
Ahojky!!!!My jsme zpátky z poradny. Teda vrátili jsme se už dopoledne, ale byli jsme u tchánovců a doted jsme trajdali po venku Jinak máme 5190g a 60cm ( Lazurko můžeš si dát od nás další údaj do tabulky ) Očkování proběhlo tak, že po první injekci bych byla schopna ji ještě uklidnit, ale po té druhé myslím půl dědiny vědělo, že jsme na očkování
Chudinka moje
Zatím je klid, tak uvidíme co bude v noci
Bambi a nenaučil se Vojtík ted něco nového???Já jsem slyšela, že děti, když se naučí něco nového, tak to co už uměli zapomenou a znovu to začnou dělat zase později Jako je to jen taková teorie
Není tady
lici: a cece vidis, ze jsem asi neco takovyho fakt nekde v nejake vyvojove psychologii cetla? Ze deti na vec jedou tak, ze se neco nejdriv nauci, neprilis dobre, ale nejak jo. Pak to prestanou uplne delat a uci se zase uplne od zacatku a uz dokonaleji (maji lepsi nastroje, mezicasem)... Kurnik, kde to bylo, ze bych zkusila mrknout, ale obavam se, ze to byla nejaka knizka z knihovny, davno vracena...
Jinak jste stejne, jak to bylo u nas, vaha stejna a merila 59 cm
Kurnik, jak to mam udelat? Jsem ospala tak, ze bych nejradsi zapadla rovnou. ALE pokud si odstrikam ted, tak odstrikam pred, krmila jsem max pred hodinou, navic zastimuluju tvorbu, takze se mi udela jeste vic. A do dalsiho krmeni (vetsinou kolem ctvrte, i kdyz dneska bylo i ve dve ) prasknu a potecu uplne vsechno od mlika, zesilim bolesti a ... proste budu met natucany prsa jak hrom. Kurna, tak asi zase cekat aspon hodku, at muzu odstrikat
Není tady
ahojte,
prepacte som len na skok...a
kit pisala ti renky: renky uz ma karolinku na svete, pisala ze za hodku bola narodena, ma 3250 gramov zobrali to hopom dievcata..viac neviem, jaj uz som na ne zvedava
dnes o piatej sa narodila.
Není tady
Liciáši,
nojo, něco nového se naučil -- berany,berany,duc! To mu jde a líbí se mu to. "duc" už dělá sám, akorát musí člověk dávat pozor, aby to nebylo moc :-)
Jinak je teda pořád potichu a nemluví (brečet samozřejmě umí stále). Snad to bude jak píše Tetamon -- že si to samostatně zdokonaluje a pak na nás vyrukuje.
Dneska byla kontrola, rýmička už je snad pryč. Dostali jsme teda očkování, druhou hexu a prevenar. Po první injekci řev víc šokovaný než bolestivý... no ale ta druhá včelička už se nedala prominout, to mi uši zaléhaly když jsem ho utišovala :-))
odpoledne byl ukňouraný...
ale teď večer, to mě úplně dojal.. jsem ho dala spinkat a klasicky odešla.. no pak tam kňournul, tak se du podívat... a on si tam pozoroval obrázky na mantinelu a usmíval se tak, že u toho i výskal. zůstala jsem tam a pozorovala ho ode dveří, neviděl mě.. usnul si tam úplně sám a v pohodě, s úsměvem na rtech. Normálně tam vůbec nechodím, jen kuknu jestli už spí. Jsem ani netušila, že si tam usíná takhle spokojeně :-)
Není tady
Jé, Bambi..to je krásný :-) Já dál Lindičku do postýlky a pustím jí kolotoč bez melodie, jenom se jí točí medvídci a svítí světýlko a ona si tam výská a povídá. Pak začne kňourat, tak jí podám dudlíčka, dám na bok a usne. Většinou jdu ještě tak 5x podat dudlíčka a pohladit Chodí spinkat v půl sedmý. Nějak už to máme najetý, že v 6 vstáváme, v půl 8 si ještě zdřímne, v půl 10 papká a jdeme ven. Pak jí v půl 1, půl 4 a v půl 7.
No ale co seu nás děje..asi prodáme kočárek, Linda k němu má averzi :-) Dokud spí, je vše OK, ale jakmile se vzbudí, tak chvilku kouká a pak ječí a ječí a ječí !! Evidentně jí nebaví čučet do korby. Když jsem ve městě, tak rychle jdu někam na zahrádku a vyndám jí a spokojeně kouká po lidech a okolí, no a když jsme na cestě domů, tak prostě řve. Většinou mám kočár naloženej nákupem a táhnout jí ještě v ruce by bylo vražedné, jelikož domů to máme do prudkého kopce :-( No snad jí to přejde :-)
Není tady
Antall,
Vojta taky v kočáře není rád.. když tam usne, tak OK. Ale když ho tam dám s tím, že někam jedeme, to je řev. Dneska jsem ho taky musela na chvíli vytáhnout. Ovšem taky to máme domů do šíleného kopce, navíc po rozbité cestě. tam nevytlačím kočár s vojtíkem v náručí, takže všichni sousedi věděli, že jdeme domů po očkování :-))
No ale říkám si, že se to určitě zlepší až doroste do sporťáku - to bude koukat okolo a bude to snad lepší.
Když deme v šátku, tak je v pohodě a hlavu si může ukroutit, jak pozoruje okolo.
s Manducou nechodíš ven??
Není tady
bambi: antal: joo, u nas to zatim je v pohode, ale uz taky rada cuci venku, tak cekam, kdy zacnou protesty, kdyz ji vratim do kociku, holt do te doby, nez budou sedet, tak si uzijem protestu To bylo i u synovce (a to se pak i segra zacla branit tomu, aby se vytahl z kocarku driv nez doma, pokud to nebylo nezbytny, protoze to fakt znelo jako tyrany dite
, jakmile jednou zjistil, ze je sance, ze ho nekdo vytahne ven na ruky, tak uz pak hral komedosku nejvetsi, smoula jeden vycuranej
) Takze pocitam, ze neco podobnyho mozna taky prijde... Uz jsem ji parkrat mela takovou ulitostnenou, ze do kocarku zpatky ne-e (ale fakt az domu jsem ji nesla jednou, protoze mi ze stromu spadl do kocarku pavouk, a nechtel jit vytrepat normalne, tak jsem ho zaskladala plinkou a prisly jsme domu, prozvonily tatku, aby prisel pred barak (vyhlizel, co se deje, ze proznovujem mobilem
), a pak vytrepaval pavouka
bambi: to zni krasne, to usinani A preju pohodovou reakci na ocko.
U nas se usina posledni dobou slozite. Nejak ji to prestalo jit v pohode, takze sermuje rucickama, rozciluje se, jen malokdy je to bez cirkusu kolem (vyjma usinani na prse, ale i to mi posledni dva dny predvadi divadylko s machacima rucickama a trenim oci - dnes jsme byly u dr., zatim napsala jen fenistil kapky s tim, ze mame pakrat prokapnout ophtalmoseptonexem a uvidime, jestli je to nejaky nafoukany v ocich nebo alergie nebo co vlastne Chvilkama vypada, ze by si ty oci nejradsi vytrela ven
) A s jidlem se o pravidelnosti neda mluvit
Jak vam prcci zvladaji bourku? Mala mi u hrmeni place i kdyz vcera v noci ji to nevzbudila, a nestastne knurkala jen ze spani, stacilo polozit ruku nat var a spala dal...a diky desti bez nocniho krmeni az do sesti
Není tady
Hm...vcera odpo jsem si vsimla, ze jsem cela olezla koprivkou, jaky potraviny byste zkusmo vysadily jako prvni, kdyz jsem jedla porad stejne a opravdu ani nove baleni niceho jsem nezacinala?
Cimz padem by se teda mozna vysvetlovalo zurivy treni ocicek Jasminky, achjo
Si tu povidam sama
Není tady
Dobré ráno holky, vy jste toho moc nenakecaly.
Aspoň nemusím dočítat.
Co se týče kočárku tak já mám x-landra korbička už nám začíná být natěsno, ale ještě měsíc musíme vydržet. Já nevím čím to je ,ale mě přijde v kočárku spokojená. Má kolem sebe spoustu hraček a ona si tam v klidu leží a vykládá, je pravda že to má pod hlavičkou trošku vyvýšený takže na rovným úplně jak prkno neleží. Ty stavy co píšete jsme zažili s Nikolou to byla taky vždycky hrůza měla totální averzi proti kočáru. Denču tam dám a ona si hraje a pak většinou usne. Já totiž pořád když jsme venku tak dělám na zahradě atd. kočár postavím pod ořech a nebo přístřešek co máme na auta do stínu a ona si tam brouká, a boudu má úplně danou důle aby viděla.
A sor´ták jsem akorát včera vytáhla z krabice a mám ho v plánu oprat a začátkem července ho ji už dám je tam napsaný od 6měsíců, stejnak zatím nesedí a sedět ješě nebude tak ji to nechám na ležeto a aspoń bude vidět ven a v korbě by se zatím chuděra mačkala a upekla.
Máme k tomu i deštník a stínítko to si nemůžu vynachválit to používáme pořád hlavně když jdeme na brusle.
Včera jsem musela po dlouhé době pužít trubičku. Týden mi opět nekakala a nemohla se chuděrka vykakat a vyprdět a bylo toho v ní hodně, jen jse ji to tam dala a už to uní šlo všechno ven a pak byla zase spokojená. Já si říkala c sní je byla nevrlá a celý den mi nespala spíše dřímala jen po 10 minutách. A vnoci to dohnala spala celou noc jen jednou jsme kojili.
No omlouvám se za slohovku my jedeme na pohádkový les, tak ještě vařím honem oběd a pak už vyrážíme.
Není tady