29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Zdravím všechny těhulky..
chtěla bych se vás zeptat, jestli - ještě než jste měli potvrzené těhotenství těhotenským testem -
se vám po sexu objevil červeně zbarvený hlen.. Já ho měla pokaždé po sexu, divila jsem se, co to má znamenat a potom, v pátém týdnu po prvním dni vynechání menstruace jsem si udělala test.. byl pozitivní a tak si říkám, že to s tím asi nějak souviselo...
Máte podobnou zkušenost?
Není tady
Tak předně gratuluji ke // Můžeš se přidat k Zimnátkům
ano, já měla. Takový vlastně růžový výtok. To bylo jen jednou. Pak jsem v 6tt a 8tt špinila což bylo z hematomu a brala Utroš a Ascorutin. Jo měla jsem zákaz sexu
Bude to v pořádku objednej se na potvrzení na utz a tam ti řeknou, případně ti něco napíšou.
Není tady
Ahojky,
také gratuluji k // :-)
Já jsem měla něco podobného když jsem čakala syna. Bylo to lehké špinění, ale poté i ten hlen s trochou krve. Tenkrát jsem i trochu krvácela, ale to už jsem měla těhu potvrzené a první fotku fazolky od svého dr :-) Ale jak se objevilo to krvácení tak jsem jela do Motola na pohotovost a tam mi bylo sděleno, že se to občas stává, prý je to tím jak se vajíčko uhnizďuje.....později se krvácení vrátilo a já byla týden v nemocnici a zobala jsem ascorutin...Vše se dalo do pořádku a dneska už je malému 7 let :-)
Takže se určo neboj a zajdi si k dr pro potvrzení těhu a on sám to podle nálezu poví co a ja¨k :-)
Není tady
Děkuji za gratulace :-)
takto zbarvený hlen se mi objevoval ve třetím a čtvrtém týdnu cyklu, tedy první měsíc těhotenství - (vždy po pohlavním styku), takže pokud někdo z vás plánuje těhotenství a zná svůj cyklus, můžete toto zařadit jako jeden z dalších příznaků těhotenství
Není tady
Stránky: 1