6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosim o radu co jsou to kapičky lásky.Za jak dlouho se vylučují při souloi a je moné otěhotnět?Děkuji
Ahoj........ Kapičky lásky nebo-li kapky touhy se vylučují, myslím těsně před vyvrcholením mue, (asi ale ne vdy, to nevím jistě) a lze z nich otěhotnět.
Není tady
A cítí to mu,e u to vytejká -kapky touhy.
Jita19 napsal(a):
A cítí to mu,e u to vytejká -kapky touhy.
Právě, e ne. Akorát je najednou vlhkej.
Není tady
Lucy napsal(a):
Ahoj........ Kapičky lásky nebo-li kapky touhy se vylučují, myslím těsně před vyvrcholením mue, (asi ale ne vdy, to nevím jistě) a lze z nich otěhotnět.
To ne - u při mazlení
Není tady
Ty jo, mám to pochopit tak, e při mazlení můu otěhotnět? A i kdy jsem panna? To snad ne?
marie99 napsal(a):
Ty jo, mám to pochopit tak, e při mazlení můu otěhotnět? A i kdy jsem panna? To snad ne?
Pokud je mazlení natolik intenzívní, e můe dojít k zavlečení "kapiček lásky" k tvému poevnímu vchodu (potřísněnými prsty či zevním dotykem údu), pak otěhotnět můe.
S nadsázkou se říká, e některé eny jsou tak citlivé, e otěhotní z pohledu na muské trenky :-D.
Není tady
Práky na erekci - https://buyvigrax.com Má objednávka přila přesně v uvedenou dobu a pilulky fungují skvěle.
Upravil(a) annkellleee (3. 1. 2023 11:44)
Není tady
No takového vola jsme tu dlouho neměli
Upravil(a) rina (24. 11. 2022 12:22)
Není tady