29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj dámy:)
Potřebuju si zařídit nové botky, myslím na nějaké krasné sandálky. Můj problém je velikost, mám 43 a v kamenném obchodě zatím nic jsem nenašla, a jak znám život nenajdu. Proto chtěla jsem koupit botky na aukru, pravě jsem našla botky, které se mi docela libí. Nejen velikost, ale zároveň vypadají skvěle a ještě k tomu prodejce píše, že jsou kožené, kvalitní... jenom nejsem jista... utratit skoro 2 tisíce za boty, a mít z toho problémy?co radíte, máte nějaké špatné zkušenosti?
Není tady
Tak já nakupuju boty na netu celkem často. Nejvíc na mimibazaru. A vždy jsem byla spokojená! Ale je fakt, že tam nakupuju boty levné (kolem 200-300 Kč), takže při takovéto ceně se až tolik nebojím. Cena 2000 Kč je už dost vysoká a asi bych měla strach. Na druhou stranu rozumím, že určité velikosti se v kamenném obchodě nedají moc sehnat. Asi bych to riskla!
Jinak důležité je změřit délku stélky - nejen uvést velikost.
A dále - pokud to jsou nové boty a je to komerční prodejce, tak by měla být záruka, že je můžete do 14 dnů vrátit... ale toto nevím jistě jak na aukru chodí, zkuste to ověřit.
Není tady
ja tam boty kupuju docela casto, a nikdy zadny problem nebyl. ale u takhle drahych bot je dobre se podivat na hodnoceni prodejce, a hlavne zda poskytuje zaruku, pripadne moznost vraceni, kdyz ti nebudou sedet....
Není tady
Já také dost prodávám i kupuju a nebála bych se toho.
Není tady
Botky už z Aukra kupovala a bez problémů, velikost skutečně odpovídala!
Ale zase určitě doporučuji si ještě přečíst možnost vrácení, většina prodejců to tam má, že třeba do týdne a tak se dá Zboží zaslat zpátky, takže určitě bych do toho šla, ale nejprve pročíst vše o prodejci.
Není tady
Pokud má ten prodejce dobré komentáře - hodnocení. Tak bych určitě neměla strach. Objednávám přes aukro hodně, vždy jsem byla spokojená. Jen jednou se mi stalo že jsem si zaplatila zboží a nepřišlo mi, jenže to byla moje chyba, nepřečetla jsem si to hodnocení. Naštěstí šlo jen 200kč!
Není tady
Lenka11 napsal(a):
Ahoj dámy:)
Potřebuju si zařídit nové botky, myslím na nějaké krasné sandálky. Můj problém je velikost, mám 43 a v kamenném obchodě zatím nic jsem nenašla, a jak znám život nenajdu. Proto chtěla jsem koupit botky na aukru, pravě jsem našla botky, které se mi docela libí. Nejen velikost, ale zároveň vypadají skvěle a ještě k tomu prodejce píše, že jsou kožené, kvalitní... jenom nejsem jista... utratit skoro 2 tisíce za boty, a mít z toho problémy?co radíte, máte nějaké špatné zkušenosti?
Zkus se taky podívat ...http://www.otto-shop.cz/c-13259211-damska-obuv.html?filtersize=43&filtersizename=43
ale aukro je myslím seriozní portál
Není tady