|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Babinetky, já osobně jsem letos totálně propadla koloběhu. Už jsem na tu mršku měla zálusk loni, ale pak to nějak nedopadlo. Koupila jsem si Kostku, vepředu 20", vzadu 12" a naprosto jsem se zamilovala. Je mezi vámi nějaká s podobnou vášní? Na čem jezdíte, kam jezdíte? Já mám nejradši smíšený terén, silnice pokud možno vypouštím úplně, stezky jsou dobrý na shazování kil, ale je tam přelidováno, takže osobně mám nejradši kombinaci stezka - terén, ideálně těžký terén :-) Co nevyjedu vytlačím a sjezdy jsou boží.
Jestli jste některá z Plzně, jsem pro organizovaný výlet. Nemusí to být daleko, kolobku nechápu jako prostředek k trhání rekordů. Nuže? 
Není tady

Já jsem na tom stejně, a čím dál tím více vídávám lidi s koloběžkami. Mám 16" ve předu a vzadu 12". Trošku bojuji se správnou výškou řídítek.
Není tady