|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Prosim o radu co jsou to kapičky lásky.Za jak dlouho se vylučují při souloži a je možné otěhotnět?Děkuji
Ahoj........ Kapičky lásky nebo-li kapky touhy se vylučují, myslím těsně před vyvrcholením muže, (asi ale ne vždy, to nevím jistě) a lze z nich otěhotnět. 
Není tady
A cítí to muž,že už to vytejká -kapky touhy.
Jita19 napsal(a):
A cítí to muž,že už to vytejká -kapky touhy.
Právě, že ne. Akorát je najednou vlhkej.
Není tady

Lucy napsal(a):
Ahoj........ Kapičky lásky nebo-li kapky touhy se vylučují, myslím těsně před vyvrcholením muže, (asi ale ne vždy, to nevím jistě) a lze z nich otěhotnět.
To ne - už při mazlení
Není tady
Ty jo, mám to pochopit tak, že při mazlení můžu otěhotnět? A i když jsem panna? To snad ne?
marie99 napsal(a):
Ty jo, mám to pochopit tak, že při mazlení můžu otěhotnět? A i když jsem panna? To snad ne?
Pokud je mazlení natolik intenzívní, že může dojít k zavlečení "kapiček lásky" k tvému poševnímu vchodu (potřísněnými prsty či zevním dotykem údu), pak otěhotnět můžeš.
S nadsázkou se říká, že některé ženy jsou tak citlivé, že otěhotní z pohledu na mužské trenky :-D.

Není tady
Prášky na erekci - https://buyvigrax.com Má objednávka přišla přesně v uvedenou dobu a pilulky fungují skvěle.
Upravil(a) annkellleee (3. 1. 2023 11:44)
Není tady

No takového vola jsme tu dlouho neměli 
Upravil(a) rina (24. 11. 2022 12:22)
Není tady