29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj maminy chci se zeptat jak dlouho jste krvácely po porodu?Za tři dny to bude šest neděl a já stále krvácím ne nějak moc ale musím mít normální vložku intimka mi rozhodně nestačí.
Není tady
Stejně by si měla jít na kontrolu po šestinedělí. Já špinila ještě trošku přes šest neděl, ale nebylo to moc. Doktorka řekla, že je vše v pořádku a za pár dní bylo vše OK.
Není tady
Světluško, buď v klidu, já taky krvácela celé šestinedělí, a vím i o dalších, takže to není asi zas tak neobvyklé. A jak už bylo řečeno, stejně musíš jít na kontrolu, tak tam ti udělají kontrolní ultrazvuk a doktor uvidí, jak to vypadá.
Není tady
Já jsem krvácela přes dva měsíce, nebylo to silné ,ale přesně jak píšeš na intimku to nebylo
Není tady
Díky za vaše povzbudívá slova jen jsem se obávala jestli je všechno v pořádku jestli mi tam třeba něco nezůstalo
ale to bych asi měla i jiné příznaky třeba bolesti břicha příští týden se objednám na kontrolu tak snad to bude
O.K
Není tady
Ja taky krvacela sestinedeli, pak jsem sla na kontrolu a zjistili mi v deloze zbytek placenty, takze jsem sla na revizi a ted mam druhe sestinedeli. Bricho me nebolelo. Kazdopadne jdi na ko, kdyby nahodou, tak at je to co nejdriv pryc .
Není tady
Chtěla jsem se zeptat, dokud krvácím, tak nemůžu mít sex?I kdyby to bylo už po šestinedělí?
Není tady
Lulu, myslím, že jediný důvod proč bys neměla mít sex je, aby sis tam nezavlekla nějakou infekci. Něco tam stále krvácí a tudíž je možnost infekce.
Jinak pokud stále dost krvácíš zašla bych si na kontrolu. Pokud jen maličko špiníš, tak to brzy přejde....
Není tady
Holky já vím ono to sem nepatří ale já už krvácím špiním prostě střídavě intimka a normální vložka přes 18 týdnů a je to hrozný a nebere to konce...zítra jdu zas na kontrolu...já se modlím aby jsme vše dokončili v pohodě...je mi z toho už na nic.....
Není tady
Keny držím moc pěsti ať je to dobrý!!!!Nemáš nízko položenou placentu?Já takhle krvácela minule do 13.týdne a kamarádka až do 24.Drž se!!!!!!
Není tady
Ne ne měla jsem velikánský hematom a prý to je k tomu tak dneska uvidím na kontrole co a jak...doufám že mimi je v pohodě....
Není tady
Tak doufám,že je to dobrý Keny!!!!No,ale ten hematom může být z placenty.Drž se,věřím,že budete s mimískem v pořádku!!!
Není tady