1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ahojte, jsem tu nová, ale tak nějak vnitřně potřebuju poradit.. Je to u teda nějaký ten týden, ale pořád mi to leí v hlavě.
Začla mi MS, spíe takové pinění, no nic moc...ale jeden den ráno to najednou bylo straně silný a kdy myslím straně, tak fakt straně..během dne se to zas zmírnilo. MS sem měla jen o pár dnů opoděnou, co u mě není nic zvlátního...
Byl tohle potrat? Pořád mi to leí v hlavě...a nevím, jak si to mám přebrat.
Není tady
Gagrak, myslím, e je to úplně normální. Taky se mi to parkrát stalo. Jen se moná odlouplo větí mnoství děloní sliznice.
To, e je vajíčko oplodněné a neuchytí se, je také normální a stává se to často, ani to nepoznáme, nemusí se to projevit ani tím, e je silnějí MS.
Rozhodně bych nemluvila o potratu. Prostě jsi jen měla silnějí MS, co můe mít mnoho příčin.
Není tady
MS mám běně silnou, ale nikdy se mi nestalo, e bych přila na WC a takhle ze mě lilo...
Není tady
Gagrak, píe, e jsi měla MS zpoděnou o pár dní. I kdyby bylo vajíčko oplozené, zřejmě bylo něco patně, vajíčko se neuchytilo a odelo. Rýhování vajíčka např. zde můe vidět v jakém stadiu vajíčko v ten čas mohlo být, nemluvila bych tedy o potratu
http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Hum … enesis.svg
Kadý lékař ti řekne, e je to prostě úplně normální. Tak nějak nevím co řeí. Pokud si přeje otěhotnět, je mi to líto, zase nadruhou stranu buď ráda, e MS přila a e nedolo k samovolnému potratu třeba v 10 týdnu nebo e jsi nemusela na revizi.
Ale jestli to bylo tak nebo tak ti teď u nikdo neřekne, dalo by se to poznat dle výe hcg bezprostředně poté.
Není tady
Taky se mi to stalo. Prostě fakt silná MS s velkými kusy, kdy jsem se bála pohnout z WC a nestačila převlíkat. Dr. se nad tím ani nepozastavil. Jestli to byl mikropotrat či ne, nevím a nemá ani cenu to řeit...
Není tady
Taky jsem měla dvakrát "hódně divnou" menstruaci a osobně jsem přesvědčená, e přinejmením v jednom případě lo o konec počátku těhotenství, ale taky si myslím, e je to poměrně normální. Pokud se Ti to nestává častěji, moc bych to neřeila.
Není tady
Ahoj, netrap se tím a hlavně to neře, protoe teď u to opravdu nevyřeí ani zpětně nijak nepozná. Myslím, e nad tím naprosto zbytečně přemýlí.
Není tady